Oley hemen gelsin o vakit biz de 25 agustosta gidecegiz hemen gecsin istiyorum zaman. Cok sıkıldım insanlarin gereksiz kaprislerinden ve yarattigi sorunlara katlanmaktan cocuklarimla esimle basbasa kalacagim tatilde28 ağustos inşallah canım
Şu anda yoldayım spora doğru az sonra foto atarım
Nena bu yogunlugu firsata cevir kilo vermek icin. Ama direncini dusurmeyecek seyler ye bi de hasta olursun allah korusunNapiosunuz tlfnm bozuldu yenisi yarin geliyor sizden cok uzak kaldm cok ozledm hepinizi yeni isime dun itibariyle basladn muazzam yogun tarf edemem eve geliorm ev ayri bir yogun allahim cildiriciiiimmmm bu haftada 2.5 kg verirsem sasrmain hic bsy yemiom ne vaktm var ne istahm koskoca bira bardagmla 6. Suyum sin 1 saattr ..... kocisimde garibim utuleri yapio onun task i ya
Merhaba seherim kara gozlu kuzunun annesiTeşekkür ederim özgecim iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişimiz de iyidir inş:;
Hazır yazmışken herkeslere bi selam çakayım:) Merhabalar kızlar:)
Hakkinda hayirlisi olsun canim bransin neydi
Kadris ben de 74 lerde bi durdumdu zink diye bi de 64 ten sonra cok zor verdim bak subat basi 64 u gordum ve su an 60 a dusmek icin ugrasiyorum aradaki 2 kg tarti farkini eklesen de farketmez cunku eylulden subata kadar 16 kilo gitti subattan bu yana anca 4 kg surunduruyo
Aaa gercekten mi ne guzel brans ya felsefeye bayilirim. Daha dogrusu okumaya zamabim varken bayilirdim :)) hangi uniden mezunsun.Felsefe canım
Uf cok guzel burasi su an 37 hissedilen 40
Aynen vallahi ben varım kimse beni geçemez:))))Aa bisikleeetli bi hatun buldum oh:) fikriye eylulde evime donecegim seninle yarisalim bisikletle bak cok çetin rakiplere yenilmisligim var:))) maksimum gunde kullanabildigim 250 km. Bu kendi rekorum:) ama bazi arkadaslar beni gecti o yenilgiyi hic anlatmayim :) sen simdi eylule kadar o 45 dk yi gunde en az 1 saate yukseltmeye xalis bebegin izin verirse. Uzun saatler yarisamasak da hiz yarisi yapariz 1 er saatlik. Bisiklet cok sahanee :))
Iste buuu :))) bana da sen gibi rakip lazim. Tamam ya biraz senle yarisirim birazAynen vallahi ben varım kimse beni geçemez:))))
Yok canım kızım doğduktan sonra işten ayrıldımAlya008 calisiyor musun canim
Sagom Busem kahvaltiyi hazirladim nasil acikmisim:)Gunaydin kaptancegizim daha gecmisi bitiremedim fikriyenin geldigi bolumu anca okudum:) hep o feyza doldurmus sayfalari. Etiketlemeyim de gec gorssun :)))
Ben korkuyorum Busem, bu bildigin okul.Aa super ne heyecanli biz de eylulun ikinci haftasi baslayacagiz krese. Cocuklarin biseyden haberi yok ben onlarin yerine de mutlu ve heyecanliyim:)
hic merak etme canim vereceksin guzelce kilolari :)Ćok teşekkür ederim umarım çabuk veririm kiloları yoksa yakında depresyona giricem
Siz kaç kilo verdinizhic merak etme canim vereceksin guzelce kilolari :)
Anladim canim kizinin basinda kendin buyuteceksin ne guzel. Imkanlarim olsa ben de isterdim. Benim de 3.5 yasinda ikiz kizlarim var. Aslinda baslarinda durup buyutsem iyi olurdu:)) bu sene krese gidecekler. Aydinda oturuyorum ben de.Mağaza sorumlusuydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?