TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - 100IA - Mavibocuk - - - - - melinda23 - - - - - - abesle_istigal - - - - - haeshin - - - - - - - gogo2405 - - - - - tiffany20 - - - - happy_moon - - - - - - - AKovser - - - MUAF - - KarKralicesi - - - - - - - fyfyfy - - - - Ollalla - - - - edsofi - - - - - - - zey zey - - - - - - - saricicek - - - - - - fyzanur - - - 100 JJ - oluyoroylebazen - - - - - engindenizz - - - - hilositko - - - - - - - kitabi - - - - - - -
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
İyi eğlenceler size canım çocuklar seviyor havuzu.Canlarim hala havuzdayiz ve resmen havuzu kapattik, sadece Akinla ben variz.
Yazik can kurtaranlar bizi bekliyorlar.
Akina gidelim yeter diyorum yok:)
Hayir gozlugu taktigi icin gozleride yanmadi sukur hic gitmek istemiyor eve:)
Guzeller hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Yarin gorusmek uzere :)
Bende özlüyorum hepinizi vatsapta yok TV den girip okuyorum cvp yazmak eziyet neyse haftasonu sorun kalmaz umarım.canim cok normal seninle aramizda 10 gun var ve akintinin hamilelikte artmasi cok cok normal.
eger agrin, Allah korusun kanaman yoksa, kafana takacak hicbir seyin yok demektir gulum,
benim doktorum hep boyle soyluyor.
ee ne var ne yok asyam, dinleniyor musun evde, yuruyus falan yapiyor musun?
kontrolun ne zaman?
cok cok guzel canimmm :)
kuzum haftada en fazla 2-3 kez, 1-2 kare yiyebilirsin tatli istegini bastirmak icin.
ya da cayin kahvenin yaninda illa bir sey yemek ihtiyaci hissediyorsan.
fazlasina gerek yok guzelim..
bir sure sonra sende rahatlikla hem yuruyup hem sohbet edebilirsin Denizim..
kisa da olsa yurumussunuz ya ne guzel:)
bende senin gibiyim canim oglani parka goturuyorum ucundan kiyisindan azicik egleniyorum :)
mesela esimde varsa yanimizda o Akini salliyor, bende diger salincakta sallaniyorum:)
ehehe cok eglenceli oluyor.
bizimde bisikletlerimiz vardi esimle her aksam surerdik Akindan once, sonra Akinin dogmasina yakin tasinirken, arkadaslarimiza hediye ettik suremeyiz artik diye.
simdi yeniden alsak diyoruz, Akin artik her aksam suruyor nerdeyse bizde yaninda yuruyoruz, piskiletimiz olsa aile boyu sureriz, en azindan doguma kadar:))
ohh maydanoz misss :)
canim ic bacak kaslari icin bu egzersizi haftada 1 gun dinlenerek 6 gun tekrar edebilirsin.
2 hafta sonra hatirlatirsan yeni bir tane daha paylasirim.
2 haftada onu yaparsin 1 aylik bir program uygulamis oluruz.
zamaninda bu egzersizi bende yaptim kuzum..
oyy oyyy oyy canim ara ogunler ye mutlaka.
bir avuc kuruyemis, 1 meyve, 1 bardak sut, 1 kase yogurt, salatalik-havuc gibi..
bunlari ana ogunlerin arasina sIkIstir ki ana ogunlere kadar acligini bastirsin.
boylelikle ani aclik hissini karbonhidratla gecistirmek zorunda kalmazsin..
su menude birde spor olsaymis tadindan yenmezmis, ama cok yorulmussun bugun kuzum..
ah ablacim ozluyoruz seni, su telefon sorunu hallolsun da don aramiza:)
bizlerde iyiyiz ablacim ben yine pert oldum:)
bugun epey is halletmissin masallah:)
canim tarlada cok calisiyorsun o yuzden acikiyorsun mutlaka.
afiyet olsun :)
menu spor sahane, yarin gorusmek uzere :)
ne guzel spor bunlar, dugun oncesi eriyeceksin kuzum :)
Allah esirgesin canim, bazen bende hic olmadik hatalar yapiyorum trakfikte, hep yorgunluktan bunlar..
neyse haftaya kadar duzene girer kilon canim benim..
canim menulerini yazsana yazmiyorsun bir suredir.
boylece goruruz neler yiyorsun.
karbonhidrata yuklenme kuzum, soylememe gerek yok biliyorsun zaten.
sporunuda ihmal etme Senayim.
Adım sayarimda yok böhhhööö...PERSEMBE GUNU YARISMAMIZ...
Guzeller cuma tarti oncesi cok yorulmamaniz adina bugun (persembe) adimsayari olan arkadaslar, ya da cep telefonunda adimsayar appi olan arkadaslar, aksam 22ye kadar gun icinde kac adim attiginiziDahlia_ kaptanimizi etiketleyerek menulerinizle beraber yaziniz lutfen.
Persembe gununu agir spor yapmadan geciriniz, rutin sporlari olan canlar, siz rutininize devam edebilirsiniz.
Insallah cumaya az da olsa basgul yuzumuzu guldursun
Veee bana ayrilan surenin simdilik sonuna geliyoruz 15dk dinleneyim dedim 40 dakika olmus, hey masallah
Simdi yemek hazirligi beni bekler
Siz uyanmadan gelirim guzeller
Bu sayfa instagramda takip etmek isterseniz ve şeker orucu yapmak isterseniz kızlar.
Galiba tanismamistik cnmAynen canim
Bu arada kadriye ben daha once tanismadik degilmi
Ne harika kilo vermişsin cnm tebrik ederimYeni gelen arkidislerrrr cikiloplar
Ben 29 yasindayim
Biyoloji ogretmeniyim(cok sukur)
4ve 1yasinda 2kizim var
4ayi gecti buradayim
23kg verdim bu aradaaaa....gururla ekliyimde....
Benimlede tanisinnnnn
2haftadir yoktummm cok sukur dondum
Çok geçmiş olsun cnm trafikte yorgunluğa yer yok malesef allahtan bişey olmamisSelam kızlar amma yazışmışsınız bi geçmiş yapayım dedim 200 msj nedir ayolyokluğumu fırsat bilip döktürmüşsünüz..
Bugün yine yoğun bir gündü az daha kaza yapıyordumsabah erkenden evden çıktık parka götürdük çocukları oradan da organik pazara.. oradan avm oradan ev akşam oldu yemek çamaşur bulaşık anca oturdum sözün özü bugün spor yok
Biraz jj yapayım bari kızım uyuyunca..
Merhaba ablacimSelamlar kızlar nasılsınız. Bikaç gün daha akşamları yazabilicem size eşim kendisi için telefon sipariş etti onun ki benim olacak belkide yenisini alırım bi gelsin bakayım tlf. Neyse benim sim kartın yenilenmesi gerek onuda mecburen eşim halledecek inşallah haftasonu sorun tamamen çözülmüş olacak. Sizlerde ne var ne yok bakalım.
Dahlia_ canım 700 jj yaptım bugün.
Az oldu ama yoğun bir gün geçirdim buzluk için bezelye vişne ayıkladım ütü pazar derken gün bitti.
Cnm maşallah egzersizlerin göz kamaştırıyor :)Merhabalar ...
Menumu yazip kacicam hemen herkese iyi geceler...
Sabah
3 Sahanda yumurta
1 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
1 yemek kasigi tereyag
1 bardak sut
Ara
3 badem
2 cilek
Oglen
1 kase yogurt corbasi
1 kase coban salatasi
2 lahana sarma
3 yaprak sarma
Ara
Yok
Aksam
yarim kase yogurt corbasi
1 dilim karpuz
kucuk dilim kavun
Su
3.5 litre
Yesil
2 fincan
Maydonoz suyu
1 kupa
Spor
15.000 adim
600 JJ
400 DK
400 Yerinde kosma
400 Ayakta mekik
400 Ziplama
300 Dumbell
100 Squat
100 Jumping squat
Dahlia_
Yawrukush
Şükür gözlükleri takmış ozgecimCanlarim hala havuzdayiz ve resmen havuzu kapattik, sadece Akinla ben variz.
Yazik can kurtaranlar bizi bekliyorlar.
Akina gidelim yeter diyorum yok:)
Hayir gozlugu taktigi icin gozleride yanmadi sukur hic gitmek istemiyor eve:)
Guzeller hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Yarin gorusmek uzere :)
Çok haklısın cnm giden kilolar geri gelmemesi için ne gerekiyorsa onu yapmalıyızYarın diyetisyenime gidicem. 5 ay üzerine...Bide o ölçüm alsın yemek düzenimi bi daha konuşucam sanırım ben karbonhidratı abartıyorum. Bidaha bi çeksin kulaklarımı. Spor salonundaki hoca çok bilgili yorum yapamadı çünkü.... Neyse yaaa öyle yada böyle ben çok sağlıklı zayıflamak istiyorum tartıda vucuttan gitmiş su ve kas kayıplarıyla eksi görmek istemiyorum... Hemencecik verilen kiloların geri alınmasını istemiyorum yavaş olsun sağlam olsun napalım
Evet yürüyüşe ara verince biraz zorlandim ama haftaya geçer diye düşünüyorum kuzumcanim cok normal seninle aramizda 10 gun var ve akintinin hamilelikte artmasi cok cok normal.
eger agrin, Allah korusun kanaman yoksa, kafana takacak hicbir seyin yok demektir gulum,
benim doktorum hep boyle soyluyor.
ee ne var ne yok asyam, dinleniyor musun evde, yuruyus falan yapiyor musun?
kontrolun ne zaman?
cok cok guzel canimmm :)
kuzum haftada en fazla 2-3 kez, 1-2 kare yiyebilirsin tatli istegini bastirmak icin.
ya da cayin kahvenin yaninda illa bir sey yemek ihtiyaci hissediyorsan.
fazlasina gerek yok guzelim..
bir sure sonra sende rahatlikla hem yuruyup hem sohbet edebilirsin Denizim..
kisa da olsa yurumussunuz ya ne guzel:)
bende senin gibiyim canim oglani parka goturuyorum ucundan kiyisindan azicik egleniyorum :)
mesela esimde varsa yanimizda o Akini salliyor, bende diger salincakta sallaniyorum:)
ehehe cok eglenceli oluyor.
bizimde bisikletlerimiz vardi esimle her aksam surerdik Akindan once, sonra Akinin dogmasina yakin tasinirken, arkadaslarimiza hediye ettik suremeyiz artik diye.
simdi yeniden alsak diyoruz, Akin artik her aksam suruyor nerdeyse bizde yaninda yuruyoruz, piskiletimiz olsa aile boyu sureriz, en azindan doguma kadar:))
ohh maydanoz misss :)
canim ic bacak kaslari icin bu egzersizi haftada 1 gun dinlenerek 6 gun tekrar edebilirsin.
2 hafta sonra hatirlatirsan yeni bir tane daha paylasirim.
2 haftada onu yaparsin 1 aylik bir program uygulamis oluruz.
zamaninda bu egzersizi bende yaptim kuzum..
oyy oyyy oyy canim ara ogunler ye mutlaka.
bir avuc kuruyemis, 1 meyve, 1 bardak sut, 1 kase yogurt, salatalik-havuc gibi..
bunlari ana ogunlerin arasina sIkIstir ki ana ogunlere kadar acligini bastirsin.
boylelikle ani aclik hissini karbonhidratla gecistirmek zorunda kalmazsin..
su menude birde spor olsaymis tadindan yenmezmis, ama cok yorulmussun bugun kuzum..
ah ablacim ozluyoruz seni, su telefon sorunu hallolsun da don aramiza:)
bizlerde iyiyiz ablacim ben yine pert oldum:)
bugun epey is halletmissin masallah:)
canim tarlada cok calisiyorsun o yuzden acikiyorsun mutlaka.
afiyet olsun :)
menu spor sahane, yarin gorusmek uzere :)
ne guzel spor bunlar, dugun oncesi eriyeceksin kuzum :)
Allah esirgesin canim, bazen bende hic olmadik hatalar yapiyorum trakfikte, hep yorgunluktan bunlar..
neyse haftaya kadar duzene girer kilon canim benim..
canim menulerini yazsana yazmiyorsun bir suredir.
boylece goruruz neler yiyorsun.
karbonhidrata yuklenme kuzum, soylememe gerek yok biliyorsun zaten.
sporunuda ihmal etme Senayim.
Kizlar tebrik ediyorum harikasiniz
Ah cnm çok geçmiş olsun sakin ol bak biseycik olmamışgnydınnninş bugün benim için daha güzel bir gün olur çok kötü dün br gün gecirdim küçük kaza atlattım sinirlerim bozulduYawrukush bugün gelemzsem yazamazsam yanlış anlama çünkü biraz toprlanmam lazım sorun da var
Üzerimden kamyon geçmiş gibiyim sadece yatıp uyumak istiyorum o dereceGüzel bir perşembe sabahından herkese günaydın
Aslında bugün hiç keyfim yok ama nedense polyanacilik yapıp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum
Bugün dünden daha güzel olacak diyorum Kendime az da olsa ise yariyor beni motive etmek için :)
Sizler nasilsiniz kızlar ???
Günaydın canım çok geçmiş olsun, sıkıntın tez zamanda geçer inşallahgnydınnninş bugün benim için daha güzel bir gün olur çok kötü dün br gün gecirdim küçük kaza atlattım sinirlerim bozulduYawrukush bugün gelemzsem yazamazsam yanlış anlama çünkü biraz toprlanmam lazım sorun da var
Geçmez çözüm bulamıyorum yaaaaGünaydın canım çok geçmiş olsun, sıkıntın tez zamanda geçer inşallah
Hiç öyle düşünme,çözümsüz hiç bişey yoktur zamanla çözülür.Çok özel değilse ne olduGeçmez çözüm bulamıyorum yaaaa
Oğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü DavranışlarıHiç öyle düşünme,çözümsüz hiç bişey yoktur zamanla çözülür.Çok özel değilse ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?