Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa kuzum iftara deli gibi acıkıyorm su içince herşey bitiyor doyuyorum :) evet kuzum jillian baya faydalı şubat ayında yapmıştm :) şimdi bir kez daha yapayım dedim hadi birlikte başlıyalım ne dersin :))

Günaydın cnm

Günaydın kızlar :)
Günaydınnn

Eki Görüntüle 1853094

Günaydın kızlar
Günaydın cnm

Yaa kuzum iftara deli gibi acıkıyorm su içince herşey bitiyor doyuyorum :) evet kuzum jillian baya faydalı şubat ayında yapmıştm :) şimdi bir kez daha yapayım dedim hadi birlikte başlıyalım ne dersin :))
Ne güzel bol yağ yakıyorsun vitamin eksik etmede bari canım. Allah kabul etsin. Cnm ben spor salonuna gidiyorum ya orda ağırlık çalışıyorum şimdilik jill yapmicam sen fatoşla başla cnm

Vitaminlerimi meyvelerden alıyorumdur umarım :)) tmm kuzum

Valla yedim sanirim gonca bi yukselis yasadim ama iyiyim artik olmadi fazla dengeledim.

Merve ben varim kiz. Zaten ben ara ara 1. Leveli yapiyorum. Ama araya bi tatil.gircek 4 gunluk bi o donem yapamam. Bn uyarim tatlim sana. Belki tatilde de otelde yapabilirim firsat olursa .

Sıkılastırıyormu yapıyorum inş CNm kac beden fark ediyor ablacım
Shared 30 days 1 aylik 3 levelden olusuyor ve 1 beden daralirsin kesin. Hemen basla her level 10 gun sürüyor sen 1. Ve 2. Leveli tam yap 3. Yu de dugune kadar kalan sur3de yaparsin bugun hemen basla

Kizlar merhabalar gecmisi gezdim geldim
Dunku menum
Pazartesi
Sabah
2 yumurta omlet
Cokelek
8 9 zeytin
Yesil biber
Ogle
Yogurt
Aksam
Kisir
Yogurt corbasi
Su 5 lt
Spor yok
Misafir vardi kizlar. Pzartesi kilom
61.0 di yine yani +400 ama bugun 200 gr hafiflemisim. Jilian yapim eve gidince denizdeyim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…