ben yazmadım ya kendi oldu düzeltmeye çalıştım olmadı :)
Gunaydin kaptanim, bugun nasilsin?:)kucucuk kucucuk yazma feyzos, sasi olduk:)
ben bitirdim onları , teen wolf da çocuk dizisi gibi oldu çıktı ,yinede izliyorum :) keyfim iyi sayılır abla senin nasıl işe başlamışsın galiba :)Ugruyorum firsat buldukca canim:) Teen wolf son sezondayim bende. Sonra house izleyecegim bastan. Keyifler nasil?:)
iyiyim Demetim her sey yolunda.Gunaydin kaptanim, bugun nasilsin?:)
ben bitirdim onları , teen wolf da çocuk dizisi gibi oldu çıktı yinede izliyorum :) keyfim iyi sayılır abla senin nasıl işe başlamışsın galiba :)
Afiyet olsun gulum:) Is yogunlugum yok canim, eylule baslar hareket:)iyiyim Demetim her sey yolunda.
Oglanla kahvalti ediyoruz, gel beraber olsun:)
Sen nasilsin kuzum, oglus nasil?
Tatil sonrasi adapte olabildin mi ise?
bende eylülde başlıycam büyük ihtimal . hayırlı uğurlu olsun işin bayağı geç oldu ama olsun :) oğluna bakıcı mı tuttunIyi gidiyor canim. Basladim evet. Ders dagilimi kontenjan vs ile ugrasiyoruz. Eylulde baslar dersler. Sen ne zaman basliyorsun?
canimm o olcumlere %100 guvenme.Ölçümlerim alındı ama hiç memnun depilim 53.00 çıktım ama değerlerimi hiç beğenmedim size bisiklet üzerinden bildirim yapıyorum şuanYawrukush 1.400 kg kas gitmiş geçen aya göre yuhhh
bende eylülde başlıycam büyük ihtimal . hayırlı uğurlu olsun işin bayağı geç oldu ama olsun :) oğluna bakıcı mı tuttun
iyi cok sukur yavruyla bol bol vakit gecirirsin canim:)Afiyet olsun gulum:) Is yogunlugum yok canim, eylule baslar hareket:)
Kaptan 400 tane yaptım ama kan ter içinde kaldım resmenbencede yarismalar guzel oluyor ablacim :)
asyacadan haber alamiyoruz Demetim, kendisinin saglik sorunlari vardi takima ne zaman donecegim belli olmaz demisti..
tamam canim bende deneyeyim bu yemegi :)
sen yapip ikram etmis kadar oldun:)
afiyet olsun canim :)
9 saat mi oyy cok yorulmussun canim :)
canim sanki yarismalar daha tesvik edici oluyor.
herkesin kendi egzersiz programi oluyor genelde kuzum:)
cok cok az yemissin ablam:)
cok cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz..
ceza var canim 200 adet oldugun yerde ziplama egzersizi cezan :)
jj jumping jack egzersizi canim, yani bu..
tamam ablacim :) kolay gelsin..
şöyle okul öncesi öğretmenliğinden mezun bi tanıdığın olsa güvenle verirdin kreşine .inşallah hayırlı bi kreş bulursun içine sinen . bu devirde kimseye güven yok ...büyük ihtimal kırıkkale ,ama ankaradan gidip gelmeyi düşünüyorumAnnem ilgileniyor simdilik canim. Kres dusundum eylul icin ama olumsuz yorumlardan gozum korktu. Anaokulu da 4 yasinda aliyor. 2 sene daha idare etmeye calisacagiz bakalim. Hangi sehirde olacaksin?
harikasin canim daha aksam 10 a vakit var belki daha yaparsin :)Kaptan 400 tane yaptım ama kan ter içinde kaldım resmen
ankara kirikkale arasi 45 dk kuzum rahatlikla gider gelirsin canim :)şöyle okul öncesi öğretmenliğinden mezun bi tanıdığın olsa güvenle verirdin kreşine .inşallah hayırlı bi kreş bulursun içine sinen . bu devirde kimseye güven yok ...büyük ihtimal kırıkkale ,ama ankaradan gidip gelmeyi düşünüyorum
şöyle okul öncesi öğretmenliğinden mezun bi tanıdığın olsa güvenle verirdin kreşine .inşallah hayırlı bi kreş bulursun içine sinen . bu devirde kimseye güven yok ...büyük ihtimal kırıkkale ,ama ankaradan gidip gelmeyi düşünüyorum
aynen bende öyle düşünüyorum , bizim evin burdan 60 dk ,açıklansada puanlar bi yolumu görsemankara kirikkale arasi 45 dk kuzum rahatlikla gider gelirsin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?