Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay sorma işyerinde tutuyorum bazen kendimi.
ama evde yarım saatte bir wce ablama ugruyorum iyilermi diye

ne iş yapıyosun canım?

Akşama peynirli pide varmış, kaç gündür akşam yemeği yiyemiyorum, yiyebileceğim şeyler olmadığı için, bende kendime hazırlamıyorum bekletmeyim diye kuru kuruya geçiyor kaç gündür bugünde öyle olacak yarın tartı günü olmayaydı iyiydiya yapacak bişey yok
Suya devam

Seboreik dermatitim var..
Asker sıkıntıları işte canım, ben bitmeden askerlik bitse iyi olucak..
gecmiş olsun canım. şampuan vs. mi? kullanıyosun

ortlaık bi duruldu diyoruz hop ardından yine şehit haberleri.
vallahi cok zor. benim iki kardeşim asker. hemde ikiside doğuda.
elimiz yüreğimizde hep.
rabbim askerlerimizi polislerimiz korusun

Sağol canım benim.. eskiden sadece saç diplerimdeydi, şampuanım var idare ediyor bir şekilde..
Şimdi yüzüme de geçti, doktor krem yazmıştı onu kullanmaya başlayacağım, hava o kadar sıcak ki, bu sıcakta nasıl yüzümde krem tutarım hiç bilmiyorum, dünden beri kreme bakıyorum :)

Çok zor gerçekten.. Rabbim hepsini korusun.. Sağ salim dönsünler evlerine..

akşamları biraz daha iyi oluyo gibi hava. o zaman sür bari
cünkü sürmelisinki sonuc alasın kuzum
bak nişanlın begenmicek seni

akşamları biraz daha iyi oluyo gibi hava. o zaman sür bari
cünkü sürmelisinki sonuc alasın kuzum
bak nişanlın begenmicek seni

Öyle yapıcam artık canım.. sabah akşam sürülmeli aslında ama sıcaklar geçene kadar günde 1 kere sürerim en azından..
Valla beğenilmeyecek durumdayım gerçekten.. Günlük hayatımda makyaj yapan biri değilim, geçen gün arkadaşımın düğünü vardı azıcık yapayım dedim, hem lekeleri, kızarıklıkları kapatmak istedim, pişman oldum desem yeridir.. Derim kuruyup pul pul dökülüyor, nemlendirici krem de sürdüm çok fazla kurumasın diye ama 2 saat sonra yüzüm berbat durumdaydı, kızarıklıklarımla gitsem daha iyiydi :))

ayy canım yaaaaa
zeytin yağınıdamı denesen acaba. malum herşeye iyi gelio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…