Ciddi farklar elde edebilirsin ablacim.Sıkılastırıyormu yapıyorum inş CNm kac beden fark ediyor ablacım
Yaa kuzum iftara deli gibi acıkıyorm su içince herşey bitiyor doyuyorum :) evet kuzum jillian baya faydalı şubat ayında yapmıştm :) şimdi bir kez daha yapayım dedim hadi birlikte başlıyalım ne dersin :))Çok hafif yemişsin canım açlık hissettin mi çok?
Ne güzel adet olacaksın ve artı değilsin çok iyi... Demek eksidesin. Valla ben jillian 2 seviyede bıraktım ne bilim sıkıldım ama çok faydalı olduğunu düşünüyorum
Bende Varım istersen canımYaa kuzum iftara deli gibi acıkıyorm su içince herşey bitiyor doyuyorum :) evet kuzum jillian baya faydalı şubat ayında yapmıştm :) şimdi bir kez daha yapayım dedim hadi birlikte başlıyalım ne dersin :))
Olur kuzumm yaparız birlikte; )gnydın ben yapıyorum cnm bayramdan sonra yine yapalım
İsteeim tabi canımm:)Bende Varım istersen canım
Nezaman başlıyoruz cnmİsteeim tabi canımm:)
Günaydın cnmgnydın canlar
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Ne güzel bol yağ yakıyorsun vitamin eksik etmede bari canım. Allah kabul etsin. Cnm ben spor salonuna gidiyorum ya orda ağırlık çalışıyorum şimdilik jill yapmicam sen fatoşla başla cnmYaa kuzum iftara deli gibi acıkıyorm su içince herşey bitiyor doyuyorum :) evet kuzum jillian baya faydalı şubat ayında yapmıştm :) şimdi bir kez daha yapayım dedim hadi birlikte başlıyalım ne dersin :))
GnydınÇok geç uyuyabildim çok erken uyandım. Geç yazıuorum ama herkese günaydınnn
Ramazan bitsin kuzum haberlerşiriz yine:))Nezaman başlıyoruz cnm
Vitaminlerimi meyvelerden alıyorumdur umarım :)) tmm kuzumGünaydın cnm
Günaydın cnm
Ne güzel bol yağ yakıyorsun vitamin eksik etmede bari canım. Allah kabul etsin. Cnm ben spor salonuna gidiyorum ya orda ağırlık çalışıyorum şimdilik jill yapmicam sen fatoşla başla cnm
Tmm cnmRamazan bitsin kuzum haberlerşiriz yine:))
Tmm cnm
Valla yedim sanirim gonca bi yukselis yasadim ama iyiyim artik olmadi fazla dengeledim.Yarım tepsi nasıl yiycen kız yememişindir sana öyle gelmiştir yada tepsi küçüktür
Yok karışmıyor kafası 3-4 yaşına kadar iki ismide söyledik sonra tercihini yaptı halada kullanıyoruz. İsimler kısa olursa iyi bazen çok uzun isimler koyuyor aileler o zaman kimse kullanmak istemiyor iki ismi.
Merve ben varim kiz. Zaten ben ara ara 1. Leveli yapiyorum. Ama araya bi tatil.gircek 4 gunluk bi o donem yapamam. Bn uyarim tatlim sana. Belki tatilde de otelde yapabilirim firsat olursa .Menüm
Sahur
Yoğurt
Kavun
Kiraz
İftar
Tavuk sote
Yoğurt
Kavun
Karpuz
4 çatal dondurma
Ara
3kayısı
Soda
3çubuk kraker
2.5 litre su
6000 adım:)
Ayy kızlar ben bayramdan sonra jilliana başlamaya karar verdim varmı benle birlikte başlayacak :) ayy bide benim dün adet olmam lazımdı olmadım şişlikte hissediyorum ama çok şükür tartıda artı değildim ay bakalım cumaya neler olacak:)
Shared 30 days 1 aylik 3 levelden olusuyor ve 1 beden daralirsin kesin. Hemen basla her level 10 gun sürüyor sen 1. Ve 2. Leveli tam yap 3. Yu de dugune kadar kalan sur3de yaparsin bugun hemen baslaSıkılastırıyormu yapıyorum inş CNm kac beden fark ediyor ablacım
Yapıyordum ama arada Tşk cnmShared 30 days 1 aylik 3 levelden olusuyor ve 1 beden daralirsin kesin. Hemen basla her level 10 gun sürüyor sen 1. Ve 2. Leveli tam yap 3. Yu de dugune kadar kalan sur3de yaparsin bugun hemen basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?