Canlarim sizlere bir iyi geceler bile diyemedim dun
Havuzda epey egleniyorken, oglum israrla havuz gozlugu takmadigi icin ve su kusu oldugu icin gozleri klor vb kimyasallardan yanmaya basladi.
Sonra bir yaygara,aglama eve zor attik kendimizi.
Gozlerini bile acamadi aciyorda aciyor..
Apar topar dusunu aldirdim, yemek bile yemek istemedi, direk sarilarak bana uyudu.
Bende onunla oglen sizmisim bir kalktik saat 5 olmus aksamustu..
Sizler uyumussunuz, yemek hazirlamam lazim.
Hoop girdim mutfaga, bir yandan da oglani doyurdum.
Sonra ciktik garaji temizledik, bahceyi supurduk oglanla, derken esim geldi.
Yemekti, caydi, oglanla yuruyustu, oyundu derken bu saat oldu.
Oyy oyy 24 saat bir gunde yetmiyor bana.
Cok yoruluyorum, uzanip dinlenmek istiyorum ama olmuyor.
Neyse cok sukur halimize.
Hemen menu tablomuzu hazirlayayim:)
Tatli tatli uyuyorsunuzdur insallah...
Ayy ay sorma kuzummm :) ooh mis iyi izlemeler kuzumm:)hint vampir dizisi izliyorum :)): sen napıyosun canım , düğünler ev gezmeleri pek yoğunsun okudum da :)
normalde menüleri okuyunca acıkıyorum ama senin menünü okuyunca bende tık yokHayırlı günler canlar :)
Menümü yazmayı niye unutuyorum ben de bilmiyorum :/
Dünkü menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
3 küçük elma
Akşam
1 köfte
domates, salatalık
1 dilim ekmek
3 litre su
Spor yapamadım, yürüyüşe çıktım 20 dakika kadar anca yürüyebildim, kaşınmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım
banada fazla geliyor , izliycek dizi kalmadı
Ben Fatoş 36 yasında sağlıkçıyım oğlum var 11 yasında benimle yaşıyor hedef 55 olmakCanım biz senle tanışmadık ismini de bilmiyorum ben Esra:)), şu an kaçsın acaba bide hedefin kaç:)
banada fazla geliyor , izliycek dizi kalmadı
normalde menüleri okuyunca acıkıyorum ama senin menünü okuyunca bende tık yok
Nezaket ben 26 yasındayım Ben sosyolog aile danısmanı ve öğretmenim ama ağır işsizimumarım calısmaya baslayabilirim kpss illetine yakalanmıs bulunmaktayım ayrıca evde kaldım koca adayı var ama iş güç düzene girmeyince olmuyor malesef bize de yakında nişan görünüyor
Bu arada sana da mutluluklar dilerim :))
Memnun oldum :))
Bugün iyiydim neseliydim diyetimi de güzel yaptım yarın zıplıcam söz :)) kız kardeşimi de alet edicem
1 darı yani 1 haslanmıs mısır :)) bizim şiveden oluyor kaptan :))
Bu arada acıkcası aktivia ben yemezdim diyetistyen yazdı bana onu en doğalı o diye ondan dolayı alıstım beni tok tutuyor diye genelde ben pek evde durmuyorum o yüzden dışarda bulduklarıma yöneliyorum
Ay hadi insallah benim de 1.62 boy
Oh mis valla siz böyle anlatıyosunuz ya bebek çocuk fikri bana cok garip geliyor alısmam lazım heralde :)))allah bagıslasın :)
Kızma kızma kıyamam daha kasları oturmamıştır
Belki üşütmüstür
Belki de psikolojiktir ki bence psikolojik. evde bebek oldugundan dolayı yapıyor ilgi bebege kaymıs oldugundan biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir değerli oldugunu daha fazla göstermeniz gerekebilir
abesle_istigal canim ismini yukaridaki mesajlarin birinde Kadriyem yazmak isterken, kardiyem yazmisim:)
10 dk duzenleme sureside dolmus kusuruma bakma guzelim :)
Cnm bence çok normal unutmam ne bu hiç bişey yememişsinHayırlı günler canlar :)
Menümü yazmayı niye unutuyorum ben de bilmiyorum :/
Dünkü menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
3 küçük elma
Akşam
1 köfte
domates, salatalık
1 dilim ekmek
3 litre su
Spor yapamadım, yürüyüşe çıktım 20 dakika kadar anca yürüyebildim, kaşınmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım
Yememişsin ki cnm bişeyler ama örnek olsun bize biz ona bakınca homini gırtlak yemiş oluyoruznormalde menüleri okuyunca acıkıyorum ama senin menünü okuyunca bende tık yok
Cnm bence çok normal unutmam ne bu hiç bişey yememişsin
Yememişsin ki cnm bişeyler ama örnek olsun bize biz ona bakınca homini gırtlak yemiş oluyoruz
zıplama değil ip atlama demek istedim yanlış yazmışım demekki.100jj yaptım .370 te ip atladımÖrnek menü benimki demek ki
Sen dün 370 ip atlama yazmışsın, sonra da 370 zıplama ikisi ayrı mı yoksa aynı şey mi ? :)
Ay evet çok sıcak ama bunlar bize engel olamamali her daim motivasyonumuzu yüksek tutmaliyiz yoksa ipin kaçıyorSporumu yaptim da bu aralar isteksizim yahu
Sicaklardanmi acabaaaa
zıplama değil ip atlama demek istedim yanlış yazmışım demekki.100jj yaptım .370 te ip atladım
Anladım cnm şimdi hak veriyorum o zaman sanaCanım regl yüzünden böyleyim, bu saat oldu daha hiçbirşey yiyemedim
yanlışşşş biz normal yiyoruz o anormal yiyorCnm bence çok normal unutmam ne bu hiç bişey yememişsin
Yememişsin ki cnm bişeyler ama örnek olsun bize biz ona bakınca homini gırtlak yemiş oluyoruz
vayy tembel ben vayy en az ben yapmışım. . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
Mavibocuk - 8.000 adım / 100 zıplama
oluroylebazen - yarım saat yürüyüş / yarım saa yüzme
saricicek123 - Jillian 30 day shred / 500 zıplama
gogo2405 - 1 saat yürüyüş / 1.000 zıplama
O Ollalla - 20.000 adım / 3.900 zıplama / Jillian 30 day shred
engindenizz - 50 dk yürüyüş
tiffany20 - 7.800 adım / 200 zıplama
F Fyfyfy - 10.234 adım / 100 squat / 100 mekik / 100 İA / 120 lunge / 300 ayakta mekik / 110 DK / 200 jj / 50 jumping squat / 50 şınav / 50 bacak egz. / 30 dk yürüyüş / 30 dk dans / 4.000 zıplama
Harpy - Jillian 30 day shred
abesle_istigal - 40 dk yürüyüş / 50 squat / 25 mekik / 100 dumbell / 200 twister
fyzanur - 100 jj / 370 ip atlama
Ellerine sağlık cnm benim. . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
Mavibocuk - 8.000 adım / 100 zıplama
oluroylebazen - yarım saat yürüyüş / yarım saa yüzme
saricicek123 - Jillian 30 day shred / 500 zıplama
gogo2405 - 1 saat yürüyüş / 1.000 zıplama
O Ollalla - 20.000 adım / 3.900 zıplama / Jillian 30 day shred
engindenizz - 50 dk yürüyüş
tiffany20 - 7.800 adım / 200 zıplama
F Fyfyfy - 10.234 adım / 100 squat / 100 mekik / 100 İA / 120 lunge / 300 ayakta mekik / 110 DK / 200 jj / 50 jumping squat / 50 şınav / 50 bacak egz. / 30 dk yürüyüş / 30 dk dans / 4.000 zıplama
Harpy - Jillian 30 day shred
abesle_istigal - 40 dk yürüyüş / 50 squat / 25 mekik / 100 dumbell / 200 twister
fyzanur - 100 jj / 370 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?