Çok geçmiş olsun buaradaİyiyim Teşekkürler sizler nasılsınız
Evet soylemistin olsun napcaksiniz gonca saglik herseyden onemli. Insan iliskileri sosyal sorunlar vs cok takiliyoruz ama en muhimi beyin ve beden sagligi. Izin de olur goncam elifim uzulmesin. Hem biraz daha fitlessin tatile kadar genc kiz o artik:)Sağol canım iyi çok şükür bikaç gün sonra dikişleri alınacak. Tek izni ertelemek zorunda kaldık Elif hanım gerildi biraz
Hoşgeldin tatlım nasılsın
Gonca ya ben baskule cikmadim cumadan beridir firsat bulup. Ama ben de cok siskin hissediyorum alerjik bi durum bende de var gibi. Ilac almadim ilaclarim yoktu koyde ama bas agrisi hapsurma ve acayip derecede terleyen yerlerimde deri dokuntusu oldu. Tipik alerji halim yani. Ilac almadim ama balon gibiyim. Nolxak bu alerji illeti kuzum bir omur buna katlanmaya zorunda miyiz arkadas.Alerjim azdı ilaç kullandım ya hem alerji ödem yapıyo hem ilaç iştah açıyor.
Hakkinda hayirlisi olsun canim bransin neydiKızlarr bugün sözleşmeli öğretmenlik başvurusu yaptım 1den beri ayaktayım sorarlarsa yorgunluktan öldü dersiniz
Fikriye aramiza hos geldin. Kizini allah bagislasin. Ben buse. Kilonu da cok eglenerek kolayca verirsin bizimle:)İsmim fikriye 32 yaşındayım evliyim 1 yaşında kızım var adanada oturuyorum boyum 1.58 74 kiloyum hedef kilom 55 hamileyken aldım kilolarımı kiloluyken kendimi mutsuz hissediyorum hiç birzaman bu kiloda olmamıştım bu yüzden kilo vermek istiyorum
Gunaydin kaptancegizim daha gecmisi bitiremedim fikriyenin geldigi bolumu anca okudum:) hep o feyza doldurmus sayfalari. Etiketlemeyim de gec gorssun :)))Selam canlarim nasilsiniz, biz yeni uyandik oglusla, azicik yatak keyfi yapip, kahvaltiya gececegiz.
Sizde ne var ne yok :)
Hic umutsuz olma bir cogumuz takima girene kadar bu kadar kilo verememistik. Cok guzel incelen arkadaslarimiz oldu. Ben yetiskin hayatimda hic 68 den asagi oldugumu bilmem şimdi 61 lerdeyim. Bir iki ay sonra diyet ve sporla inceldikce hersey cok guzel olacak:)Hoşbuldum tanıştığıma memnun oldum bende 74 kiloyum boyum 1.58 boyuta göre ćok kiloluyum offf((((
Zumrem allah yardimciniz olsun. Bir an once bu hastalik musibetlerinden kurtulur teyze insallah.
Teşekkür ederim umarım herşey daha iyi olurGöndereyim canım inşallah sizede yağar ama bu kadar çok yağmasın sele döndür esmen
Ben daha yapmadım hiç
Hoşgeldin canım kvaliden iyileşir inşallah en kısa zamanda sende dönersin aramıza
Geçmiş olsun Deniz'e canım
Fatimecim iyisindir insallah. Nerelerdesin kiz. Yazmissindir birazdan okurum neden gorunmedigini hoş. Ozledik seni azeri guzeliSelam
Nasılsınız canlar ?
Aa super ne heyecanli biz de eylulun ikinci haftasi baslayacagiz krese. Cocuklarin biseyden haberi yok ben onlarin yerine de mutlu ve heyecanliyim:)Selam kizlar biz uyandik, kahvaltidayiz:)
Hizlica kahvalti edip, Akinin okuluna gidecegiz, bugun velileri cagirdilar, siniflar, ogretmenler vs belli olacakmis.
Hemen gecmisi okuyorum, bugun sayfalar dolmus cook sevindim :)
Ćok teşekkür ederim umarım çabuk veririm kiloları yoksa yakında depresyona giricemFikriye aramiza hos geldin. Kizini allah bagislasin. Ben buse. Kilonu da cok eglenerek kolayca verirsin bizimle:)
Aa bisikleeetli bi hatun buldum oh:) fikriye eylulde evime donecegim seninle yarisalim bisikletle bak cok çetin rakiplere yenilmisligim var:))) maksimum gunde kullanabildigim 250 km. Bu kendi rekorum:) ama bazi arkadaslar beni gecti o yenilgiyi hic anlatmayim :) sen simdi eylule kadar o 45 dk yi gunde en az 1 saate yukseltmeye xalis bebegin izin verirse. Uzun saatler yarisamasak da hiz yarisi yapariz 1 er saatlik. Bisiklet cok sahanee :))Anladım Teşekkürler ben menüyü göremedim evde bisikleti var 45 dakika onu kullanmaya başladım bugünlük çok diyet olmasada yedikleri me dikkat ettim ama yarından itibaren menünüze uymaya çalışırım
Yok kiz ne depresyonu cikar aklindan onu. Kilo vermek bahane sohbet arkadaslik sahane kuzum yok oyle icine kacmalar:))Ćok teşekkür ederim umarım çabuk veririm kiloları yoksa yakında depresyona giricem
Kadris benim de tam 1 numara kuculdu ayagim kilo verince :))Yawrukush
8000adimi hallettim daha spor yapmadim yapiyimi yaaaa
yapma dersen yapmicam
ayyy kizlar ben ayakkabi aldim mor stiletto
yani benim ayak numaram 41di converse ler topuklular falan
40 numaralar oldu ayagima birsuru denedimmmm hep 40
8
buda demek oluyorki artik istedigim tum modelleri alabilecegimmmmm
super seyler begendim ama esime aldim2tane cocuklar durmadi dondukkk
sakin kafayla birgun sirf ayakkabi alisverisi yapmaliyimmmm
cok sevindim ya
41 de hic model yoktu ve alamiyordumm ve ben biraz marjinal ayakkabilar seviyorummm
cok moral oldu
1numara ayagim kuculmussss
wuhuuuu
Vaay tatil ha nereye gidiyosunuz bakim tatile:)) icinize sinsin insallah:))Zamanla vereceksin canım telaslanma yeter
Eline sağlık feyzoşum @fyzanur
Galiba gördüm düz saçlı olan
Hayırlı olsun okulunuz gülüm
Olur tabi ki hazır @Ollalla ortalarda yok birincilik şansımız artar
Canım sen menunu yazcan
Biz disarlardaydik tatil rezervasyonunu hallettik inşallah bi aksilik çıkmazsa.
Menüyü alt alta yazarsan bu şekilde daha anlaşılır olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?