Valla senay bu sene de gecen seneye gore bomba gibi gezdim ama kışa daha bi bomba giresim.varCanım yaa zor ama düşünsene seney yaz bomba gibi geziceksin o sahilde
Selam nasilsin new rakibemSlm bayanlar
He insan basladi ki birakamiyo gonca zaten kavrulmus cigdem trans yag yemiyorum hic artik ben.
Gonca alışveriş yapcan ki kiz sen de tatil oncesi:)) nena sibel falan yapmisti. Yoksa ben gibi 3 yillik terlik 5 yillik sunuk sortla mi gitcenalisveris yaparsan foto isteriz ne zamandir kimse aldiklarini atmiyo en son kadriye attiydi.
Bak migros ta acayip dusmus 32 liraya bikini 44 liraya mayo aldim money club cartla indirimde . Benimkilerde cortlamis. Ama sort falan almadim gecen seneki rengi atmis siyah uzun tisort ve resmen iki beden buyuk arkasi cuvallamis sortla gezdim. Millet pek bi bakimliydi mis gibi topuklu ayakkabilarla falan iniyodu aksam yemegine biz yine esimle sipidik terlikleri suruye suruye :))) didime arkadaslarda gelecekmis bilmiyorum onlarin yaninda o kadar rahat gezemeyebilirim ama alisveris yapmicam.ay çok güldüm bişeyler alırım herhalde. Bikaç şort falan var ama büyük geliyo 3 sene önceden kalma .Geçen seneden elbise var bikaç bir bikini var kontrol etmem lazım bi yeni mayom var havuz için yeni almıştım. Bak iyi aklıma getirdin pazartesi evdeyim bi kontrol edeyim 3. Senesi olcak mayom vardı cortlamis geçen havuza giyeyim dedim giyemedim sallam sullam olmuş ben bi bikini daha alayım en iyisi şort falan bakayım yaşasın alışveriş
Bakayım migrosa bende pentiye bakacaktım ordada indirimli bayaa bikinimi ordan almıştım.Bak migros ta acayip dusmus 32 liraya bikini 44 liraya mayo aldim money club cartla indirimde . Benimkilerde cortlamis. Ama sort falan almadim gecen seneki rengi atmis siyah uzun tisort ve resmen iki beden buyuk arkasi cuvallamis sortla gezdim. Millet pek bi bakimliydi mis gibi topuklu ayakkabilarla falan iniyodu aksam yemegine biz yine esimle sipidik terlikleri suruye suruye :))) didime arkadaslarda gelecekmis bilmiyorum onlarin yaninda o kadar rahat gezemeyebilirim ama alisveris yapmicam.
Millet zayifladikca ustune basina ozenmeye baslar bende de ne oldu biliyo musunuz yillardir vucuduma gore giyineyim kalin belimi saklayim ince bacagimi gostereyim numaralarindan oyle sıkılmışim ki saldim gitti. Eski tusku ne bulsam giyiyorum.
Teşekkürler iyiyim sizler nasılsınız:)))Selam nasilsin new rakibem
Zeytini yagiyla ye ve bulabilirsen tereyagi da ye mutlaka hadi bakalim.hayirli olsun bu sefer olur insallahMenümü yazayım bende
Sabah 2 tavada yumurta çiğ çerez yarım şeftali yarım armut peynir zeytin
Ara 3 kuru erik biraz çiğ çerez
Akşam biraz yaprak sarması ve mercimekli köfte yiyen ve salata yoğurt
Su pek içmedim bugün 1 lt anca olmuştur daha içerim
Spor ya yürüyüşe ya salona gidicem gece yazarım
haeshin busem Karatay diyeti kitabını aldım okuyorum tekrar dünde denemeye başladım inşallah başarılı olurum bu defa
Hamidolsun iyiyiz:)))Teşekkürler iyiyim sizler nasılsınız:)))
Kiz ben de simdi seni sordum sen bu saate kalmazdin pek iyisin de mi gunaydin :))Selam guzeller nasilsiniz , nasil geciyor haftasonunuz?
Biz hala kahvalti masasindayiz, ancak gelebildim kusuruma bakmayin kizlar:)
Busem Akin gece uyumak bilmedi sabahta gec kalktik:)Kiz ben de simdi seni sordum sen bu saate kalmazdin pek iyisin de mi gunaydin :))
Iyiyim ozgecim ayni telas:) deniz uyandi baya oldu defneyi zar zor simdi uyandirdim gece ne uyucak bilmem:))) biseyler yesinler lunaparka goturcem onlari sozum vardi.Busem Akin gece uyumak bilmedi sabahta gec kalktik:)
Kahvalti hazirla falan derken hala masadayiz:)
Sen nasilsin canimmm?
Kolay gelsin ozgem insan listeledi mi yapmis gibi hissediyor yav iyi olmus:))Vee kahvalti bitti, masa toplandi, bulasiklar toplandi.
SImdi takima bakicam sonra bir suru halledilecek is var.
Elektrikli supurgem bozuldu esim bir bakkacak hallolacak gibi mi diye.
Arabamin muayenesi geldi onu yaptiracagiz.
Akinin okulunun internetten halledilmesi gereken isleri var onlar hallolacak.
Aksama ve oglene yemegim var Allahtan dunden cok yaptim:)
Dag gibi yikanmis, utulenmeyi bekleyen camasirlarim var onlarada sira ne zaman gelir bilinmez:)
Aksam ustude arkadaslar termosla caylarimizi alip parka gidelim diyorlar, simdilik pek gozum kesmiyor bakalim aksama fikrimiz degisir mi?
Birde tasinirken Akinin akulu arabasinin sarj aletini kaybetmisiz, nasil olduysa, yenisini almamiz lazim:)
Heh buraya bunlari yazmam iyi oldu hemde haftasonu gorev listemi yazmis oldum:))
sanada guzel haftasonlari Ebrum :)Günaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
30 kilo mu gozlerim yuvalarindan cikti resmen :))gunaydin ac bekleyen 2 sıpa
hazirlanacak kahvalti
ve konserve yapilcak 30 kg domates beni bekliyorrrr
insaalah gelcem yineeeee
canim leslie yapsana, hem bebek ihtimaline karsi da agir bir spor degil, tehlikeli bir durum yaratmaz:)bu hafta yeni bir spor düzeni oluşturucam kendime. kaptanım.
sanada bebegim:)günaydın kızlar,güzel hafta sonları hepimize :)
senin regli yaklasti Busem heralde...Gunaydin kizlar balon gibiyim yine ya delircem wc ye gidemedim dun galiba ondanduzenli bi egzersoz belirlemeliyim kendime
kiz sende lesliee yaaaap :)aynen banada lazım o
ohh ohhh suyundan da:)Bu sabah kilom 66.6 duzenime geri dönmek iyi geldi
hangimize izin iyi gelmiyor ki ablam, tatli tatli kilocuklari alip donuyoruz:)Döndük sekerim iyiyiz izin cok iyi geldi bes kilo artiyim
Elif'e masallah ,gurur duydum ,hayat boyu boyle azimli olur insallah ablacim:)Kahvaltı bitti ev supuruldu silindi fırına temizleyici sürdüm bekliyorum maden suyu içiyorum bi taraftan. Kızım arkadaşıyla buluşmaya gitti sabah onuda tarttik 53.1 olmuş gayet iyi gidiyor banada azimli geçen gün dışarı çıkalım dedim sinemaya falan gideriz bişeyler yeriz kabul etmedi cumartesi yiyen zaten bugün olmaz dedi bana
Galiba birbirimizi frenliyoruz
ehehe bende hiic denizde istifimi bozmam, annemler falan aman aman cocuk bogulacak diye kriz gecirir:)Deniz asiri dalgali kizlar kiyiya vurdudefneyi dalga icine aldi biraz once cok korktu bur musibet bin nasihattan iyiymis derler ya dogru :)))
kolay gelsin ablacim:)Biz artık çıkıyoruz evden pazara gitcez.
canim cok yoruldun yine son gunlerde, ama dugun telasiniz bitsin ortalik durulur Senayim:)Ben hala krdeşimin düğün için koşturmalar yapıyorum. Erkek kınası olacak ayrıca bizim kız kınası olacak iki farklı gün salonda birde nikah kınalar için ayrı elbiseydi ayakkabıydı çantaydı bikah için ayrı valla çok stres sıkıntı koşturdum ama şuanda herşeyim tamam çok şükür
Bugün pendiğib meşhurrr sosyete pazarındaydım inanamzsınız kızlae bildiğin orjinal etiketi üzerinde kıyafetler 10 tl 20 tl.. Bandrollü nike üstlükler 20 tl mağazasında geçen gördüğüm 99.00 tl olanı 20 ye aldım jilatinli vs vs
Bu arada en bombası h&m in yine orjinal üstlüğünü 2.5 tl ye almış olmam hahhahah
Eşim diyo dünyayı aldık ne aldığını bile unuttun hadi çıkalım dur diyorum son 16 tl kaldı ben buna 2 elbise daha alırım dedim ve aldım hahhaha
Şuanda herkes evde uyuyor bende bu fırsat geçmişi okudum ve iletişime geçebiliyorum çok şükür... Dün spora gittim iç bacak çalıştım sanırım abarttım ölüyorum bugün gitmedm o yüzden. Kaslarım biraz dinlensin hem işlerimi hallettim.
Annemlere gidicem ptesi akşam cunartesi akşama kadar orda kalıcam. Çeyiz sericez. Umarım yemek olayı abartmicam zaten ceza aldık
Kızlar söz çok daha sık gelmeye çalışıcam hep akşımdasınız 8 gündür kv bende olduğu için çok koşturuyorum. Onun yanında elime tel almamaya çalışıyorum vs vs
Yawrukush canım geçmişi okuyunca gördüm evde tatsızlık kötü ama şöyle düşün bizim evde hiç tartışma olmaz diyen bir kişi olamaz insanz isteklerimiz ve fikir ayrılıklarımız mutlaka olacaktır. Eşin artık ailesini düşünerek karar alacaktır ve inan hayırlı karar alınacaktır. Bebeğini ve kendini düşün lütfen. Dualarım seninle cnm
aman bosver Busem, al yanina azicik meyve, taptaze salatalik ben bu yazi salatalik ve meyveyle gecirdim sahil kenarinda oh miss:)He insan basladi ki birakamiyo gonca zaten kavrulmus cigdem trans yag yemiyorum hic artik ben.
Gonca alışveriş yapcan ki kiz sen de tatil oncesi:)) nena sibel falan yapmisti. Yoksa ben gibi 3 yillik terlik 5 yillik sunuk sortla mi gitcenalisveris yaparsan foto isteriz ne zamandir kimse aldiklarini atmiyo en son kadriye attiydi.
alisverisin dibine vur ablam, daha deniz ,tatil fotosu atacaksin bize:)ay çok güldüm bişeyler alırım herhalde. Bikaç şort falan var ama büyük geliyo 3 sene önceden kalma .Geçen seneden elbise var bikaç bir bikini var kontrol etmem lazım bi yeni mayom var havuz için yeni almıştım. Bak iyi aklıma getirdin pazartesi evdeyim bi kontrol edeyim 3. Senesi olcak mayom vardı cortlamis geçen havuza giyeyim dedim giyemedim sallam sullam olmuş ben bi bikini daha alayım en iyisi şort falan bakayım yaşasın alışveriş
bizlerde iyiyiz canim, nasil geciyor haftasonun?Teşekkürler iyiyim sizler nasılsınız:)))
ohh keyifli, guzel gecsin aksaminiz Busem:)Iyiyim ozgecim ayni telas:) deniz uyandi baya oldu defneyi zar zor simdi uyandirdim gece ne uyucak bilmem:))) biseyler yesinler lunaparka goturcem onlari sozum vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?