videoyu ilerletseydin bari kadının çenesini dinlemek istemiyosanŞimdi kaptan bana onceden 200 tane oldugun yerde zıplama tarzı bi ceza vermis ben şimdi üsengecliğimden videoya bakmadım tabi kadın konusup duruyo yadedim bu budur kesin hahahahha bi de dedim kaptan 200 dedi ben 400 yapyıö söz verdim diye kendi kendime düşünüyorum hhahahah saf ben :))
Bence de kaptan gecmiş olsun bu arada oğlusunun gözler nasıl oldu400 ip atlama yazalim kuzum onu :)
zaten piyasada dizi yok izlerim onuda :)Kuzum bu hafif alabilir sen icin ama walkingi kesin ixle dayan azcık daha diğer sezonlar mükemmel
Hhahah cok gecti yaptıktan sonra baktım sacmalamıs olmayım diye de saçmalamışım artık ben bunu tekrar bidaha denicem hala agrımaya devaö ederse yapmıcam bidahavideoyu ilerletseydin bari kadının çenesini dinlemek istemiyosanneyse spor spordur
Wikings de izle ozaman :))zaten piyasada dizi yok izlerim onuda :)
cok urkutucu bir bitkiymis bu :)Önümüze her geleni yememek lazım değil mi :))
yine 20 dk yurumussun kuzum, zorlama kendini..Hayırlı günler canlar :)
Menümü yazmayı niye unutuyorum ben de bilmiyorum :/
Dünkü menüm
Öğlen
1 kase çorba
Ara
3 küçük elma
Akşam
1 köfte
domates, salatalık
1 dilim ekmek
3 litre su
Spor yapamadım, yürüyüşe çıktım 20 dakika kadar anca yürüyebildim, kaşınmaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım
iyi simdi kuzum kuduruyor suan, birazdan bunalir havuz demeye baslar :)Geçmiş olsun canım.. Şimdi nasıl Akın ?
sagol canim, bizlere 30 saat falan olmali gun :)
canim sicaklardandir muhtemelen birde tatil sonrasi rehaveti :)Sporumu yaptim da bu aralar isteksizim yahu
Sicaklardanmi acabaaaa
tebrikler canlar, Fatimem ellerine saglik:). . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@Mavibocuk - 8.000 adım / 100 zıplama
oluroylebazen - yarım saat yürüyüş / yarım saa yüzme
@saricicek123 - Jillian 30 day shred / 500 zıplama
@gogo2405 - 1 saat yürüyüş / 1.000 zıplama
@Ollalla - 20.000 adım / 3.900 zıplama / Jillian 30 day shred
engindenizz - 50 dk yürüyüş
@tiffany20 - 7.800 adım / 200 zıplama
@Fyfyfy - 10.234 adım / 100 squat / 100 mekik / 100 İA / 120 lunge / 300 ayakta mekik / 110 DK / 200 jj / 50 jumping squat / 50 şınav / 50 bacak egz. / 30 dk yürüyüş / 30 dk dans / 4.000 zıplama
@Harpy - Jillian 30 day shred
@abesle_istigal - 40 dk yürüyüş / 50 squat / 25 mekik / 100 dumbell / 200 twister
fyzanur - 100 jj / 370 ip atlama
canim bak bu jumping jack egzersiziEllerine sağlık cnm benim
Ben bu yapılan sporları görünce fena oluyorum ya ne kadar tembelim diyorum Kendime
Yürüyüşün yanına bir kaç egzersiz bende mi eklesem acaba
Bu arada ben bu egzersizlerin cogunu bilmiyorum ya :)
ben çok zorlanıyorum bugün 200 tane yapabildim ,senin 400 görünce kalktım neyim eksik bi 100 daha yapıyım diye 3 tane yaptım sonra yemedi bıraktımHhahah cok gecti yaptıktan sonra baktım sacmalamıs olmayım diye de saçmalamışım artık ben bunu tekrar bidaha denicem hala agrımaya devaö ederse yapmıcam bidaha
o fantastik değil amaaaaWikings de izle ozaman :))
İyiyiz kaptanim umarım sizde iyisinizdirFistiklar nasilsiniz?
Kahvalti ediyoruz oglusla, gecmisi hatmedeyim bir :))
Merhaba ablacim hayırlı olsun kadronu almışsın çok sevindimIyi gidiyor canim. Basladim evet. Ders dagilimi kontenjan vs ile ugrasiyoruz. Eylulde baslar dersler. Sen ne zaman basliyorsun?
Annem ilgileniyor simdilik canim. Kres dusundum eylul icin ama olumsuz yorumlardan gozum korktu. Anaokulu da 4 yasinda aliyor. 2 sene daha idare etmeye calisacagiz bakalim. Hangi sehirde olacaksin?
canim jumping jack bu hareket.
oh cok sevindim kilolar gitmeye baslamis :)
sagol gulum :)
canim zorlasanda takmaz ki , yani zorla hicbir sey yaptirmak mumkun degil kerataya :)
canim cok yoruluyorsun, keske bayana disaridan hazir bir seyler alip ikram etseydin birde onunla ugrasmissin Mervem..
kalem etekle zor tabi gulumm, sIk hatun seni :))
bir helal de benden gelsin sana Denizim :)
Ah canim benin zorlama kendiniKaptaaaannn sildim sildim say ben bu jjyi çok yanlış anlamışım cezam da vardı bi de 200 tane bildiğin ip atlar gibi yaptım ben videoyu sonuna kadar izleuince anladımşuan bel düzlesmemden dolayı diz kapaklarım ve belim sızlıyor değseydi bari
canim benim ben 100 ip atlama cezasi vermistim sanki 200 muydu:)Şimdi kaptan bana onceden 200 tane oldugun yerde zıplama tarzı bi ceza vermis ben şimdi üsengecliğimden videoya bakmadım tabi kadın konusup duruyo yadedim bu budur kesin hahahahha bi de dedim kaptan 200 dedi ben 400 yapyıö söz verdim diye kendi kendime düşünüyorum hhahahah saf ben :))
dun uyandiktan sonra duzeldi canim ama simdi yine havuz diyor..Bence de kaptan gecmiş olsun bu arada oğlusunun gözler nasıl oldu
sen 200 vermişsindir kesin zavallı kızcağızcanim benim ben 100 ip atlama cezasi vermistim sanki 200 muydu:)
kiyamam fazla fazla yapmissin :)
Ben gözlerim kan çanağı gibigezerdim uyurken bile yanardı klordan :))dun uynadiktan sonra duzeldi canim ama simdi yine havuz diyor..
hayir gozluk takmazsa bu sefer eve donecek :)
çok güzel çok seviyorum bunu ben :)Tamamdır kaptan sagolasın bu arda o bitkiye parmagımı sokuyorum bişey olmuyor
Bizimki bu kızlar
canim senin icin en guzel spor yuruyus ve yuzme.Hhahah cok gecti yaptıktan sonra baktım sacmalamıs olmayım diye de saçmalamışım artık ben bunu tekrar bidaha denicem hala agrımaya devaö ederse yapmıcam bidaha
tesekkur ederiz canim, keske yakin olsak da beraber icsek cayimizi :)İyiyiz kaptanim umarım sizde iyisinizdir
Afiyet olsun oglusla sana
Merhaba ablacim hayırlı olsun kadronu almışsın çok sevindim
Ne gibi olumsuzluklar duydun ablacim
Ya bizim paşa da 3.5 yasinda. kresi red etti
Bizde zorlamak istemedik
Ama hala kafam da bir soru işareti taşıyorum
Sen de şimdi böyle söyleyince senin de fikrini almak istedim
Ah canim benin zorlama kendini
benim gozum korktu bu bitkiden kuzum sende dikkat et :))Tamamdır kaptan sagolasın bu arda o bitkiye parmagımı sokuyorum bişey olmuyor
Bizimki bu kızlar
İyiyiz kaptanim umarım sizde iyisinizdir
Afiyet olsun oglusla sana
Merhaba ablacim hayırlı olsun kadronu almışsın çok sevindim
Ne gibi olumsuzluklar duydun ablacim
Ya bizim paşa da 3.5 yasinda. kresi red etti
Bizde zorlamak istemedik
Ama hala kafam da bir soru işareti taşıyorum
Sen de şimdi böyle söyleyince senin de fikrini almak istedim
Ah canim benin zorlama kendini
vur ozgeye, kir ozgeyi ohh ne ala :))sen 200 vermişsindir kesin zavallı kızcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?