- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Iyiyim CNm sen nasılsınVeee ben geldim:)
Tatil sonra kv sonra eve gellldikkkk ve bnm kocam camlari acik birakmis
Girer girmez temizlik soylene soylene heryer batmis
Sonra misafir camasir derken sukur kavusturanaaaa
Dun sporla acilis yaptim butun tatilde 8000 adimin altina dusmedimmmm
Yediklerimede dikkat ettim hep hic bozmadim
Ama biraz sisligim varrrrrr
Herkes nasil ????
Günaydın kızlar, hepiniz geçmiş bayramı mübarek olsun
Yawrukush canım kaptanım ben takıma geri dönmek istiyorum, daha öncede söylemiştim zaten, yoksa ben aldım başımı gidiyorum yine:) Katılım formuna gerek varsa haber edersin canım , yeni arkadaşlar için tanıtayım kendimi:))
31 yaşında 7 ve 4 yaşında 2 çocuk annesiyim, takımımla beraber 60'a kadar düştüm ama sonrası ve ramazan derken yeniden kilo almaya başladım. Hedef 57
Sabah tartılacaktım ama işe geç kalıyordum üstümü giyip fırladım evden vaktim olmadı ,yarın sabah kilo bildiriminde bulunurum inşallah
Şimdilik bukadar zamanla tanışıp kaynaşırız umarım :))
Veee ben geldim:)
Herkes nasil ????
@melinda23 kuzum biraz gecikti egzersiz paylasimim ama bu egzersizi cok begendim ben.
Bir basla bakalim zorluk ya da kolaylik derecesine gore baska egzersizde her zaman bulurum :)
Kimse sormuyor bu Arzu nerde? ne yapiyor? acaba ceyizinin icnde kayipmi oldu? kurtlarmi yedi ? nasil diye kusdum iste
hoşbuldum kuzu, yaz gelince yağ yakımı daha kolay olur hızlıca eriyip mezuniyetini alırsın canım :))huhuu baby hg canım biz hala buralardayız gıdıcek gbıde gorunmuorm eheheheheheh
hg canm naslsn tatil dönüşü ev malesef cok yoruo ınsanı neysekı bıraz toparlamssn tatl nasl gecti nereye gtmsntn abescim
İyiyim gülüm çok şükür ramazanda izinliydim işe adapte olmaya çalışıyorum:) Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hoşbuldum kuzum, 63 olmuşumdur kesinde fazlası yoktur inşallahSen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ikinizde iyisinizdir umarım
Veee ben geldim:)
Herkes nasil ????
canim bayramda herkes ortadan kayboldu o yuzden dedik sende bayram telasesindesin heralde diye:)Kimse sormuyor bu Arzu nerde? ne yapiyor? acaba ceyizinin icnde kayipmi oldu? kurtlarmi yedi ? nasil diye kusdum iste
cok iyi yapmissin canim, cok da yorma kendini.
afiyet olsun canim, sporda sahane :)Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık biber
2 dilim ekmek
şekersiz çay
5 adetzeytin
1 kk peynir
Ara
3 adet kayısı
Öğle
sulu yemek
1 dilim ekmek
yoğurt
Ara
5 adet kiraz
Akşam
keşkek
ekmek yok
salatalık biber
çorba
etli nohut yemeği
Su 1.5 litre
Adım 5000
Dahlia_
hic sorun olmaz canim aksam 17ye kadar bildirim yapabilirsin:)Evet kuzum sabah 5 de iş başı öğlen 2 de bitiyo
Şu kilo bildirimleri 2 ile 3 arasında paylaşsam sorun olur mu kuzum.Çünkü tarlada oluyorum o vakitlerde
Ah ah yaz geldi tatil yapılır ben tarlada tütün kırıyom
cok guzel ablam :)Dünkü menüm
Sabah
1 dometes Salatalık
1 dilim peynir
4 zetyin
Şekersiz cay
Öğlen
Saat 4 te
3 Çatal taze fasulye
4 kasık Menemen
1 kase cacık
Saat 7 de 1 avuç leblebi tuzsuz
Spor köy işleri çok yoğundum
kolay gelsin Mervem, ne senineri kuzum?Selam kızlar nasılsınz :)) ayy ben seminerdeyim çok uykum var:)
canim bayramda herkes yedirmeye calisiyor misafirlerini cok normal, birde sen emziriyorsun diyede ustelemislerdir.Herkese günaydınnnn
Umarım herkes iyidir bu Ramazan bayramı hiiiççç yaramadı bana. Bende ne kdar kalabalık arasında olursam yiyorum ne kdar tek kalırsam dengeli besleniyorum. Nasıl öğreneceğim ben nefsime hakim olmayı. Sonuçta ömrüm boyunca bu takımda olmayacağım yada ömrüm boyunca tek olmayacağım... Bir öğrenemedim yıllardır.... Offf offf
canim cok ozledik gercekten , ah bayram ahh yakti tum takimimizi:)Günaydııııııııın herkesin geçmiş bayramını kutluyorum :) 9 gün maraş bana hiç ama hiç yaramadı +birkaç kiloyla döndüm bu sabah henüz tartılmadım ama bu hafta sporuma diyetime hiç olmadığı kadar dikkat edeceğim. Umarım geçtiğimiz hafta metabolizmam iyice hızlanmıştır yoksa aldığım kiloları nasıl vereceğim.
Bu hafta kaçamak yaparsam hepinize full dayak yetkisi veriyorum..
Selam kaptişim ben de sizi özledim. Yoğun yorucu ve bollll kaçamaklı bir haftaydı.. neler yediğimi yazmak istemiyorum ama bu kadar karbonhidrat based beslenen bir kültür olamaz..tabi ben de bayılırım yedim de yedim.. bu hafta artı çıkarsam çok pişman olacağımı bildiğim halde
Birazdan tartılıp net bilfirimimi yapacağım.
Sporla ilgili ben rutine ek bir yarışmayı tercih ediyorum. Hem çekişmeli zevkli oluyor hem de her gün vücudun bir bölümünü iyice çalıştırmk hoşuma gidiyor.
Veremiyorum ben durdu moralim bozuk cnmCanlarim takimimiz toplanmis ne sevindim ne sevindim
Sizlere guzel haberlerim var
2. takima cuma gunu icin bireysel yarisma teklif ettim cevap bekliyorum.
Bireysel yarisimiz bu hafta olacak kuzular
Cok guzel artilarla donmussunuz yarin icin de bir ZIPLAMA yarismasi yapalim
Yarin sabah uyandiginiz andan aksam saat 22ye kadar gun icinde oldugunuz yerde ziplayacaksiniz.Ve kac adet zipladiginizi saat 22de beni veDahlia_ kaptanimizi etiketleyerek yaziniz litfeen
fyzanur takimina tekrar hosgeldin canim
Bir haber daha bugunden itibaren menu spor tablolarimiz ve cezalar basliyor, lutfen herkessss menusunu sporunu yazsin.Yoksa durduk yere ceza almayiniz canlarim
Eee ne var ne yok kizlar, nasil gecti bayraminiz??
menulerin guzel canim noddle ve haslanmis patates azicik bozmus ama olsun:)huhu babyler napıosnuz?
bugun canım sıkkın malesef ama sızınle takılım azcık moral olur malesef bosna srebrenıca katlıamınn yıl donumu cok vatandasımızı kaybettık bu soykırımda o sebepten ıcım sıkkın ama sızınle olım bugun moral olun bana
c.tesi menüm
sabah
tost
öğlen
2 kadınbudu köfte
salata
ayran
aksam kahvaltı
4-5 cest peynrden azar azar yedım
domates
salatalık
1 haslanmıs patates
su2 lt
spor yarım saat yuruyus
pazar
kahvaltı
domates
salatalık
yarım dılımden daha az trabzon ekmegı o cok buyuk oluo blıosnz ve kalın
su 3 lt olmstr
spor
1 saat yuruyus
öğlen
arkadsmladısardaydm
karıdesli kalaamrlı noodle yedim
aksam 4 y.k z.yaglı taze fasulye
salata
1 bardak ayran
şimdi gecmişe gdiorum
oyy oyy oyy diyorum Fatimem bu hafta gitsin bu kilolar yoksa ben kalpten gidicem :)Günaydın :)
Bildirim yapmaya korkuyorum
Cuma - 54.5
Pazartesi - 55
Regl yeni başladı, cumaya kadar iner inşaAllah..
canimm hosgeldin sefalar getirdin ,azicik kilo almissin gider o kilolar hemen jiliana mi baslicaksin, spor programini nasil dusundun guzelim?Günaydın kızlar, hepiniz geçmiş bayramı mübarek olsun
Yawrukush canım kaptanım ben takıma geri dönmek istiyorum, daha öncede söylemiştim zaten, yoksa ben aldım başımı gidiyorum yine:) Katılım formuna gerek varsa haber edersin canım , yeni arkadaşlar için tanıtayım kendimi:))
31 yaşında 7 ve 4 yaşında 2 çocuk annesiyim, takımımla beraber 60'a kadar düştüm ama sonrası ve ramazan derken yeniden kilo almaya başladım. Hedef 57
Sabah tartılacaktım ama işe geç kalıyordum üstümü giyip fırladım evden vaktim olmadı ,yarın sabah kilo bildiriminde bulunurum inşallah
Şimdilik bukadar zamanla tanışıp kaynaşırız umarım :))
ablacim ne zaman kilo vermem dursa sporu biraz arttirdim ve hep hizlandi.Kilo vermem durdu spor yapasım yok motive olamıyorum ne yapacam bilmiyorum gercekten
telefon nasil oldu ablacim, yenisini mi alacaksin?Gunaydinlar Çok zor şartlar da giriş yaptım.
Cuma kilom 66.7
Bugünkü kilo 65.9
eski tlf kullanıyorum cvp yazılmıyo tv den bBağlandım Akşam eşimin tlfdan gelirim yine
menu guzel canim beniim :)Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta
1 dışım peynır
1 dışım ekmek
Öğle
6antep fıstığı
1 dılım karpuz
Aksam
Bu kase çorba
Yarım tabak taze fasulye
2 parça tavuk
Limonlu soda
2litre su
Spor yok çok yoruldum zaten
sağ ol :) zıplama yarışması güzel olur bencede, kaç kişi katılır yazsalar da görsek :)Canlarim takimimiz toplanmis ne sevindim ne sevindim
Sizlere guzel haberlerim var
2. takima cuma gunu icin bireysel yarisma teklif ettim cevap bekliyorum.
Bireysel yarisimiz bu hafta olacak kuzular
Cok guzel artilarla donmussunuz yarin icin de bir ZIPLAMA yarismasi yapalim
Yarin sabah uyandiginiz andan aksam saat 22ye kadar gun icinde oldugunuz yerde ziplayacaksiniz.Ve kac adet zipladiginizi saat 22de beni veDahlia_ kaptanimizi etiketleyerek yaziniz litfeen
fyzanur takimina tekrar hosgeldin canim
Bir haber daha bugunden itibaren menu spor tablolarimiz ve cezalar basliyor, lutfen herkessss menusunu sporunu yazsin.Yoksa durduk yere ceza almayiniz canlarim
Eee ne var ne yok kizlar, nasil gecti bayraminiz??
hakkaten sukur kavusturana canim benim :)Veee ben geldim:)
Herkes nasil ????
canim her bir hareketi 10 ya da 12 tekrar yapabilirsin.özgem cok tesekkur ederım baya begendm vıdeoyu yalnz kac tekrar yapmam gerektgnıde soyleyeblrmsn kusum ya
kımse sormuo cunku zaten pek kımse grmedı cnm bayram seyran dolayısıyla hıc muhabbet olmadı gıbı bsy naber nasılsn?
neler yapıon anlat bakalım
ablacim az evvel yazdim sana kilo vermen durduysa 1 ogun caninin isredigin karbonhidratlari ye. (hamurisi gibi)Veremiyorum ben durdu moralim bozuk cnm
katilmayanlarin kellesi vurulacak :)sağ ol :) zıplama yarışması güzel olur bencede, kaç kişi katılır yazsalar da görsek :)
canim sporun cok guzel,menunde 1 simit haricinde guzel.bugün menüm
sabah 1 simit
domates
1 kk peynir
2 zeytin
öğlen : 8 kaşık semiz otu
6 kaşık yoğurt
2dilim ekmek
akşam: 5 kaşık patlıcan
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
ara: 1 minik armut
2kuru kayısı
1 bardak süt
1.5 litre su
1 saat yürüyüş
ben varım :)katilmayanlarin kellesi vurulacak :)
canım ben mezun olmamıştım izine ayrılmıştım . kaç kilo olduğumu hatırlayamadımfyzanur kuzum seni takima bugun gelmis gibi kayit tutacagim, kilonu, hedefini yazar misin?
ve kac kilo ile mezun olmustun gulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?