anlastik ozaman :)sporu artırcam canım :)
oyy gecmis olsun kopuse :)Valla hiç izlemedim onu hahahah bizim bi köpek var herseyi kemiren az önce dişi düştü Bak o olabilir
doktoruna danışmadan başlama . benimde oryantale hevesim varSpor salonuna yazılasım var bi de halk danslarına yzılasım var ama sürekli burda olmuyorum bi düzeni olmaz halk danslarında da belimi zorlarmıyım acaba diyorum acıkcası belki tam tersine de iyi gelcek işte
canim bencede bir doktora danis sonra istersen baslarsin kuzum :)Spor salonuna yazılasım var bi de halk danslarına yzılasım var ama sürekli burda olmuyorum bi düzeni olmaz halk danslarında da belimi zorlarmıyım acaba diyorum acıkcası belki tam tersine de iyi gelcek işte
ac mezdekeyi dans et:)doktoruna danışmadan başlama . benimde oryantale hevesim var
beceriksizim ben heveste kalıyor ,şu yılanlarla yapılan varya onları çok seviyorum :)ac mezdekeyi dans et:)
youtube da bir suru egitici oryantal videolari var :)
canim bak jilianin ayakta mekik videosu var :)Şu ayakta mekik nasıl oluyor arkadaşlar bi açıklasanız:))
umarim hep es destegi devam eder canim :)İnşallah bakalım kalacak gibi hala çok iyiyim :)
Eşimle cıkacagız yürüyüşe onun da vermiş olduğu tatlı bir mutluluk var
Gecen gün zorla çıkardım yürüyüşe söylendi durdu fakat yürüdükçe zevk almaya başladı şimdi bana her akşam yürüyoruz değil mi diye soruyor
Kısa zamanda sıkılmaz inşallah beyimiz
insallah okula alisir kolaylikla Demetim :)Selam canlar, keyifler yerindedir insallah:)
@Saadetim33 nasilsin kuzum, aklim sende gulum. Okuyorsan ara sira yaz guzelim.
asya_01 hic ugramiyorsun artik canisi. Keyifler nasil, minigimiz ne yapiyor? Hazirliklara basladiniz mi?:)
Yawrukush Allah kolaylik versin canim. Pasamiz okula baslayinca rahat edersin insallah.
@Fyfyfy gozun aydin canim, pasamiz gelmis. Azmini de ayrica tebrik ediyorum:)
fyzanur hangi diziyi izliyorsun?
@Mavibocuk yogunlugun tam gaz devam guzellik. Heyecan durumlari nasil?:)
@saricicek123 cicegim de donmus. Gerci birkac kilosu var, hizla verir eminim
masallah sana ablacim :)menüm
sabah
1 yumurta haslanmış
5 zeytin
3 dlim salatalık domates
öğlen
4 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık türlü
1 kase ayran
akşam
3 salatalık
3 litre su
2 bardak yesil çay
spor
suguat 100
mekik 150
ayakta mekik 400
lunge 100
zıplama 500
dans 20 dakka
bacak hareketi 100
ip atlama 100
dk 150
sınav 20
bizim bahcede bir suru yilan var yollayayim sana kargoyla, istedigin yilan olsun canim benim:))beceriksizim ben heveste kalıyor ,şu yılanlarla yapılan varya onları çok seviyorum :)
Baslamadik ablis erken diye.ayıptır söylemesi akıntı çok fazla ablis yaa normalmi acabaSelam canlar, keyifler yerindedir insallah:)
@Saadetim33 nasilsin kuzum, aklim sende gulum. Okuyorsan ara sira yaz guzelim.
asya_01 hic ugramiyorsun artik canisi. Keyifler nasil, minigimiz ne yapiyor? Hazirliklara basladiniz mi?:)
Yawrukush Allah kolaylik versin canim. Pasamiz okula baslayinca rahat edersin insallah.
@Fyfyfy gozun aydin canim, pasamiz gelmis. Azmini de ayrica tebrik ediyorum:)
fyzanur hangi diziyi izliyorsun?
@Mavibocuk yogunlugun tam gaz devam guzellik. Heyecan durumlari nasil?:)
@saricicek123 cicegim de donmus. Gerci birkac kilosu var, hizla verir eminim
ne diyon şimdi serbest mi değil miHe he serbestt al 1 kilo yee
benim anormal olmam senin olmadığın anlamına mı geliyo şimdi
Kuzum neden bukadar az yedin
ne diyon şimdi serbest mi değil mi
hep ben yazıyorum çenem düşük ya ,sayfalarda doluyorUzun zamandır takımda bu kadar sayfa okuduğumu hatırlamıyorum, gözüm korktu bir daha uzun süre ayrı kalmam herhalde :))
Yok yok gelmiyor, ben anormalin de bir üst seviyesindeyim
Yiyemiyorum canım, akşam oldu daha yemek yiyemedim, su bile içmedim
Bu ay regl çok kötü geçiyor.. iştah falan kalmadı
bir an günde 2 kare diye sevindim haftada çıktıDeğil tabi canımcım :)
1-2 kare yemeye izin var, o da haftada 1 sanırım :)) şimdi tartı öncesi yemezsen daha iyi olur
Ah Keşke ne kadar güzel olurdutesekkur ederiz canim, keske yakin olsak da beraber icsek cayimizi :)
Cnm bizde geçen ay akd kids e gittik gorusme esnasında kadın demez mi yemezse yemek zorlamiyoruz ara öğün aralarında meyve saatimiz falan oluyorCanim sacma&yetersiz menulerden tut da, wc ile ugrasmamak icin az yedirip icirmelerine, cocugun ilgi ve istegini onemsemeden belirli aktivitelere zorlamalarina kadar her turlu yorum okudum. Siddet ve kotu muamele orneklerine hic girmiyorum bile. Cocuklar kendini ifade edebilir durumda ama 3-4 yasindaki cocuklarin bile kendilerine yapilan kotu muameleyi ailelerine soyleyemedikleri haberleri okuyunca hic olur yani kalmadi bende. Elbet iyi referansli yerler de goruyorum ama guvenimi yitirdim, acaba diyorum hep...
Alemsin valla canim ya çok güldümGelin gızlar geldiniz misafir mi etmedik korkmayın ailecek seri kayil degilizhahahhh
Amin cnm amin allahım korusun tüm evlatlarımızıahh Demetim eskiden bahsetmistim sanirim,bende tum bu olumsuzluklardan dolayi is hayatina geri donemedim.
bazen evde okadar bunaliyorum ki, yillar geciyor, ailem yok cocugumu emanet edecek, bir kac tanede kotu habere denk geliyorum yine diyorum otur bak cocuklarina diye..
gecen sene burada kreste ilk gunu olan bir bebek (2 aylik) vefat etti.
bir cocugun parmaklari kapiya sIkIsip kirildi vs vs..
olasilik hesabina vurursan belki hic basimiza gelmeyecek ama evlat iste riske atamiyorsun ki..
birde calismak zorunda olup, aileside yardimci olamayan anneleri dusunuyorum, hep dualarimda o yavrular..
emin ellerde olur insallah tum kuzucuklar...
canim bak jilianin ayakta mekik videosu var :)
umarim hep es destegi devam eder canim :)
beraber sohbet ede ede yuruyus cok keyifli oluyor..
insallah okula alisir kolaylikla Demetim :)
masallah sana ablacim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?