Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canımmm üzülme hayırlısı ile geri gelit senin yanına bak biz 5 yıldır sevgiliyiz 3aydır nişanlıyız ama ayrıyız:) özlemek güzel oluyo bazen :)
Canım ya hiç ayrı kalmadık her gün muhakkak görüşürdük özlemek güzeldir tabi ama yine de ayrı kalmak istemiyorum ben

Nisanlim yok diye canim sıkkın ondan bulanıyor midem
Annem dediğin kayın validen mi kendi annen mi , ben de evlendikten sonra kayinvalidemle aynı şehirde kalıp kalmama konusunda tereddutluyum fikir arıyorum

ayy insallah bu hafta 64 olsam ne guzel olurrr #

evet hastanede sağlıkçıyım
Tmm canım :) üzme kendini inşallah minişin orada mutludur senin için hızlıca geçer inşallah bu 3 ay
Ah kuzum yaa Allah kavuştursun ve bidaha ayırmasın ne deyim vallahi bilemedim kayınvalidenle annen aynı şehirde mi canım

Menümü yazayım.
Sabah 1 dilim tam buğday peynir zeytin domates salatalık 1 dilim sucuk 1 haşlanmış yumurta

Öğleden sonra 5 yaprak sarma 1 kepçe çorba

Akşam az kiraz 4 kaşık tavuklu pilav

Su 3 lt
Spor 90 dk spor salonu 30 dk yüzme 7500 adım
Jj leri yarın yapayım özgem bugün çok yoruldum.

M M_atruska canim nasilsiniz, pasamiz nasil?
Firsatin oldukca haber et guzelim, dualarimiz sizinle...
Özgem yok bir değişiklik maalesef dr umutsuz ben tedirgin ve korkulu.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata

Yok canım aynı şehirde değiller nisanlim ve benim ailem aynı şehirdeydik şimdi nisanlim ailesinin yanında ben ailemin yanındayım evlenince hangi şehire gideceğimiz belli değil bir kaç seçenek var ve seçeneklerin içinde kayinvalidemin olduğu şehir de var , hiç bilemedim ki

Özgem yok bir değişiklik maalesef dr umutsuz ben tedirgin ve korkulu.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
canim insallah yavrun hayata, sizlere tutunacak, hep dualarimizdasin.
ne olur firsat buldukca haber et.
Rabbim ferahlatsin sizleri, evladinizi korusun...

Yahu sağlıklı mı durumu iyi mi ne sıkıyosun canını.uzun zaman mı gelmeyecek. Böyle şeylere üzülme. Bak arkadaşlarımıza Allahım evlatla sınamasın. Üzüntü üzüntü getirir Allah korusun. Canım kayınvaliden eğer problemli değil, uyumlu ise tabiki onların yanındada kalabilirsin ne olucakki. Zaten az bucuk bilirsin. Ama frekanslar uymuyor birde çenebaz ise hiç bulaşma derim.muck

M M_atruska
Canım aklıma geldikçe dua ediyorum aklımdasın haberdar et. Tam olarak nedirdurum nefes makinasına mı bağlı şuanda kaç haftalık doğdu. Herşey rabbimden. O isterse herşey ol demesi ile olur. Yergök dua. Allah sevdiği kulunu isyan edecek mi diye sınarmış. Bu sınavında sana ve eşine Allah sabır versin, kazananlardan olur, evladınızı Rabbim size bağışlar inşAllah.

Busem nasil yuzuyorsun, stiliyle yuzmeyi biliyor musun?
Yuzerken nefes alip verebiliyor musun?
Eger nefes problemin yoksa, seni zorlamayan bir tempoda once isin.
Sonra seni bir miktar zorlayacak bir tempoda yuzmeye devam et.
son 5 dakika yeniden hafif tempoda yuz ve antremanini bitir.
eger kulacli (serbest) yuzmek de zorlaniyorsan. bu soyledigimi kurbagalama yuzerek de yapabilirsin canim..

slm canlar bugün kendimi spora verdim cünkü kafamdaki düşünceler gitmiyor ozaman
nasilsin ablacim, oglundan haber aliyor musun?

sporlar cok cok cok guzel, menunde harika ablam:)

Bugün ki menüm , midem bulanıyor birşey yemek istemiyorum nisanlim ankaraya gitti
Yawrukush happy_moon @Asyaca
Eki Görüntüle 1849166
canim Allah kavustursun, azar azarda olsa yemeye devam et guzelim.
ac kalma lutfen..

cok guzel menu kuzum, hareket de etmissin bol bol ne guzel:)

harikasin canim, 53ler geliyor bu hafta:)

hayirdir usuttun mu acaba Busem, yoksa bir sey mi dokundu?
Cok gecmis olsun cnaim benim..
menu spor sahane:)

sabah:
2 yumurta , 1 tbe, kk beyaz peynir
oglen:
2 kasil pilav - 1 but
aksam:
ton balikli salata
simdi 1 bardak sut
2 lt su
spor yapamadim malum hafta sonu ve buralar sell
menu cok guzel ablacim, havalar hala cok kotu mu?

menu spor cok guzel ablam:)
jjler yarini bekler hic merak etme:)

Menüm
Sahur
Yoğurtlu çorba
Üzüm

İftar
1 hurma
3 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık Tavuk
Azıcık tahinli ekmek
Karpuz

Ara
6çilek
4kiraz

1.5 litre su
7000 adım
supersin Mervem:)

canim yakin oturmanin hem artilari hem eksileri var.
ileride cocuk olmasi durumunda anneanne ve babanneler cok yardimci oluyorlar.
fakat yeni evliyken sIk sIk ziyaret etmek, misafir etmek gerekebilir bu da yorucu olabilir.
sonra kayinvalideye gore de degisir bu durum.
ayni sehirde olup kendi evinizin kurallarini yasayabilecekseniz esinle sorun olmaz, sonucta ayni evde yasamiyorsunuz.
yinede biraz muamma guzelim, yasamadan da pek bilinmez bu durumlar, hakkinizda hayirlisi..

Merhaba kızlar birkaç gündür gelemiyorum buraya yarından itibaren full burdayım hepinizi seviyorum:*
bekliyoruz sekerim, nereye kactin sen yahu??

Canlarim gecenin 1.11i suan sizlere bu satirlari yazarken:)
Sali gunu kayinvalidemlere yolcuyuz, yolculuk telasesinden takima az ugrayabiliyorum, hepinizden af diliyorum bu sebeple.
Son gunler dolu dolu ve kosturmacali geciyor,
Sali gununden itibarende yine yogun bir programimiz olacak.
Cok sIk giremeyecegim takima bu 1 hafta boyunca ama 27si evimize donuyoruz insallah.
Ondan sonra kendi duzenimize donecegiz..
Bu 1 hafta boyunca Akinin oglen ve gece uykusunu takiben gelecegim takima:)
Bu hafta gunluk egzersizlerimize ara verelim, onlarin yerine haftada 2 gun yarisma duzenleyelim, sali ve cuma gunleri ne dersiniz?
Birde ne yarismasi istersiniz fikirlerinize gire ortaklasa karar verelim.
Hepinizle uzun zamandir gorusmuyormus gibi hissediyorum..
Yanaklarinizdan operim, iyi istirahatler guzeller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…