Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maalesef hic guvenilmiyor. Ornek menulerini gordukce icim kalkiyor zaten. Kahvalti diye tost sosis meyve suyu veriyorlar...

Gidis gelis insanda enerji birakmiyor canim. Uzun mu mesafe?
canim annen anaokuluna kadar bakabilirse, oyle bir imkanin varsa annecigin baksin mis gibi.
Allah razi olsun teyzemden..

sosis felan yasaklanmadı mı ya . meyve şartı felan gelmişti benim duyduğum . yol 60 dk abla

Hergun cekilmez o yol canisi. Benim is yeri de 1 saatti. Evi tasidim. Hos simdi merkez icin ugrasacagiz. Yeniden antebe tasinacagim.

Sen bilirsin ama tasinsan daha rahat edersin.

canim jumping jack bu hareket.
oh cok sevindim kilolar gitmeye baslamis :)

Tebrikler kizlar, seninde ellerine saglik Özgem :*

Cok gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun, bütün yük senin omuzlarinda.
sagol gulum :)

canim zorlasanda takmaz ki , yani zorla hicbir sey yaptirmak mumkun degil kerataya :)

canim cok yoruluyorsun, keske bayana disaridan hazir bir seyler alip ikram etseydin birde onunla ugrasmissin Mervem..

kalem etekle zor tabi gulumm, sIk hatun seni :))

teşekkürler ebruşum
Bugün de kaçamaksız olacak söz veriyorum hem size hem kendime
bir helal de benden gelsin sana Denizim :)

harikasin canim daha aksam 10 a vakit var belki daha yaparsin :)
Kaptaaaannn sildim sildim say ben bu jjyi çok yanlış anlamışım cezam da vardı bi de 200 tane bildiğin ip atlar gibi yaptım ben videoyu sonuna kadar izleuince anladım şuan bel düzlesmemden dolayı diz kapaklarım ve belim sızlıyor değseydi bari

canim benim kiyamam zorlama o zaman kendini sakin..

geçmiş olsun tatlım yaa sağlığına zarar verecek türdeyse yapma sen bu sporu başka sporlara yönel

hint vampir dizisi izliyorum :)): sen napıyosun canım , düğünler ev gezmeleri pek yoğunsun okudum da :)
Kız bosver wampir dizisini the walking dead izle
Vampir seviyosan gece evi serisini oku kücükken okumustum
Önümüze her geleni yememek lazım değil mi :))
Aaa bizim evde var bundan

Kuzum neden bukadar az yedin
Yok canim ya
Useniyor son anda gidiyor ben cozdum onu...
Kaslari gelismemis olamaz 4 yasini gecti 2yasindan beri tutuyorrrr
Usutuncede anliyorum:)
Tembellll benim kizim

Hiccc sorun degil canim
Hjahahahahj o da güZelmiş :)))) kolay gelsin :))

Kız bosver wampir dizisini the walking dead izle
Vampir seviyosan gece evi serisini oku kücükken okumustum

Aaa bizim evde var bundan

Kuzum neden bukadar az yedin

Hjahahahahj o da güZelmiş :)))) kolay gelsin :))
zombi sevmiyorum ya bi 10 bölümünü felan izledim onunda sarmadı .fantastik roman almayı bende düşünüyodum ,önerdiğini bi araştırıyım :)

canim benim kiyamam zorlama o zaman kendini sakin..

jj diye ipmi atladın

Şimdi kaptan bana onceden 200 tane oldugun yerde zıplama tarzı bi ceza vermis ben şimdi üsengecliğimden videoya bakmadım tabi kadın konusup duruyo ya dedim bu budur kesin hahahahha bi de dedim kaptan 200 dedi ben 400 yapyıö söz verdim diye kendi kendime düşünüyorum hhahahah saf ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…