evet hastanede sağlıkçıyımMaşallah kuzum spor çok güzel :) canım sen çalışıyor muydun ?
Canım ya hiç ayrı kalmadık her gün muhakkak görüşürdükCanımmm üzülme hayırlısı ile geri gelit senin yanına bak biz 5 yıldır sevgiliyiz 3aydır nişanlıyız ama ayrıyız:) özlemek güzel oluyo bazen :)
Nisanlim yok diye canim sıkkın ondan bulanıyor midemBi anneme gittiğimde rahat ediyorum bebeğim 4 aylık devamlı emzir alt değiltir tanımadığım birinin evinde çok zor o yüzden ben çıkmıyorum şimdilik bir yere
Az yemişsin canım miden niye bulanıyor. Allah kavuştursun cnm
Canim odullerini yemissin 1 kg verdin hakettin :)
Afiyet olsun..
Baklavalar odulun olmus afiyet olsun ablam :)
Bu hafta guzel eksiler gelecek senden...
Sagol ablalarin guzeli:)
Gecmis olsun bir tanem, bugun nasil hissediyorsun?
Odullerin afiyet olsun..
Hasta hasta bununla ugrasmissin kizdim sana gulum!!!
Fatimem bugun bana devret bir tanem rahatsizligin devam ederse, bak haber bekliyorum canimin ici:)
Tmm canım :) üzme kendini inşallah minişin orada mutludur senin için hızlıca geçer inşallah bu 3 ayevet hastanede sağlıkçıyım
Ah kuzum yaa Allah kavuştursun ve bidaha ayırmasın ne deyim vallahi bilemedim kayınvalidenle annen aynı şehirde mi canımCanım ya hiç ayrı kalmadık her gün muhakkak görüşürdüközlemek güzeldir tabi ama yine de ayrı kalmak istemiyorum ben
Nisanlim yok diye canim sıkkın ondan bulanıyor midem
Annem dediğin kayın validen mi kendi annen mi , ben de evlendikten sonra kayinvalidemle aynı şehirde kalıp kalmama konusunda tereddutluyumfikir arıyorum
Ah kuzum hep dualarımdasın inşallah tutunur hayataÖzgem yok bir değişiklik maalesefdr umutsuz ben tedirgin ve korkulu.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
Yok canım aynı şehirde değiller nisanlim ve benim ailem aynı şehirdeydik şimdi nisanlim ailesinin yanında ben ailemin yanındayım evlenince hangi şehire gideceğimiz belli değil bir kaç seçenek var ve seçeneklerin içinde kayinvalidemin olduğu şehir de var , hiç bilemedim kiTmm canım :) üzme kendini inşallah minişin orada mutludur senin için hızlıca geçer inşallah bu 3 ay
Ah kuzum yaa Allah kavuştursun ve bidaha ayırmasın ne deyim vallahi bilemedim kayınvalidenle annen aynı şehirde mi canım
Gönlünü ferah tut canım ümit her zaman var biliyorsun dualarımız sizinle.Özgem yok bir değişiklik maalesefdr umutsuz ben tedirgin ve korkulu.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
canim insallah yavrun hayata, sizlere tutunacak, hep dualarimizdasin.Özgem yok bir değişiklik maalesefdr umutsuz ben tedirgin ve korkulu.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
Yahu sağlıklı mı durumu iyi mi ne sıkıyosun canını.uzun zaman mı gelmeyecek. Böyle şeylere üzülme. Bak arkadaşlarımıza Allahım evlatla sınamasın. Üzüntü üzüntü getirir Allah korusun. Canım kayınvaliden eğer problemli değil, uyumlu ise tabiki onların yanındada kalabilirsin ne olucakki. Zaten az bucuk bilirsin. Ama frekanslar uymuyor birde çenebaz ise hiç bulaşma derim.muckCanım ya hiç ayrı kalmadık her gün muhakkak görüşürdüközlemek güzeldir tabi ama yine de ayrı kalmak istemiyorum ben
Nisanlim yok diye canim sıkkın ondan bulanıyor midem
Annem dediğin kayın validen mi kendi annen mi , ben de evlendikten sonra kayinvalidemle aynı şehirde kalıp kalmama konusunda tereddutluyumfikir arıyorum
Busem nasil yuzuyorsun, stiliyle yuzmeyi biliyor musun?Merhaba kizlar dunku menumu verecegim sonra sorularim var. Bi de gecmisi okudum ama alintilayamadim bi yandan cocuklari kesiyorum denizdeler bi yandan yaziyorum.
Dun sabah
2 yumurta sucuklu
Bol cokelek
2 yesil biber
Domates
Bol zeytin ve zeytinyagi
2 3 cay kasigi tereyagi
5 6 kayisi
Süt
Arada
1 erik
Aksam
Izgara da kofte 6 tane
Izgara tavuk
Koz patlican biber salatasi
Cacik
1 kasik bulgur pilavi
2 3 catal taze fasulye
Bi kova sade kahve
Spor yok
Su 3 lt gecti
Sorum yuzmeyi spor niyetine yapanlaragogo2405 mesela sana nasil yuzuyosunuz. Hic ara veriyo musunuz. Simdi yazliktayim ne sekilde ve surede yuzersem spor niyetine sayabilirim. Mesela biraz once 30 dk kadar yuzdum 30 kulac atip dinlendim 30 kulac atip dinlendim arada kurbagalama yuzdum. Yawrukush um ne onerirsin nasil yuzsem yarar bana.
nasilsin ablacim, oglundan haber aliyor musun?slm canlar bugün kendimi spora verdim cünkü kafamdaki düşünceler gitmiyor ozaman
sporlar cok cok cok guzel, menunde harika ablam:)bugünkü menüm
sahur bir yumurta bir domates
1 litre su
iftar
4 kaşık tarhana çorbası
2 kasık bulgur pilavı
2 kaşık bamya
1 kaşık keşkek
1 dilim ekmek
1 litre su
spor
100 mekik
300 ip atlama
günün egzersizi
leslie 3 sansone mil 47 dakika
fitnes el kol bacak mekik hareketleri 45 dakika
100 jumping jacks
100 sguat
canim Allah kavustursun, azar azarda olsa yemeye devam et guzelim.Bugün ki menüm , midem bulanıyor birşey yemek istemiyorum nisanlim ankaraya gitti
Yawrukush happy_moon @Asyaca
Eki Görüntüle 1849166
cok guzel menu kuzum, hareket de etmissin bol bol ne guzel:)Sabah
2 peynirli tereyağlı omlet
2 dilim tbe
1 su bardağı süt
Az reçel
Öğle
1 tabak yoğurt 5 hurma
Akşam
Mangalda köfte tavuk sebze..
1 bardak ayran
Bol salata
Bir miktar pide
1 kase tarhana çorbası
Sıcak içecekler şekersiz
3 lt su kesin...
Spor yapamadım temizlik koşuşturma vs
bnnu Yawrukush @Asyaca
harikasin canim, 53ler geliyor bu hafta:)Bugünkü menü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık biber
1 kk peynir
şekersiz çay
4 adet zeytin
Ara
sade kahve
Öğle
melemen
1 dilim ekmek
salata
Ara
leblebi
Akşam
yoğurt
çorba
Su 3 litre
adım 7500
20 mekik
200 ip atlama
200 jj
@AKovser
hayirdir usuttun mu acaba Busem, yoksa bir sey mi dokundu?Menum
Sabah
Iki yumurta mantarli omlet
Cokelek
Yesil biber
Bol zeytin
Zeytinyagi
Aksam
Ic bakla zeytinyagli
Az cacik
5 ceviz
Midem sabahtan beri bulaniyor. Denizdendir dedim ama gecmedi.
Spor 30 dk aktif bi sekilde yuzme 1.30 saat kadar denizde oynasma.
Su 4.5 lt bulmustur
menu cok guzel ablacim, havalar hala cok kotu mu?sabah:
2 yumurta , 1 tbe, kk beyaz peynir
oglen:
2 kasil pilav - 1 but
aksam:
ton balikli salata
simdi 1 bardak sut
2 lt su
spor yapamadim malum hafta sonu ve buralar sell
menu spor cok guzel ablam:)Menümü yazayım.
Sabah 1 dilim tam buğday peynir zeytin domates salatalık 1 dilim sucuk 1 haşlanmış yumurta
Öğleden sonra 5 yaprak sarma 1 kepçe çorba
Akşam az kiraz 4 kaşık tavuklu pilav
Su 3 lt
Spor 90 dk spor salonu 30 dk yüzme 7500 adım
Jj leri yarın yapayım özgem bugün çok yoruldum.
supersin Mervem:)Menüm
Sahur
Yoğurtlu çorba
Üzüm
İftar
1 hurma
3 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık Tavuk
Azıcık tahinli ekmek
Karpuz
Ara
6çilek
4kiraz
1.5 litre su
7000 adım
canim yakin oturmanin hem artilari hem eksileri var.Yok canım aynı şehirde değiller nisanlim ve benim ailem aynı şehirdeydik şimdi nisanlim ailesinin yanında ben ailemin yanındayım evlenince hangi şehire gideceğimiz belli değil bir kaç seçenek var ve seçeneklerin içinde kayinvalidemin olduğu şehir de var , hiç bilemedim ki
bekliyoruz sekerim, nereye kactin sen yahu??Merhaba kızlar birkaç gündür gelemiyorum buraya yarından itibaren full burdayım hepinizi seviyorum:*
sanada canimHerkesehayırlı geceler. Hayırlı sahurlar Allah oruçlarınızı niyetlerinizi kabul etsin. Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?