Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bitirdim onları , teen wolf da çocuk dizisi gibi oldu çıktı yinede izliyorum :) keyfim iyi sayılır abla senin nasıl işe başlamışsın galiba :)

Iyi gidiyor canim. Basladim evet. Ders dagilimi kontenjan vs ile ugrasiyoruz. Eylulde baslar dersler. Sen ne zaman basliyorsun?

menüm
sabah
1 yumurta haslanmış
5 zeytin
3 dlim salatalık domates
öğlen
4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık türlü
1 kase ayran
akşam
3 salatalık
3 litre su
2 bardak yesil çay
spor
suguat 100
mekik 150
ayakta mekik 400
lunge 100
zıplama 500
dans 20 dakka
bacak hareketi 100
ip atlama 100
dk 150
sınav 20

Ölçümlerim alındı ama hiç memnun depilim 53.00 çıktım ama değerlerimi hiç beğenmedim size bisiklet üzerinden bildirim yapıyorum şuan Yawrukush 1.400 kg kas gitmiş geçen aya göre yuhhh
canimm o olcumlere %100 guvenme.
sen sporunu yapiyorsun, yediklerine dikkat ediyorsun vazgecmek yok.
gidecek kilolar kuzum, sporda olmanada ayrica sevindim :)

bende eylülde başlıycam büyük ihtimal . hayırlı uğurlu olsun işin bayağı geç oldu ama olsun :) oğluna bakıcı mı tuttun

Annem ilgileniyor simdilik canim. Kres dusundum eylul icin ama olumsuz yorumlardan gozum korktu. Anaokulu da 4 yasinda aliyor. 2 sene daha idare etmeye calisacagiz bakalim. Hangi sehirde olacaksin?

Kaptan 400 tane yaptım ama kan ter içinde kaldım resmen

Annem ilgileniyor simdilik canim. Kres dusundum eylul icin ama olumsuz yorumlardan gozum korktu. Anaokulu da 4 yasinda aliyor. 2 sene daha idare etmeye calisacagiz bakalim. Hangi sehirde olacaksin?
şöyle okul öncesi öğretmenliğinden mezun bi tanıdığın olsa güvenle verirdin kreşine .inşallah hayırlı bi kreş bulursun içine sinen . bu devirde kimseye güven yok ...büyük ihtimal kırıkkale ,ama ankaradan gidip gelmeyi düşünüyorum

ankara kirikkale arasi 45 dk kuzum rahatlikla gider gelirsin canim :)

Maalesef hic guvenilmiyor. Ornek menulerini gordukce icim kalkiyor zaten. Kahvalti diye tost sosis meyve suyu veriyorlar...

Gidis gelis insanda enerji birakmiyor canim. Uzun mu mesafe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…