Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptan bugün gittim tartııldım bildiririmimi şimdiden mi yapayım
Yarın ben kilo bildirimine kadar uyanamam zaten
Bizim tartıyla diyetisyeninki arasında 1,700 gram fark var ama bizim tartı da 200gr oynatıyor çıktıkca değişiyor

Bayramdan önce
79.6
Şimdiki
79.2

Bayramda kilo alıp verdiklermi yazmadım kaptan hesaplama yapmama gerek yok sanırsam listede olamadım hala

çok umutluydum ama

ahhh kuzum yaa hala mı kötü miden çok üzülüyorum sana ya

sonuncu olmuşum haaa tuuu bana vurun banaaaa

Yok sana bitter
Cidden ara sıra yemeğe izin verilse de ben kendi adıma hiç yememe taraftarıyım.. çünkü en ufak tatlı bile hemen dengemi bozuyor.. zaten her haftasonu ödül var, bitteri de araya sıkıştır ye

Biri 30 yaşında olup metabolizma yaşı 18 mi dedi
Doktor şok ben şok
@Yawrukush

Süpersinnnn
Benimki kaç acaba, 40 falandır kesin
Resmin de çok güzel bu arada

1 paket yedim ,adamlar ona göre ayarlamış zaten miktarı ,onu da kısım da açlıktan ölüyüm ben

1 paket çok fazla bence.. Onun yerine daha sağlıklı birşeyler ye bence.. yoğur ve meyve ye mesela..

çok şükür ya regl bitti ozaman :)

Yok bitmedi de ilk 3-4 günü böyle geçer, o da her zaman değil :) bu ay gıcıklığı tuttu :))

Sen tam dayaklıksın o zaman
Muzu zaten çok sık yememelisin.. Güzel bir ara öğün bulmalısınn.. bisküvi olmasın ama
evdeki activia ve form depolarım bitsin de kuru meyve alıyım bari böyle olmıycak :) sende yemek yemiyon aç aç geziyon sende dayaklıksın sen bana vur ben sana en iyisi

. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

oluroylebazen - 400 ip atlama
Mavibocuk - 7.000 adım
saricicek123 - Jillian 30 day shred
O Ollalla - 15.000 adım / 600 jj / 400 DK / 400 yerinde koşma / 400 aykta mekik / 400 zıplama / 300 dumbell / 100 squat / 100 jumping squat
engindenizz - 30 dk yürüyüş
tiffany20 - 7.500 adım / 50 ayakta mekik / 40 zıplama / 30 yan mekik
gogo2405 - 700 jj / 1 saat gezme
abesle_istigal - 45 dk bant
fyzanur - 150 ip atlama / 200 jj
F Fyfyfy - 1.235 jj / 100 squat / 150 mekik / 400 ayakta mekik / 100 lunge / 500 zıplama / 100 bacak egz. / 100 İA / 150 DK / 20 şınav / 20 dk dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…