Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı bitti ev supuruldu silindi fırına temizleyici sürdüm bekliyorum maden suyu içiyorum bi taraftan. Kızım arkadaşıyla buluşmaya gitti sabah onuda tarttik 53.1 olmuş gayet iyi gidiyor banada azimli geçen gün dışarı çıkalım dedim sinemaya falan gideriz bişeyler yeriz kabul etmedi cumartesi yiyen zaten bugün olmaz dedi bana
Galiba birbirimizi frenliyoruz

benim domatesler bitti
mutfağıda parlattım
öyle boş boş oturdummm
eşim yemek getirse diye bekliyorummmmmm
böyle serin bir günü özlemişim
kasım doğumluyum diye sanırım böyle kasvetli kapalı havalar tam bana göre içim açılıyor...
aslında yalnız olcaksın bir demlik çay bir de akıcı kitap wuhuuuuu asıl keyifff o zaman başlardaaaaaaaa nerdeeeee

Canım çok çok geçmiş olsun nasıl oldu kolun. Bizde de bir ara Sivas kangalı vardı bebekti dana kadar olmuştu. İnanılmaz duygusal ve aşırı güçlü bir köpek. Bir şey ters gitti diye yapmıştır yoksa zarar vermez. Sizinkini korkutmak istedi sanırım seni ısırarak çok akıllıdır kangallar ama bir doktora gitseydin keşke

Ben kendimi biliyorum sen de beni çok iyi çözdün canım

Süpersiniz canım valla harika kızının hdefi kaç kg?
Ellerine sağlık bitanem. Ne güzel hayal kurmuşsun öyle

Valla onumde cigdemler cekirdekler krakerler yiyorlar ha gofret aciyo annem simdi. Daha bir yazdir sahilde agzima bisey koymadim bari karsiligini alabilseydim icim yanmazdi
Çok acıklı oluyo o durumlar Kolay gelsin canım azcık ucundan al bari diycemde bi kere alınca daha çok istiyor insan
Sağol canım 45/46 olsa yeter

Ben hala krdeşimin düğün için koşturmalar yapıyorum. Erkek kınası olacak ayrıca bizim kız kınası olacak iki farklı gün salonda birde nikah kınalar için ayrı elbiseydi ayakkabıydı çantaydı bikah için ayrı valla çok stres sıkıntı koşturdum ama şuanda herşeyim tamam çok şükür
Bugün pendiğib meşhurrr sosyete pazarındaydım inanamzsınız kızlae bildiğin orjinal etiketi üzerinde kıyafetler 10 tl 20 tl.. Bandrollü nike üstlükler 20 tl mağazasında geçen gördüğüm 99.00 tl olanı 20 ye aldım jilatinli vs vs
Bu arada en bombası h&m in yine orjinal üstlüğünü 2.5 tl ye almış olmam hahhahah
Eşim diyo dünyayı aldık ne aldığını bile unuttun hadi çıkalım dur diyorum son 16 tl kaldı ben buna 2 elbise daha alırım dedim ve aldım hahhaha
Şuanda herkes evde uyuyor bende bu fırsat geçmişi okudum ve iletişime geçebiliyorum çok şükür... Dün spora gittim iç bacak çalıştım sanırım abarttım ölüyorum bugün gitmedm o yüzden. Kaslarım biraz dinlensin hem işlerimi hallettim.
Annemlere gidicem ptesi akşam cunartesi akşama kadar orda kalıcam. Çeyiz sericez. Umarım yemek olayı abartmicam zaten ceza aldık
Kızlar söz çok daha sık gelmeye çalışıcam hep akşımdasınız 8 gündür kv bende olduğu için çok koşturuyorum. Onun yanında elime tel almamaya çalışıyorum vs vs
Yawrukush canım geçmişi okuyunca gördüm evde tatsızlık kötü ama şöyle düşün bizim evde hiç tartışma olmaz diyen bir kişi olamaz insanz isteklerimiz ve fikir ayrılıklarımız mutlaka olacaktır. Eşin artık ailesini düşünerek karar alacaktır ve inan hayırlı karar alınacaktır. Bebeğini ve kendini düşün lütfen. Dualarım seninle cnm

ters giden bişey yoktu canım . iki köpekte dişi olduğu için sanırım . gayet iyiyim bir sorun yok :)

wuuuuu baby sendemi akrepsin :)

Ben nisan dogumluyum bahari hic sevmem alerjilerim azar hep:)))
Sen ne guzel hayaller kuruyorsun bakim öyle. Dur sen dur bi 10 yil sonra yapabiliriz 3. Yu dogurmayalim bari :))

Ay biliyorum ben o pazari eltiskomla gitmiştik bi kere acaip güzel kıyafetler vardı elbise almıştım ordan . Burdada çarşamba pazarı var aynı öyle sürekli gitsem maaşı bırakıp gelirim herhalde eve çok yakın neyse ki işte oluyorum akşamüstü pek bişey kalmamış oluyo
10 kg bile yok vericek inşAllah
Verir maşallah benden azimli 56.7 falandı başta

Çok acıklı oluyo o durumlar Kolay gelsin canım azcık ucundan al bari diycemde bi kere alınca daha çok istiyor insan

Sağol canım 45/46 olsa yeter
He insan basladi ki birakamiyo gonca zaten kavrulmus cigdem trans yag yemiyorum hic artik ben.
Gonca alışveriş yapcan ki kiz sen de tatil oncesi:)) nena sibel falan yapmisti. Yoksa ben gibi 3 yillik terlik 5 yillik sunuk sortla mi gitcen alisveris yaparsan foto isteriz ne zamandir kimse aldiklarini atmiyo en son kadriye attiydi.

Yaaa oyle yaydira yaydira pazar gezmek isterdim normalde pek sevmem hep strese girerim pazarlarda burnum kasinir nedense ama sen öyle bi anlatmissim ki canim cekti. Iyi yapmissin hepsini gule gule saglikli gunlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…