30. Gün ya Düğüne 25 kaldı zaten bayram tatilide ben orada 30 tamamlamaya çalışırım cnmYapıyordum ama arada Tşk cnm
30. Gün ya Düğüne 25 kaldı zaten bayram tatilide ben o tatilde 30 tamamlamaya çalışırım cnm
Tamm buse ablacım :) bayramın ilk iki günü geçsin donra başlayalımMerve ben varim kiz. Zaten ben ara ara 1. Leveli yapiyorum. Ama araya bi tatil.gircek 4 gunluk bi o donem yapamam. Bn uyarim tatlim sana. Belki tatilde de otelde yapabilirim firsat olursa .
Haber verin Kızlar banadaTamm buse ablacım :) bayramın ilk iki günü geçsin donra başlayalımayy sıkılaşalım tekrardan jillian çılgınlığı yaşasınnn:)))
OleeeeyTamm buse ablacım :) bayramın ilk iki günü geçsin donra başlayalımayy sıkılaşalım tekrardan jillian çılgınlığı yaşasınnn:)))
Allah büyük cnmKızlar, ben bugün bir iş için görüşmeye gittim, ön muhasebecilikti iş.
Kadın bana yine deneyimsiz olduğum için mırın kırın etti.
Ben yaparım ederim dedim.
Fatura irsaliye düzenlemeyi biliyor musun dedi. Yok dedim. Bana sen anca tezgahtar olursun dedi.
Ücret başlangıç için 1000 lira 2 ay deneme süresi varmış.
Haber vereceğiz dedi.
Eşimle de çok büyük tartıştım. Ben bulamıyorum iş diye gitme taraftarıydım. O da kabul etmiyor. Daha iyisini bul o zaman diyorum. Ders çalışsaydın da girseydin diyor.
Olmuyor nereden tutarsam elimde kalıyor. Bunun için mi okudum ben o kadar. Ne olduğu belirsiz bir kadının bana ancak tezgahtar olursun demesi için mi. Üstüme dünya oturdu.
Neden kadina cevap vermedin kuzumKızlar, ben bugün bir iş için görüşmeye gittim, ön muhasebecilikti iş.
Fatura irsaliye düzenlemeyi biliyor musun dedi. Yok dedim. Bana sen anca tezgahtar olursun dedi.
Haber vereceğiz dedi.
Eşimle de çok büyük tartıştım. Ben bulamıyorum iş diye gitme taraftarıydım. O da kabul etmiyor. Daha iyisini bul o zaman diyorum. Ders çalışsaydın da girseydin diyor.
Olmuyor nereden tutarsam elimde kalıyor. Bunun için mi okudum ben o kadar. Ne olduğu belirsiz bir kadının bana ancak tezgahtar olursun demesi için mi. Üstüme dünya oturdu.
Sabahtan beri canta hazirliyorum
2cocukla hazirlik cok zor
Yolda ne giydircem
Kac saat yol terlerler yedek alayim
Onceden esime kendine valiz hazirlardim
Birde bidiklar cikti
Gece giyecegi yemekte giyecek tirnak makasi sampuani gunes kremi tokalar wuhuuuuu
Neyseki kizlarin ve benimki bitti
Hersey bir yana ilk defa kiyafet sorunsuz ve komplekssiz bir tatil hazirligi yaptim
O olmuyor bu olmuyor demeden guzelce hazirladimmmm:)
Evet canım o zaman düşünürüz.Carsamba sabahi bildirim elbet yaparim
Bayramin oldugu cuma tatil ise diger cumaya evimde olurum buyuk ihtimalle...
Olamayacak gibi olursam zaten yazarim...onuda o zamanmi dusunuruz??
öyleymişevet zayıflamalıyım olur canım bana uyar
feribotla geçmeyi düşünüyorum idonun oraya gel çarşamba günü
Bugünkü menüm
Kahvaltı
şekersiz çay
2 dilim ekmek
reçel
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 kk peynir
3 adet zeytin
Ara
1 avuç kiraz
Öğlen yok
Ara
4 adet erik
Akşam
tavuk sote
ayran
ekmek yok
su 2.5 litre
adım 4000
100 jj
100 ip atlama
20 squat
2 fincan yeşil çay
Dahlia_
Kizlar merhabalar gecmisi gezdim geldim
Dunku menum
Pazartesi
Sabah
2 yumurta omlet
Cokelek
8 9 zeytin
Yesil biber
Ogle
Yogurt
Aksam
Kisir
Yogurt corbasi
Su 5 lt
Spor yok
Misafir vardi kizlar. Pzartesi kilom
61.0 di yine yani +400 ama bugun 200 gr hafiflemisim. Jilian yapim eve gidince denizdeyim simdi
Kızlar, ben bugün bir iş için görüşmeye gittim, ön muhasebecilikti iş.
Haber vereceğiz dedi.
ne zaman tatile gidiyorsunuz?
Evet canım o zaman düşünürüz.
Canim evine hosgeldin, öncelikle esine gecmis olsun. Dakika bir gol bir döndün bavulun kayboldu, simdi o ortaya cikana kadar bir sürü stresCanlarim selamlar nasisiniz 50 gunun sonunda evimizdeyiz
Dun havaalaninda sagolsun thy bavullarimdan bir tanesini kaybetmeyi basarmis
Nerede oldugu da belli degil, yanlislikla biri mi aldi yoksa Turkiye'de mi kaldi bilmiyoruz.
Isin kotusu bir bavulumuz sirf Akin ve benim giysilerimdi o bavulumuz kayip,Hey Allahim
Havaalaninda da kotu bir suprizle karsilastik,esim gecen hafta ayak parmagini kirmis
Hic soylemedi de, agrisida var, dunde bavul islemleri vs 2 saat beklemis bizi o halde...
Bugun gidip kemik, paca ilik vs ne bulursam alicam kasaptan
Her sene biz Turkiye'deyken bir sakarligi oluyor mutlaka,gecen senede omzu cikmisti, Allah beterinden esirgesin.
Buarada giderken buz gibi sogudugum evimiz dunden beri gozume cok guzel gorunuyor
Eee sizler nasilsiniz guzeller?
Hic sorma Ebrum, birde bu sene Akinin bebek arabasini ucaga kadar yanima aliyorum, onu icine koyduklari posette sirf yagli cikti ucaktan farketmedim.Canim evine hosgeldin, öncelikle esine gecmis olsun. Dakika bir gol bir döndün bavulun kayboldu, simdi o ortaya cikana kadar bir sürü stres
Canlarim selamlar nasisiniz 50 gunun sonunda evimizdeyiz
Dun havaalaninda sagolsun thy bavullarimdan bir tanesini kaybetmeyi basarmis
Nerede oldugu da belli degil, yanlislikla biri mi aldi yoksa Turkiye'de mi kaldi bilmiyoruz.
Isin kotusu bir bavulumuz sirf Akin ve benim giysilerimdi o bavulumuz kayip,Hey Allahim
Havaalaninda da kotu bir suprizle karsilastik,esim gecen hafta ayak parmagini kirmis
Hic soylemedi de, agrisida var, dunde bavul islemleri vs 2 saat beklemis bizi o halde...
Bugun gidip kemik, paca ilik vs ne bulursam alicam kasaptan
Her sene biz Turkiye'deyken bir sakarligi oluyor mutlaka,gecen senede omzu cikmisti, Allah beterinden esirgesin.
Buarada giderken buz gibi sogudugum evimiz dunden beri gozume cok guzel gorunuyor
Eee sizler nasilsiniz guzeller?
Sagol kuzum, sen nasilsin Fatimem 2 gun once pek iyi degilim yazmissin, her sey yolunda mi canim?Çok şükür canım daha büyük sorunlar yaşamadan evinize gelmişsiniz..
Eşine de geçmiş olsun, çabuk düzelir inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?