Suan bi gaza gelsem mi diyorum ama yemiyor ben yemek yeyip altınkuma doğru bi kendimi sallandırayım yarım saat yürüyeyim aksama en güzeli :)ben çok zorlanıyorum bugün 200 tane yapabildim ,senin 400 görünce kalktım neyim eksik bi 100 daha yapıyım diye 3 tane yaptım sonra yemedi bıraktım
o fantastik değil amaaaa
canim senin icin en guzel spor yuruyus ve yuzme.
onlarida yapiyorsun zaten.
agri hissettigin an jer ne yapiyorsan yapmayi birak, devam etme guzelim..
ahh bilmezmiyim, 6 yasindan 20 yasina kadar haftada bilmem kac gun havuz antremani olan ben havuzdan biktim, bezdim.Ben gözlerim kan çanağı gibigezerdim uyurken bile yanardı klordan :))
şaka yapıyorum ama ben bana kırılamazsın sennnn demiiiivur ozgeye, kir ozgeyi ohh ne ala :))
kumsalınla hava mı atıyon de gettt soğuk denizine serin kumlarına gittt ,bizi bizle bırakSuan bi gaza gelsem mi diyorum ama yemiyor ben yemek yeyip altınkuma doğru bi kendimi sallandırayım yarım saat yürüyeyim aksama en güzeli :)
Sevmemen mümkün degil başta sıkılıp bırakma ama :))
Baktım kaptan 200 adet oldugun yerde zıplama cezan yazmışşın
Sen merak etme ben kendime göre ayarlarım :)
Negüzel sen de benden çıktın kptan. Ben şu kulaç atmak zorunda olmasam suyun altından başımı çıkarmıcam da zorluyorum kendimi kollarım acıyana kadar kulac atıyorumahh bilmezmiyim, 6 yasindan 20 yasina kadar haftada bilmem kac gun havuz antremani olan ben havuzdan biktim, bezdim.
Ama benim oglumda benim gibi su kusu cikti.
esimde sudan nefret eder, yani su havuz hayatimizdan bir cikamadi :)
Gelin gızlar geldiniz misafir mi etmedik korkmayın ailecek seri kayil degilizkumsalınla hava mı atıyon de gettt soğuk denizine serin kumlarına gittt ,bizi bizle bırak
ahh Demetim eskiden bahsetmistim sanirim,bende tum bu olumsuzluklardan dolayi is hayatina geri donemedim.Canim sacma&yetersiz menulerden tut da, wc ile ugrasmamak icin az yedirip icirmelerine, cocugun ilgi ve istegini onemsemeden belirli aktivitelere zorlamalarina kadar her turlu yorum okudum. Siddet ve kotu muamele orneklerine hic girmiyorum bile. Cocuklar kendini ifade edebilir durumda ama 3-4 yasindaki cocuklarin bile kendilerine yapilan kotu muameleyi ailelerine soyleyemedikleri haberleri okuyunca hic olur yani kalmadi bende. Elbet iyi referansli yerler de goruyorum ama guvenimi yitirdim, acaba diyorum hep...
spor az olmus kuzum, menu sahane:)bugün menüm
sabak:1 yumurta haşlama
1 dilim kepek ekmek
2kk peynir
2 zeytin
domates,salatalık
ara: eti form bisküvi(132 kalori)
öğlen: 5 kaşık yeşil fasulye
yoğurt
domates,salatalık
akşam: omlet(evde dolma biberi vardı mecbur omlet yedim)
yoğurt
şehriye çorbası
1dilim ekmek
saat 9 gibi activia düşünüyorum
su :2litre
spor : 150 ip atlama
200 jj
@AKovser
dexterrrrrrrrrrr hayranı olmadığı ne bileyimGelin gızlar geldiniz misafir mi etmedik korkmayın ailecek seri kayil degilizhahahhh
ayy canim benim kusuruma bakma 1 yerine 2ye basmisim klavyede heraldeSuan bi gaza gelsem mi diyorum ama yemiyor ben yemek yeyip altınkuma doğru bi kendimi sallandırayım yarım saat yürüyeyim aksama en güzeli :)
Sevmemen mümkün degil başta sıkılıp bırakma ama :))
Baktım kaptan 200 adet oldugun yerde zıplama cezan yazmışşın
Sen merak etme ben kendime göre ayarlarım :)
sporu artırcam canım :)spor az olmus kuzum, menu sahane:)
yok tas kalpliyim ben kirilmaaaaam :))şaka yapıyorum ama ben bana kırılamazsın sennnn demiiii
Valla hiç izlemedim onu hahahah bizim bi köpek var herseyi kemiren az önce dişi düştü Bak o olabilirdexterrrrrrrrrrr hayranı olmadığı ne bileyim
en guzel spor kuzum, cok iyi yapiyorsun :)Negüzel sen de benden çıktın kptan. Ben şu kulaç atmak zorunda olmasam suyun altından başımı çıkarmıcam da zorluyorum kendimi kollarım acıyana kadar kulac atıyorum
tamam tamam bu tür konuşmalarımı kesiyorum şuandan itibaren :)yok tas kalpliyim ben kirilmaaaaam :))
gordum gordum ankara cik aradan :))
Valla hiç izlemedim onu hahahah bizim bi köpek var herseyi kemiren az önce dişi düştü Bak o olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?