Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım iyi çok şükür bikaç gün sonra dikişleri alınacak. Tek izni ertelemek zorunda kaldık Elif hanım gerildi biraz

Hoşgeldin tatlım nasılsın
Evet soylemistin olsun napcaksiniz gonca saglik herseyden onemli. Insan iliskileri sosyal sorunlar vs cok takiliyoruz ama en muhimi beyin ve beden sagligi. Izin de olur goncam elifim uzulmesin. Hem biraz daha fitlessin tatile kadar genc kiz o artik:)

Alerjim azdı ilaç kullandım ya hem alerji ödem yapıyo hem ilaç iştah açıyor.
Gonca ya ben baskule cikmadim cumadan beridir firsat bulup. Ama ben de cok siskin hissediyorum alerjik bi durum bende de var gibi. Ilac almadim ilaclarim yoktu koyde ama bas agrisi hapsurma ve acayip derecede terleyen yerlerimde deri dokuntusu oldu. Tipik alerji halim yani. Ilac almadim ama balon gibiyim. Nolxak bu alerji illeti kuzum bir omur buna katlanmaya zorunda miyiz arkadas.

Fikriye aramiza hos geldin. Kizini allah bagislasin. Ben buse. Kilonu da cok eglenerek kolayca verirsin bizimle:)

Selam canlarim nasilsiniz, biz yeni uyandik oglusla, azicik yatak keyfi yapip, kahvaltiya gececegiz.
Sizde ne var ne yok :)
Gunaydin kaptancegizim daha gecmisi bitiremedim fikriyenin geldigi bolumu anca okudum:) hep o feyza doldurmus sayfalari. Etiketlemeyim de gec gorssun :)))

Hoşbuldum tanıştığıma memnun oldum bende 74 kiloyum boyum 1.58 boyuta göre ćok kiloluyum offf((((
Hic umutsuz olma bir cogumuz takima girene kadar bu kadar kilo verememistik. Cok guzel incelen arkadaslarimiz oldu. Ben yetiskin hayatimda hic 68 den asagi oldugumu bilmem şimdi 61 lerdeyim. Bir iki ay sonra diyet ve sporla inceldikce hersey cok guzel olacak:)

Zumrem allah yardimciniz olsun. Bir an once bu hastalik musibetlerinden kurtulur teyze insallah.

Saol zümrem dizede geçmiş olsun
Teşekkür ederim umarım herşey daha iyi olur

Selam kizlar biz uyandik, kahvaltidayiz:)
Hizlica kahvalti edip, Akinin okuluna gidecegiz, bugun velileri cagirdilar, siniflar, ogretmenler vs belli olacakmis.
Hemen gecmisi okuyorum, bugun sayfalar dolmus cook sevindim :)
Aa super ne heyecanli biz de eylulun ikinci haftasi baslayacagiz krese. Cocuklarin biseyden haberi yok ben onlarin yerine de mutlu ve heyecanliyim:)

Aa bisikleeetli bi hatun buldum oh:) fikriye eylulde evime donecegim seninle yarisalim bisikletle bak cok çetin rakiplere yenilmisligim var:))) maksimum gunde kullanabildigim 250 km. Bu kendi rekorum:) ama bazi arkadaslar beni gecti o yenilgiyi hic anlatmayim :) sen simdi eylule kadar o 45 dk yi gunde en az 1 saate yukseltmeye xalis bebegin izin verirse. Uzun saatler yarisamasak da hiz yarisi yapariz 1 er saatlik. Bisiklet cok sahanee :))

Kadris benim de tam 1 numara kuculdu ayagim kilo verince :))

Vaay tatil ha nereye gidiyosunuz bakim tatile:)) icinize sinsin insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…