- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Oooo tatillllEsim tatil almis
Carsamba sabah erkenden yola cikacakmisiz
Ben kimden izin isticem @Yawrukush um bana izin lutfen
Donustede kv ugrariz sanirim onlarda yazlikta oturuyor ordada kaliriz belki 10 gun yokum Allahin izniyle...bana bir cevapp
Süpersin cnmMenum
Sabah
1yumurta peynir
Ince dilim kavun
1brdk sut
Ogle
2sucuklu yumurta
1dilim tbe
Yarim brdk ayran
1hurma
Aksam
Etli turlu bir tabak
1kase cacik
1kase coban salata
1hurma
Su 3lt
Spor
55dk hizli yuruyussss
Biraz ic bacak calistim
Saymadim
verirsin cok spor cok egzersizCanım bende konsantre oluyorum veriyorum güzel sonra dağılıyorum ya çok çok az veriyorum yada duruyor falan ve artı çıktım bu hafta sizin desteğinizle tekrar düzene girerim inşAllah
Canım yola çıkmadan bu cuma için kilo bildirimi yapabilirsen sonraki cuma bayram tatili zaten burasıda tatil kilo bildirimi olmaz ve daha sonraki cumaya dönmüş olmazmısın.Esim tatil almis
Carsamba sabah erkenden yola cikacakmisiz
Ben kimden izin isticem @Yawrukush um bana izin lutfen
Donustede kv ugrariz sanirim onlarda yazlikta oturuyor ordada kaliriz belki 10 gun yokum Allahin izniyle...bana bir cevapp
Çol spor yaparsam olur biliyorum da ne kdar çok yapmam lazım acaba onu tabi tam bilemiyorum. Şimdi bir bardak ayran içeyim ara öğün olarakverirsin cok spor cok egzersiz
günlük ben hergün aynı spor dalalrını yapıyorum benim yaptıklarımma bak 1 saat tutmuyor cnmÇol spor yaparsam olur biliyorum da ne kdar çok yapmam lazım acaba onu tabi tam bilemiyorum. Şimdi bir bardak ayran içeyim ara öğün olarak
Canım yola çıkmadan bu cuma için kilo bildirimi yapabilirsen sonraki cuma bayram tatili zaten burasıda tatil kilo bildirimi olmaz ve daha sonraki cumaya dönmüş olmazmısın.
Bakıyorum seninkine bugün benimkileri gördün mü leslie ile kardio yaptım sonra ağırlık dallarında tüm vucudu çalıştırdım benimkide 1 saat kesin sürdügünlük ben hergün aynı spor dalalrını yapıyorum benim yaptıklarımma bak 1 saat tutmuyor cnm
Aletler cok sıkılastiriyor kusumBakıyorum seninkine bugün benimkileri gördün mü leslie ile kardio yaptım sonra ağırlık dallarında tüm vucudu çalıştırdım benimkide 1 saat kesin sürdü
Yarında kendim yapıcam evde çarşamba spor salonuna gidicem ordada 1 saat ama aletlerle olmuş olucak biraz
Tesekkur ederim InsaAllah gormem :))Verirsin ablacim verirsin, sen bu azimli birak 5 kiloyu 6 bile verirsin :)
Tebrikler canim :)
tartinda bir daha 5 leri görmemeni dilerim :)
Sag ol canim :)))İyiyim canım sen nasılsın.
Bikaç haftaya inersin 70 lere canım
Verirsin sen 1 ay var daha
Bugün haberler pek güzel tebrikler
Sag ol canim yaaa darisi senin basina :)))tb eşim
oh oh masAllah sporlar harikayaaa :))bugünkü menüm
sabah
haslanmış 1 pataes
yeşil çay
saat 9.30 2 li nescafe
10,30 da yarım salatalık
öğlen
yarım kepçe tarhana corbası
1 çatal tavuk haşlaması
yeşil çay
akşam
biber dolması 2 tane
su 3 litre
hareket
sınav 50
sguat 100
ip atlama 100
ayakta mekik 300
mekik 100
jumping jacks 100
ayakta karın hareketleri
yerinde koşma 200
adım 6000
lunge 100
jillian 1
ooo sporlaraa bak sen harikasin canim :)))Sabah yok çok geç kalktım
Öğlen
2 küçük dilim börek
3 yumurta kaşarlı
2 bardak süt
Çok az reçel kaymak
Akşam
4 köfte az patates 1 kase yoğurt
Ara
1 kase yoğurt yicem ve kahve içicem
Spor
2 miles with leslie
50 tubing chestpress
50 tubing shoulder press
50 dumbbell biceps curl 1.5 kg
50 glute kickback
50 crunch
50 flutter kicks
50 dumbell side band 1.5 kg
50 butt kick
50 zıplayan jack
50 DK
50 squat
@Yawrukushabesle_istigal
Kilo falan almicaksin devam spora yediklerine dikkkat et canimMotivasyonumu kaybettim bayadır zaten en son cuma +300 çıktım bu öğleden sonra yine bi spor falan yaptım bu cumaya kdar spora ağırlık vereyim salmak istemiyorum bırakmak istemiyorum bian ara mı versem diyorum ara versem kilo alıcam almak istemiyorum kafam bi dünya Arzucum ya
Canım ya çok çok sevindim kutlarım tebrik ederim benim hedefimdesin şuanda bende 49 görebilecek miyim???
aletler derken neler meselaAletler cok sıkılastiriyor kusum
Ben alet calisirken feci serttimmm
Iyi degerlendir
20dk isin agirliklara asil
Kas yapmak her zaman fark katar ve 1kg kas 1yilda 9000kalori yakarmis
9kilo eder yani cok kas demek vucudunun surekli kalori yakmasi demek
Ayy cok izledim antrenor videolari
yaaa vermeyip napayim salak gibi hedef kilomu 45 demisim yaaa simdide artiramiyorum ama 47.5 de mezun ola biliyorum oyle dediler napayim gitme mi diyeyim yaglarima ??Kalp kalp kalp:)
Yeterrr yaaaa verme daha
Bulgur pilavi miktari nedir canim
3icli kofte cok degilmi
Visne suyundada seker var
Bugun menunu begenmedim kuzum
Sen harikasinnnn sennnn
Olur canim ara ogunumde kahvemle tadina bakarim deseydin:)
haftada kaç gün spor salonu gitmediğin günler evde yani haftanın hergünü yap cnmmmBakıyorum seninkine bugün benimkileri gördün mü leslie ile kardio yaptım sonra ağırlık dallarında tüm vucudu çalıştırdım benimkide 1 saat kesin sürdü
Yarında kendim yapıcam evde çarşamba spor salonuna gidicem ordada 1 saat ama aletlerle olmuş olucak biraz
Agirlik canimmmaletler derken neler mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?