- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
bu hafta yeni bir spor düzeni oluşturucam kendime. kaptanım.sanki ulkeler arasi ucus yapmista, jetlag olmus gibi kuzular, bugun oyun moyun derken gec yatirmaya calis kuzum :)
ablam hastaligin sonucu, sagligina kavus, eksilerde gelir :)
canimmmm cook sevindim, gozumuz aydinnn :)
feyzoss kopegin asilarini sordun mu sen?
dunden beri benim aklim bunda...
cunku sahipli bile olsa asilarini tam yaptirmayabiliyor bazi insanlar.
hatta kopeklerin asi karneleri oluyor, asi karnesini gormek isteseydin.
canim saglik bu...
hayirli cumalar Ebrum, hayirdir insallah agrin sancin mi vardi gulum?
tebrikler mavisim:)
dinlen gulum, doktorunda soyluyor hep zaten.
sonlara dogru 30 haftadan sonra agrilar, kasilmalar artiyor, endiselenme sakin.
varsin ev isleri beklesin onemli degil.
bende oglanla her zamanki gibiyim iste.
esim son gunlerde isten dolayi stresli, evde hep gergin havalar.
hayirlsii bakalim gulum..
ablam izne ayrildigin kilona (55.1) donene kadar liste disi yarisacaksin.
55.1 olunca yine listeye gireceksin.
hedef kilonu 52 yaptim:)
tekrar hosgeldin aramiza.
nasilsin, her sey yolunda mi?
menulerin duzgun, yuruyus yapiyorsun, regli mi yakin kuzum?
tebrikler feyzos:)
canim kacamak yapma, sen sadece kacamak yaptiginda arti cikiyorsun biliyorum.
demekki bu hafta biraz kacirdin...
bu hafta bozmadin Busem biliyorum, regli geliyordur guzelim:)
huysuzluguda 1-2 gune gecer insallah:)
bende cok seviyorum filtre kahveyi kafeinsiz aldim hupletiyorum:)
günaydın canım :)Günaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
banada söyle bende yapıyım kızbu hafta yeni bir spor düzeni oluşturucam kendime. kaptanım.
kötüye bişey olmazHafife alıyorsun ya inşallah bir şey çıkmaz.
Seyhancim iyiyiz canim hadefe eremedik ne yazik ki hala. Defne ve deniz buyuyorlar ananedeyiz bu hafta yaz tatili yazlik ve koy arasinda geciyor. Torun geliyormuş gozunuz ayin saglikla dogsun insallah. Sen nasilsin dondunuz mu kolne tr den.Iyi geceler kizlar geldim ben yine nasilsiniz özledim hepiniziMavibocuk evlendinmi sekerim sen diger kizlar siz nasilsiniz @ASYA1 dogurdumu gogo2405 sen nasilsin @saricicek123 yine buralardasin gördüm seni @belindamm sibel nerelerde @D3S1R3 demetim sen nasilsin veee ebedi rakibim
haeshin busem sen iyimisin defnem denizim nasil büyüdülermi @Yawrukush sevgili özgem hani kizin oluyodu kiz senin yüzde yetmis öptüm sekerlerim hepinizi yarin gelirim yine bu arada kilom 71.5 bu sondakide torunum olacak kizlar benim kizimiz yani insallah
aynen banada lazım oGunaydin kizlar balon gibiyim yine ya delircem wc ye gidemedim dun galiba ondanduzenli bi egzersoz belirlemeliyim kendime
22 ağustos ve 25 ağustostata düğün ablacım :)) sen nasılsın ablacım:))Iyi geceler kizlar geldim ben yine nasilsiniz özledim hepiniziMavibocuk evlendinmi sekerim sen diger kizlar siz nasilsiniz @ASYA1 dogurdumu gogo2405 sen nasilsin @saricicek123 yine buralardasin gördüm seni @belindamm sibel nerelerde @D3S1R3 demetim sen nasilsin veee ebedi rakibim
haeshin busem sen iyimisin defnem denizim nasil büyüdülermi @Yawrukush sevgili özgem hani kizin oluyodu kiz senin yüzde yetmis öptüm sekerlerim hepinizi yarin gelirim yine bu arada kilom 71.5 bu sondakide torunum olacak kizlar benim kizimiz yani insallah
Ablacımm o bendede sıksık oluyorGunaydin kizlar balon gibiyim yine ya delircem wc ye gidemedim dun galiba ondanduzenli bi egzersoz belirlemeliyim kendime
Tempolu yürüyüş. ardından jillian yapmayı planlıyorum.banada söyle bende yapıyım kız
Bilgiler süper Teşekkürler kaptaniskom...KILO VERMESI DURAN VEYA AZALAN ARKADASLARA TAVSiYELER...
- Cuma ve cumartesi gunleri olmak kaydiyla karbonhidrat agirlikli bir beslenme uygulayabilirsiniz.
- Duzenli spor yapan arkadaslarim 1-2gun spora ara verebilirsiniz.
- Spor yapmayan arkadaslarim, kendinize bir egzersiz belirleyip, haftada 5-6 gun yapabilirsiniz.(yuruyus, jilian, leslie, evde yapabileceginiz diger egzersizler vs)
- Spor rutininizi degistirebilirsiniz.Mesela her gun yuruyus yapan arkadaslarim, yuruyus yerine tum vucudu calistiran,evde yapilabilecek egzersizler yapabilirsiniz.Ya da evde kas agirlikli egzersiz yapan arkadaslarim bu hafta yuruyus yapabilirsiniz.
- Aksam 7den sonra bir sey yememeye gayret ediniz.Ama cok acikirsaniz saat 7den sonra, 1 bardak sut, 1 kase yogurt, 1 salatalik, ya da 1 tabak salata yiyebilirsiniz.
- Ara ogun yapmaya gayret ediniz.3 ana ogunun aralarina, ara ogunler koyarsaniz, acikmaz ve yememeniz gereken seylerden uzak durabilirsiniz.Ara ogun tavsiyeleri 1 avuc kuruyemis(findik,badem, fistik, ceviz, leblebi) , 1 bardak sut, 1 kase yogurt, cig sebze(salatalik, havuc,brokoli vs), 1 adet meyve, yarim paket eti form biskuvi, 1 dilim ekmek ile zeytin-peynir, cay-kahve-bitki caylari vs.
Benimde favorim çok severim oynamayı kapı gıcırtısına oynarım aslındaMenun istah acici ablacim, gobek atmanda favorim oldu:)
Kolay gelsin canımCanlarim Akin uyudu, camasir asip, yemek hazirlayacagim.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Lutfen menulerinizi yazmayi unutmayin, yarina gorusmek uzere.
Günaydın ebrum sanadaGünaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
Günaydın kolay gelsingunaydin ac bekleyen 2 sıpa
hazirlanacak kahvalti
ve konserve yapilcak 30 kg domates beni bekliyorrrr
insaalah gelcem yineeeee
Günaydıngunaydın. mutlu hafta sonları.
Günaydin ebru nasilsin canimGünaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
Döndük sekerim iyiyiz izin cok iyi geldi bes kilo artiyimSeyhancim iyiyiz canim hadefe eremedik ne yazik ki hala. Defne ve deniz buyuyorlar ananedeyiz bu hafta yaz tatili yazlik ve koy arasinda geciyor. Torun geliyormuş gozunuz ayin saglikla dogsun insallah. Sen nasilsin dondunuz mu kolne tr den.
Çok sevindim ablacım :)Bu sabah kilom 66.6 duzenime geri dönmek iyi geldi
Şükür ablam iyiyim hamd olsun, sen nasılsın? Nasıl geçti tatil?Günaydin ebru nasilsin canim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınÇok sevindim ablacım :)
Nasılsın bakalım?
Şükür ablam iyiyim hamd olsun, sen nasılsın? Nasıl geçti tatil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?