- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Nena sen umutsuzluga kapilma zamanla duzene girer lulis de iyilesir duzenini kurarsin. Sabah en azindan erken kalkip sımsıkı bir kahvalti yap 2 3 yumurtali o aksama kadar tutar oglen yemek istemezsin.Iyi aksamlar fistiklar naslsnz ? Bugun toplanti vardi gec cktm raporlama yaptm butun gun ve bu is hep boyle yogun gtcek sanrm cok kotuyim bu gidisle hasta olcam oglen salata yiom aksam sifir yemek sabah desenz cay yanina ceyrek simit bu gdsle hasta olcam yazck menüde yokki burayada gremiorn ne olcak boyle
Bu olaylar yasanirken paravan olmak yerine sonrasinda o pismanlik anindayken esimle sakince konusuyorum hep. Defalarca yasadik. Ise yariyor mu bilmiyorum ama belki frenliyordur bazi tepkilerini. Sonuc yine ayni oluyor daha cok konusmalar yaparim gibi geliyor bana da. Napcan boyle böyle buyucekler kocalar:))evet Busem yoksa aralarindaki iliskiye hic karismiyorum, erkek cocuk babayi ornek aliyor, onunla bogusmayi, guresmeyi seviyor,
Benim tek sorunum, esim boyle kriz anlarinda sakinligini koruyamiyor, hemen sesi yukseliyor, ofke saciyor, cocukla inatlasiyor.
Ne gerek var ya 3 yasinda bunlar daha, optum canim...
Canim ilac yazliktaydi. Koyden ilceye hastaneye gidip yazdırmak gerekiyordu Sağlık ocaklari yazamıyor o yuzden hasta hasta surundum. Buraya geldim simdi alacagim yatmadan. Ama ben baskule ciktim cumadan fazla cikti kilo farketmistim zaten. Gecer umarim cumaya kadar. Suratim bile sismisablacim insallah iyi cikar sonuclariniz carsamba gunu, dualarim sizinle..
suan normalin disinda yasadiklariniz, hic canini sIkma, birkez cok guzel verdin kilolarini, firsat bulunca yine verirsin.
Biz hep buradayiz hic merak etme, kendini de sakin uzme...
Guzel Deniz'ime cok gecmis olsun, insallah bir seycigi kalmaz yavrunun...
Haydi hayirlisi guzelimm, dur daha ne olmesi, once dugununu yapacagiz :)
Sanada gecmis olsun Busem, ilac alsan ya canim...
masallah cok guzel prensesin, Allah bagislasin canim :)
ohh cok sevindim cicegim artilar gitmiss
canim aksam tum menunu bir arada yaz Fikriyecim, olur mu, oylesi daha kolay oluyor bana tablo hazirlarken
Bizde iyiyiz kuzum, gel arada selam ver bize canim, pamuk kuzunu operim
sadirt vucudunu Kadriyem, 1 ogun karbonhidrat ye, sporda yapma yarin guzelim :)
yok canim bende hep diyorum boyle yapin diye, hic sorun yok
canimmm iyi yolculuklar, bol keyifli, dinlenmeli tatiller
butun senenin yorgunlugunu at gel guzelim, yediklerine dikkat et
neredesin sen bugun bir tanem?
gozlerim seni ariyor
ohh mis gibi bir hava, azicik da bize yagsa yaaa:)
soyleme Esram soyleme amann haa
İyi eğlenceler kaptişimCitir hatunlar biz 1 saat sonra evden cikacagiz..
Akin'in arkadasinin dogum gunu partisi var.
Off ortalik bebe belik kaynayacak, bakalim bugunu nasil atlatacagiz?
Eve geldigimde hepiniz uyumus olabilirsiniz, aksama kadar takiliriz muhtemelen.
Ip atlama yarismamizin sonuclarini heyecanla bekliyorum.
Harpy canim tekrar iyi yolculuklar, iyi tatiller.
@fyzanur universite sonuclari mi aciklanmis guzelim? Belli mi senin sonuc da?
Yarini hafif egzersiz ya da dinlenerek gecirin guzeller.
Cumaya basgul yuzlerimizi guldursun, ay hadi insallaaah
Herkese selam eder , operim muaaaaa
Iyi aksamlar fistiklar naslsnz ? Bugun toplanti vardi gec cktm raporlama yaptm butun gun ve bu is hep boyle yogun gtcek sanrm cok kotuyim bu gidisle hasta olcam oglen salata yiom aksam sifir yemek sabah desenz cay yanina ceyrek simit bu gdsle hasta olcam yazck menüde yokki burayada gremiorn ne olcak boyle
Ben bahar geldiginde hep agliyorum sinirden asi tedavisini iyi diyen de var onermeyen de var uzun surdugu icin. Valla dunyanin ilacini aliyoruz. Bu sene bi gece unutmusum almayi sabah aldim ogle okula gidecegim neredeyse direksyonda uyuyordum öyle zor gittim ki ise anlatamam. Bi de bu sene subatta basladi ve hala ara ara aliyorum ilac.İyiyim canım Teşekkürler
Sağol canım iyi çok şükür
Doğru canım. Arada gazını alıyorum hatunun çarşıya çıkarttım bikaç kez tatile gitcez ya hadi bikini alalım hadi elbise bakalım tişört alalım her seferinde bi parça alıp dönüyoruz iyi geliyor.
Teşekkürler nezosum
Maalesef ömür boyu sürüyo aslında aşı oluyormuş ama geçici 3 ay falan korumali. Alerji ödem yapıyo ilaçlar iştah açıyor ya kullanmaz tombul olcaz yada arada böyle geçiştirmeye çalışıyorum ben. Yulaf ezmesi ve ısırgan otu iyi geliyormuş belirtileri hafifletiyolar ama bazen çok tıkanıyorum ben ilaçsız geçmiyor. Alıştım artık diye düşünüyorum genelde ama bazen oturup ağladığım bile oldu nolcak böyle diye. Napalım Allah başka dert vermesin. Hee birde alerji testi yaptırıp sonuca göre davranmakta faydalı olabilir.
Maşallah çok tatlı ismi Alya galiba
Side Manavgat inşallah bebeğim
Oh ne güzel tadını çıkarın tatilin siz nereye gidiyorsunuz
Hee güzel durakta bekledim biraz baktım olcak gibi değil azalır gibi olunca attım kendimi yola 5 dakkada koşarım diye yolun yarısını yüzerek geçtim resmenEve girdim attım kendimi duşa kıza ocağa su koy ocağa dedim duştan çıkınca nescafe içtim üstümde şu an hırka ayağımda çorapla oturuyom eşimde dalga geçti iyiki yüzme ogrenmisiz diye birde artık Eskişehir'de yaşadığını idrak etmisindir dedi Hee dedim bugün anladım.
Olur arada baba oğul arasında napican idare etcen
Okulda düzene girer canım
Maalesefe erkekler daha sabırsız kuzum arada sen kalıyorsun bu aralar eşinde stresli işten dolayı ama çocuklar için dünya oyundan ibaret
Çocuklar küçükken zor olur yolculuk canım bizim ki tek olduğu halde yorucu ve zor geçiyordu artık rahatız.gogo2405 didim bu sefer canim uzaga gidemiyoruz cocuklarla antalya cok uzak geliyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?