Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Busem kendine rakip buldu :)

Oley hemen gelsin o vakit biz de 25 agustosta gidecegiz hemen gecsin istiyorum zaman. Cok sıkıldım insanlarin gereksiz kaprislerinden ve yarattigi sorunlara katlanmaktan cocuklarimla esimle basbasa kalacagim tatilde
oo Busem sende mi tatil yolcususun :))

Anladim canim kizinin basinda kendin buyuteceksin ne guzel. Imkanlarim olsa ben de isterdim. Benim de 3.5 yasinda ikiz kizlarim var. Aslinda baslarinda durup buyutsem iyi olurdu:)) bu sene krese gidecekler. Aydinda oturuyorum ben de.
Aslında bakabilecek kimse yoktu kimseye güvenemedim buyüzden bıraktım işi hićbirşey kızımdan daha önemli değil birde benim kızım 7 sene sonra oldu kıymetli buyüzden

Simdi ben agriyan basim dusmus moralimle gecmisi okumaya basladim bi saattir cevaplaya cevaplaya okurken moralim yukseldi enerjimi aldim ve deniz kiprasmaya basladi uyanacak sanirim. Seviyorum sizi ve denizimi opup koklayip nazlamaya gidiyorum
ah canim benim insallah biran evvel iyilesir kuzucuk, benim yerimede op :)

Ben korkuyorum Busem, bu bildigin okul.
Kres degil yani, tuvaletini nasil halledecek, okulda canavar mi olacak, hic soz dinlemiyor bakalim okul hayallerimiz gercek olacak mi??
Okula baslayinca duzene kendini uyduracak mecburen dusunme butun cocuklar ayni durumda basliyorlar.
Babasiyla akin arasinda hissetme kendini ozge tipik Türk anasisin valla:)) birak aralarindan cekil vicdan yapma sonucta o akinin babasi akinda onun oglu aralarinda sen kalorsan hep birbirlerini asla taniyamazlar ve tepkilerine alisamazlar. Bak benim kizlara babalari o kadar hoyrat davraniyor ki soyle ornek vereyim hic sakinmiyor cocuklari. Bi salincakta salliyor yalniz oturabildikleri andan beri ucura ucura. Icim giderdi dusecekler diye. Bi bogusuyolar cocuklari alip yere carpiyo hep aglayarak sona eriyo oyun. Annemler bana hep.durdur sunu yaptirma diyor. Ben ne yapayim bir omur bu babayla yasayacaklar alissinlar kendilerini korumaya. Babalarini tanisinlar. Sagi solu belli olmuyor bagiriveriyor bazen ses tonu yuksek zaten alisti cocuklar. Iki erkegin arasina hic girme bırak kurulani dokuleni kirip doken tamir etsin etmiyorsa sorumlu sen degilsin. Iki taraf da birbirini iyi tanisin ona gore ayarlasinlar ruh durumlarini

insallah okul biraz olsun iyi gelir Akina canim.
Dun tam uyku oncesi, deli gibi uykusu var ama oyundan uyumak da istemiyor.
Dislerini fircalayacaklardi baba ogul, banyoda koptu bir kiyamet.
Dis macununu suruyor, tadi guzel diye yutuyor.
Bir daha surecegim demis, babasida vermemis, yikti ortaligi, dis fircasini firlatti, yarim saat agladi.
Zar zor odasina goturdum, yatagin kenarinda sarildim, uykuya hazirliyorum.
Esim geldi yeter artik suna yuz verip durma diye,kucagina aldigi gibi yataga atti resmen cocugu, birde aglama sus diye bagiriyor.
Yahu cocuk uyku sersemi, kac kez uyardim cocukla cocuk olma diye.
Sonrada pisman oluyor, gece odasina gidiyor uyurken..
Hangisi cocuk hangisi baba belli degil buna sinir oluyorum Busem...

Ya ozge bu babalar hep ayni desene. Sanki anlattigin bizim evde olmus gibi geliyor bana buna benzer cok sey yasiyoru biz de. Dedigin gibi arada kalmamak isten degil. Mumkun oldugunca paravan olmamaya calisiyorum ben. Ama insan kiyamiyor cok kucukler daha

evet Busem yoksa aralarindaki iliskiye hic karismiyorum, erkek cocuk babayi ornek aliyor, onunla bogusmayi, guresmeyi seviyor,
Benim tek sorunum, esim boyle kriz anlarinda sakinligini koruyamiyor, hemen sesi yukseliyor, ofke saciyor, cocukla inatlasiyor.
Ne gerek var ya 3 yasinda bunlar daha, optum canim...

Evet canım daha çok vakit geçirmek iyi gelecek, artılar gitmiş üstüne biraz daha gitmiş mutlu oldum

Yeni işin hayırlı olsun canım

Çok tatlısın:))

Hadi bakalım :))
ohh cok sevindim cicegim artilar gitmiss

canim aksam tum menunu bir arada yaz Fikriyecim, olur mu, oylesi daha kolay oluyor bana tablo hazirlarken

Teşekkür ederim özgecim iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişimiz de iyidir inş:;
Hazır yazmışken herkeslere bi selam çakayım:) Merhabalar kızlar:)
Bizde iyiyiz kuzum, gel arada selam ver bize canim, pamuk kuzunu operim

Yawrukush
kuzucum bana sasirtma gerekiyormussss
durdum resmen kilom gram oynamiyor
sadirt vucudunu Kadriyem, 1 ogun karbonhidrat ye, sporda yapma yarin guzelim :)

yok canim bende hep diyorum boyle yapin diye, hic sorun yok

canimmm iyi yolculuklar, bol keyifli, dinlenmeli tatiller
butun senenin yorgunlugunu at gel guzelim, yediklerine dikkat et

neredesin sen bugun bir tanem?
gozlerim seni ariyor

Resmen fırtına var gibi neyse nankörlük yapmayayım serinledik baya
ohh mis gibi bir hava, azicik da bize yagsa yaaa:)

1100 oldu bu arada duyurulur :))
soyleme Esram soyleme amann haa

ablacim insallah iyi cikar sonuclariniz carsamba gunu, dualarim sizinle..
suan normalin disinda yasadiklariniz, hic canini sIkma, birkez cok guzel verdin kilolarini, firsat bulunca yine verirsin.
Biz hep buradayiz hic merak etme, kendini de sakin uzme...

Guzel Deniz'ime cok gecmis olsun, insallah bir seycigi kalmaz yavrunun...

Kızlarr bugün sözleşmeli öğretmenlik başvurusu yaptım 1den beri ayaktayım sorarlarsa yorgunluktan öldü dersiniz
Haydi hayirlisi guzelimm, dur daha ne olmesi, once dugununu yapacagiz :)

Sanada gecmis olsun Busem, ilac alsan ya canim...

Evet benim minik prensesim :)))
masallah cok guzel prensesin, Allah bagislasin canim :)

Citir hatunlar biz 1 saat sonra evden cikacagiz..
Akin'in arkadasinin dogum gunu partisi var.
Off ortalik bebe belik kaynayacak, bakalim bugunu nasil atlatacagiz?
Eve geldigimde hepiniz uyumus olabilirsiniz, aksama kadar takiliriz muhtemelen.
Ip atlama yarismamizin sonuclarini heyecanla bekliyorum.
Harpy canim tekrar iyi yolculuklar, iyi tatiller.
fyzanur universite sonuclari mi aciklanmis guzelim? Belli mi senin sonuc da?
Yarini hafif egzersiz ya da dinlenerek gecirin guzeller.
Cumaya basgul yuzlerimizi guldursun, ay hadi insallaaah
Herkese selam eder , operim muaaaaa

İyiyim Teşekkürler sizler nasılsınız
İyiyim canım Teşekkürler
gogo2405 abla çok geçmiş olsun ben görmemiştim neyseki enişte iyiymiş
Sağol canım iyi çok şükür
Evet soylemistin olsun napcaksiniz gonca saglik herseyden onemli. Insan iliskileri sosyal sorunlar vs cok takiliyoruz ama en muhimi beyin ve beden sagligi. Izin de olur goncam elifim uzulmesin. Hem biraz daha fitlessin tatile kadar genc kiz o artik:)
Doğru canım. Arada gazını alıyorum hatunun çarşıya çıkarttım bikaç kez tatile gitcez ya hadi bikini alalım hadi elbise bakalım tişört alalım her seferinde bi parça alıp dönüyoruz iyi geliyor.
Gogocum cok geçmiş olsun gogo2405
Teşekkürler nezosum
Maalesef ömür boyu sürüyo aslında aşı oluyormuş ama geçici 3 ay falan korumali. Alerji ödem yapıyo ilaçlar iştah açıyor ya kullanmaz tombul olcaz yada arada böyle geçiştirmeye çalışıyorum ben. Yulaf ezmesi ve ısırgan otu iyi geliyormuş belirtileri hafifletiyolar ama bazen çok tıkanıyorum ben ilaçsız geçmiyor. Alıştım artık diye düşünüyorum genelde ama bazen oturup ağladığım bile oldu nolcak böyle diye. Napalım Allah başka dert vermesin. Hee birde alerji testi yaptırıp sonuca göre davranmakta faydalı olabilir.
Evet benim minik prensesim :)))
Maşallah çok tatlı ismi Alya galiba
Vaay tatil ha nereye gidiyosunuz bakim tatile:)) icinize sinsin insallah:))
Side Manavgat inşallah bebeğim
Oley hemen gelsin o vakit biz de 25 agustosta gidecegiz hemen gecsin istiyorum zaman. Cok sıkıldım insanlarin gereksiz kaprislerinden ve yarattigi sorunlara katlanmaktan cocuklarimla esimle basbasa kalacagim tatilde
Oh ne güzel tadını çıkarın tatilin siz nereye gidiyorsunuz
Uf cok guzel burasi su an 37 hissedilen 40
Hee güzel durakta bekledim biraz baktım olcak gibi değil azalır gibi olunca attım kendimi yola 5 dakkada koşarım diye yolun yarısını yüzerek geçtim resmen Eve girdim attım kendimi duşa kıza ocağa su koy ocağa dedim duştan çıkınca nescafe içtim üstümde şu an hırka ayağımda çorapla oturuyom eşimde dalga geçti iyiki yüzme ogrenmisiz diye birde artık Eskişehir'de yaşadığını idrak etmisindir dedi Hee dedim bugün anladım.
Sagom Busem kahvaltiyi hazirladim nasil acikmisim:)
Dun gece Akinla babasi tartistilar, Akin aglaya aglaya uyudu, esimde epey sinirlendi..
Of ne yapavcagim ben bunlarin arasinda...
Olur arada baba oğul arasında napican idare etcen
Ben korkuyorum Busem, bu bildigin okul.
Kres degil yani, tuvaletini nasil halledecek, okulda canavar mi olacak, hic soz dinlemiyor bakalim okul hayallerimiz gercek olacak mi??
Okulda düzene girer canım
Maalesefe erkekler daha sabırsız kuzum arada sen kalıyorsun bu aralar eşinde stresli işten dolayı ama çocuklar için dünya oyundan ibaret

evet dusuyor canim
zatendr ufaklik uykudayken yapiyorum artiramam vaktim bile yok

bu cok mantikli ve buna benimde ihtiyacim var sanirim

operim seni canim benimmm

Kızlarr bugün sözleşmeli öğretmenlik başvurusu yaptım 1den beri ayaktayım sorarlarsa yorgunluktan öldü dersiniz

kuzum kpss gerekiyor degilmi

Kadris benim de tam 1 numara kuculdu ayagim kilo verince :))

41 iken hoc bulamiyordum ama cok sevindim
birde dizlerime cikmayan cizmemi denedim bugun
2yil once alip hic giyememistim cok şık bisi
tam oldu ya nasil sevindim

maalesef en zor kismina geldim

Iste buuu :))) bana da sen gibi rakip lazim. Tamam ya biraz senle yarisirim biraz abesle_istigal kadrisle yarisirim ben bi 10 kilo daha veririm mezun olsam da kışı garantiledim sporauz gecmeyecek

bol spor bol bol Allahin izniyle

bunu konusalim ozgecim biraz arastircam

dun arayacagiz dediler aramadilar tak misafir geldi
ay spor bitmis havlu ustumde
neyseki evde yemeklerimiz boldu
yemek salata meyve cay kahve agirladim misafirlerimi
formasyon sertifikami alcaktim wpilasyona gitcektim kaldi
esim geldi tabi yemek yok
hemen kahvalti cay mutfak topla cocuklari yika anca oturdummm
simdide esim spora ben kizlari uyutmaca
aksamda disari cikalim diyor spordan sonra
arkadanda ekliyor esim ben gelene kadar uyumazsan insaallah diye
ben uyumuyorum ki yatinca ruhumu teslim ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…