Yok canım aynı şehirde değiller nisanlim ve benim ailem aynı şehirdeydik şimdi nisanlim ailesinin yanında ben ailemin yanındayım evlenince hangi şehire gideceğimiz belli değil bir kaç seçenek var ve seçeneklerin içinde kayinvalidemin olduğu şehir de var , hiç bilemedim ki
Busem nasil yuzuyorsun, stiliyle yuzmeyi biliyor musun?
Yuzerken nefes alip verebiliyor musun?
Eger nefes problemin yoksa, seni zorlamayan bir tempoda once isin.
Sonra seni bir miktar zorlayacak bir tempoda yuzmeye devam et.
son 5 dakika yeniden hafif tempoda yuz ve antremanini bitir.
eger kulacli (serbest) yuzmek de zorlaniyorsan. bu soyledigimi kurbagalama yuzerek de yapabilirsin canim..
nasilsin ablacim, oglundan haber aliyor musun?
sporlar cok cok cok guzel, menunde harika ablam:)
canim Allah kavustursun, azar azarda olsa yemeye devam et guzelim.
ac kalma lutfen..
cok guzel menu kuzum, hareket de etmissin bol bol ne guzel:)
harikasin canim, 53ler geliyor bu hafta:)
hayirdir usuttun mu acaba Busem, yoksa bir sey mi dokundu?
Cok gecmis olsun cnaim benim..
menu spor sahane:)
menu cok guzel ablacim, havalar hala cok kotu mu?
menu spor cok guzel ablam:)
jjler yarini bekler hic merak etme:)
supersin Mervem:)
maalesef bu haftada yagis devam edecekmis
canim yakin oturmanin hem artilari hem eksileri var.
ileride cocuk olmasi durumunda anneanne ve babanneler cok yardimci oluyorlar.
fakat yeni evliyken sIk sIk ziyaret etmek, misafir etmek gerekebilir bu da yorucu olabilir.
sonra kayinvalideye gore de degisir bu durum.
ayni sehirde olup kendi evinizin kurallarini yasayabilecekseniz esinle sorun olmaz, sonucta ayni evde yasamiyorsunuz.
yinede biraz muamma guzelim, yasamadan da pek bilinmez bu durumlar, hakkinizda hayirlisi..
bekliyoruz sekerim, nereye kactin sen yahu??
Bence birinizin ailesinin oldugu yerde olmak mantıklı canım ha kimselerin olmadıgı biryerde de olmak olabilir ama bu sefer tatillerde ikiye bölünceksin kendine hiç tatil ayarlayamayacaksın hakkınızda hayırlısı canım :)Yok canım aynı şehirde değiller nisanlim ve benim ailem aynı şehirdeydik şimdi nisanlim ailesinin yanında ben ailemin yanındayım evlenince hangi şehire gideceğimiz belli değil bir kaç seçenek var ve seçeneklerin içinde kayinvalidemin olduğu şehir de var , hiç bilemedim ki
Canım sen Türkiye'de ki son günlerini güzel geçir sıkıntı değil kuzumCanlarim gecenin 1.11i suan sizlere bu satirlari yazarken:)
Sali gunu kayinvalidemlere yolcuyuz, yolculuk telasesinden takima az ugrayabiliyorum, hepinizden af diliyorum bu sebeple.
Son gunler dolu dolu ve kosturmacali geciyor,
Sali gununden itibarende yine yogun bir programimiz olacak.
Cok sIk giremeyecegim takima bu 1 hafta boyunca ama 27si evimize donuyoruz insallah.
Ondan sonra kendi duzenimize donecegiz..
Bu 1 hafta boyunca Akinin oglen ve gece uykusunu takiben gelecegim takima:)
Bu hafta gunluk egzersizlerimize ara verelim, onlarin yerine haftada 2 gun yarisma duzenleyelim, sali ve cuma gunleri ne dersiniz?
Birde ne yarismasi istersiniz fikirlerinize gire ortaklasa karar verelim.
Hepinizle uzun zamandir gorusmuyormus gibi hissediyorum..
Yanaklarinizdan operim, iyi istirahatler guzeller :)
Canım Allah kolaylık versin inşallahKizlar ozur diliorum gelemedim inrernetimde cok az. Refik geldi daha sonra misafirlere giristim eee malum bizde gittik . oruclu zamnimda hic buralara gelesim olmuyor cnku cocuk cok zorluyor beni maf ediyor . sinirsel yonden maf oluyorum dayanmak cok zor öluyorum izmir adeta yaniyor cok sicak . klima acsam olmuyor cocuk odada durmuyor vantrator acsam fisini cekiyor parmagini sokuyor . allqhim okdqr sicakki allahim calisipda oruc tutanlar binlerce sevap yazsin kolaylik saglasin gercekten zor .rabbim buyuktur . vuxudumuzun zekatini ödüyoruz elhamdurrillah .
Özgem yok bir değişiklik maalesefdr umutsuz ben tedirgin ve korkulu.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
Kizlar ozur diliorum gelemedim inrernetimde cok az. Refik geldi daha sonra misafirlere giristim eee malum bizde gittik . oruclu zamnimda hic buralara gelesim olmuyor cnku cocuk cok zorluyor beni maf ediyor . sinirsel yonden maf oluyorum dayanmak cok zor öluyorum izmir adeta yaniyor cok sicak . klima acsam olmuyor cocuk odada durmuyor vantrator acsam fisini cekiyor parmagini sokuyor . allqhim okdqr sicakki allahim calisipda oruc tutanlar binlerce sevap yazsin kolaylik saglasin gercekten zor .rabbim buyuktur . vuxudumuzun zekatini ödüyoruz elhamdurrillah .
için rahatlamıştır bi nebzede olsa.cnm iyiymiş konuştum oğlumla tşk ederim kaptanım
Kızlar selam nasılsınız ? Bende devamlı bir koşturmaca halindeyim. Bebeğime ve oğluma bakıcı ayarladım bu hafta çok şükür. Çok tatlı bir bayan bir tanıdık vasıtasıyla. Çok içim ısındı. Kasımda işe dönücem ama ekim başı itibariyle başlayacak çalışmaya. Dün oğlumun karnesini gittik almaya eşim ben bebeğim bakıcımızda geldi. Oğluma karne hediyeleri almış tabi benim oğlum hemen sevdieve geldik oğlumla oturdu uzun süre oyunlar oynadı. Şimdilik nazar değmesin diyorum...
Sol koltuk altımda bir kitle elime geliyordu geçenlerde fark ettim bir iki gün bekledim geçmeyince bugün doğru hastaneye gittik eşimin zoruyla. Çok iyi bir profesör var meme kanseri konusunda da uzman. Sonuç harika sadece onlarca damarımdan biri sanırım doğumdaki takılan serumdan kaynaklı pıhtılaşmış sertleşmiş falan filan.. Çok emin bir şekilde bizi eve gönderdi. Tek tuhaf olan adam gözlüklerini takmış memeni inceliyo mıncıklıyo bastırıyo oy oyyy. Bu alanlarda kendini çok geliştirmiş bayan genel cerrahların herbölgede olmasını diliyorum.mutlaka vardır ama tek tük yerdedirler.
Gittik mağazaya bebeğimin yazlık kıyafet alışverişini tamamladık. Kısa kollular zıbınlar şortlar tam 4 aylık artık. Eve geldim yıkadım uyuttum ve bende yattım yorgunluktan hemen uyumuşum
Akşam eşim arkadaşına iftara gidecek ille gel diyor eşler gidecekmiş ama ben gitmicem bebeğim durmuyo devamlı emziriyorum milletin yatakodasına git emzir zor yani çekiniyorum bişey kaybolacak Allahhh korusun... En iyisi büyük oğlumu al git rahat rahat bende evde Hasan ile takılırım dedim.
Ayyyy başınızı ağrıttıö benimde çenem düştü hakkınızı helal edin. Öpüyorum sizi
Ne okuon kııı senAllah razi olsun canim
Dunkude bugunku 3de iyidi biri aciklaninca belli olcak yani 4u bitti
Yarinkilere bakiyorum
2de yarin var
Allahin izniyle bitiyorrrrrr
Cok yoruldummmm gercektennnnn
Canlarim gecenin 1.11i suan sizlere bu satirlari yazarken:)
Sali gunu kayinvalidemlere yolcuyuz, yolculuk telasesinden takima az ugrayabiliyorum, hepinizden af diliyorum bu sebeple.
Son gunler dolu dolu ve kosturmacali geciyor,
Sali gununden itibarende yine yogun bir programimiz olacak.
Cok sIk giremeyecegim takima bu 1 hafta boyunca ama 27si evimize donuyoruz insallah.
Ondan sonra kendi duzenimize donecegiz..
Bu 1 hafta boyunca Akinin oglen ve gece uykusunu takiben gelecegim takima:)
Bu hafta gunluk egzersizlerimize ara verelim, onlarin yerine haftada 2 gun yarisma duzenleyelim, sali ve cuma gunleri ne dersiniz?
Birde ne yarismasi istersiniz fikirlerinize gire ortaklasa karar verelim.
Hepinizle uzun zamandir gorusmuyormus gibi hissediyorum..
Yanaklarinizdan operim, iyi istirahatler guzeller :)
Ayyy cok şükür cok iyiyimmmm. cok saol canımmmm
Bir daha olamsınKizlar ozur diliorum gelemedim inrernetimde cok az. Refik geldi daha sonra misafirlere giristim eee malum bizde gittik . oruclu zamnimda hic buralara gelesim olmuyor cnku cocuk cok zorluyor beni maf ediyor . sinirsel yonden maf oluyorum dayanmak cok zor öluyorum izmir adeta yaniyor cok sicak . klima acsam olmuyor cocuk odada durmuyor vantrator acsam fisini cekiyor parmagini sokuyor . allqhim okdqr sicakki allahim calisipda oruc tutanlar binlerce sevap yazsin kolaylik saglasin gercekten zor .rabbim buyuktur . vuxudumuzun zekatini ödüyoruz elhamdurrillah .
Hoşgeldin canım. Allah kolaylık versin sıcakta çok zor gerçekten.Kizlar ozur diliorum gelemedim inrernetimde cok az. Refik geldi daha sonra misafirlere giristim eee malum bizde gittik . oruclu zamnimda hic buralara gelesim olmuyor cnku cocuk cok zorluyor beni maf ediyor . sinirsel yonden maf oluyorum dayanmak cok zor öluyorum izmir adeta yaniyor cok sicak . klima acsam olmuyor cocuk odada durmuyor vantrator acsam fisini cekiyor parmagini sokuyor . allqhim okdqr sicakki allahim calisipda oruc tutanlar binlerce sevap yazsin kolaylik saglasin gercekten zor .rabbim buyuktur . vuxudumuzun zekatini ödüyoruz elhamdurrillah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?