Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu aksam findiklari parka indirdim
Buyuk findik 2saat bisiklt surdu ogrenmis megerse
Kucuklede kah kaydiraktan kaydik kah cimlere yayildik simsiyah eve geldik...
Hizlica dus aldirdim yemegi hazirlamami bekleyemediler
1havuc kemirdilerrrr esim geldi
Yediler ictiler cabuk uyurlar dedimmm
Dilimi isirmadim:)
En gec 20 30da uyuyan minik hala cebellesiyor
Nobeti babaya devrettim kahvemi iciyorum...
Ay bende kaydim parktaaaaa
Bisikletimde var
Kizlarim buyusede birlikte gezsekkkkk dedim icimden....
Kucukken zorda buyuyunce ne keyifli olur Allah o gunleride gostersin.
Okul bitti cocuklarimla eglenmeyi her ihtiyaclarini kendim karsilamayi ozlemisim...
Onlarda beni☺

doktoruna danışmadan başlama . benimde oryantale hevesim var
Sana bisey diyim mi aslında cok güZel dans ederim de kilodan dolayı özgüven yok biliyomusun
Gecmis olsun kuzum toprlan bir an once

Spor salonuna yazılasım var bi de halk danslarına yzılasım var ama sürekli burda olmuyorum bi düzeni olmaz halk danslarında da belimi zorlarmıyım acaba diyorum acıkcası belki tam tersine de iyi gelcek işte
Ahhh cocuklarim kucuk olmasa ki hala yazilabilirim hep aklimda
Bir salona gidilmezmiiii
Agirlik calisipppp mis gibi vucut sekillenir
Kac kgsun canim boyun kac seninlede tanismadik
Yenimisin onceki uyelerdenmisin

normalde oglen kalkıyorum bugun 8bucukta kalktım okadar acıktım ki annemler hala gelmedi kan şekerim düştü artık yemeye saldırdım o büyük yuvarlak olan dilimli ekmeklerden 2 dilim salcalı ekmek yedim gözüm döndü resmen hemde tereyglı salçalı bu yuzden aksam yemegi yemicem ben kendimi fena hissediyorum cidden tutamadım kendimi

Ahhh cocuklarim kucuk olmasa ki hala yazilabilirim hep aklimda
Bir salona gidilmezmiiii
Agirlik calisipppp mis gibi vucut sekillenir
Kac kgsun canim boyun kac seninlede tanismadik
Yenimisin onceki uyelerdenmisin
Aslında senin ismin de bana yabancı degil biliyomusun aynen eski üyelerden :)) sen hangi takımdaydın

Cok acikinca kir 2yumurta yogurtla ye canim ekmek niye....

Yeni gelen arkidislerrrr cikiloplar
Ben 29 yasindayim
Biyoloji ogretmeniyim(cok sukur)
4ve 1yasinda 2kizim var
4ayi gecti buradayim
23kg verdim bu aradaaaa....gururla ekliyimde....

Benimlede tanisinnnnn
2haftadir yoktummm cok sukur dondum
Vaayy cok guzel tebrik ederim :) ben 16,5 kilo verip geri aldım az once de emege saldırdıgım için canım cok sıkkın çatlak durumları ne alemde benım heryerim çatlak

Sana bisey diyim mi aslında cok güZel dans ederim de kilodan dolayı özgüven yok biliyomusun

Gecmis olsun kuzum toprlan bir an once
hadiya ben oynaya bilsem özgüven felan dinlemem ,kocan çok şanslı olacak ozaman

olan olmuş tekrar gözün dönerse yoğurt ye yada E-brulim in bana dediği gibi havuç kemir

Selam kızlar amma yazışmışsınız bi geçmiş yapayım dedim 200 msj nedir ayol yokluğumu fırsat bilip döktürmüşsünüz..

Bugün yine yoğun bir gündü az daha kaza yapıyordum sabah erkenden evden çıktık parka götürdük çocukları oradan da organik pazara.. oradan avm oradan ev akşam oldu yemek çamaşur bulaşık anca oturdum sözün özü bugün spor yok

Biraz jj yapayım bari kızım uyuyunca..

Selamlar kızlar nasılsınız. Bikaç gün daha akşamları yazabilicem size eşim kendisi için telefon sipariş etti onun ki benim olacak belkide yenisini alırım bi gelsin bakayım tlf. Neyse benim sim kartın yenilenmesi gerek onuda mecburen eşim halledecek inşallah haftasonu sorun tamamen çözülmüş olacak. Sizlerde ne var ne yok bakalım.
@AKovser canım 700 jj yaptım bugün.
Az oldu ama yoğun bir gün geçirdim buzluk için bezelye vişne ayıkladım ütü pazar derken gün bitti.

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Sade kahve
Biraz pekmez
Domates salatalık biber
1 haşlanmış yunurta
Ara
Armut
Öğle
1 haşlanmış patates
1 dilim ekmek
Salata
Ara
6 adet fıstık
Akşam
Patlıcan közlemesi
Biber közlemesi
Ekmek yok
Domates
Su 3 litre
Adım 7500
50 ayakta mekik
40 zıplama
30 yan mekik
@AKovser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…