sosis felan yasaklanmadı mı ya . meyve şartı felan gelmişti benim duyduğum . yol 60 dk ablaMaalesef hic guvenilmiyor. Ornek menulerini gordukce icim kalkiyor zaten. Kahvalti diye tost sosis meyve suyu veriyorlar...
Gidis gelis insanda enerji birakmiyor canim. Uzun mu mesafe?
canim annen anaokuluna kadar bakabilirse, oyle bir imkanin varsa annecigin baksin mis gibi.Maalesef hic guvenilmiyor. Ornek menulerini gordukce icim kalkiyor zaten. Kahvalti diye tost sosis meyve suyu veriyorlar...
Gidis gelis insanda enerji birakmiyor canim. Uzun mu mesafe?
sosis felan yasaklanmadı mı ya . meyve şartı felan gelmişti benim duyduğum . yol 60 dk abla
aaa antepten nereye taşındın ben hala ordasın sanıyodumHergun cekilmez o yol canisi. Benim is yeri de 1 saatti. Evi tasidim. Hos simdi merkez icin ugrasacagiz. Yeniden antebe tasinacagim.
Sen bilirsin ama tasinsan daha rahat edersin.
canim annen anaokuluna kadar bakabilirse, oyle bir imkanin varsa annecigin baksin mis gibi.
Allah razi olsun teyzemden..
aaa antepten nereye taşındın ben hala ordasın sanıyodum
annende senin kadar sosyalse ,zaten ev ona zindan olmuşturAnnem kacma yollari ariyor:) Idare etmez o kadar ama ne bakarsa kar diye dusunuyorum. Kismet artik:)
hmmmmIlceye, araban myo da calisiyorum kuzum. 1 saat buradan...
Ohhh ne güzel sabah sporu maşallah diyorum
Günaydın bu arada
Ben hiç jj yapmadım ki
Ama aksam videolara bakıp yapmaya çalışacağım herseyin bir ilki vardır ne de olsa
Cidden emin adımlarla ilerliyorum
Bayramda aldigim kiloları vermişim üzerine de ilk haftaya göre birkaç gram gitmiş cumaya daha iyi bir sonuç bekliyorum ozgecim
sagol gulum :)Tebrikler kizlar, seninde ellerine saglik Özgem :*
Cok gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun, bütün yük senin omuzlarinda.
canim zorlasanda takmaz ki , yani zorla hicbir sey yaptirmak mumkun degil kerataya :)hep birlikte ulaşalım canım :)kısa boylu demeseydin iyiydi
offf menün çok güzel olmuş :)tam benlik
1 dilim ekmek yeseydin canım :) çocuklar geldi mi
oyyy kıyamam ya
hepinizi tebrik ederim fıstıklar :)
ayyy canım yaaa niye zorla taktırmadın gözlüğü çocuğaneyse düzeldiyse sorun yok çok geçmiş olsun yawrukuşum .
100 gr gitmiş bende :) ben listede değilim ama yarışmaya varım
şimdi şöyleki ben diziye dalınca unutmuşumama söz veriyorum bugün hem 150 ip atlama hemde yapabildiğim kadar jj yapıcam
canim cok yoruluyorsun, keske bayana disaridan hazir bir seyler alip ikram etseydin birde onunla ugrasmissin Mervem..Kızlar günaydın dün tam kada dinliyorum derken annem aradı ve evden acil çıkmak zorunda kaldım ablamın evini taşıyacağız yeni evi temizliyormuş bi kadınla kadın yapılan yemeği yemiyormuş bana yeniden yemek yaptırttı annem onu götürdüm akşamda ablamda idim sonra bi arkadaşın düğünü vardı eve geldim pert
Menüm
Sabah
Peynir
Azcık ekmek
Ara
Süt
Öğlen
Omlet
Karpuz
Akşam
2 kaşık pirinç pilavı
Birazcık tavuk
Ara
Soda
3 litre su
8000 adım
100 zıplama
kalem etekle zor tabi gulumm, sIk hatun seni :))kalem etekle nasıl jillian yaparsam artık :)) iyi kötü dün zıpladımda bugün eve gidince artık, zaman sıkıntım olmasa neyse neyapsam o kar
İyi geceler kuzu
Günaydınlar efendim
Öğleden sonra geliyorlar akşama kavuşacağız inşallah canım, bu arada -500
Günadınlar
bir helal de benden gelsin sana Denizim :)teşekkürler ebruşum
Bugün de kaçamaksız olacak söz veriyorum hem size hem kendime
Kaptaaaannn sildim sildim say ben bu jjyi çok yanlış anlamışım cezam da vardı bi de 200 tane bildiğin ip atlar gibi yaptım ben videoyu sonuna kadar izleuince anladımharikasin canim daha aksam 10 a vakit var belki daha yaparsin :)
evet canim ne kadar baksa kar, kiyamaz oda bence :)Annem kacma yollari ariyor:) Idare etmez o kadar ama ne bakarsa kar diye dusunuyorum. Kismet artik:)
canim benim kiyamam zorlama o zaman kendini sakin..Kaptaaaannn sildim sildim say ben bu jjyi çok yanlış anlamışım cezam da vardı bi de 200 tane bildiğin ip atlar gibi yaptım ben videoyu sonuna kadar izleuince anladımşuan bel düzlesmemden dolayı diz kapaklarım ve belim sızlıyor değseydi bari
jj diye ipmi atladınBence onu biz 400 ip atlama yapalım
Ya da ilklerin günahı olmaz yapalım
geçmiş olsun tatlım yaa sağlığına zarar verecek türdeyse yapma sen bu sporu başka sporlara yönelKaptaaaannn sildim sildim say ben bu jjyi çok yanlış anlamışım cezam da vardı bi de 200 tane bildiğin ip atlar gibi yaptım ben videoyu sonuna kadar izleuince anladımşuan bel düzlesmemden dolayı diz kapaklarım ve belim sızlıyor değseydi bari
Kız bosver wampir dizisini the walking dead izlehint vampir dizisi izliyorum :)): sen napıyosun canım , düğünler ev gezmeleri pek yoğunsun okudum da :)
Aaa bizim evde var bundanÖnümüze her geleni yememek lazım değil mi :))
Kuzum neden bukadar az yedinHayırlı günler canlar :)
Menümü yazmayı niye unutuyorum ben de bilmiyorum :/
Dünkü menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
3 küçük elma
Akşam
1 köfte
domates, salatalık
1 dilim ekmek
3 litre su
Spor yapamadım, yürüyüşe çıktım 20 dakika kadar anca yürüyebildim, kaşınmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım
Hjahahahahj o da güZelmiş :)))) kolay gelsin :))Yok canim ya
Useniyor son anda gidiyor ben cozdum onu...
Kaslari gelismemis olamaz 4 yasini gecti 2yasindan beri tutuyorrrr
Usutuncede anliyorum:)
Tembellll benim kizim
Hiccc sorun degil canim
400 ip atlama yazalim kuzum onu :)Bence onu biz 400 ip atlama yapalım
Ya da ilklerin günahı olmaz yapalım
zombi sevmiyorum ya bi 10 bölümünü felan izledim onunda sarmadı .fantastik roman almayı bende düşünüyodum ,önerdiğini bi araştırıyım :)Kız bosver wampir dizisini the walking dead izle
Vampir seviyosan gece evi serisini oku kücükken okumustum
Aaa bizim evde var bundan
Kuzum neden bukadar az yedin
Hjahahahahj o da güZelmiş :)))) kolay gelsin :))
canim benim kiyamam zorlama o zaman kendini sakin..
jj diye ipmi atladın
Kuzum bu hafif alabilir sen icin ama walkingi kesin ixle dayan azcık daha diğer sezonlar mükemmelzombi sevmiyorum ya bi 10 bölümünü felan izledim onunda sarmadı .fantastik roman almayı bende düşünüyodum ,önerdiğini bi araştırıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?