Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merve ben varim kiz. Zaten ben ara ara 1. Leveli yapiyorum. Ama araya bi tatil.gircek 4 gunluk bi o donem yapamam. Bn uyarim tatlim sana. Belki tatilde de otelde yapabilirim firsat olursa .
Tamm buse ablacım :) bayramın ilk iki günü geçsin donra başlayalım ayy sıkılaşalım tekrardan jillian çılgınlığı yaşasınnn:)))

Kızlar, ben bugün bir iş için görüşmeye gittim, ön muhasebecilikti iş.
Kadın bana yine deneyimsiz olduğum için mırın kırın etti.
Ben yaparım ederim dedim.
Fatura irsaliye düzenlemeyi biliyor musun dedi. Yok dedim. Bana sen anca tezgahtar olursun dedi.
Ücret başlangıç için 1000 lira 2 ay deneme süresi varmış.
Haber vereceğiz dedi.
Eşimle de çok büyük tartıştım. Ben bulamıyorum iş diye gitme taraftarıydım. O da kabul etmiyor. Daha iyisini bul o zaman diyorum. Ders çalışsaydın da girseydin diyor.
Olmuyor nereden tutarsam elimde kalıyor. Bunun için mi okudum ben o kadar. Ne olduğu belirsiz bir kadının bana ancak tezgahtar olursun demesi için mi. Üstüme dünya oturdu.

Allah büyük cnm

Neden kadina cevap vermedin kuzum
Tezgahtar yada muhasebeci
Onun ne haddine
Ayyy ben deliriyorum boyle

selam kızlar yogunluktan gelemedm nasılsnz?
menümü vereyim yavasca gecmısı okuyayım

sabah
2 slatalık
biraz peynır
çay

oglen
1 kase kuru fasulye etlı
1 kase salata

ara
yesılcay

aksam
annemle kahvaltı yaptk havalar sıcak yemek yenmıo hıc ugrasmıroz yemekle falan
domates
salatalık
zeytın
peynır
bosnak sucugu
1 dılım ekmek kadr pide

snra eve gttm acıktm saat 20.30 gibi cok az haslanmıs tavuk gogsu ve kırmızı köz biber marketlerde satılan tursu kıvamında olandan

su 2 lt
spor yapmadm valla yalan yok

Sabahtan beri canta hazirliyorum
2cocukla hazirlik cok zor
Yolda ne giydircem
Kac saat yol terlerler yedek alayim
Onceden esime kendine valiz hazirlardim
Birde bidiklar cikti
Gece giyecegi yemekte giyecek tirnak makasi sampuani gunes kremi tokalar wuhuuuuu
Neyseki kizlarin ve benimki bitti

Hersey bir yana ilk defa kiyafet sorunsuz ve komplekssiz bir tatil hazirligi yaptim
O olmuyor bu olmuyor demeden guzelce hazirladimmmm:)

ne zaman tatile gidiyorsunuz?

öyleymiş evet zayıflamalıyım olur canım bana uyar
feribotla geçmeyi düşünüyorum idonun oraya gel çarşamba günü

hmm ne güzel sen ist. da mıydın normalde bilmiodum

spor ve menü cok guzel tebrik ederim.

menün güzelmiş valla herkesin menüsü kalabalık kalabalık bi ben bsy yemıorm yanı canım yemek ıstemıo o sebeple cesıtlendıremıorm

ahaha kız buna nıe kafa takıosun belliki kadında aşagılık komplexi eziklik var böle insanlar ruhsal kategorıde yerın dıbınde goruorm belliki manyagn birine denk geldın o da seninle tatmin etti kendini bn o kadına 1-2 cift laf ederdim kadn sana soyledgne pişman olurdu ahaha kız bosver

Canlarim selamlar nasisiniz 50 gunun sonunda evimizdeyiz
Dun havaalaninda sagolsun thy bavullarimdan bir tanesini kaybetmeyi basarmis
Nerede oldugu da belli degil, yanlislikla biri mi aldi yoksa Turkiye'de mi kaldi bilmiyoruz.
Isin kotusu bir bavulumuz sirf Akin ve benim giysilerimdi o bavulumuz kayip,Hey Allahim
Havaalaninda da kotu bir suprizle karsilastik,esim gecen hafta ayak parmagini kirmis
Hic soylemedi de, agrisida var, dunde bavul islemleri vs 2 saat beklemis bizi o halde...
Bugun gidip kemik, paca ilik vs ne bulursam alicam kasaptan
Her sene biz Turkiye'deyken bir sakarligi oluyor mutlaka,gecen senede omzu cikmisti, Allah beterinden esirgesin.
Buarada giderken buz gibi sogudugum evimiz dunden beri gozume cok guzel gorunuyor
Eee sizler nasilsiniz guzeller?

Canim evine hosgeldin, öncelikle esine gecmis olsun. Dakika bir gol bir döndün bavulun kayboldu, simdi o ortaya cikana kadar bir sürü stres

Canim evine hosgeldin, öncelikle esine gecmis olsun. Dakika bir gol bir döndün bavulun kayboldu, simdi o ortaya cikana kadar bir sürü stres
Hic sorma Ebrum, birde bu sene Akinin bebek arabasini ucaga kadar yanima aliyorum, onu icine koyduklari posette sirf yagli cikti ucaktan farketmedim.
Sifir hamile pantalonum oldu mu sana yag:)
Nedir bu thyden cektigimiz:)
Sen nasilsin bir tanem gordun mu dun prensesimizi?

Çok şükür canım daha büyük sorunlar yaşamadan evinize gelmişsiniz..
Eşine de geçmiş olsun, çabuk düzelir inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…