iyi geceler cnmmIyi geceler
benim evde yok care bulmam lazım göğüslerim içinAgirlik canimmm
Agirlik calismak gibisi varmi
iyi geceler cnmm
Evet senin bilgini biliyorum bu konuda. Evet 20 dakka ısınıuorum ağırlık yapıyorum canım. 5 kilo kasa ihtiyacım var 5 kilo yağdan verip kas yaparsam harika olur inşallah cnm. Zaten kilo vermekten ziyade daha sıkı olmak istiyorum...Aletler cok sıkılastiriyor kusum
Ben alet calisirken feci serttimmm
Iyi degerlendir
20dk isin agirliklara asil
Kas yapmak her zaman fark katar ve 1kg kas 1yilda 9000kalori yakarmis
9kilo eder yani cok kas demek vucudunun surekli kalori yakmasi demek
Ayy cok izledim antrenor videolari
Evet yarın 50 arttırmayı düşünüyorum bu sayıları 100 e çıkarıcam Arzu'm. Saol cnm senin sporlarında enfes zatenooo sporlaraa bak sen harikasin canim :)))
hergun bunlari yaparsan ve gunde 5 tane artirirsan bence guzel sonuc elde edersin :)
Bu cuma artı çıkmasam ahh 52 görebilsemKilo falan almicaksin devam spora yediklerine dikkkat et canim
InsaAllah sende 49 goreceksin :))
artilara kafani takma gidecekler gitmeseler zorla gondeririz
Haftada 3 gün salona gidiyorum cnmhaftada kaç gün spor salonu gitmediğin günler evde yani haftanın hergünü yap cnmmm
Menü harika canımm tebrik ederimMenü:
Sahur
1 Haşlanmış yumurta
1 Sahanda yumurta
1 dilim çavdar ekmek
1 salatalık
1 kk dil peyniri
1 çay kaşığı tereyağ
İftar :
1 Kase kırmızı mercimek çorbası
1 Kase çoban salatası
1 Kase yoğurt
1 Tabak et yemeği
Su 3 litre
Yeşil 1 fincan
Spor :
20.000 adım
Dahlia_
İyi geceler ArzucumIyi geceler
Canım dambıl alsana.. Birde plates lastikleribenim evde yok care bulmam lazım göğüslerim için
Çok hafif yemişsin canım açlık hissettin mi çok?Menüm
Sahur
Yoğurt
Kavun
Kiraz
İftar
Tavuk sote
Yoğurt
Kavun
Karpuz
4 çatal dondurma
Ara
3kayısı
Soda
3çubuk kraker
2.5 litre su
6000 adım:)
Ayy kızlar ben bayramdan sonra jilliana başlamaya karar verdim varmı benle birlikte başlayacak :) ayy bide benim dün adet olmam lazımdı olmadım şişlikte hissediyorum ama çok şükür tartıda artı değildim ay bakalım cumaya neler olacak:)
Kalp kalp kalp:)
Yeterrr yaaaa verme daha
Bulgur pilavi miktari nedir canim
3icli kofte cok degilmi
Visne suyundada seker var
Bugun menunu begenmedim kuzum
Sen harikasinnnn sennnn
Olur canim ara ogunumde kahvemle tadina bakarim deseydin:)
Bulgur pilavı 3 yemek kaşığı falandı yoğurtla karıştırıp yedim çalıştığım için çok dikkat edemedim malesefKalp kalp kalp:)
Yeterrr yaaaa verme daha
Bulgur pilavi miktari nedir canim
3icli kofte cok degilmi
Visne suyundada seker var
Bugun menunu begenmedim kuzum
Sen harikasinnnn sennnn
Olur canim ara ogunumde kahvemle tadina bakarim deseydin:)
gnydın ben yapıyorum cnm bayramdan sonra yine yapalımMenüm
Sahur
Yoğurt
Kavun
Kiraz
İftar
Tavuk sote
Yoğurt
Kavun
Karpuz
4 çatal dondurma
Ara
3kayısı
Soda
3çubuk kraker
2.5 litre su
6000 adım:)
Ayy kızlar ben bayramdan sonra jilliana başlamaya karar verdim varmı benle birlikte başlayacak :) ayy bide benim dün adet olmam lazımdı olmadım şişlikte hissediyorum ama çok şükür tartıda artı değildim ay bakalım cumaya neler olacak:)
Süpermiş gnydın
Nasilsin ablacim?Süpermiş gnydın
Iyiyim ablacım sen nasılsın düğünde giyeceğim elbise değil ama giyemezsem o artarnatifim olacakNasilsin ablacim?
Dün ne güzel öyle hic üsenmeden abiyeni denemissin :)
Olmasina da ayrica sevindim
Sükür abla bende iyiyim. Dügün icin elbisen hazir mi yoksa alacakmisin?Iyiyim ablacım sen nasılsın düğünde giyeceğim elbise değil ama giyemezsem o artarnatifim olacak
Hazır gibi ama olmayacak her halde akıl ver bana sıkılaşmak için ne yapabilirim daha önce burayı tanısaydım mart Ay'ından itibaren şimdiye Çoktan vermiştimSükür abla bende iyiyim. Dügün icin elbisen hazir mi yoksa alacakmisin?
Niye olmasin ablacim daha 3 haftan var sen o 3 hafta icinde neler neler basarirsin.Hazır gibi ama olmayacak her halde akıl ver bana sıkılaşmak için ne yapabilirim daha önce burayı tanısaydım mart Ay'ından itibaren şimdiye Çoktan vermiştim
Sıkılastırıyormu yapıyorum inş CNm kac beden fark ediyor ablacımNiye olmasin ablacim daha 3 haftan var sen o 3 hafta icinde neler neler basarirsin.
Abla bana jillian michaels'in egzersiz programinin cok faydasi oldu, takimdaki kizlar da gayet memnundu onu tavsiye edebilirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?