Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslinda daha cok nerde para kazanacaginiz nerede doyacaginiz onemli degilmi, ne yapmayi dusunuyorsunuz.. nerde hayat kurabilirsiniz, once ikinizin mutlulugu sonra diger noktalari dusunmek gerekmezmi.. allah hayirli kapilar acsin size

Kizlar ozur diliorum gelemedim inrernetimde cok az. Refik geldi daha sonra misafirlere giristim eee malum bizde gittik . oruclu zamnimda hic buralara gelesim olmuyor cnku cocuk cok zorluyor beni maf ediyor . sinirsel yonden maf oluyorum dayanmak cok zor öluyorum izmir adeta yaniyor cok sicak . klima acsam olmuyor cocuk odada durmuyor vantrator acsam fisini cekiyor parmagini sokuyor . allqhim okdqr sicakki allahim calisipda oruc tutanlar binlerce sevap yazsin kolaylik saglasin gercekten zor .rabbim buyuktur . vuxudumuzun zekatini ödüyoruz elhamdurrillah .

Bence birinizin ailesinin oldugu yerde olmak mantıklı canım ha kimselerin olmadıgı biryerde de olmak olabilir ama bu sefer tatillerde ikiye bölünceksin kendine hiç tatil ayarlayamayacaksın hakkınızda hayırlısı canım :)

Canım sen Türkiye'de ki son günlerini güzel geçir sıkıntı değil kuzum

Canım Allah kolaylık versin inşallah

Özgem yok bir değişiklik maalesef dr umutsuz ben tedirgin ve korkulu.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata

Canım benim, dua ediyorum ben de.. Allahtan ümit kesilmez, doktor istediği kadar umutsuz olsun, sen umudunu yitirme.. Dualarımız seninle, Ramazan ayı hürmetine, karşıda Kadir gecesi geliyor, mübarek gecenin hürmetine Rabbim size bağışlasın yavrunuzu..

Özledimm seniiiii Allah yardımcın olsun, senin tosbağa bayağı hareketli.. Genelde böyle çocuğu olan anneler çabuk kilo verir sen niye veremiyorsun ben onu anlamadım senin şimdi bir deri bir kemik kalmış olman lazımdı

cnm iyiymiş konuştum oğlumla tşk ederim kaptanım
için rahatlamıştır bi nebzede olsa.
kaç yaşında oglun? Hem niye 3ay gittiki. Yazdı isen kacırdım ben

Çok iyi yapmışın canım. İçine dahada sinerse gözün arkada kalmaz.
İstanbuldasınız dimi siz. İzmir de olaydınız ekime kadar iş bulamazsam ogluşlarına bakardım

Allah razi olsun canim
Dunkude bugunku 3de iyidi biri aciklaninca belli olcak yani 4u bitti
Yarinkilere bakiyorum
2de yarin var
Allahin izniyle bitiyorrrrrr
Cok yoruldummmm gercektennnnn
Ne okuon kııı sen

Sen keyfini cıkar canım tatilinin.
ailenle tekrar velaşıcan dimi. Direk ordan ucuvericen evine
Kaptanım yarışma yapalımda bence salı i ve cuma ile sınırlı kalmıyalım derim.
Misal benim salı günü misafirim var. Belki diğer arkadaşlardada böyle bişey mümkün.
Ama yarışma ne yapılır şuan pek fikrim yok

Ayyy cok şükür cok iyiyimmmm. cok saol canımmmm
duş aldıgımda kafamı resmen fon makinesine sokuyorum

Bir daha olamsın
Özlüoz burda taammmı

2gündür buhar olup ucmuyoruz allahtan.
Hayır yani antep sıcagında büyümüş ben bile buranınsıcagında buhran geciriyorum
Tez vakitte aramıza katıl dostum

Hoşgeldin canım. Allah kolaylık versin sıcakta çok zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…