basın sağolsun cnmOğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Basin sagolsun saadetim noldu niye kaybettin ay cok üzüldüm canim yaOğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Basin sagolsun ...Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
teşekkür ederim canım benimspor ve menü cok guzel tebrik ederim.
Başın sağolsun canımOğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Saadetim yazdim sildim, yazdim sildim..Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Evet kuzum ya bu aralar öğleyi atlıyorum.Teşekkür ederim kuzumMelis süper menü sadece öğle yok geç yaptıysan kahvaltını normal.. Sporda var harika
Oh oh süper kuzumcanlar çok mutluyum abiyem vardı giyemiyordum dar olduğundan şimdi 40 beden elbise ve bana denk geldi süper yaaa ben bu gazla daha cok vereceğim canlar
Ah canım benim ne yazayım bilemedim ahirette şefaatçin olsun meleğin. Allah sabır versin çok üzüldüm. Ne desek acınızı dindirmez Rabbim inşallah yardımcınız olsun.basın sağolsun cnm
Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Allah sabır versin canim benim. Rabbim yüreğine ferahlık versin. Soylenilen her kelime anlamsız senin için ama Rabbim dayanma gücü versin.Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
İnş cnm22 gün var verirsin hadi bugünden itibaren sımı diyet ve spor söz verelim birbirimize benimde arkadasın 22 temmuzda düğün cnm
Çok gzlbugünkü menüm
sabah
haslanmış bir adet yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
kiraz sapı tarcın kabuğu ve yeşil karısımı çay
saat 10 2 li nescafe
saat 11 de şeftali
öğlen
4 kaşık erişte
4 kaşık patlıcan kıymalı yemeği
yarım kase cacık
saat 15.10 yeşil çay
akşam saat 17.15 te
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık patates salatası
1 domates
yeşil çay
3 litre su
egzersizler
lunge 100
sınav 20
mekik 100
ayakta mekik 300
ip atlama 100
sguat 100
jumping jacks 100
yerinde koşma 250
adım 12557
hilll fartlek antreman 20 dakika
ayakta karın hareketi 10 dakika
şimdide jillian 1 yapaccağım
Canım Rabbim sabır versin. Ne diyebiliriz ki evlat.... Cennet kapısının önündeki ağaç dalında oturacak güle oynaya seni bekleyecek beraber olacaksınız sonsuz sene...Allahım dayanma gücü versin aminOğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Tatlım çok yorulma istersen sen başla bende arkandan koşarım :)cnm ben ayın 22 ne kadar bitireceğim yani fazla yapacağım bazı günler 7 temmuzda baslarsak beraber tam 15 gün var günde 2defa yapacağım artık
Saadetimmm bitanem Rabbim sabırlar ihsan eylesin cennet bahçelerinde seni bekler kuzummm Allah rahmet eylesin cennet kuşu oldu annesi meleğinOğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?