Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

28 ağustos inşallah canım
Şu anda yoldayım spora doğru az sonra foto atarım
Oley hemen gelsin o vakit biz de 25 agustosta gidecegiz hemen gecsin istiyorum zaman. Cok sıkıldım insanlarin gereksiz kaprislerinden ve yarattigi sorunlara katlanmaktan cocuklarimla esimle basbasa kalacagim tatilde

Nena bu yogunlugu firsata cevir kilo vermek icin. Ama direncini dusurmeyecek seyler ye bi de hasta olursun allah korusun

Yawrukush
kuzucum bana sasirtma gerekiyormussss
durdum resmen kilom gram oynamiyor
Kadris ben de 74 lerde bi durdumdu zink diye bi de 64 ten sonra cok zor verdim bak subat basi 64 u gordum ve su an 60 a dusmek icin ugrasiyorum aradaki 2 kg tarti farkini eklesen de farketmez cunku eylulden subata kadar 16 kilo gitti subattan bu yana anca 4 kg surunduruyo

Aynen vallahi ben varım kimse beni geçemez:))))

Simdi ben agriyan basim dusmus moralimle gecmisi okumaya basladim bi saattir cevaplaya cevaplaya okurken moralim yukseldi enerjimi aldim ve deniz kiprasmaya basladi uyanacak sanirim. Seviyorum sizi ve denizimi opup koklayip nazlamaya gidiyorum

Gunaydin kaptancegizim daha gecmisi bitiremedim fikriyenin geldigi bolumu anca okudum:) hep o feyza doldurmus sayfalari. Etiketlemeyim de gec gorssun :)))
Sagom Busem kahvaltiyi hazirladim nasil acikmisim:)
Dun gece Akinla babasi tartistilar, Akin aglaya aglaya uyudu, esimde epey sinirlendi..
Of ne yapavcagim ben bunlarin arasinda...

Aa super ne heyecanli biz de eylulun ikinci haftasi baslayacagiz krese. Cocuklarin biseyden haberi yok ben onlarin yerine de mutlu ve heyecanliyim:)
Ben korkuyorum Busem, bu bildigin okul.
Kres degil yani, tuvaletini nasil halledecek, okulda canavar mi olacak, hic soz dinlemiyor bakalim okul hayallerimiz gercek olacak mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…