Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet senin bilgini biliyorum bu konuda. Evet 20 dakka ısınıuorum ağırlık yapıyorum canım. 5 kilo kasa ihtiyacım var 5 kilo yağdan verip kas yaparsam harika olur inşallah cnm. Zaten kilo vermekten ziyade daha sıkı olmak istiyorum...

ooo sporlaraa bak sen harikasin canim :)))
hergun bunlari yaparsan ve gunde 5 tane artirirsan bence guzel sonuc elde edersin :)
Evet yarın 50 arttırmayı düşünüyorum bu sayıları 100 e çıkarıcam Arzu'm. Saol cnm senin sporlarında enfes zaten

Kilo falan almicaksin devam spora yediklerine dikkkat et canim
InsaAllah sende 49 goreceksin :))
artilara kafani takma gidecekler gitmeseler zorla gondeririz
Bu cuma artı çıkmasam ahh 52 görebilsem inşallah en yakın zamanda mezun olurum nolur desteklerini bekliyorum.

haftada kaç gün spor salonu gitmediğin günler evde yani haftanın hergünü yap cnmmm
Haftada 3 gün salona gidiyorum cnm
Perşembe günleri dinleniyorum diğer kalan 3 gün evde bu programı uygularsam sanırım süper olucak

Menü harika canımm tebrik ederim

İyi geceler Arzucum

Menüm
Sahur
Yoğurt
Kavun
Kiraz

İftar
Tavuk sote
Yoğurt
Kavun
Karpuz
4 çatal dondurma

Ara
3kayısı
Soda
3çubuk kraker

2.5 litre su
6000 adım:)
Ayy kızlar ben bayramdan sonra jilliana başlamaya karar verdim varmı benle birlikte başlayacak :) ayy bide benim dün adet olmam lazımdı olmadım şişlikte hissediyorum ama çok şükür tartıda artı değildim ay bakalım cumaya neler olacak:)

Çok hafif yemişsin canım açlık hissettin mi çok?
Ne güzel adet olacaksın ve artı değilsin çok iyi... Demek eksidesin. Valla ben jillian 2 seviyede bıraktım ne bilim sıkıldım ama çok faydalı olduğunu düşünüyorum

Kalp kalp kalp:)

Yeterrr yaaaa verme daha

Bulgur pilavi miktari nedir canim
3icli kofte cok degilmi
Visne suyundada seker var
Bugun menunu begenmedim kuzum

Sen harikasinnnn sennnn

Olur canim ara ogunumde kahvemle tadina bakarim deseydin:)
Kalp kalp kalp:)

Yeterrr yaaaa verme daha

Bulgur pilavi miktari nedir canim
3icli kofte cok degilmi
Visne suyundada seker var
Bugun menunu begenmedim kuzum

Sen harikasinnnn sennnn

Olur canim ara ogunumde kahvemle tadina bakarim deseydin:)
Bulgur pilavı 3 yemek kaşığı falandı yoğurtla karıştırıp yedim çalıştığım için çok dikkat edemedim malesef

Menüm
Sahur
Peynirli omlet
Domates,salatalık
1 kk kadar peynir
Şekersiz çay
Kahvaltı
Şekersiz yaseminli Yeşilçay
1 haşlanmış yumurta
1 yumurtadan soğanlı biberli omlet
1 kk kadar peynir
Domates, salatalık
Ara
1 büyük fincan sade Türk kahvesi
2 hurma 1 kuru kayısı
Ara
Bi avuç çiğ kuruyemiş
Ara
1 dilim şekersiz fit mozaik pasta
1 büyük bardak süt

Akşam yemeği yemedim uyuduğum için.
Bfite gittim, fitjump egzersizlerini yaptım.
50 squat
3247 adım
3 litre su

gnydın ben yapıyorum cnm bayramdan sonra yine yapalım

Hazır gibi ama olmayacak her halde akıl ver bana sıkılaşmak için ne yapabilirim daha önce burayı tanısaydım mart Ay'ından itibaren şimdiye Çoktan vermiştim
Niye olmasin ablacim daha 3 haftan var sen o 3 hafta icinde neler neler basarirsin.
Abla bana jillian michaels'in egzersiz programinin cok faydasi oldu, takimdaki kizlar da gayet memnundu onu tavsiye edebilirim sana.

Niye olmasin ablacim daha 3 haftan var sen o 3 hafta icinde neler neler basarirsin.
Abla bana jillian michaels'in egzersiz programinin cok faydasi oldu, takimdaki kizlar da gayet memnundu onu tavsiye edebilirim sana.
Sıkılastırıyormu yapıyorum inş CNm kac beden fark ediyor ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…