- 20 Eylül 2012
- 22.170
- 89.400
- 798
evet ablacim erkeklerle kadinlar cok farkli, okul insallah duzene sokar bizi..İyiyim canım Teşekkürler
Sağol canım iyi çok şükür
Doğru canım. Arada gazını alıyorum hatunun çarşıya çıkarttım bikaç kez tatile gitcez ya hadi bikini alalım hadi elbise bakalım tişört alalım her seferinde bi parça alıp dönüyoruz iyi geliyor.
Teşekkürler nezosum
Maalesef ömür boyu sürüyo aslında aşı oluyormuş ama geçici 3 ay falan korumali. Alerji ödem yapıyo ilaçlar iştah açıyor ya kullanmaz tombul olcaz yada arada böyle geçiştirmeye çalışıyorum ben. Yulaf ezmesi ve ısırgan otu iyi geliyormuş belirtileri hafifletiyolar ama bazen çok tıkanıyorum ben ilaçsız geçmiyor. Alıştım artık diye düşünüyorum genelde ama bazen oturup ağladığım bile oldu nolcak böyle diye. Napalım Allah başka dert vermesin. Hee birde alerji testi yaptırıp sonuca göre davranmakta faydalı olabilir.
Maşallah çok tatlı ismi Alya galiba
Side Manavgat inşallah bebeğim
Oh ne güzel tadını çıkarın tatilin siz nereye gidiyorsunuz
Hee güzel durakta bekledim biraz baktım olcak gibi değil azalır gibi olunca attım kendimi yola 5 dakkada koşarım diye yolun yarısını yüzerek geçtim resmenEve girdim attım kendimi duşa kıza ocağa su koy ocağa dedim duştan çıkınca nescafe içtim üstümde şu an hırka ayağımda çorapla oturuyom eşimde dalga geçti iyiki yüzme ogrenmisiz diye birde artık Eskişehir'de yaşadığını idrak etmisindir dedi Hee dedim bugün anladım.
Olur arada baba oğul arasında napican idare etcen
Okulda düzene girer canım
Maalesefe erkekler daha sabırsız kuzum arada sen kalıyorsun bu aralar eşinde stresli işten dolayı ama çocuklar için dünya oyundan ibaret
habersiz misafir kotu olmus kuzum..dun arayacagiz dediler aramadilar tak misafir geldi
ay spor bitmis havlu ustumde
neyseki evde yemeklerimiz boldu
yemek salata meyve cay kahve agirladim misafirlerimi
formasyon sertifikami alcaktim wpilasyona gitcektim kaldi
esim geldi tabi yemek yok
hemen kahvalti cay mutfak topla cocuklari yika anca oturdummm
simdide esim spora ben kizlari uyutmaca
aksamda disari cikalim diyor spordan sonra
arkadanda ekliyor esim ben gelene kadar uyumazsan insaallah diye
ben uyumuyorum ki yatinca ruhumu teslim ediyorummm
spor sonrasi esinle cikabildiniz mi:)
Hazir annen varken degerlendirim bu firsatlari :)
canim, benim sana tavsiyem persembe ve cuma spor yapma.sabah
klasik kahvaltim
ara
2yk yogurt 2dilim seftali 1minik incir tarcin ile tatli istegimi bastirdim
ogle
2yk bamya
2yk menemen
2yk salata
5badem
aksam
4yk menemen
1dilim tbe
3zeytin
bir parca kasar
1haslanmis yumurta
su max 2lt icemedim hic
spor 45dk bant
50m cezam
50 s cezam
kol calistim
daha hic ziplamadim
Cuma ve cumartesi karbonhidratli birer ogun tuket.
cumartesiden itibaren sporuna devam edersin.
sok diyet asla yapma.
sporsuzluk ve yuksek karbonhidrat ogunleriyle vucudunu hayli hayli sasirtirsin:)
canim Buse kesinlikle cok dogru soylemis, yeni isine alisma sureci, Eylulun hastaligi zaten seni yoruyor.Iyi aksamlar fistiklar naslsnz ? Bugun toplanti vardi gec cktm raporlama yaptm butun gun ve bu is hep boyle yogun gtcek sanrm cok kotuyim bu gidisle hasta olcam oglen salata yiom aksam sifir yemek sabah desenz cay yanina ceyrek simit bu gdsle hasta olcam yazck menüde yokki burayada gremiorn ne olcak boyle
Ama birde duzenli beslenmezsen hasta olursun, sinirlerin yipranir..
Sabah guzel bir kahvalti yap bol yumurtali seni epey yok tutar.
Yaninada 1 avuc ceviz ya da badem-findik al.
Ogleni cay-kahve ve bu kuruyemislerle yap.
Cok zorda kalirsan bir hamburger ya da bir sandvic ye.
aksamda evde aksam yemegini ye canim.
takimda hepimiz idare ederiz bu zamanlarini biliyorsun.
gececek yogun gunler guzelim:)
ahh ahh dilimde tuy bitti, sakin aninda konusuyorum guzelce, hak veriyor, sonra ufacik bir kriz aninda yine basa donuyoruz.Bu olaylar yasanirken paravan olmak yerine sonrasinda o pismanlik anindayken esimle sakince konusuyorum hep. Defalarca yasadik. Ise yariyor mu bilmiyorum ama belki frenliyordur bazi tepkilerini. Sonuc yine ayni oluyor daha cok konusmalar yaparim gibi geliyor bana da. Napcan boyle böyle buyucekler kocalar:))
Konusmuyorum bugun esimle.
Isten aksam 8.30da geldi, ben tum gun harap oldum dogum gunu partisinde Akinin pesinde..
2 saat araba kullandim, alisveris yaptim.
Pasamiz 8.30da gelip, Akinlada oyun bile oynamadi...
Cok yorgunmus, acti cizgi film izlediler beraber...
Bende vurdum kafami yattim Busem..
Sanki dunya uzerinde tek calisan erkek kendisi, sanki hamilede o, dunya etrafinda donuyor...
gecmis olsun canim gecen hafta gonca ablada oyleydi tez sifalar diliyorum..Canim ilac yazliktaydi. Koyden ilceye hastaneye gidip yazdırmak gerekiyordu Sağlık ocaklari yazamıyor o yuzden hasta hasta surundum. Buraya geldim simdi alacagim yatmadan. Ama ben baskule ciktim cumadan fazla cikti kilo farketmistim zaten. Gecer umarim cumaya kadar. Suratim bile sismis
Canim her bir satiri yazdiktan sonra alt satira in.Ya arkadaşlar ben menümü alt alta yazamıyorum yazsamda yine paylaştığımda yanyana geliyo
O sekildede mi olmuyor?
Son düzenleme: