Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah
klasik kahvaltim
ara
2yk yogurt 2dilim seftali 1minik incir tarcin ile tatli istegimi bastirdim

ogle
2yk bamya
2yk menemen
2yk salata
5badem

aksam
4yk menemen
1dilim tbe
3zeytin
bir parca kasar
1haslanmis yumurta

su max 2lt icemedim hic
spor 45dk bant
50m cezam
50 s cezam
kol calistim
daha hic ziplamadim

Iyi aksamlar fistiklar naslsnz ? Bugun toplanti vardi gec cktm raporlama yaptm butun gun ve bu is hep boyle yogun gtcek sanrm cok kotuyim bu gidisle hasta olcam oglen salata yiom aksam sifir yemek sabah desenz cay yanina ceyrek simit bu gdsle hasta olcam yazck menüde yokki burayada gremiorn ne olcak boyle

Kizlar menumu vereyim simdi kahve yaptim oturdum. Cocuklari babaya sattim. Ip atlayamadim bir saatim var ama sanirim yapamayacagim. Yarin nirmal duzene donebilirsem yarin atlayacagim. Yarisma disi olacak ama hic yoktan iyidir.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
6 zeytin
1 domates
Roka
Cig fistik
Aksam
Iskembe corbasi 2 buyuk tabak
1 biber
Simdi kahve icecegim
Su 3 lt olmustur
Spor yok

Nena sen umutsuzluga kapilma zamanla duzene girer lulis de iyilesir duzenini kurarsin. Sabah en azindan erken kalkip sımsıkı bir kahvalti yap 2 3 yumurtali o aksama kadar tutar oglen yemek istemezsin.

Bu olaylar yasanirken paravan olmak yerine sonrasinda o pismanlik anindayken esimle sakince konusuyorum hep. Defalarca yasadik. Ise yariyor mu bilmiyorum ama belki frenliyordur bazi tepkilerini. Sonuc yine ayni oluyor daha cok konusmalar yaparim gibi geliyor bana da. Napcan boyle böyle buyucekler kocalar:))

Canim ilac yazliktaydi. Koyden ilceye hastaneye gidip yazdırmak gerekiyordu Sağlık ocaklari yazamıyor o yuzden hasta hasta surundum. Buraya geldim simdi alacagim yatmadan. Ama ben baskule ciktim cumadan fazla cikti kilo farketmistim zaten. Gecer umarim cumaya kadar. Suratim bile sismis

Kaptişim çok teşekkür ediyorum :) inşallah öyle olur ama 2 çoxuğumu yanımda götüreceğimi söylemişmiydim :)

Bu arada gözler de ne aramış be

İyi eğlenceler kaptişim
Tekrar teşekkürler

Canım öğleni salatayla geçiştireceğine sandviç yemeni tavsiye ederim.. tam tahıllı ya da kepekli ekmeğe şöyle peynirli ya da tavuk balık ne seversen.. en azından öğlen daha tok tutar seni miden kazınmaz.. bilmem kaptişim ne der.. Yawrukush

Ben bahar geldiginde hep agliyorum sinirden asi tedavisini iyi diyen de var onermeyen de var uzun surdugu icin. Valla dunyanin ilacini aliyoruz. Bu sene bi gece unutmusum almayi sabah aldim ogle okula gidecegim neredeyse direksyonda uyuyordum öyle zor gittim ki ise anlatamam. Bi de bu sene subatta basladi ve hala ara ara aliyorum ilac.

Menümü yazayım
Sabah çeyrek simit peynir çay bi lokma reçel

Sade kahve 1 kare bitter

Öğlen 1 tabak bol yeşillikle patates salatası 1 parça tavuk göğsü

Akşam 2 kepçe çorba 3 köfte 1 küçük biber dolması salata yoğurt

Sade kahve

1 şeftali 1 bardak kefir

Su 2 .5 lt
Spor 1000 ip atlama @AKovser

Canlar ip atlama yarismamiza dun 3 kisi katilmis.
Eger bu sabah daha fazla yapan olmussa sonucu yenilerim :)

...IP ATLAMA YARISMASI TAKIM ICI ILK 3...

1. 1000 adet ip atlama egzersizi ile gogo2405

2. 800 adet ip atlama egzersizi ile Harpy

3. 500 adet ip atlama egzersizi ile tiffany20

Hepinizi tebrik eder, basarilarinizin devamini dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…