Gelmis gecmis olsun Özgem atlatmissiniz cok sükür.Hic sorma Ebrum, birde bu sene Akinin bebek arabasini ucaga kadar yanima aliyorum, onu icine koyduklari posette sirf yagli cikti ucaktan farketmedim.
Sifir hamile pantalonum oldu mu sana yag:)
Nedir bu thyden cektigimiz:)
Sen nasilsin bir tanem gordun mu dun prensesimizi?
Sagol kuzum, sen nasilsin Fatimem 2 gun once pek iyi degilim yazmissin, her sey yolunda mi canim?
Terbiyesiz insan çok milletin azını kapatmak lzım boşver takılma canım dua et Allah güzel bir kapı açıcak inşAllahKızlar, ben bugün bir iş için görüşmeye gittim, ön muhasebecilikti iş.
Kadın bana yine deneyimsiz olduğum için mırın kırın etti.
Ben yaparım ederim dedim.
Fatura irsaliye düzenlemeyi biliyor musun dedi. Yok dedim. Bana sen anca tezgahtar olursun dedi.
Ücret başlangıç için 1000 lira 2 ay deneme süresi varmış.
Haber vereceğiz dedi.
Eşimle de çok büyük tartıştım. Ben bulamıyorum iş diye gitme taraftarıydım. O da kabul etmiyor. Daha iyisini bul o zaman diyorum. Ders çalışsaydın da girseydin diyor.
Olmuyor nereden tutarsam elimde kalıyor. Bunun için mi okudum ben o kadar. Ne olduğu belirsiz bir kadının bana ancak tezgahtar olursun demesi için mi. Üstüme dünya oturdu.
Canımmm nasılsın??? Yazışamadık bayadırselam kızlar yogunluktan gelemedm nasılsnz?
menümü vereyim yavasca gecmısı okuyayım
sabah
2 slatalık
biraz peynır
çay
oglen
1 kase kuru fasulye etlı
1 kase salata
ara
yesılcay
aksam
annemle kahvaltı yaptk havalar sıcak yemek yenmıo hıc ugrasmıroz yemekle falan
domates
salatalık
zeytın
peynır
bosnak sucugu
1 dılım ekmek kadr pide
snra eve gttm acıktm saat 20.30 gibi cok az haslanmıs tavuk gogsu ve kırmızı köz biber marketlerde satılan tursu kıvamında olandan
su 2 lt
spor yapmadm valla yalan yok
Ohhh ne güzellll yaşasınnnSabahtan beri canta hazirliyorum
2cocukla hazirlik cok zor
Yolda ne giydircem
Kac saat yol terlerler yedek alayim
Onceden esime kendine valiz hazirlardim
Birde bidiklar cikti
Gece giyecegi yemekte giyecek tirnak makasi sampuani gunes kremi tokalar wuhuuuuu
Neyseki kizlarin ve benimki bitti
Hersey bir yana ilk defa kiyafet sorunsuz ve komplekssiz bir tatil hazirligi yaptim
O olmuyor bu olmuyor demeden guzelce hazirladimmmm:)
Evine hoşgeldin canım eşin için çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Çantana bende üzüldüm yaa ama çıkar inşAllahCanlarim selamlar nasisiniz 50 gunun sonunda evimizdeyiz
Dun havaalaninda sagolsun thy bavullarimdan bir tanesini kaybetmeyi basarmis
Nerede oldugu da belli degil, yanlislikla biri mi aldi yoksa Turkiye'de mi kaldi bilmiyoruz.
Isin kotusu bir bavulumuz sirf Akin ve benim giysilerimdi o bavulumuz kayip,Hey Allahim
Havaalaninda da kotu bir suprizle karsilastik,esim gecen hafta ayak parmagini kirmis
Hic soylemedi de, agrisida var, dunde bavul islemleri vs 2 saat beklemis bizi o halde...
Bugun gidip kemik, paca ilik vs ne bulursam alicam kasaptan
Her sene biz Turkiye'deyken bir sakarligi oluyor mutlaka,gecen senede omzu cikmisti, Allah beterinden esirgesin.
Buarada giderken buz gibi sogudugum evimiz dunden beri gozume cok guzel gorunuyor
Eee sizler nasilsiniz guzeller?
hadi bakalim bizdende selam gotur annesi :)Gelmis gecmis olsun Özgem atlatmissiniz cok sükür.
Sükür kuzum iyiyim bende birazdan doktora gidecegim kontrole, prenses ile görüs günümüz bugün :)
Senin bir daha ki randevun ne zaman gülüm?
iyi ol hep insallah canim :)Çok şükür iyiyim canım :) ailevi sorunlarım vardı biraz geçti çok şükür..
Ellerin dert gormesin guzelim :). . . PAZARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
F Fyfyfy - Jillian 30 day shred / 6.000 adım / 100 lunge / 200 yerinde koşma / 100 mekik / 100 jj / 300 ayakta mekik / 100 İA / 100 squat / 50 şınav / karın egzersizleri
happy_moon - Leslie 2 miles / 50 tubing chestpress / 50 tubing shoulder press / 50 dumbbell biceps curl / 50 glute kickback / 50 crunch / 50 flutter kicks / 50 dumbell side band / 50 butt kick / 50 jj / 50 DK / 50 squat
@kitabi - 40 dk yürüyüş
tiffany20 - 4.000 adım / 100 jj / 100 İA / 20 squat
abesle_istigal - 55 dk yürüyüş / iç bacak egzersizi
O Ollalla - 20.000 adım
Mavibocuk - 6.000 adım
hilositko - 3.247 adım / fitjump egzersizleri / 50 squat
haeshin - Jillian 30 day shred
Dahlia_ - 5.000 adım / 100 yan egzersizi
sagol Senayim, cikar insallah bavulumuz :)Terbiyesiz insan çok milletin azını kapatmak lzım boşver takılma canım dua et Allah güzel bir kapı açıcak inşAllah
Canımmm nasılsın??? Yazışamadık bayadır
Ohhh ne güzellll yaşasınnn
Evine hoşgeldin canım eşin için çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Çantana bende üzüldüm yaa ama çıkar inşAllah
insallah ablacim cok sagol, sen nasilsin , dugune az kaldi.Yawrukush ablacığım geçmiş olsun eşin için.ayrıcada hgdin evine inş en kısa zamanda çantan çıkar ...
eski abiyem oldu giyeceğim giyeceğim abiye yi denemedim daha oğlum aramıyor çok üzgünüm her anlamda hem annne hem baba olduminsallah ablacim cok sagol, sen nasilsin , dugune az kaldi.
Abiyen olmus uzerine, sporlarin tam gaz devam ediyor, cok iyi gidiyorsun:)
Oglundan haber var mi?
düğüne 24 gün kaldı ve daha 6 kilom var ablacığımeski abiyem oldu giyeceğim giyeceğim abiye yi denemedim daha oğlum aramıyor çok üzgünüm her anlamda hem annne hem baba oldum
cnm nasıl gidiyor kilo vermekHerkese merhaba,
şimdiden menümü yazayım çünkü iftara gidicez sonra unutuyorum iftarda menüde ne var bilmiyorum ama dikkat edicem
Sabah
2 yumurta kaşarlı
3 zeytin
Çok az reçel
Minnacık ekmek
Öğle
1.5 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Ara
1 kase yoğurt şimdi yicem
Akşam
İftar davetinde olucam.
Spor
100 Zıplayan jack
100 butt kick
100 dkç
25 squat
100 dumbell side band
100 dumbell biceps curl
60 tubing shoulder press
60 tubing chestpress
Adım saymadım cocukları markete alışverişe ordan parka el arabasıyla vs vs evde dolandım durdum çok yoruldum uyudum falan
Yawrukush
cnm nasıl gidiyor kilo vermek
Cnm tartılmadım geçen hafta aldığım kiloyu versemde takımı zararA sokmam inşAllah dikkat ediyorum inşallah salmicam desteğini esirgeme canımm. Oğluşun için üzülme arayacaktır.sen neden aramıyosun?[/QUOT
oğlum küçük tlfnu yok aradım acmadı bende bir daha aramadım babası
Canlarim selamlar nasisiniz 50 gunun sonunda evimizdeyiz
Dun havaalaninda sagolsun thy bavullarimdan bir tanesini kaybetmeyi basarmis
Nerede oldugu da belli degil, yanlislikla biri mi aldi yoksa Turkiye'de mi kaldi bilmiyoruz.
Isin kotusu bir bavulumuz sirf Akin ve benim giysilerimdi o bavulumuz kayip,Hey Allahim
Havaalaninda da kotu bir suprizle karsilastik,esim gecen hafta ayak parmagini kirmis
Hic soylemedi de, agrisida var, dunde bavul islemleri vs 2 saat beklemis bizi o halde...
Bugun gidip kemik, paca ilik vs ne bulursam alicam kasaptan
Her sene biz Turkiye'deyken bir sakarligi oluyor mutlaka,gecen senede omzu cikmisti, Allah beterinden esirgesin.
Buarada giderken buz gibi sogudugum evimiz dunden beri gozume cok guzel gorunuyor
Eee sizler nasilsiniz guzeller?
Geçmiş olsun canım baya badire atlatmışsınız Allah beterinden saklasın.Hic sorma Ebrum, birde bu sene Akinin bebek arabasini ucaga kadar yanima aliyorum, onu icine koyduklari posette sirf yagli cikti ucaktan farketmedim.
Sifir hamile pantalonum oldu mu sana yag:)
Nedir bu thyden cektigimiz:)
Sen nasilsin bir tanem gordun mu dun prensesimizi?
basaracaksın cnm güveniyorum sana sende benden esirgeme desteğini düğüne az kaldı ve 6 kilo vereceğim daha
Veririm fatoşummm:)Haber verin Kızlar banada
22 gün var verirsin hadi bugünden itibaren sımı diyet ve spor söz verelim birbirimize benimde arkadasın 22 temmuzda düğün cnmBelki tam 6 kilo olmaz ama spor çok yapıyosun ya eminim sımsıkı olacaksın canımmm beraber zayıflicaz benim 4 kilom var temmuz 20 sine kadar verebilir miyim ki
cnm ben ayın 22 ne kadar bitireceğim yani fazla yapacağım bazı günler 7 temmuzda baslarsak beraber tam 15 gün var günde 2defa yapacağım artıkVeririm fatoşummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?