Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Spor salonuna yazılasım var bi de halk danslarına yzılasım var ama sürekli burda olmuyorum bi düzeni olmaz halk danslarında da belimi zorlarmıyım acaba diyorum acıkcası belki tam tersine de iyi gelcek işte
doktoruna danışmadan başlama . benimde oryantale hevesim var

Spor salonuna yazılasım var bi de halk danslarına yzılasım var ama sürekli burda olmuyorum bi düzeni olmaz halk danslarında da belimi zorlarmıyım acaba diyorum acıkcası belki tam tersine de iyi gelcek işte
canim bencede bir doktora danis sonra istersen baslarsin kuzum :)

Şu ayakta mekik nasıl oluyor arkadaşlar bi açıklasanız:))
canim bak jilianin ayakta mekik videosu var :)

umarim hep es destegi devam eder canim :)
beraber sohbet ede ede yuruyus cok keyifli oluyor..

insallah okula alisir kolaylikla Demetim :)

masallah sana ablacim :)

Baslamadik ablis erken diye.ayıptır söylemesi akıntı çok fazla ablis yaa normalmi acaba

Uzun zamandır takımda bu kadar sayfa okuduğumu hatırlamıyorum, gözüm korktu bir daha uzun süre ayrı kalmam herhalde :))

benim anormal olmam senin olmadığın anlamına mı geliyo şimdi

Yok yok gelmiyor, ben anormalin de bir üst seviyesindeyim

Kuzum neden bukadar az yedin

Yiyemiyorum canım, akşam oldu daha yemek yiyemedim, su bile içmedim
Bu ay regl çok kötü geçiyor.. iştah falan kalmadı

hep ben yazıyorum çenem düşük ya ,sayfalarda doluyor

tesekkur ederiz canim, keske yakin olsak da beraber icsek cayimizi :)
Ah Keşke ne kadar güzel olurdu

Cnm bizde geçen ay akd kids e gittik gorusme esnasında kadın demez mi yemezse yemek zorlamiyoruz ara öğün aralarında meyve saatimiz falan oluyor
O zman yer yemezse de aksam siz evde yedirirsiniz dedi ben bakakalmisim
Ertesi gün deneme amaçlı misafir olarak anneannesi goturdu bizim ki pek isinamamis zaten benim de aklıma pek yatmadı o yüzden bu sene erteledik gibi.
İnşallah doğru karar vermisizdir
Gelin gızlar geldiniz misafir mi etmedik korkmayın ailecek seri kayil degiliz hahahhh
Alemsin valla canim ya çok güldüm

Amin cnm amin allahım korusun tüm evlatlarımızı

canim bak jilianin ayakta mekik videosu var :)

umarim hep es destegi devam eder canim :)
beraber sohbet ede ede yuruyus cok keyifli oluyor..

insallah okula alisir kolaylikla Demetim :)

masallah sana ablacim :)

Evet güzel oluyor muhabbet ederek yürümek ama ben nefes nefese kalıyorum hep o konuşuyor :)
Bugün yarım saat yürüdük şehir dışına çıkmıştı yorulmuş o yüzden kısa kesmek zorunda kaldık ama yine de iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…