- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
Bende aynı senin gibi düşündümvayy tembel ben vayy en az ben yapmışım
Anladım cnm şimdi hak veriyorum o zaman sana
Zaten özel bir durum olmasa bu kadar yemekle yaşanmaz ki diye geciriyordum içimden
yanlışşşş biz normal yiyoruz o anormal yiyor
vayy tembel ben vayy en az ben yapmışım
Ellerine sağlık cnm benim
Ben bu yapılan sporları görünce fena oluyorum ya ne kadar tembelim diyorum Kendime
Yürüyüşün yanına bir kaç egzersiz bende mi eklesem acaba
Bu arada ben bu egzersizlerin cogunu bilmiyorum ya :)
Aynen aynen şimdi küçük bir plan yaptım kafam da yürüyüşten önce hafif ısınma hareketleri yapın diyorlar mesela öyle yapabilirim yürüyüşün sonunda da bir kaç mekik ekledim mi tamamdır bu işPek vaktini da almaz canım, yürüyüşün yanına ne yapsan kardır :)
benim anormal olmam senin olmadığın anlamına mı geliyo şimdiöyle canım, hiç acıkmıyorum da..
Sensin anormal
neeyyyyyyyy mekik mi ip atlasaydın o daha kolayAynen aynen şimdi küçük bir plan yaptım kafam da yürüyüşten önce hafif ısınma hareketleri yapın diyorlar mesela öyle yapabilirim yürüyüşün sonunda da bir kaç mekik ekledim mi tamamdır bu iş
Olcak olcak valla olcak
Ayyy sanki suan 1 kilo vermiş kadar mutlu hissettim kendimi mesai bitsede bir eve gitsem spor yapsam
İpim yokki benimneeyyyyyyyy mekik mi ip atlasaydın o daha kolayhadi bakalım sporunu merakla bekliyorum :)
bende ip varmış gibi atlıyorum ipsiz :) çıkıyomuşsun galiba akşam görüşürüz ben tutmayım seni :)İpim yokki benim
İp varmış gibi mi atlasam acaba ne dersin
Memenum oldum Fatoş Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versinBen Fatoş 36 yasında sağlıkçıyım oğlum var 11 yasında benimle yaşıyor hedef 55 olmak
Ellerine sağlık canım, Fatoşşş maşallah sana hayran kaldım sporuna. . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
Mavibocuk - 8.000 adım / 100 zıplama
@oluroylebazen - yarım saat yürüyüş / yarım saa yüzme
saricicek123 - Jillian 30 day shred / 500 zıplama
@gogo2405 - 1 saat yürüyüş / 1.000 zıplama
@Ollalla - 20.000 adım / 3.900 zıplama / Jillian 30 day shred
engindenizz - 50 dk yürüyüş
@tiffany20 - 7.800 adım / 200 zıplama
F Fyfyfy - 10.234 adım / 100 squat / 100 mekik / 100 İA / 120 lunge / 300 ayakta mekik / 110 DK / 200 jj / 50 jumping squat / 50 şınav / 50 bacak egz. / 30 dk yürüyüş / 30 dk dans / 4.000 zıplama
@Harpy - Jillian 30 day shred
@abesle_istigal - 40 dk yürüyüş / 50 squat / 25 mekik / 100 dumbell / 200 twister
fyzanur - 100 jj / 370 ip atlama
Aynı enerjinin akşamada kalmasını temenni ediyorum :)))Aynen aynen şimdi küçük bir plan yaptım kafam da yürüyüşten önce hafif ısınma hareketleri yapın diyorlar mesela öyle yapabilirim yürüyüşün sonunda da bir kaç mekik ekledim mi tamamdır bu iş
Olcak olcak valla olcak
Ayyy sanki suan 1 kilo vermiş kadar mutlu hissettim kendimi mesai bitsede bir eve gitsem spor yapsam
İnşallah bakalım kalacak gibi hala çok iyiyim :)Memenum oldum Fatoş Rabbim yavruna hayırlı uzun ömür versin
Ellerine sağlık canım, Fatoşşş maşallah sana hayran kaldım sporuna
Aynı enerjinin akşamada kalmasını temenni ediyorum :)))
Ohh ne güzel,bende benimkini zorla götürmüştüm, sadece kendini denemek için yürümüştü sonrada havasını attı tabii:))) İlk ve sonduİnşallah bakalım kalacak gibi hala çok iyiyim :)
Eşimle cıkacagız yürüyüşe onun da vermiş olduğu tatlı bir mutluluk var
Gecen gün zorla çıkardım yürüyüşe söylendi durdu fakat yürüdükçe zevk almaya başladı şimdi bana her akşam yürüyoruz değil mi diye soruyor
Kısa zamanda sıkılmaz inşallah beyimiz
ben yazmadım ya kendi oldu düzeltmeye çalıştım olmadı :)kucucuk kucucuk yazma feyzos, sasi olduk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?