Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Saadetim yazdim sildim, yazdim sildim..
Senin yureginin acisini hangi sozcuk dindirecek ki..
Insallah sizlere sefaatci olur evladiniz, Rabbim cennetinde bulustursun..
Basiniz sagolsun, Allah sabirlar versin gulum...

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 kk peynir
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
3 adet ceviz
domates salatalık
Ara
taze nohut
Öğlen yok
Ara
2 adet kuru kayısı
Akşam
tarhana çorbası
ekmek yok
yoğurt
Su 3 litre
sabah 5 ten öğlen 1'e kadar tarlada çalıştım
100 jj
100 ip atlama
30 squat
adım 4500
2 fincan yeşil çay
Dahlia_

22 gün var verirsin hadi bugünden itibaren sımı diyet ve spor söz verelim birbirimize benimde arkadasın 22 temmuzda düğün cnm
İnş cnm

Çok gzl

Canım Rabbim sabır versin. Ne diyebiliriz ki evlat.... Cennet kapısının önündeki ağaç dalında oturacak güle oynaya seni bekleyecek beraber olacaksınız sonsuz sene...Allahım dayanma gücü versin amin

Atatürk havalimanındaki patlamada şehit sayımız 30 oldu sanırım...içim dağlandı..lanet olsun teröre ...şu mübarek ramazan günlerinde Allahım bildiği gibi yapsın. Kaynım orda çalışıyor patlama kayıtlarını atmış adam sırt çantasıyla 2. Patlamayı bağırarak koşuyor insanlar ona dönüyor ve yangın yeri izlerken ağladım. Nedir bu nasıl bir zihniyet

cnm ben ayın 22 ne kadar bitireceğim yani fazla yapacağım bazı günler 7 temmuzda baslarsak beraber tam 15 gün var günde 2defa yapacağım artık
Tatlım çok yorulma istersen sen başla bende arkandan koşarım :)
Saadetimmm bitanem Rabbim sabırlar ihsan eylesin cennet bahçelerinde seni bekler kuzummm Allah rahmet eylesin cennet kuşu oldu annesi meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…