Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nedenki canim? Baska sorunlarimin var ?
Lutfen birakma kendini
Motivasyonumu kaybettim bayadır zaten en son cuma +300 çıktım bu öğleden sonra yine bi spor falan yaptım bu cumaya kdar spora ağırlık vereyim salmak istemiyorum bırakmak istemiyorum bian ara mı versem diyorum ara versem kilo alıcam almak istemiyorum kafam bi dünya Arzucum ya

Persembe - 50.1
Pazartesi - 49.8
Fark -300
49 u gordum whuuuuuuu
Canım ya çok çok sevindim kutlarım tebrik ederim benim hedefimdesin şuanda bende 49 görebilecek miyim???

Yalovada ailem var canım, çiftlikköye gideceğim. İnşallah canım hepimiz ulaşırız. Dün bir sinirle uçak bileti aldım ama açığa aldırabilirim, ona olan sinirim geçtikçe üzülüyorum bayramda yalnız kalacak diye çok hakediyormuş gibi

Güzel menü cnm spersin

Git canım çınarcıkta kalmıştım bir hafta ama yalova güzel severim kafanı dağıt. Bazen ayrı kalmak güzel oluyor

canlar çok mutluyum abiyem vardı giyemiyordum dar olduğundan şimdi 40 beden elbise ve bana denk geldi süper yaaa ben bu gazla daha cok vereceğim canlar
Oo süpersin maşallah çok güzel gidiyor sporun canım menülerin tebrik ederim. Bana da gaz ver valla istikratlı gideyimde bende hedefime ulaşayım hemen

Selam kızlar nasılsınız? Ben yine bittim bugün kafam o kadar dolu ki bıgün arkadaşlarla buluşmaya gittim. Cüzdanımı almamışım yanıma

Menümü yaxıp yatıcsm.. bayramdan Sonra oğlumu yaz okuluna vereceğiz o zaman daha çok baktim olur diye düşünerek avunuyorum..

Sabah
1 yumurta

Öğlen
Et
Bamya
Çorba

Ara
Kahve

Akşam
Tavuk bamya
Pastırma
2 parça pide

cnm insan istedikten sonra herseyi yapar kendimiz için giyeceğimiz kıyafetler için kenarlardan yağ çıkmaması için elbiselerde basarırsın keske daha önce burayı tanısaymısım şimdi çoktan vermiştim kiloları

Canım sağol aynı çocuklr koşturmaca. İnsanın kafası dolu olunca gerçekten insan herşeyi unutabiliyor sağlık olsun... Yaz okulu iyi fikir canım faydalı oluyor. Ama ben ilk defa oğlumla bu yaz başbaşa kalıyorum doğum izninde olduğum için o yüzden bu yaz onu bir yere vermek istemiyorum bebekliğinden beri hep kreş yaz okulu falan şimdi şuan da bile beraber boyama yapıyoruz :)

Canım bende konsantre oluyorum veriyorum güzel sonra dağılıyorum ya çok çok az veriyorum yada duruyor falan ve artı çıktım bu hafta sizin desteğinizle tekrar düzene girerim inşAllah

Eşim benimle dalga geçiyor herhalde kalkmış bayram çikolatası almış bana veriyor al ye güzele benziyor diye

Canım yeme sakınnn, böyle böyle bozuyoruz zatennn
Sen kararından dönme... bugün çikolata yarın bilmem ne alır sen de yerinde sayarsınn..
Dinleme sen onu, motivasyonunu da düşürme...

Melis süper menü sadece öğle yok geç yaptıysan kahvaltını normal.. Sporda var harika

Kalp kalp kalp:)

Persembe - 50.1
Pazartesi - 49.8
Fark -300
49 u gordum whuuuuuuu

Yeterrr yaaaa verme daha

Bulgur pilavi miktari nedir canim
3icli kofte cok degilmi
Visne suyundada seker var
Bugun menunu begenmedim kuzum

abesle_istigal aşk sen harikasın en kısa zamanda 7 li rakamları görüceksin eminim dostum

Sen harikasinnnn sennnn

Eşim benimle dalga geçiyor herhalde kalkmış bayram çikolatası almış bana veriyor al ye güzele benziyor diye

Olur canim ara ogunumde kahvemle tadina bakarim deseydin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…