cok guzel menu ve sporun kuzum.
yukarida yazdim, mutlaka odul yap sporada 1-2 gun ara ver canim..
hedefin bu hafta 53,5 olsun guzelim :)53.5 u görsem rahatlıycam kuzum :) Hep 54 lerde geziyom:)
Dediğin şekilde yapıcam canım:)
İnşallah haftaya derece yaparız
sanada iyi istirahatler Melisim:)İyi geceler fıstıklar
Haftaya güzel güzel gidicek kilolar eminim..Evet çok hırslandım haftaya daha iyi vericem önce kendime sonra sizlere söz
İnşallah bitanemm:) Hedefimi 53.5 olarak belirliyorumhedefin bu hafta 53,5 olsun guzelim :)
insallah derece gelir:)
İyi geceler canımArkadaşlar sporumu yaptım duşa gidiyorum hepinize iyigeceleerrrr:)))))
Menun istah acici ablacim, gobek atmanda favorim oldu:)Menüm
Sabah 1 yumurta badem ceviz peynir
Öğlen 4 çiğköfte bol yeşillik yarım lavaş
Ara kahve 1 Elmalı kurabiye
Akşam küçük cipura ızgara salata
Kahve biraz kuruyemis
Su 2.5
Spor 3500 adım 15 dk göbek atma
Hoşgeldin Seyhan ben iyiyim canım sen nasılsın. Hayırlı olsun torun geliyor demek . Fazla kilo almamışsın 65 lemi mezun olmuştun yanlış hatırlamıyorsam.Iyi geceler kizlar geldim ben yine nasilsiniz özledim hepiniziMavibocuk evlendinmi sekerim sen diger kizlar siz nasilsiniz A ASYA1 dogurdumu gogo2405 sen nasilsin saricicek123 yine buralardasin gördüm seni B belindamm sibel nerelerde D3S1R3 demetim sen nasilsin veee ebedi rakibim
haeshin busem sen iyimisin defnem denizim nasil büyüdülermi Yawrukush sevgili özgem hani kizin oluyodu kiz senin yüzde yetmis öptüm sekerlerim hepinizi yarin gelirim yine bu arada kilom 71.5 bu sondakide torunum olacak kizlar benim kizimiz yani insallah
ablacim hosgeldin, ozlemistik seni, nasilsin?Iyi geceler kizlar geldim ben yine nasilsiniz özledim hepiniziMavibocuk evlendinmi sekerim sen diger kizlar siz nasilsiniz A ASYA1 dogurdumu gogo2405 sen nasilsin saricicek123 yine buralardasin gördüm seni B belindamm sibel nerelerde D3S1R3 demetim sen nasilsin veee ebedi rakibim
haeshin busem sen iyimisin defnem denizim nasil büyüdülermi Yawrukush sevgili özgem hani kizin oluyodu kiz senin yüzde yetmis öptüm sekerlerim hepinizi yarin gelirim yine bu arada kilom 71.5 bu sondakide torunum olacak kizlar benim kizimiz yani insallah
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | - | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | - | |
gogo2405 | 50M | - | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
happy_moon | - | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Alya008 | - | - | - | - | - | - | - |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | - |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
Hafife alıyorsun ya inşallah bir şey çıkmaz.gerek yok canım :) sen napıyosun nasılsın,bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?