Canım sizde mi tütünle uğraşıyosunuz :)Cnm ben aksam saat 7 ile 12 arasi tutun kirma yani tarlada olacagim erken bildirsem olurmu jj yarismasini yada gec bildirsem olurmu cnm
Vaayy cok guzel tebrik ederim :) ben 16,5 kilo verip geri aldım az once de emege saldırdıgım için canım cok sıkkın çatlak durumları ne alemde benım heryerim çatlak
Gecmis olsunnnmSelam kızlar amma yazışmışsınız bi geçmiş yapayım dedim 200 msj nedir ayolyokluğumu fırsat bilip döktürmüşsünüz..
Bugün yine yoğun bir gündü az daha kaza yapıyordumsabah erkenden evden çıktık parka götürdük çocukları oradan da organik pazara.. oradan avm oradan ev akşam oldu yemek çamaşur bulaşık anca oturdum sözün özü bugün spor yok
Biraz jj yapayım bari kızım uyuyunca..
Cok yorulmussun canim.Selam kızlar amma yazışmışsınız bi geçmiş yapayım dedim 200 msj nedir ayolyokluğumu fırsat bilip döktürmüşsünüz..
Bugün yine yoğun bir gündü az daha kaza yapıyordumsabah erkenden evden çıktık parka götürdük çocukları oradan da organik pazara.. oradan avm oradan ev akşam oldu yemek çamaşur bulaşık anca oturdum sözün özü bugün spor yok
Biraz jj yapayım bari kızım uyuyunca..
tamam duzeltiyorum kucuk insanlar :))hep birlikte ulaşalım canım :)kısa boylu demeseydin iyiydi
offf menün çok güzel olmuş :)tam benlik
1 dilim ekmek yeseydin canım :) çocuklar geldi mi
oyyy kıyamam ya
hepinizi tebrik ederim fıstıklar :)
ayyy canım yaaa niye zorla taktırmadın gözlüğü çocuğaneyse düzeldiyse sorun yok çok geçmiş olsun yawrukuşum .
100 gr gitmiş bende :) ben listede değilim ama yarışmaya varım
şimdi şöyleki ben diziye dalınca unutmuşumama söz veriyorum bugün hem 150 ip atlama hemde yapabildiğim kadar jj yapıcam
Bende memnun oldum canim :))Nezaket ben 26 yasındayım Ben sosyolog aile danısmanı ve öğretmenim ama ağır işsizimumarım calısmaya baslayabilirim kpss illetine yakalanmıs bulunmaktayım ayrıca evde kaldım koca adayı var ama iş güç düzene girmeyince olmuyor malesef bize de yakında nişan görünüyor
Bu arada sana da mutluluklar dilerim :))
Memnun oldum :))
Bugün iyiydim neseliydim diyetimi de güzel yaptım yarın zıplıcam söz :)) kız kardeşimi de alet edicem
1 darı yani 1 haslanmıs mısır :)) bizim şiveden oluyor kaptan :))
Bu arada acıkcası aktivia ben yemezdim diyetistyen yazdı bana onu en doğalı o diye ondan dolayı alıstım beni tok tutuyor diye genelde ben pek evde durmuyorum o yüzden dışarda bulduklarıma yöneliyorum
Ay hadi insallah benim de 1.62 boy
Oh mis valla siz böyle anlatıyosunuz ya bebek çocuk fikri bana cok garip geliyor alısmam lazım heralde :)))allah bagıslasın :)
Kızma kızma kıyamam daha kasları oturmamıştır
Belki üşütmüstür
Belki de psikolojiktir ki bence psikolojik. evde bebek oldugundan dolayı yapıyor ilgi bebege kaymıs oldugundan biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir değerli oldugunu daha fazla göstermeniz gerekebilir
bu gun takima hic ugramadim yarisma varmis iyiki yapmisim bu jj bakalim bilmeden kacinci olucam :)). . . YARIŞMA . . .
Canlar yarın sabahtan gece 22-ye kadar yapabildiğiniz miktarda jumping jack egzersizi yapıyorsunuz..
Saat 22-de kaç adet yaptığınızı beni etiketleyerek yazıyorsunuz..
Kolay gelsin, bol ter atmalar..
Gecmis olsunnnm
Ay resmen birbirimizin hayatini yasiyoruz seninleeeee
Kendimi buluyorum
Ask acisi ceken sezen dinler ya ben seni okuyorum
Cok yorulmussun canim.
Allahtan kaza falan yapmamissiniz..
Jj yapabildin mi? Basgul durumlari ne alemde?
Yarın diyetisyenime gidicem. 5 ay üzerine...Bide o ölçüm alsın yemek düzenimi bi daha konuşucam sanırım ben karbonhidratı abartıyorum. Bidaha bi çeksin kulaklarımı. Spor salonundaki hoca çok bilgili yorum yapamadı çünkü.... Neyse yaaa öyle yada böyle ben çok sağlıklı zayıflamak istiyorum tartıda vucuttan gitmiş su ve kas kayıplarıyla eksi görmek istemiyorum... Hemencecik verilen kiloların geri alınmasını istemiyorum yavaş olsun sağlam olsun napalımcanimm o olcumlere %100 guvenme.
sen sporunu yapiyorsun, yediklerine dikkat ediyorsun vazgecmek yok.
gidecek kilolar kuzum, sporda olmanada ayrica sevindim :)
canim cok normal seninle aramizda 10 gun var ve akintinin hamilelikte artmasi cok cok normal.Baslamadik ablis erken diye.ayıptır söylemesi akıntı çok fazla ablis yaa normalmi acaba
cok cok guzel canimmm :)Sabah
Peynir zeytin domates biber
1salam
3fincan yesilcay
Ogle
1dolma etli
2yk firinda sebze az yogurt
Ara 1hurma
1bitter
Aksam
4kofte
3yk firinda sebze
Salata
Spor 45dk bant
kuzum haftada en fazla 2-3 kez, 1-2 kare yiyebilirsin tatli istegini bastirmak icin.Yawrukush bitter serbest miiiiiii
bir sure sonra sende rahatlikla hem yuruyup hem sohbet edebilirsin Denizim..Ah Keşke ne kadar güzel olurdu
Cnm bizde geçen ay akd kids e gittik gorusme esnasında kadın demez mi yemezse yemek zorlamiyoruz ara öğün aralarında meyve saatimiz falan oluyor
O zman yer yemezse de aksam siz evde yedirirsiniz dedi ben bakakalmisim
Ertesi gün deneme amaçlı misafir olarak anneannesi goturdu bizim ki pek isinamamis zaten benim de aklıma pek yatmadı o yüzden bu sene erteledik gibi.
İnşallah doğru karar vermisizdir
Alemsin valla canim ya çok güldüm
Amin cnm amin allahım korusun tüm evlatlarımızı
Evet güzel oluyor muhabbet ederek yürümek ama ben nefes nefese kalıyorum hep o konuşuyor :)
Bugün yarım saat yürüdük şehir dışına çıkmıştı yorulmuş o yüzden kısa kesmek zorunda kaldık ama yine de iyiydi
bende senin gibiyim canim oglani parka goturuyorum ucundan kiyisindan azicik egleniyorum :)Bu aksam findiklari parka indirdim
Buyuk findik 2saat bisiklt surdu ogrenmis megerse
Kucuklede kah kaydiraktan kaydik kah cimlere yayildik simsiyah eve geldik...
Hizlica dus aldirdim yemegi hazirlamami bekleyemediler
1havuc kemirdilerrrr esim geldi
Yediler ictiler cabuk uyurlar dedimmm
Dilimi isirmadim:)
En gec 20 30da uyuyan minik hala cebellesiyor
Nobeti babaya devrettim kahvemi iciyorum...
Ay bende kaydim parktaaaaa
Bisikletimde var
Kizlarim buyusede birlikte gezsekkkkk dedim icimden....
Kucukken zorda buyuyunce ne keyifli olur Allah o gunleride gostersin.
Okul bitti cocuklarimla eglenmeyi her ihtiyaclarini kendim karsilamayi ozlemisim...
Onlarda beni☺
ohh maydanoz misss :)Yawrukush
Ozgecim ben arti cikiyorum
Odem olabilir
Yarin icin maydanoz saplarim hazir
Birde ic bacakkkkk
Nokcak benim ic bacakkk ozgecimmmm
Bana bir yolll
Platesmi ekliyim diyorum haftada 3aksam extra
Yada plates cemberiiii
Yada ne olabilirrrrr
Kollar bacaklar gobek bel inceliyor
Ic bacak alayina isyanda
oyy oyyy oyy canim ara ogunler ye mutlaka.normalde oglen kalkıyorum bugun 8bucukta kalktım okadar acıktım ki annemler hala gelmedi kan şekerim düştü artık yemeye saldırdım o büyük yuvarlak olan dilimli ekmeklerden 2 dilim salcalı ekmek yedim gözüm döndü resmen hemde tereyglı salçalı bu yuzden aksam yemegi yemicem ben kendimi fena hissediyorum cidden tutamadım kendimi
su menude birde spor olsaymis tadindan yenmezmis, ama cok yorulmussun bugun kuzum..Menüm
Sabah
Omlet
Öğlen
1 lahmacun
Az çorba
Az yoğurt
Yeşillik
Akşam
Kıymalı patlıcan
2 yk piav
1sk haşlanmış ptes
Salata
2 köfte (kızım yemedi)
Ara
Az kavun
2 yeşil
ah ablacim ozluyoruz seni, su telefon sorunu hallolsun da don aramiza:)Selamlar kızlar nasılsınız. Bikaç gün daha akşamları yazabilicem size eşim kendisi için telefon sipariş etti onun ki benim olacak belkide yenisini alırım bi gelsin bakayım tlf. Neyse benim sim kartın yenilenmesi gerek onuda mecburen eşim halledecek inşallah haftasonu sorun tamamen çözülmüş olacak. Sizlerde ne var ne yok bakalım.
Dahlia_ canım 700 jj yaptım bugün.
Az oldu ama yoğun bir gün geçirdim buzluk için bezelye vişne ayıkladım ütü pazar derken gün bitti.
canim tarlada cok calisiyorsun o yuzden acikiyorsun mutlaka.Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Sade kahve
Biraz pekmez
Domates salatalık biber
1 haşlanmış yunurta
Ara
Armut
Öğle
1 haşlanmış patates
1 dilim ekmek
Salata
Ara
6 adet fıstık
Akşam
Patlıcan közlemesi
Biber közlemesi
Ekmek yok
Domates
Su 3 litre
Adım 7500
50 ayakta mekik
40 zıplama
30 yan mekik
Dahlia_
menu spor sahane, yarin gorusmek uzere :)Menum
Sabah
1kk beyaz peynir
Domates salatalık
Marul
1 dilim tb ekmeği
Yeşil çay
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Akşam
Fırında tavuk
1 yk pirinç Pilavı
Semiz otlu yoğurt
30 yuruyus
2.5 lt falan su
İyi geceler kizlar yarın grs üzere
ne guzel spor bunlar, dugun oncesi eriyeceksin kuzum :)Merhabalar ...
Menumu yazip kacicam hemen herkese iyi geceler...
Sabah
3 Sahanda yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
1 yemek kasigi tereyag
1 bardak sut
Ara
3 badem
2 cilek
Oglen
1 kase yogurt corbasi
1 kase coban salatasi
2 lahana sarma
3 yaprak sarma
Ara
Yok
Aksam
yarim kase yogurt corbasi
1 dilim karpuz
kucuk dilim kavun
Su
3.5 litre
Yesil
2 fincan
Maydonoz suyu
1 kupa
Spor
15.000 adim
600 JJ
400 DK
400 Yerinde kosma
400 Ayakta mekik
400 Ziplama
300 Dumbell
100 Squat
100 Jumping squat
Dahlia_
Yawrukush
Allah esirgesin canim, bazen bende hic olmadik hatalar yapiyorum trakfikte, hep yorgunluktan bunlar..Ne güzel dedin canım yaa ben seni pek takip edemiyorum ama denk geldiğimde ben de aynı şeyi düşünüyorum.. kaderdaşım benim..
Evet kaptanım yaa allah korudu. Biraz dikkatsizliğime geldi tek yön sanıp yola daldım meğer diğer taraftan araba geliyormuşallah korudu arabada çoluk çocuk..
Kaptişim baskülü sormayaydın iyiydi kepçeyle alıp cımbızla veriyorum desem
canim menulerini yazsana yazmiyorsun bir suredir.Yarın diyetisyenime gidicem. 5 ay üzerine...Bide o ölçüm alsın yemek düzenimi bi daha konuşucam sanırım ben karbonhidratı abartıyorum. Bidaha bi çeksin kulaklarımı. Spor salonundaki hoca çok bilgili yorum yapamadı çünkü.... Neyse yaaa öyle yada böyle ben çok sağlıklı zayıflamak istiyorum tartıda vucuttan gitmiş su ve kas kayıplarıyla eksi görmek istemiyorum... Hemencecik verilen kiloların geri alınmasını istemiyorum yavaş olsun sağlam olsun napalım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | |||
Mavibocuk | - | - | - | - | - | ||
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | - | - | - | - | - | ||
haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | ||
tiffany20 | - | - | - | - | |||
happy_moon | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | ||
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | - | |||
Ollalla | - | - | - | - | |||
edsofi | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | |
fyzanur | - | - | - | 100 JJ | - | ||
oluyoroylebazen | - | - | - | - | - | ||
engindenizz | - | - | - | - | |||
hilositko | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?