- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Aynen canimAy evet çok sıcak ama bunlar bize engel olamamali her daim motivasyonumuzu yüksek tutmaliyiz yoksa ipin kaçıyor
sonra da işte böyle vurmak istiyoruz kafamızı duvarlara
2gunde bir iznimiz vardi sanirimbir an günde 2 kare diye sevindim haftada çıktı
Sana bisey diyim mi aslında cok güZel dans ederim de kilodan dolayı özgüven yok biliyomusundoktoruna danışmadan başlama . benimde oryantale hevesim var
Gecmis olsun kuzum toprlan bir an onceUzun zamandır takımda bu kadar sayfa okuduğumu hatırlamıyorum, gözüm korktu bir daha uzun süre ayrı kalmam herhalde :))
Yok yok gelmiyor, ben anormalin de bir üst seviyesindeyim
Yiyemiyorum canım, akşam oldu daha yemek yiyemedim, su bile içmedim
Bu ay regl çok kötü geçiyor.. iştah falan kalmadı
Ahhh cocuklarim kucuk olmasa ki hala yazilabilirim hep aklimdaSpor salonuna yazılasım var bi de halk danslarına yzılasım var ama sürekli burda olmuyorum bi düzeni olmaz halk danslarında da belimi zorlarmıyım acaba diyorum acıkcası belki tam tersine de iyi gelcek işte
Aslında senin ismin de bana yabancı degil biliyomusun aynen eski üyelerden :)) sen hangi takımdaydınAhhh cocuklarim kucuk olmasa ki hala yazilabilirim hep aklimda
Bir salona gidilmezmiiii
Agirlik calisipppp mis gibi vucut sekillenir
Kac kgsun canim boyun kac seninlede tanismadik
Yenimisin onceki uyelerdenmisin
Cok acikinca kir 2yumurta yogurtla ye canim ekmek niye....normalde oglen kalkıyorum bugun 8bucukta kalktım okadar acıktım ki annemler hala gelmedi kan şekerim düştü artık yemeye saldırdım o büyük yuvarlak olan dilimli ekmeklerden 2 dilim salcalı ekmek yedim gözüm döndü resmen hemde tereyglı salçalı bu yuzden aksam yemegi yemicem ben kendimi fena hissediyorum cidden tutamadım kendimi
Ben anneler klubundeydim canim hic takima girmemistimmmmmAslında senin ismin de bana yabancı degil biliyomusun aynen eski üyelerden :)) sen hangi takımdaydın
Vaayy cok guzel tebrik ederim :) ben 16,5 kilo verip geri aldım az once de emege saldırdıgım için canım cok sıkkın çatlak durumları ne alemde benım heryerim çatlakYeni gelen arkidislerrrr cikiloplar
Ben 29 yasindayim
Biyoloji ogretmeniyim(cok sukur)
4ve 1yasinda 2kizim var
4ayi gecti buradayim
23kg verdim bu aradaaaa....gururla ekliyimde....
Benimlede tanisinnnnn
2haftadir yoktummm cok sukur dondum
Ya nebileyim birden oladar cok canım cekti kiCok acikinca kir 2yumurta yogurtla ye canim ekmek niye....
hadiya ben oynaya bilsem özgüven felan dinlemem ,kocan çok şanslı olacak ozamanSana bisey diyim mi aslında cok güZel dans ederim de kilodan dolayı özgüven yok biliyomusun
Gecmis olsun kuzum toprlan bir an once
olan olmuş tekrar gözün dönerse yoğurt ye yadanormalde oglen kalkıyorum bugun 8bucukta kalktım okadar acıktım ki annemler hala gelmedi kan şekerim düştü artık yemeye saldırdım o büyük yuvarlak olan dilimli ekmeklerden 2 dilim salcalı ekmek yedim gözüm döndü resmen hemde tereyglı salçalı bu yuzden aksam yemegi yemicem ben kendimi fena hissediyorum cidden tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?