Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Offf yaaa bu ne biçim bi gün yaaaaa Rabbim bizlere sabır versin yaaaaa..... vallaha çok sıkıldım hergün bi patlama hergün şehit hergün taciz olayları yeter yaaa insan nefes almaya korkar hale geldi yaaaa

Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
Basin sagolsun canim Allah sabirlar versin seni tanımıyorum ama inan cok uzuldum okudum butun mesajlarni yavrucak erken dogmus sanrm Allah boyle yazms bi kere dua edip sabir etmekten baska yapcak biseyimiz yok malesef

Bugünkü menüm
Kahvaltı
Yaseminli Yeşilçay
4 yk kadar menemen
2 kk kadar peynir
Domates
Salatalık
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Yarım kuru kayısı
Öğle
6 li nugget
Ayran
Akşam
Tarhana çorbası
Kuru fasulye
1 parça tavuk baget fırında pişmiş
3 yk kadar makarna
Ara
Sade Türk kahvesi
3 tane hurma

3 litre su
Bfite gidemedim bugün bütün gün dışardaydım doğru düzgün araöğün de yapamadım
Adım 10.533
Herkese iyi geceler
Vatanımızın başı sağolsun

günaydın herkese kötü bir gün malesef

özgecim öncelıkle evıne hg umarım dınlenmeye baslamıssndr

eşine de ayrıca uzuldum talıhsızlıkler sen yokken onun yakasını bırakmıyor demekkı yanı onsuz bıyere gtme cok cok gecms olsn ınsallah

valiz in kaybolmus ınsallah cıkar ortaya nasl oldu kı yaaa ne kadr dıkaktsız personeller ya da dedg gbı bırı kendı valızı sanıp almıstır

canım merhaba ben ıyıyım sen naslsn kaynın ıyımı mesaıdemıymıs patlama saatı allah korusun ya

menu cok guzel sporunda gayet ıyı tebrık ederm canım

saadetimmm canımmm ne yazayım ben sana acının tarifini belki anlayamam ama inan kahroldum cok uzuldum allah sabırların en buyugunu versin allah sizlere dayanma gücü versin melek geldi melek gitti

Offf yaaa bu ne biçim bi gün yaaaaa Rabbim bizlere sabır versin yaaaaa..... vallaha çok sıkıldım hergün bi patlama hergün şehit hergün taciz olayları yeter yaaa insan nefes almaya korkar hale geldi yaaaa
Amin canımm

Cnm yok kaynım thy de iç tarafta ofiste çalışıyor o kapıyı kullanıyor orda değildi binlerce şükür çok korktuk

Gnydın kötü bir gün Allah'ım sen bizi koru yarabbim
Günaydın canımm

Canim allah sabir versin saadetim ne söylenebilir ki keske gercek anlamda acini paylasabilsek senin icinin yanmasini hafifletebilsek. Yavrumuz cennette saadetim allah dogacak diger cocuklarina omurler versin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…