- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Motivasyonumu kaybettim bayadır zaten en son cuma +300 çıktım bu öğleden sonra yine bi spor falan yaptım bu cumaya kdar spora ağırlık vereyim salmak istemiyorum bırakmak istemiyorum bian ara mı versem diyorum ara versem kilo alıcam almak istemiyorum kafam bi dünya Arzucum yaNedenki canim? Baska sorunlarimin var ?
Lutfen birakma kendini
Canım ya çok çok sevindim kutlarım tebrik ederim benim hedefimdesin şuanda bende 49 görebilecek miyim???Persembe - 50.1
Pazartesi - 49.8
Fark -300
49 u gordum whuuuuuuu
Yalovada ailem var canım, çiftlikköye gideceğim. İnşallah canım hepimiz ulaşırız. Dün bir sinirle uçak bileti aldım ama açığa aldırabilirim, ona olan sinirim geçtikçe üzülüyorum bayramda yalnız kalacak diye çok hakediyormuş gibiLunaDaisies Handan sende canım Yalova'ya gitmekle iyi yapıyorsun kafanı dağıt ailen mi Yalova'da neresine gidiyodun? Eşine gelince, benim eşimde bazen acımasız dalga geçebiliyor... Sen kendine bak diyorum inadına gülüp geçiyorum inşAllah sende bi gün hedefine ulaşacaksın bende bizde...
Güzel menü cnm spersinIyi akşamlar kızlar
Sabah
1 bardak süt
3 dilim peynir
Öğle
1 dilim ekmek
2 ceviz
1 bardak süt
1 tatlı kaşığı labne
Ara
10 gr. Fıstık
1 tane kuru incir
1 çay bardağı süt
Aksam
5 yemek kaşığı taze fasulye
Salata
3 adet mantı
Spor 40 dk yürüyüş
Selamlar
Git canım çınarcıkta kalmıştım bir hafta ama yalova güzel severim kafanı dağıt. Bazen ayrı kalmak güzel oluyorYalovada ailem var canım, çiftlikköye gideceğim. İnşallah canım hepimiz ulaşırız. Dün bir sinirle uçak bileti aldım ama açığa aldırabilirim, ona olan sinirim geçtikçe üzülüyorum bayramda yalnız kalacak diye çok hakediyormuş gibi
Oo süpersin maşallah çok güzel gidiyor sporun canım menülerin tebrik ederim. Bana da gaz ver valla istikratlı gideyimde bende hedefime ulaşayım hemencanlar çok mutluyum abiyem vardı giyemiyordum dar olduğundan şimdi 40 beden elbise ve bana denk geldi süper yaaa ben bu gazla daha cok vereceğim canlar
cnm insan istedikten sonra herseyi yapar kendimiz için giyeceğimiz kıyafetler için kenarlardan yağ çıkmaması için elbiselerde basarırsın keske daha önce burayı tanısaymısım şimdi çoktan vermiştim kilolarıGüzel menü cnm spersin
Git canım çınarcıkta kalmıştım bir hafta ama yalova güzel severim kafanı dağıt. Bazen ayrı kalmak güzel oluyor
Oo süpersin maşallah çok güzel gidiyor sporun canım menülerin tebrik ederim. Bana da gaz ver valla istikratlı gideyimde bende hedefime ulaşayım hemen
Canım sağol aynı çocuklr koşturmaca. İnsanın kafası dolu olunca gerçekten insan herşeyi unutabiliyor sağlık olsun... Yaz okulu iyi fikir canım faydalı oluyor. Ama ben ilk defa oğlumla bu yaz başbaşa kalıyorum doğum izninde olduğum için o yüzden bu yaz onu bir yere vermek istemiyorum bebekliğinden beri hep kreş yaz okulu falan şimdi şuan da bile beraber boyama yapıyoruz :)Selam kızlar nasılsınız? Ben yine bittim bugün kafam o kadar dolu ki bıgün arkadaşlarla buluşmaya gittim. Cüzdanımı almamışım yanıma
Menümü yaxıp yatıcsm.. bayramdan Sonra oğlumu yaz okuluna vereceğiz o zaman daha çok baktim olur diye düşünerek avunuyorum..
Sabah
1 yumurta
Öğlen
Et
Bamya
Çorba
Ara
Kahve
Akşam
Tavuk bamya
Pastırma
2 parça pide
Canım bende konsantre oluyorum veriyorum güzel sonra dağılıyorum ya çok çok az veriyorum yada duruyor falan ve artı çıktım bu hafta sizin desteğinizle tekrar düzene girerim inşAllahcnm insan istedikten sonra herseyi yapar kendimiz için giyeceğimiz kıyafetler için kenarlardan yağ çıkmaması için elbiselerde basarırsın keske daha önce burayı tanısaymısım şimdi çoktan vermiştim kiloları
Eşim benimle dalga geçiyor herhalde kalkmış bayram çikolatası almış bana veriyor al ye güzele benziyor diye
canlar çok mutluyum abiyem vardı giyemiyordum dar olduğundan şimdi 40 beden elbise ve bana denk geldi süper yaaa ben bu gazla daha cok vereceğim canlar
Melis süper menü sadece öğle yok geç yaptıysan kahvaltını normal.. Sporda var harikaBugünkü menüm
Kahvaltı
şekersiz çay
2 dilim ekmek
reçel
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 kk peynir
3 adet zeytin
Ara
1 avuç kiraz
Öğlen yok
Ara
4 adet erik
Akşam
tavuk sote
ayran
ekmek yok
su 2.5 litre
adım 4000
100 jj
100 ip atlama
20 squat
2 fincan yeşil çay
Dahlia_
Kalp kalp kalp:)Inş bitanem
Persembe - 50.1
Pazartesi - 49.8
Fark -300
49 u gordum whuuuuuuu
Herkese merhabalar
Dünkü menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz yaseminli Yeşilçay
2 kk kadar peynir
Domates, salatalık
5 yeşil zeytin
Ara yok
Öğle
Mercimek çorbası
Tavuk yemeği
Bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Yarım yeşil elma
15 tane falan leblebi
Akşam
Ayranaşı çorbası
3 tane içli köfte
Et güveci (az)
1 bardak ev yapımı vişne suyu
Ara
1 büyük fincan Türk kahvesi
4,5 litre su
Spor yapamadım çalıştığım için
8.917 adım
Eşim benimle dalga geçiyor herhalde kalkmış bayram çikolatası almış bana veriyor al ye güzele benziyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?