cok guzel menu ve sporun kuzum.Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 kk peynir
Domates salatalık
7 adet yeşil zeytin
Sütlü şekersiz kahve
2 dilim ekmek
Patlıcan közlemesi
Ara
Leblebi
Yeşil çay
Öğle yok
Ara
4 adet erik
Akşam
Taze fasulye yemeği
Yoğurt
Sahanda yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Su 3 litre
Adım 4500 civarı
Bacak egzersizleri
@AKovserYawrukush
iyi yaptin kuzum :)bende flim izliyodum ara verdim canım ,bi bakıyım buraya dedim
afiyet olsun kuzucuğuma :)
harikasin canim :)Evet çok hırslandım haftaya daha iyi vericem önce kendime sonra sizlere söz
oh oh masallah, bol ter atmalar :)Yarım saattir bisikletin üstünde spor yapıyorum bugün hıç spor yapamadım
canım ,kuzenim doğum yaptı ona gittim,bugün kuaföre felan gittim alış verişe çıktım öyle bi kaç gün yoğundum biraz. neti açtığımdada facede biraz okey oynayıp çıktım hepcok guzel menu ve sporun kuzum.
yukarida yazdim, mutlaka odul yap sporada 1-2 gun ara ver canim..
iyi yaptin kuzum :)
su aralar cok gelmiyorsun takima..
canim menuleriniz ne kadar kotu olursa olsun yazin lutfen..Yawrukush kaptanım benim menüler çok düzensiz bu aralar ,misafirlik yüzünden 2 gündür menüm yok.ama yarın yazıcam söz. bugüde çok karışıktı.cezalarımıda yazıcam yarın
Evet ya şuan sırılsıklam oldum bu Zayıflamak ne zor iş offfffharikasin canim :)
oh oh masallah, bol ter atmalar :)
oo gozunuz aydin bebisiniz hayirli olsun canim:)canım ,kuzenim doğum yaptı ona gittim,bugün kuaföre felan gittim alış verişe çıktım öyle bi kaç gün yoğundum biraz. neti açtığımdada facede biraz okey oynayıp çıktım hepama eski formuma dönücem :)
bi hatırlasam yazıcam zaten.gelip gidip atıştırma şeklinde yedim hep.düzenli masa kurup yemediğim için yazamıyorumcanim menuleriniz ne kadar kotu olursa olsun yazin lutfen..
yazmadikca kacamaklar artiyor, kilo veremiyoruz, halimiz ortada...
kilo almak da bir o kadar kolay:)Evet ya şuan sırılsıklam oldum bu Zayıflamak ne zor iş offfff
sağ ol canım benim :)oo gozunuz aydin bebisiniz hayirli olsun canim:)
tamam eski feyzayi bekliyoruz..
o zaman yarindan itibaren duzenli menu istiyorum kuzum...bi hatırlasam yazıcam zaten.gelip gidip atıştırma şeklinde yedim hep.düzenli masa kurup yemediğim için yazamıyorum
Aynen :))))kilo almak da bir o kadar kolay:)
tamam canım söz :)o zaman yarindan itibaren duzenli menu istiyorum kuzum...
anlastik kuzum:)tamam canım söz :)
Tamam bitanem :) Vücut alıştı bence de..Meliscim bugun ve yarin biraz fazla karbonhidrat ye.
1-2 gun de spora ara ver.
vucudun hep ayni duzenden dolayi bir denge yakaladi muhtemelen, kilo veremiyorsun.
biraz duzenini , dengeyi degistir, vucudun da sasirsin guzelim
evet canim sasirtmak lazim..Tamam bitanem :) Vücut alıştı bence de..
iyi geceler canim :)Arkadaşlar sporumu yaptım duşa gidiyorum hepinize iyigeceleerrrr:)))))
53.5 u görsem rahatlıycam kuzum :) Hep 54 lerde geziyom:)evet canim sasirtmak lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?