Aynen kuzum :)Daha yaz uzun guzelim :)
Çok çok güzel tatlım:)Menüm
Yumurta
3 zeytin
3dilim Salatalık domates
Öğlen
2 köfte
1 kase çorba
Akşam
Çeyrek kabak pide
2 litre su
Yeşil çay
Spor
Sguat 100
M100
İa 100
Lunge 120
Ayakta mekik 300
Dk 110
Jj 200
Adım10234
Roman Havası 10 dakika
Dans 20 d
Jumping sguat 50
Yürüyüş 30 dakika
Bacak hareketleri 50
Sınav 50
Maşallah kuzum çok güzelYawrukush zıplama 4000
Menü gayet güzel kuzum:)Menüm
Sabah
Yumurta
Süt
Öğlen
Çok az çorba
2 haşlanmış içli köfte
Yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Köfte (kızımla paylaştığımız için saymadım ama 4 vardır)
Haşlanmış ptes
Domates
Soğan
Spor
30 days shred 1
2 yeşil
Henüz zıplaymadım zıplicam
Saol cnm 50 dk yaptım bugün yuruyusumu duşumu aldım menumude yazayim yatacagimhadi canım kolay gelsin iyi yürüyüşler :)
Aynı benim oğlan kesinlikle yemez haşlama :)Selammmm... bugün bomba gibiyim.. hala hafiften maraşın etkisiyle açlığa çok dayanamıyoeum ama psikolojim daha iyi. Bugün oğlumu okula boraktım kızımı uyuttum sporumu yaptım evi topladım telefon konuşmalarımı yaparken kahvemi yudumladım değmeyin keyfime.. 2 çocuk bana fazlaymış onu anladım. Teker teker gelin ülennnn
Akşam yemeğinde patates haşladım kızıma minicik bi lokma verdim öyle bir öğürdü ki çığlık attımhiç sevmiyor haşlanmış.. kızarmış versem götürür cadı..
Wauuuwww harikaYawrukush zıplama 4000
bende 370Bekliyorum yok mu daha zıplayan ?
Saol cnmmm valla ben emzirdiğim için yiyorum bakmakayyy ne çok iş yapmışsın ve yapacaksın ben yoruldum senin yerine :)Allah kolaylık ,güç kuvvet versin sana ,bu tempoda tığ gibi olursun sen :)
Evet canım aynen öyle bi düzene giremiyorum hep bişey çıkıyorAcilen kendine zaman ayırman gerek yıprancaksin yoksa gecen sene o sekildeydim bitik bi durum ayaklarım sızlardı yatarken
Gecmis olsun canım bir an once toparan az yemişsin yine
Çocuklar çok şükür cnm iyiler. Sensüpersin bu hafra mezun olursun kesinSelam Canim nasilsin? Cocuklar nasil? Evet evde yalniz kalinca rahat spor yapiyorum :)
Aynen cnm bende hergün bi koşturma sen gibi :)gecmis olsun Halit'e de canim, bizimkide cok nazli ama dun cani cok acidi buza ses cikaramadi korkudan.
ben ayagi kesin catladi ya da kirildi dedim ama verilmis sadakamiz varmis..
sana oksijen tupu yollayacagim cicim:)
canim kebapciya gidin ye mis gibi kebabini, salatalarida yersin, ezmeleri falan oh miss.
ya da balik ye cicegim, hamburger, oizza cisssss :)
canim bu ne yogunluk, sende ben gibisin, hergun kosturmaktan canim cikiyor, erken yaslanacagiz biz :)
selam canim, nasilsin bugun :)
Yokya ne mezunu ben hala buralardayim galiba cunku gram gram gidiyor :)))Saol cnmmm valla ben emzirdiğim için yiyorum bakmakkeşke tığ gibi olabilsem
Evet canım aynen öyle bi düzene giremiyorum hep bişey çıkıyor
Çocuklar çok şükür cnm iyiler. Sensüpersin bu hafra mezun olursun kesin
Aynen cnm bende hergün bi koşturma sen gibi :)
Merhaba Deniz tekrar memnun oldum tekrar diyorum cunki seninle tanismisdik unutmussun galiba olsun :)))Merhaba Arzucum
Ben Deniz.
27 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3.5 yasinda bir oglum var
özel sektörde yönetim temsilcisi olarak çalışıyorum asıl mesleğim kimyagerlik
Düğüne çok az kalmis Allah tamamına erdirsin inşallah cnm
Ah cnm çok şiddetli düşmüş anlaşılan allah korumuş tekrar çok geçmiş olsun
Canim bir kase yoğurt la çok az patatesi olan bol yeşillikli salata mi yedim Birazdan da yeşil çayımı içip yürüyüşe başlayacağım
Ama zıplama yapamadım ya ben bugun
Bende menun oldum canim.ben de feyza memnun oldum:) 26 yaşındayım bekarım. 159 boy, 79.4 kg
tamam yolla çok ihtiyacım var:)
bak şimdi yaaaaa bende markete gidip 8 tane kocaman activialardan aldım geldimakşamları yemek yemeyip onu yiycem diye depoladım eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?