- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Günaydın canım. Bende erken kalkıp kimonlu suyumu içtim ve kahvaltımı yaptım haklısın bi gidicem 11 de diyetisyene bakalım nolcak daha düzene girerim menülerimi de paylaşıcam düzenliGüzel bir perşembe sabahından herkese günaydın
Aslında bugün hiç keyfim yok ama nedense polyanacilik yapıp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum
Bugün dünden daha güzel olacak diyorum Kendime az da olsa ise yariyor beni motive etmek için :)
Sizler nasilsiniz kızlar ???
Günaydın canımmm yorucu oluyor jill ben 2. Seviyeyi bitirip bırakmıştım ama çok etkimiGünaydın kızlar,dün bizimkiler gelmişler biraz oynadık sonra pazara gitgel, gelince yemek hazırladım çay faslı derken 10 oldu çocuklara banyo yaptırdım sonra sporumu yaptım oğlanı uyutayım derken ben yine uykuya dalmışım menüde bildiremedim kusura bakmayın.Bu jillian beni çok yoruyor hala uykum var ve bugün ağrılarım var
Dünkü Menüm
Sabah: Peynir, Zeytin,1 dim ekmek
Öğlen: 10 Kaşık patlıcan yemeği, cacık
Ara: Türk kahvesi, 4 tane üzüm
Akşam: Mantar,domates,3 y.zeytin, yoğurt, 1 dilim ekmek
2,5 lt su
jillian level 1/2
D3S1R3 geldim canım çok ilerlemeden, kolay olmuyor sabitlemek kiloyu, sen nasılsın paşa nasıl, tatil moduna girmedin mi daha:)
Yawrukush özgem ayakta mekik için video eklemişsin teşekkürler
Olsun canım normal davranışlar aslında sana olan düşkünlüğünden tepki veriyor bence. Sımdıkı sarıl öp herfırsatta ten temasında bulun bol bol hep seni seviyorum de buna inan çok ihtiyacı varOğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları
Sabırlı ve güçlü olmak zorundasın çok zor ama öyle, yargılama asla neden böyle yapıyorsunda deme sevgini göster, o da zamanla anlar sevgi hepsini aşar, Rabbim yardımcın olsunOğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları
Günaydın canımmm yorucu oluyor jill ben 2. Seviyeyi bitirip bırakmıştım ama çok etkimi
Evet çok fazla canım ya bazen kanama oldu saniyorum o kadar sık yani.ne yürüyüş u gülüm Dr sıkıca tembihledi egilme fazla sürekli yat dinlen diye yürüyüş dedim cemkirdi doğumdan sonra yürürsün dedi.randevum pazartesi günü iple çekiyorum ayda bir çağırıyor baya zorlanıyorum açıkçası son 1 hafta kala stres oluyor um.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikcanim cok normal seninle aramizda 10 gun var ve akintinin hamilelikte artmasi cok cok normal.
eger agrin, Allah korusun kanaman yoksa, kafana takacak hicbir seyin yok demektir gulum,
benim doktorum hep boyle soyluyor.
ee ne var ne yok asyam, dinleniyor musun evde, yuruyus falan yapiyor musun?
kontrolun ne zaman?
cok cok guzel canimmm :)
kuzum haftada en fazla 2-3 kez, 1-2 kare yiyebilirsin tatli istegini bastirmak icin.
ya da cayin kahvenin yaninda illa bir sey yemek ihtiyaci hissediyorsan.
fazlasina gerek yok guzelim..
bir sure sonra sende rahatlikla hem yuruyup hem sohbet edebilirsin Denizim..
kisa da olsa yurumussunuz ya ne guzel:)
bende senin gibiyim canim oglani parka goturuyorum ucundan kiyisindan azicik egleniyorum :)
mesela esimde varsa yanimizda o Akini salliyor, bende diger salincakta sallaniyorum:)
ehehe cok eglenceli oluyor.
bizimde bisikletlerimiz vardi esimle her aksam surerdik Akindan once, sonra Akinin dogmasina yakin tasinirken, arkadaslarimiza hediye ettik suremeyiz artik diye.
simdi yeniden alsak diyoruz, Akin artik her aksam suruyor nerdeyse bizde yaninda yuruyoruz, piskiletimiz olsa aile boyu sureriz, en azindan doguma kadar:))
ohh maydanoz misss :)
canim ic bacak kaslari icin bu egzersizi haftada 1 gun dinlenerek 6 gun tekrar edebilirsin.
2 hafta sonra hatirlatirsan yeni bir tane daha paylasirim.
2 haftada onu yaparsin 1 aylik bir program uygulamis oluruz.
zamaninda bu egzersizi bende yaptim kuzum..
oyy oyyy oyy canim ara ogunler ye mutlaka.
bir avuc kuruyemis, 1 meyve, 1 bardak sut, 1 kase yogurt, salatalik-havuc gibi..
bunlari ana ogunlerin arasina sIkIstir ki ana ogunlere kadar acligini bastirsin.
boylelikle ani aclik hissini karbonhidratla gecistirmek zorunda kalmazsin..
su menude birde spor olsaymis tadindan yenmezmis, ama cok yorulmussun bugun kuzum..
ah ablacim ozluyoruz seni, su telefon sorunu hallolsun da don aramiza:)
bizlerde iyiyiz ablacim ben yine pert oldum:)
bugun epey is halletmissin masallah:)
canim tarlada cok calisiyorsun o yuzden acikiyorsun mutlaka.
afiyet olsun :)
menu spor sahane, yarin gorusmek uzere :)
ne guzel spor bunlar, dugun oncesi eriyeceksin kuzum :)
Allah esirgesin canim, bazen bende hic olmadik hatalar yapiyorum trakfikte, hep yorgunluktan bunlar..
neyse haftaya kadar duzene girer kilon canim benim..
canim menulerini yazsana yazmiyorsun bir suredir.
boylece goruruz neler yiyorsun.
karbonhidrata yuklenme kuzum, soylememe gerek yok biliyorsun zaten.
sporunuda ihmal etme Senayim.
Aynen kuzum yaaa:)sagol canim, bizlere 30 saat falan olmali gun :)
Vallaha annem deyince başka birşeyde diyemedim bende biraz sinirlendim ama yapcak bişide olmadıcanim cok yoruluyorsun, keske bayana disaridan hazir bir seyler alip ikram etseydin birde onunla ugrasmissin Mervem..
Günaydın canım, akşam o kadarcık yemeyle nasıl durdun:))Kızlar günaydın dünkü menümü vereyim hemen
Sabah
Omlet
Öğlen
Tavuk
Birazda haşlanmış nohut
Ayran
Ara
Soda
Akşam
Karpuz
Peynir
Ara
Soda
2.5 litre su
7000 adım
gnydınnninş bugün benim için daha güzel bir gün olur çok kötü dün br gün gecirdim küçük kaza atlattım sinirlerim bozulduYawrukush bugün gelemzsem yazamazsam yanlış anlama çünkü biraz toprlanmam lazım sorun da var
Güzel bir perşembe sabahından herkese günaydın
Aslında bugün hiç keyfim yok ama nedense polyanacilik yapıp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum
Bugün dünden daha güzel olacak diyorum Kendime az da olsa ise yariyor beni motive etmek için :)
Sizler nasilsiniz kızlar ???
Oğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları
Evet çok fazla canım ya bazen kanama oldu saniyorum o kadar sık yani.ne yürüyüş u gülüm Dr sıkıca tembihledi egilme fazla sürekli yat dinlen diye yürüyüş dedim cemkirdi doğumdan sonra yürürsün dedi.randevum pazartesi günü iple çekiyorum ayda bir çağırıyor baya zorlanıyorum açıkçası son 1 hafta kala stres oluyor um.sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
tebrikler hepimize
geçmiş olsun hemşomgnydınnninş bugün benim için daha güzel bir gün olur çok kötü dün br gün gecirdim küçük kaza atlattım sinirlerim bozulduYawrukush bugün gelemzsem yazamazsam yanlış anlama çünkü biraz toprlanmam lazım sorun da var
sağol canımGaliba tanismamistik cnm
Ben de deniz
Memnun oldum tanıştığımıza
Ne harika kilo vermişsin cnm tebrik ederim
Çok geçmiş olsun cnm trafikte yorgunluğa yer yok malesef allahtan bişey olmamis
Merhaba ablacim
Günaydın
Buzluklarini da hazirlqmissin ellerine saglik
Cnm maşallah egzersizlerin göz kamaştırıyor :)
Şükür gözlükleri takmış ozgecim
Oglus eğlenince bende çok eğleniyorum boşver ne kadar oynarsa oynasinlar keyif almaya bak sen bir daha bu yaşlarını yasayamayacagiz.
Çok haklısın cnm giden kilolar geri gelmemesi için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız
Görüş bakalım diyetisyeninle neler diyecek
Evet yürüyüşe ara verince biraz zorlandim ama haftaya geçer diye düşünüyorum kuzum
Kizlar tebrik ediyorum harikasiniz
Ah cnm çok geçmiş olsun sakin ol bak biseycik olmamış
Sen toparla kendini
Bu arada sorun da var yazmışsın hayırdır inşallah yok demi kötü bişeyler
sabırla konuşmaya çalış ve asla babasını kötüleme canım normal tepkiler bunlarOğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları
bende hala artıdayımGünaydın :)
Takımca dökülüyoruz sanırım, biri de iyiyim, süperim demiyor :))
Geçmiş canım.. Sen iyi ol da gelmemen sorun değil.. Ama yine de gel derim kafan dağılmış olur..
Al benden de o kadar :) kendimi kandırıyorum iyiyim diye :) Zoraki ev işine sardım belki iyi gelir diye :))
Üzme canım kendini.. Sen sevgini göster düzelir elbet..
Canım benim ne yaparsan yap ama stres yapma :)
Rabbim ne güzel bebeğini verdi, herkes çok iyi hamilelik geçirecek diye birşey yok ki.. Elbet sorunlar da olucak..
Sen stres yapıp kendini üzme, korkutma.. Zaten bir sorun olsa doktorun söylerdi.. İnternette baktın mı hiç ? Pek bir bilgim yok tabi de ama akıntı normal diye okumuştum..
o telefon derdi bendede var ya ,bir tefonum bilem yokSelamlar kızlar nasılsınız. Bikaç gün daha akşamları yazabilicem size eşim kendisi için telefon sipariş etti onun ki benim olacak belkide yenisini alırım bi gelsin bakayım tlf. Neyse benim sim kartın yenilenmesi gerek onuda mecburen eşim halledecek inşallah haftasonu sorun tamamen çözülmüş olacak. Sizlerde ne var ne yok bakalım.
Dahlia_ canım 700 jj yaptım bugün.
Az oldu ama yoğun bir gün geçirdim buzluk için bezelye vişne ayıkladım ütü pazar derken gün bitti.
çok güzel olmuş :)Menum
Sabah
1kk beyaz peynir
Domates salatalık
Marul
1 dilim tb ekmeği
Yeşil çay
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Akşam
Fırında tavuk
1 yk pirinç Pilavı
Semiz otlu yoğurt
30 yuruyus
2.5 lt falan su
İyi geceler kizlar yarın grs üzere
çok umutluydum amaTorpil miii
Doğrusunu Özge bilir tabi ama bence haftada 1 kereden fazla yeme.. hatta her hafta yenmemeli
aynen ya hergün 2 kare ne güzel olurdu,serotoninim eksik biliyonmu iyi geliyoduSonunda eve geldik, banyoydu, oglani uyuttu saat oldu yine 5
Off off yemek hazirlayacaktim, dedim ki yeter Ozge, hazirla bir kahve (decaf olanindan hemen kizmayin bebisten oturu)
Otur ic mis gibi
Ve hazirladim kahvemi tam 15dk dinleniciiiiim
@haeshin canim seni ozlemle aniyorum fitre kahvemi icerken
Simdi alintilarimi yazayim yoksa bu feyzosfyzanur lop lop yutacak bitterleri
Sonrada menu tablomuzu hazirlayayim
ahhh kuzum yaa hala mı kötü miden çok üzülüyorum sana yaYazacak bir menüm yok bugün :/
Akşama kadar birşey yiyemedim
Akşam 4-5 kaşık pilav, 1 parça balık, kavun, karpuz yedim..
Su 1 litreyi geçti..
2 fincan da çay..
sonuncu olmuşum haaa tuuu bana vurun banaaaa...Takim ici ilk 3...
Basarilarinizin devamini dileriz
canım sen bütün sevgini göster içinden geldiği gibi . oğluna kızma ,sorgulama sadece sevgini göster ona .oğlun elbette anlar onu sevdiğini .Oğlum babasındaydı ve bana Kars'ı çok kötü Davranışları
HAL HATIR SORMACA
@melinda23 canim bugun hic ugramadin takima her sey yolunda mi?
@KarKralicesi artik iyiden iyiye merak ediyorum seni kuzum, nerelerdesin?
@zey zey , @hilositko , @edsofi sizler nerelerdesiniz kizlar? @edsofi bayramdan sonra gelecegim demistin sekerim?
mrym77 ablacim sen nasil oldun, kuzun nasil?
@CheGuevera sende hic ugramiyorsun sampiyonum, arada gel selam ver, ozledik..
@bnnu kuzum nasil gidiyor kilo koruma donemi?
@hawar ablacim senide merak ediyorum insallah her sey yolundadir..
@Saadetim33 hepimiz seni cok merak ediyoruz, insallah birgun senden haber aliriz guzelim, Allaha emanet ol...
DIPNOT: Canlarim hala menu ve sporlarini cok az yazanlar var.Lutfen menu ve sporlarinizi paylasin.
Günaydın kızlar,dün bizimkiler gelmişler biraz oynadık sonra pazara gitgel, gelince yemek hazırladım çay faslı derken 10 oldu çocuklara banyo yaptırdım sonra sporumu yaptım oğlanı uyutayım derken ben yine uykuya dalmışım menüde bildiremedim kusura bakmayın.Bu jillian beni çok yoruyor hala uykum var ve bugün ağrılarım var
Dünkü Menüm
Sabah: Peynir, Zeytin,1 dim ekmek
Öğlen: 10 Kaşık patlıcan yemeği, cacık
Ara: Türk kahvesi, 4 tane üzüm
Akşam: Mantar,domates,3 y.zeytin, yoğurt, 1 dilim ekmek
2,5 lt su
jillian level 1/2
D3S1R3 geldim canım çok ilerlemeden, kolay olmuyor sabitlemek kiloyu, sen nasılsın paşa nasıl, tatil moduna girmedin mi daha:)
Yawrukush özgem ayakta mekik için video eklemişsin teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?