Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim sporun cok guzel,menunde 1 simit haricinde guzel.
1 simit diyete uygun degil bir tanem cok canin istiyorsa yarim simit tuket kahvaltida ekmek niyetine.
kucuk bir telafi cezasi gelecek aksama :))
biliyorum canım kendimi tutamadım ama bir daha yarımı geçirmem :)

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy---- ---
Mavibocuk-------
melinda23-------
abesle_istigal-------
haeshin-------
gogo2405-------
tiffany20-------
happy_moon-------
AKovser-------
KarKralicesi-------
fyfyfy-------
Ollalla-------
edsofi-------
zey zey-------
fyzanur-------
oluyoroylebazen-------
engindenizz-------
hilositko-------
kitabi-------

[/TD] [TD]

[/td][/td][/td][/td]

Bugünden itibaren mi yazacaz sporları

Olduğumuz yerdemi yarışmamı
evet ablacim yarin sabahtan aksam 22ye kadar oldugunuz yerde ziplayip, kac adet zipladiginizi sayip, saat 22de beni ya da Dahlia_ kaptani etiketleyip yazacaksiniz :)

Bugünden itibaren mi yazacaz sporları
bugunden itibaren herkes menusunu ve yaptigi sporlari yazacak ablacim, menuyle beraber.
menusunde yememsi gereken birsey olan varsa, ya da spor yapmadiysa ogun kisi ceza alacak :)

Kızlar merhaba şimdi menumu paylaşıp yürüyüşe çıkıyorum gelince gecmisi okuyacagim
Sabah
2 yk lor peynir
Domates salatalık
Maydanoz
1 dilim tb ekmeği
1 fincan limonlu yeşil çay
Öğle
3 yk nohut yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
Ara
Sadece Türk kahvesi
Aksam
4 yk kabak yemeği
1 yk bulgur pilavı
Cacik
Salata
Simdi 60 dk tempolu yürüyüşe çıkıyorum
Su 2.5 lt olmustur
Aksama grs üzere opuldunuz

Yawrukush
Bugünkü menüm
Sabah
1adet küçük kaynamış patates
1 caybardağı cay şekersiz
Öğlen
4 kasık prinç pilavı
2 kasık nohut
1 kase yoğurt
Akşam
4 Çatal Menemen
3 adet yeşil tuzsuz zeytin
2 dilim Salatalık
Gün içerisinde 2bardak yeşil Çay
1 bardak maydonoz suyu
2,5 litre su
Sporlar
Jj 120
Ia 170
M 130
Sguat 150
Lunge 100
Ayakta mekik 250
Adım 8123( gün içerisinde)
45 dakika yürüyüş
Dk 125
15 dakika roman oyunu
10 dakika dans
Bacak hareketi 50
Sabah ve akşam yaptım

Son düzenleme:
harikla menu , harika spor:)
nasilsin canim gorusmeyeli?

ablacim bu menu ve sporlarla sana hic ceza veremeyecegiz anlasilan :)
masallahin var..
roman oyunu ile dansada bayildim:)

Bugün servise bıraktım bikaç gün içinde arayıp tamir ücretini soyleyecekler kabul edersem tamir olacak. Yüksek fiyat çıkarsa yenisini alırım. Tlf gelene kadar akşamları esiminkinden girmem. Şimdi spora gidiyorum dönüşte görüşürüz.

hadi hayirlisi ablacim, insallah biran evvel telefon sorunun cozulur:)

Resmen adamın telefona el koydum facebook instagram kendi sifremle açtım neyseki o kullanmiyo ikisinide.
Öptüm hepinizi kızlar.
esler bugunler icin var:)
bende hustina dondum oglanla parka gidecektik kaybolduk, esimde kendine android bir telefon almis biz Turkiyedeyken, hobi olarak app yaziyor, onu denemek icin.
Hoop kondum gicir telefonun ustune ablam:))

Kizlar oglanla oyun parkina gidiyoruz, eskiden mis gibi kahvemi alip, pnigisayarimi acip, oglani arada kontrol edip sizle yazisiyordum
Amma velakin oglan son gidisimizde bir oyuncak kesfetti buyuk cocuklarin oynadigi cok da begendi, maymun gibi tepeden asagiya kayiyorlar
Eee benim sipaminda boyu yetmiyor tutacak yerlerini kavramaya, anne geeeel diye ortaligi inletiyor
Bende bir care 2 saat oyun parkinda oyuncaga asiyorum beyefendiyi camasir misali
Ayy bu zamane cocuklari, nerden gordun buldun yavrucugum, 2 kurusluk keyfimde yalan oldu
Neyse bir umit pingisayari aliyorum yanima, oglani alt edersem damlarim takima
Simdilik opuldunuz sekerler, menuleri unutmayinizzzzz

Iyi eğlenceler daha cok spor ver bana CNm acil değişik spor hareket yaptıracak cnm

İnşallah tamir olur.İyi yapmışsın eşler bu günler için tabiki
İyi eğlenceler size kuzum.

kolay gelsin Mervem, ne senineri kuzum?
Sağol kuzum aday öğretmeniz yaa ağustosun 12sine kadar seminerimiz var hafta içi :)
O Ollalla kuzucummmm kaç gündür aklımdasın vallaha benim hatta bu kız nikah şekeri ıvır zıvırı hazırladımı diye düşündüm bugünde ayyy hatta resimatacaktım buraya birlikte beğenelim diye benimkini
fyzanur kız tekrardan hoşgeldin diyelimm:))))
Dahlia_ bitanem hayırlı olsun :))

oyy oyy oyy diyorum Fatimem bu hafta gitsin bu kilolar yoksa ben kalpten gidicem :)

Gidecek canım başka şansları yok :))

Teşekkür ederim canım :)

sağ ol canım hoşbuldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…