Busem kendine rakip buldu :)Aa bisikleeetli bi hatun buldum oh:) fikriye eylulde evime donecegim seninle yarisalim bisikletle bak cok çetin rakiplere yenilmisligim var:))) maksimum gunde kullanabildigim 250 km. Bu kendi rekorum:) ama bazi arkadaslar beni gecti o yenilgiyi hic anlatmayim :) sen simdi eylule kadar o 45 dk yi gunde en az 1 saate yukseltmeye xalis bebegin izin verirse. Uzun saatler yarisamasak da hiz yarisi yapariz 1 er saatlik. Bisiklet cok sahanee :))
Ben 9 kilo verip mezun oldum, ama simdi 2.y hamileyim fikriyecim:)Siz kaç kilo verdiniz
oo Busem sende mi tatil yolcususun :))Oley hemen gelsin o vakit biz de 25 agustosta gidecegiz hemen gecsin istiyorum zaman. Cok sıkıldım insanlarin gereksiz kaprislerinden ve yarattigi sorunlara katlanmaktan cocuklarimla esimle basbasa kalacagim tatilde
Nabersin canim :)Hoşgeldin canım inşallah güzel olur senin içinAlya008
Aslında bakabilecek kimse yoktu kimseye güvenemedim buyüzden bıraktım işi hićbirşey kızımdan daha önemli değil birde benim kızım 7 sene sonra oldu kıymetli buyüzdenAnladim canim kizinin basinda kendin buyuteceksin ne guzel. Imkanlarim olsa ben de isterdim. Benim de 3.5 yasinda ikiz kizlarim var. Aslinda baslarinda durup buyutsem iyi olurdu:)) bu sene krese gidecekler. Aydinda oturuyorum ben de.
ah canim benim insallah biran evvel iyilesir kuzucuk, benim yerimede op :)Simdi ben agriyan basim dusmus moralimle gecmisi okumaya basladim bi saattir cevaplaya cevaplaya okurken moralim yukseldi enerjimi aldim ve deniz kiprasmaya basladi uyanacak sanirim. Seviyorum sizi ve denizimi opup koklayip nazlamaya gidiyorum
Allah bagislasin canim, masallah cok tatli bidigin :)Aslında bakabilecek kimse yoktu kimseye güvenemedim buyüzden bıraktım işi hićbirşey kızımdan daha önemli değil birde benim kızım 7 sene sonra oldu kıymetli buyüzden
Okula baslayinca duzene kendini uyduracak mecburen dusunme butun cocuklar ayni durumda basliyorlar.Ben korkuyorum Busem, bu bildigin okul.
Kres degil yani, tuvaletini nasil halledecek, okulda canavar mi olacak, hic soz dinlemiyor bakalim okul hayallerimiz gercek olacak mi??
insallah okul biraz olsun iyi gelir Akina canim.Okula baslayinca duzene kendini uyduracak mecburen dusunme butun cocuklar ayni durumda basliyorlar.
Babasiyla akin arasinda hissetme kendini ozge tipik Türk anasisin valla:)) birak aralarindan cekil vicdan yapma sonucta o akinin babasi akinda onun oglu aralarinda sen kalorsan hep birbirlerini asla taniyamazlar ve tepkilerine alisamazlar. Bak benim kizlara babalari o kadar hoyrat davraniyor ki soyle ornek vereyim hic sakinmiyor cocuklari. Bi salincakta salliyor yalniz oturabildikleri andan beri ucura ucura. Icim giderdi dusecekler diye. Bi bogusuyolar cocuklari alip yere carpiyo hep aglayarak sona eriyo oyun. Annemler bana hep.durdur sunu yaptirma diyor. Ben ne yapayim bir omur bu babayla yasayacaklar alissinlar kendilerini korumaya. Babalarini tanisinlar. Sagi solu belli olmuyor bagiriveriyor bazen ses tonu yuksek zaten alisti cocuklar. Iki erkegin arasina hic girme bırak kurulani dokuleni kirip doken tamir etsin etmiyorsa sorumlu sen degilsin. Iki taraf da birbirini iyi tanisin ona gore ayarlasinlar ruh durumlarini
Ya ozge bu babalar hep ayni desene. Sanki anlattigin bizim evde olmus gibi geliyor bana buna benzer cok sey yasiyoru biz de. Dedigin gibi arada kalmamak isten degil. Mumkun oldugunca paravan olmamaya calisiyorum ben. Ama insan kiyamiyor cok kucukler dahainsallah okul biraz olsun iyi gelir Akina canim.
Dun tam uyku oncesi, deli gibi uykusu var ama oyundan uyumak da istemiyor.
Dislerini fircalayacaklardi baba ogul, banyoda koptu bir kiyamet.
Dis macununu suruyor, tadi guzel diye yutuyor.
Bir daha surecegim demis, babasida vermemis, yikti ortaligi, dis fircasini firlatti, yarim saat agladi.
Zar zor odasina goturdum, yatagin kenarinda sarildim, uykuya hazirliyorum.
Esim geldi yeter artik suna yuz verip durma diye,kucagina aldigi gibi yataga atti resmen cocugu, birde aglama sus diye bagiriyor.
Yahu cocuk uyku sersemi, kac kez uyardim cocukla cocuk olma diye.
Sonrada pisman oluyor, gece odasina gidiyor uyurken..
Hangisi cocuk hangisi baba belli degil buna sinir oluyorum Busem...
Haydi kolay gelsin Busem :)Bebeler uyandi asagi iniyolar ben de kactim
evet Busem yoksa aralarindaki iliskiye hic karismiyorum, erkek cocuk babayi ornek aliyor, onunla bogusmayi, guresmeyi seviyor,Ya ozge bu babalar hep ayni desene. Sanki anlattigin bizim evde olmus gibi geliyor bana buna benzer cok sey yasiyoru biz de. Dedigin gibi arada kalmamak isten degil. Mumkun oldugunca paravan olmamaya calisiyorum ben. Ama insan kiyamiyor cok kucukler daha
ohh cok sevindim cicegim artilar gitmissEvet canım daha çok vakit geçirmek iyi gelecek, artılar gitmiş üstüne biraz daha gitmiş mutlu oldum
Yeni işin hayırlı olsun canım
Çok tatlısın:))
Hadi bakalım :))
canim aksam tum menunu bir arada yaz Fikriyecim, olur mu, oylesi daha kolay oluyor bana tablo hazirlarkenSabah kahvaltıda 1 yumurta kızarmış 2 dilim peynir 2 dilim ekmek domates salatalık şekersiz çay kahvaltım bukadar kızlar
Bizde iyiyiz kuzum, gel arada selam ver bize canim, pamuk kuzunu operimTeşekkür ederim özgecim iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişimiz de iyidir inş:;
Hazır yazmışken herkeslere bi selam çakayım:) Merhabalar kızlar:)
sadirt vucudunu Kadriyem, 1 ogun karbonhidrat ye, sporda yapma yarin guzelim :)
yok canim bende hep diyorum boyle yapin diye, hic sorun yokHoşgeldin canım nasılsın, kara kuzun nasıl
Bak özge duymasın ama en iyi şaşırtma yöntemi 1 gün hiç sor yapma, ertesi gün serbest takıl rejim yapma:))Yeterince spor yapıyorsun zaten vucudu dinlendir 2 gün rahat etsin az, sonra yine eski tempona dön.Yoksa sporu falan arttırsan zaten tansiyonun düşüyor diye hatırlıyorum.
canimmm iyi yolculuklar, bol keyifli, dinlenmeli tatillerSelam kızlar sbahtan brri koşturuyorum yarın sabah yola çıkacağız ve valiz hazırlığı yapmam gerek malum. Kızımı uyuttum kısmen kolayladım kızomın eşyaları kaldı o da odasına girip ses yapmayayım deidm. Aralarda da ip atlıyorum ama yorulmuşum ne yalan sölim :/
Ay senin fotonda bi gariplik var daha önce soran oldu mu bilmiyırum ama gözüme takılıp duruyor...
Bu seferlik annemle gideceğiz teyzemlerde kalacağım. Sabah en geç 10da yola çıkmam gerek.. 2 de uçak var annemlere geçip oradan taksiye bineceğiz. Spor olarak ayakkabılarım var bi de şort var. Bilemedim ben sen ne diyor
Bol oldu canım teşekkür ederim :)
50 squat hemen yapıyorum kaptşim :)
Kıyamam ben sana kaderdaşım. Nazar mı değdi yaane güzel gidiyordu kiloların.. benim tavsiyem bi free hafta sonu 2-3 gün yüksek karbonhidrat ye. Sonra metabolizman hızlanacaktır.
Tahlil sonuçların ve doktor randevun nasıl geçti canım? Takip edemedim sonrasında..
neredesin sen bugun bir tanem?sorma canım ya oyy ki kelimeyi bir araya getiremedim biriyle konuşurken .sonra düzeltiyim diye bida aradım yok iyice batırdım . kafam bi milyon ben bugün yokum en iyisi .kafamı toplamam lazım.ayyyyy öldürcemm kendimiiii ayyyyy çıldırcamm offff gidiommm
ohh mis gibi bir hava, azicik da bize yagsa yaaa:)Resmen fırtına var gibi neyse nankörlük yapmayayım serinledik baya
soyleme Esram soyleme amann haa1100 oldu bu arada duyurulur :))
ablacim insallah iyi cikar sonuclariniz carsamba gunu, dualarim sizinle..Yawrukush canım iyiyim sağol kayın validenin yanındayız tedavisi devam ediyor durumu şimdilik iyi Çarşamba günü tomoğrafi çekilecek ve bakacaklar durum nasıl gidiyor diye
Ama kilo durumum berbat aslında gün içinde çok az oturuyorum ama moral bozuk olunca çok yiyorum hepte kalorili şeyler başkasının evindeyse spor falan yapılmıyor yapacak vaktim ve yerinde yok gerçi ama Nasıl toparlıyavağımıda bilmiyorum
Sen nasılsın oğlun nasıl bebeğinin cinsiyeti belli mi
Diğer arkadaşlar hepiniz kendinize iyi bakın eve gidince eyer kayınvalideyi götürmezsek beraber aranızda olacağımı tekrar
Guzel Deniz'ime cok gecmis olsun, insallah bir seycigi kalmaz yavrunun...Kizlar merhaba firsat bulmusken menu borçlarimi yazayim hatirladigim kadariyla gecmise sonra bakacagim. Bu arada ip atlayamadim daha hic deniz gece ateslendi bir saat kadar once uyutana kadar onunla ugrastim. Dr gittik geldik usutmeymis allahtan ama sabaha kadar 38.7 den dusmedi ates. Gecer dedi dr bogazlari midesi vs hepten bi usutmus yavrumun.
Simdi ben en son cumartesi verdimdi galiba menu. Sabah kahvaltilari standart yedim hep ayni alelacele yendi biraz kargasali gunlerdi.
Ortak sabah.menusu
2 yumurta haslanmistu hepsi
1 domates
Cokelek ve peynir karisik
Kasikla zeytin yedim yiyebildigim kadar.
Sonrasinda kahvaltiyi toplarken cig fistik atistirdim cevime doldurup.
Ortak ogle menusu(pazar haric o gun akbukteydik ayran ictim findik fistik atistirdim sahilde)
Yogurt
Aksam
Pazar
Zeytinyagli borulce
Yogurt
Bulgur az.
Pazartesi
Tavuk
Salata
Dun
Et yemegi
Bulgur
Mercimek Çorbası
Spor hic oturmadan kosturmaca misafir agirlamaca yani spor sayilmaz. Bi pazar gunu yuzdum ama cok degil.
Su hep cok ictim.
Boyle.
Annemlere geldik dun aksam. Daha bavulu acamadim iste cocukla ugrasirken. Siz iyisinizdir insallah bi gecmisi okuyum gari
Haydi hayirlisi guzelimm, dur daha ne olmesi, once dugununu yapacagiz :)Kızlarr bugün sözleşmeli öğretmenlik başvurusu yaptım 1den beri ayaktayım sorarlarsa yorgunluktan öldü dersiniz
Sanada gecmis olsun Busem, ilac alsan ya canim...Gonca ya ben baskule cikmadim cumadan beridir firsat bulup. Ama ben de cok siskin hissediyorum alerjik bi durum bende de var gibi. Ilac almadim ilaclarim yoktu koyde ama bas agrisi hapsurma ve acayip derecede terleyen yerlerimde deri dokuntusu oldu. Tipik alerji halim yani. Ilac almadim ama balon gibiyim. Nolxak bu alerji illeti kuzum bir omur buna katlanmaya zorunda miyiz arkadas.
masallah cok guzel prensesin, Allah bagislasin canim :)Evet benim minik prensesim :)))
İyiyim canım Teşekkürlerİyiyim Teşekkürler sizler nasılsınız
Sağol canım iyi çok şükürgogo2405 abla çok geçmiş olsun ben görmemiştim neyseki enişte iyiymiş
Doğru canım. Arada gazını alıyorum hatunun çarşıya çıkarttım bikaç kez tatile gitcez ya hadi bikini alalım hadi elbise bakalım tişört alalım her seferinde bi parça alıp dönüyoruz iyi geliyor.Evet soylemistin olsun napcaksiniz gonca saglik herseyden onemli. Insan iliskileri sosyal sorunlar vs cok takiliyoruz ama en muhimi beyin ve beden sagligi. Izin de olur goncam elifim uzulmesin. Hem biraz daha fitlessin tatile kadar genc kiz o artik:)
Teşekkürler nezosumGogocum cok geçmiş olsungogo2405
Maalesef ömür boyu sürüyo aslında aşı oluyormuş ama geçici 3 ay falan korumali. Alerji ödem yapıyo ilaçlar iştah açıyor ya kullanmaz tombul olcaz yada arada böyle geçiştirmeye çalışıyorum ben. Yulaf ezmesi ve ısırgan otu iyi geliyormuş belirtileri hafifletiyolar ama bazen çok tıkanıyorum ben ilaçsız geçmiyor. Alıştım artık diye düşünüyorum genelde ama bazen oturup ağladığım bile oldu nolcak böyle diye. Napalım Allah başka dert vermesin. Hee birde alerji testi yaptırıp sonuca göre davranmakta faydalı olabilir.Gonca ya ben baskule cikmadim cumadan beridir firsat bulup. Ama ben de cok siskin hissediyorum alerjik bi durum bende de var gibi. Ilac almadim ilaclarim yoktu koyde ama bas agrisi hapsurma ve acayip derecede terleyen yerlerimde deri dokuntusu oldu. Tipik alerji halim yani. Ilac almadim ama balon gibiyim. Nolxak bu alerji illeti kuzum bir omur buna katlanmaya zorunda miyiz arkadas.
Maşallah çok tatlı ismi Alya galibaEvet benim minik prensesim :)))
Side Manavgat inşallah bebeğimVaay tatil ha nereye gidiyosunuz bakim tatile:)) icinize sinsin insallah:))
Oh ne güzel tadını çıkarın tatilin siz nereye gidiyorsunuzOley hemen gelsin o vakit biz de 25 agustosta gidecegiz hemen gecsin istiyorum zaman. Cok sıkıldım insanlarin gereksiz kaprislerinden ve yarattigi sorunlara katlanmaktan cocuklarimla esimle basbasa kalacagim tatilde
Hee güzel durakta bekledim biraz baktım olcak gibi değil azalır gibi olunca attım kendimi yola 5 dakkada koşarım diye yolun yarısını yüzerek geçtim resmenUf cok guzel burasi su an 37 hissedilen 40
Olur arada baba oğul arasında napican idare etcenSagom Busem kahvaltiyi hazirladim nasil acikmisim:)
Dun gece Akinla babasi tartistilar, Akin aglaya aglaya uyudu, esimde epey sinirlendi..
Of ne yapavcagim ben bunlarin arasinda...
Okulda düzene girer canımBen korkuyorum Busem, bu bildigin okul.
Kres degil yani, tuvaletini nasil halledecek, okulda canavar mi olacak, hic soz dinlemiyor bakalim okul hayallerimiz gercek olacak mi??
Maalesefe erkekler daha sabırsız kuzum arada sen kalıyorsun bu aralar eşinde stresli işten dolayı ama çocuklar için dünya oyundan ibaretinsallah okul biraz olsun iyi gelir Akina canim.
Dun tam uyku oncesi, deli gibi uykusu var ama oyundan uyumak da istemiyor.
Dislerini fircalayacaklardi baba ogul, banyoda koptu bir kiyamet.
Dis macununu suruyor, tadi guzel diye yutuyor.
Bir daha surecegim demis, babasida vermemis, yikti ortaligi, dis fircasini firlatti, yarim saat agladi.
Zar zor odasina goturdum, yatagin kenarinda sarildim, uykuya hazirliyorum.
Esim geldi yeter artik suna yuz verip durma diye,kucagina aldigi gibi yataga atti resmen cocugu, birde aglama sus diye bagiriyor.
Yahu cocuk uyku sersemi, kac kez uyardim cocukla cocuk olma diye.
Sonrada pisman oluyor, gece odasina gidiyor uyurken..
Hangisi cocuk hangisi baba belli degil buna sinir oluyorum Busem...
Hoşgeldin canım nasılsın, kara kuzun nasıl
Bak özge duymasın ama en iyi şaşırtma yöntemi 1 gün hiç sor yapma, ertesi gün serbest takıl rejim yapma:))Yeterince spor yapıyorsun zaten vucudu dinlendir 2 gün rahat etsin az, sonra yine eski tempona dön.Yoksa sporu falan arttırsan zaten tansiyonun düşüyor diye hatırlıyorum.
Selam kızlar sbahtan brri koşturuyorum yarın sabah yola çıkacağız ve valiz hazırlığı yapmam gerek malum. Kızımı uyuttum kısmen kolayladım kızomın eşyaları kaldı o da odasına girip ses yapmayayım deidm. Aralarda da ip atlıyorum ama yorulmuşum ne yalan sölim :/
Ay senin fotonda bi gariplik var daha önce soran oldu mu bilmiyırum ama gözüme takılıp duruyor...
Bu seferlik annemle gideceğiz teyzemlerde kalacağım. Sabah en geç 10da yola çıkmam gerek.. 2 de uçak var annemlere geçip oradan taksiye bineceğiz. Spor olarak ayakkabılarım var bi de şort var. Bilemedim ben sen ne diyor
Bol oldu canım teşekkür ederim :)
50 squat hemen yapıyorum kaptşim :)
Kıyamam ben sana kaderdaşım. Nazar mı değdi yaane güzel gidiyordu kiloların.. benim tavsiyem bi free hafta sonu 2-3 gün yüksek karbonhidrat ye. Sonra metabolizman hızlanacaktır.
Tahlil sonuçların ve doktor randevun nasıl geçti canım? Takip edemedim sonrasında..
Kadriye gecmis olsun. Ben de katiliyorumYawrukush um kadrise hatta demet bi kere her serden hayir dogar demisti bir konuda hep aklima gelir. Sanirim bir sonuc yoktu en son takip ettigim kadariyla. Ama bazen gercekten olumsuz oldugunu dusundugumuz olaylardan inanilmaz memnun edici sicramalar doguyor.
Kadris bu arada düğündeki sükseni de tebrik ederim hakkettigin ovguler
Kızlarr bugün sözleşmeli öğretmenlik başvurusu yaptım 1den beri ayaktayım sorarlarsa yorgunluktan öldü dersiniz
Kadris benim de tam 1 numara kuculdu ayagim kilo verince :))
maalesef en zor kismina geldimKadris ben de 74 lerde bi durdumdu zink diye bi de 64 ten sonra cok zor verdim bak subat basi 64 u gordum ve su an 60 a dusmek icin ugrasiyorum aradaki 2 kg tarti farkini eklesen de farketmez cunku eylulden subata kadar 16 kilo gitti subattan bu yana anca 4 kg surunduruyo
Iste buuu :))) bana da sen gibi rakip lazim. Tamam ya biraz senle yarisirim birazabesle_istigal kadrisle yarisirim ben bi 10 kilo daha veririm mezun olsam da kışı garantiledim sporauz gecmeyecek
ohh cok sevindim cicegim artilar gitmiss
canim aksam tum menunu bir arada yaz Fikriyecim, olur mu, oylesi daha kolay oluyor bana tablo hazirlarken
Bizde iyiyiz kuzum, gel arada selam ver bize canim, pamuk kuzunu operim
sadirt vucudunu Kadriyem, 1 ogun karbonhidrat ye, sporda yapma yarin guzelim :)
yok canim bende hep diyorum boyle yapin diye, hic sorun yok
canimmm iyi yolculuklar, bol keyifli, dinlenmeli tatiller
butun senenin yorgunlugunu at gel guzelim, yediklerine dikkat et
neredesin sen bugun bir tanem?
gozlerim seni ariyor
ohh mis gibi bir hava, azicik da bize yagsa yaaa:)
soyleme Esram soyleme amann haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?