- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
ay sorma işyerinde tutuyorum bazen kendimi.Ay çekilecek gibi değil,ben çok zahmetli buluyorum lavabo olayını :)))Akşama kadar git gel oluyor Allahtan çok kişi yok burda milletin gözüne batardım kesin dk başı lavabo, Ahhh diyet aşkı nelere kadirsin sen :)))))))
Özel şirkette muhasebe canımay sorma işyerinde tutuyorum bazen kendimi.
ama evde yarım saatte bir wce ablama ugruyorum iyilermi diye
ne iş yapıyosun canım?
meslektaşız. gerci benimki ön muhasebeÖzel şirkette muhasebe canım
İç Anadolunun göbeğinde Kayseri:))meslektaşız. gerci benimki ön muhasebe
hangi ildesin
Karsu tekstil , firmasını biliyomusunİç Anadolunun göbeğinde Kayseri:))
Canım isim olarak biliyorum ama biz mobilya imalatçısı olduğumuz için tekstil firmalarını pek bilmemKarsu tekstil , firmasını biliyomusun
yok kız Karsu baya büyük bir firmaya Kayseri'nin bildiğim kadarıyla ondan şeddimCanım isim olarak biliyorum ama biz mobilya imalatçısı olduğumuz için tekstil firmalarını pek bilmem
Hayırlı olsun canım@Yawrukush evet canım 2.tercihime girdim .hacettepe elektronörofizyoloji
Dahlia_ nerelerdesin sen kuzummmmmmm
yok kız Karsu baya büyük bir firmaya Kayseri'nin bildiğim kadarıyla ondan şeddim
alerji olarak neyin varBuralardayım canım...
Canım sıkkın, huzursuzum, alerjim tavan yapmış gibi, buralara bir yerlere bayılmak istiyorum :)
Seboreik dermatitim var..alerji olarak neyin var
hayırdır canın neye sıkkın?
Canım bu kadar sıkma canını, bende 15 ay bekledim eşimi:)) Kavuştuğun zaman bu sıkıntıların hepsini unutacaksın az daha sabır,Seboreik dermatitim var..
Asker sıkıntıları işte canım, ben bitmeden askerlik bitse iyi olucak..
gecmiş olsun canım. şampuan vs. mi? kullanıyosunSeboreik dermatitim var..
Asker sıkıntıları işte canım, ben bitmeden askerlik bitse iyi olucak..
Canım bu kadar sıkma canını, bende 15 ay bekledim eşimi:)) Kavuştuğun zaman bu sıkıntıların hepsini unutacaksın az daha sabır,
gecmiş olsun canım. şampuan vs. mi? kullanıyosun
ortlaık bi duruldu diyoruz hop ardından yine şehit haberleri.
vallahi cok zor. benim iki kardeşim asker. hemde ikiside doğuda.
elimiz yüreğimizde hep.
rabbim askerlerimizi polislerimiz korusun
akşamları biraz daha iyi oluyo gibi hava. o zaman sür bariSağol canım benim.. eskiden sadece saç diplerimdeydi, şampuanım var idare ediyor bir şekilde..
Şimdi yüzüme de geçti, doktor krem yazmıştı onu kullanmaya başlayacağım, hava o kadar sıcak ki, bu sıcakta nasıl yüzümde krem tutarım hiç bilmiyorum, dünden beri kreme bakıyorum :)
Çok zor gerçekten.. Rabbim hepsini korusun.. Sağ salim dönsünler evlerine..
akşamları biraz daha iyi oluyo gibi hava. o zaman sür bari
cünkü sürmelisinki sonuc alasın kuzum
bak nişanlın begenmicek seni
ayy canım yaaaaaÖyle yapıcam artık canım.. sabah akşam sürülmeli aslında ama sıcaklar geçene kadar günde 1 kere sürerim en azından..
Valla beğenilmeyecek durumdayım gerçekten.. Günlük hayatımda makyaj yapan biri değilim, geçen gün arkadaşımın düğünü vardı azıcık yapayım dedim, hem lekeleri, kızarıklıkları kapatmak istedim, pişman oldum desem yeridir.. Derim kuruyup pul pul dökülüyor, nemlendirici krem de sürdüm çok fazla kurumasın diye ama 2 saat sonra yüzüm berbat durumdaydı, kızarıklıklarımla gitsem daha iyiydi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?