Cok ince kemikli bir yapim var zaten boyumda yok 36 azdiyil bence oyle saniyorum galiba :))36 cok az degilmi canim
Ahhhh amin canim
Azmini takdir ediyorummm
Cok yakindir
Gecen derste prof psikoloji hocamiz dediki bu evliliklerden konusuyordukkkda neyse
Eslerden birinin seni her halinle begeniyorum demesi en buyuk yalandir
Aslinda esin durust davranmis...
Uslubu yanlis olabilir....
Ve sen bu durumda kesin bir giris yapmalisin...
Benim kizimin bana neden gobegin buyuk demesi fitilimi atesledi...
Diyorumki daha neyi bekliyorsun kuzum
Esin icin kendin icin bizim icin ne farkederrrr
Salinarak gezinmek istedigin gibi giyinmek ortamda kendini kotu hissetmemek hangi yemekten daha guzelki
Sen basrirsin spora devam :))canlar düğüne az kaldı 6 kilo vermem lazım yarından itibaren çok spor yapacağım birde yürüyüş canlar destek verin bana basarırsın deyin çok ihtiyacım var canlar yoksa elbise giyemeyeceğim canlar of of
cuma kacdin canim unutmusum ?Gnydın canlar pazartesi kilo bildirimim
Allaha emanet ol canimCanlarim hepinize gunaydin, yeni haftaniz mutlu, cok enerjili gecsin
Biz 1 saat sonra yola cikiyoruz, esenbogadan, istanbula, oradanda evimize gececegiz insallah..
Cok uzun bir yolculuk bizi bekliyor, dua edin bizlere lutfen,Akini saatler boyunca ucakta zaptedebileyim
Yarin kismet olursa evimizden takima gelecegim, yarin gecmisi hatmederim
Hepinizi opuyorumAllaha emanet olun
Nedenki canim? Baska sorunlarimin var ?İyi değilim diyet miyet olmuyor
Yuruyusten geliyorum yazdiklarini okuduktan sonra 1 saatda yururum :))))Tatlım bu seni motive etsin. Kızıp stres yapma. Belki o da hırs yap diye söylemiştir. Bak abesle iştigal ne güzel 20 kilo verdi. Gerçekten büyük başarı. Ben de 10 kilo verdim. Bir 10 kilo daha versem çok değişiyor insan.
Sen de yapabilirsin . Sadece senin esin değil ki bence erkeklerin çoğu eşini zayıf ister. Biz öncelikli olarak kendimiz için zayiflayacagiz saglimiz için ....
En büyük yanılgı bu kilolariyla barışık olma hali. Neden kabullenelim ki. Hayır vereceğiz biz . Bu yüzden hepimiz burdayiz.
36 beden olalım demiyorum. Ama her bedenin kaldiracagi kilo farklıdır.
Makul olan ölçüye inebiliriz. Azim azim azim
Lütfen kırılma. Buluşma yerimizin amacı aynı.
Ya bu arada seni motive ederken kendim de motive oldum. Yürüyüşe başlıyorum hemen.
Sag ol canimEşim sporların çok güzel
Verirsin ablacim verirsin, sen bu azimli birak 5 kiloyu 6 bile verirsin :)Düğün ayın 22 temmuzda arkadasın ve 5,5 kilo var verebilirmiyim onuda bilmiyorum
Tebrikler canim :)Persembe - 50.1
Pazartesi - 49.8
Fark -300
49 u gordum whuuuuuuu
İyiyim canım sen nasılsın.Kızlar nasılsınız
Bikaç haftaya inersin 70 lere canım55dk yuruyus tamamdirrrr
Pertim cikti ama cumaya 84 gorme niyetindeyim
7lere cok az kaldi wuhuuuuuu
Verirsin sen 1 ay var dahaDüğün ayın 22 temmuzda arkadasın ve 5,5 kilo var verebilirmiyim onuda bilmiyorum
Bugün haberler pek güzel tebriklerPersembe - 50.1
Pazartesi - 49.8
Fark -300
49 u gordum whuuuuuuu
61,9 dum cnmcuma kacdin canim unutmusum ?
tb eşimPersembe - 50.1
Pazartesi - 49.8
Fark -300
49 u gordum whuuuuuuu
38 beden giyiorumSen basrirsin spora devam :))
Sakin ol giyersin insaAllah istedigin elbiseyi senin boyun kacdi ? sen kac beden giyorsun suan merak etdim :)
adım fatoş sağlıkçıyım 1,55 boyum var bir oğlum var38 beden giyiorum
Harikasın tatlım. ..Yuruyusten geliyorum yazdiklarini okuduktan sonra 1 saatda yururum :))))
öyleymişgünaydınnn
ay valla sahane ya kolay gelsın
ahaha allah korusun senı nıe bulsn kız
he bunu bılıorm gıdım tuvallette yapım alt karın calstırıomu mıdemı sadece
sinem ismni cok begenıorm ya
ay yazık ya sporun alası oluo bebekle vallahi ehhhe bnde kızımı kucagma alıp dans edıorm genelde bayaıyı oluo eheheh
canım hayrlı yolculukalr kuzummm akına ve prensesımıze dıkakt et aklım sende olcak gdnce haber ver
ooo ciddimsn helal sana yenı gıysıler demek ınanılmaz motıvasyon demek bravo valla sana lazer ın hangı turunu yaptırıosn buz lazer mı bnde ıstıormda
canım tıpın mı batıyormus o ayanaya bakıomu acaba derhal zayflıosn gel senle bıreysel yarısalm ne dersn bırbırımzıı tesvık edelım
banada ugra ferıbotla 45 dkka uzagndyam eheheh
yok canım niye kırılayım haklısın ben barışık değilim kilomla ama çabuk bozuyorum, bundan sonra elimden gelenden fazlasını yapacamTatlım bu seni motive etsin. Kızıp stres yapma. Belki o da hırs yap diye söylemiştir. Bak abesle iştigal ne güzel 20 kilo verdi. Gerçekten büyük başarı. Ben de 10 kilo verdim. Bir 10 kilo daha versem çok değişiyor insan.
Sen de yapabilirsin . Sadece senin esin değil ki bence erkeklerin çoğu eşini zayıf ister. Biz öncelikli olarak kendimiz için zayiflayacagiz saglimiz için ....
En büyük yanılgı bu kilolariyla barışık olma hali. Neden kabullenelim ki. Hayır vereceğiz biz . Bu yüzden hepimiz burdayiz.
36 beden olalım demiyorum. Ama her bedenin kaldiracagi kilo farklıdır.
Makul olan ölçüye inebiliriz. Azim azim azim
Lütfen kırılma. Buluşma yerimizin amacı aynı.
Ya bu arada seni motive ederken kendim de motive oldum. Yürüyüşe başlıyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?