Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay çok güldüm bişeyler alırım herhalde. Bikaç şort falan var ama büyük geliyo 3 sene önceden kalma .Geçen seneden elbise var bikaç bir bikini var kontrol etmem lazım bi yeni mayom var havuz için yeni almıştım. Bak iyi aklıma getirdin pazartesi evdeyim bi kontrol edeyim 3. Senesi olcak mayom vardı cortlamis geçen havuza giyeyim dedim giyemedim sallam sullam olmuş ben bi bikini daha alayım en iyisi şort falan bakayım yaşasın alışveriş

Ben aksam yemegimi yedim bugun hazir kizlari uyutmusken menumu vereyim
Sabah
Iki haslanmis yumurta
8 zeytin
ve zeytinyagi
Tereyagi
1 2 dilim peynir cok tuzluydu
Salatalık
Domates
Cig fistik
Cay
Aksam
1 eksi elma
2 porsiyon zeytinyagli borulce
Bir buyuk kase yogurt
Su 3 lt anca oldu ama icerim daha
Spor dalgalarla bogusmaca belki aksam yururum

Bak migros ta acayip dusmus 32 liraya bikini 44 liraya mayo aldim money club cartla indirimde . Benimkilerde cortlamis. Ama sort falan almadim gecen seneki rengi atmis siyah uzun tisort ve resmen iki beden buyuk arkasi cuvallamis sortla gezdim. Millet pek bi bakimliydi mis gibi topuklu ayakkabilarla falan iniyodu aksam yemegine biz yine esimle sipidik terlikleri suruye suruye :))) didime arkadaslarda gelecekmis bilmiyorum onlarin yaninda o kadar rahat gezemeyebilirim ama alisveris yapmicam.
Millet zayifladikca ustune basina ozenmeye baslar bende de ne oldu biliyo musunuz yillardir vucuduma gore giyineyim kalin belimi saklayim ince bacagimi gostereyim numaralarindan oyle sıkılmışim ki saldim gitti. Eski tusku ne bulsam giyiyorum.

Menümü yazayım bende
Sabah 2 tavada yumurta çiğ çerez yarım şeftali yarım armut peynir zeytin

Ara 3 kuru erik biraz çiğ çerez

Akşam biraz yaprak sarması ve mercimekli köfte yiyen ve salata yoğurt

Su pek içmedim bugün 1 lt anca olmuştur daha içerim
Spor ya yürüyüşe ya salona gidicem gece yazarım
haeshin busem Karatay diyeti kitabını aldım okuyorum tekrar dünde denemeye başladım inşallah başarılı olurum bu defa

Bakayım migrosa bende pentiye bakacaktım ordada indirimli bayaa bikinimi ordan almıştım.

Zeytini yagiyla ye ve bulabilirsen tereyagi da ye mutlaka hadi bakalim.hayirli olsun bu sefer olur insallah

Vee kahvalti bitti, masa toplandi, bulasiklar toplandi.
SImdi takima bakicam sonra bir suru halledilecek is var.
Elektrikli supurgem bozuldu esim bir bakkacak hallolacak gibi mi diye.
Arabamin muayenesi geldi onu yaptiracagiz.
Akinin okulunun internetten halledilmesi gereken isleri var onlar hallolacak.
Aksama ve oglene yemegim var Allahtan dunden cok yaptim:)
Dag gibi yikanmis, utulenmeyi bekleyen camasirlarim var onlarada sira ne zaman gelir bilinmez:)
Aksam ustude arkadaslar termosla caylarimizi alip parka gidelim diyorlar, simdilik pek gozum kesmiyor bakalim aksama fikrimiz degisir mi?
Birde tasinirken Akinin akulu arabasinin sarj aletini kaybetmisiz, nasil olduysa, yenisini almamiz lazim:)
Heh buraya bunlari yazmam iyi oldu hemde haftasonu gorev listemi yazmis oldum:))

Busem Akin gece uyumak bilmedi sabahta gec kalktik:)
Kahvalti hazirla falan derken hala masadayiz:)
Sen nasilsin canimmm?
Iyiyim ozgecim ayni telas:) deniz uyandi baya oldu defneyi zar zor simdi uyandirdim gece ne uyucak bilmem:))) biseyler yesinler lunaparka goturcem onlari sozum vardi.

Kolay gelsin ozgem insan listeledi mi yapmis gibi hissediyor yav iyi olmus:))

Günaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
sanada guzel haftasonlari Ebrum :)

gunaydin ac bekleyen 2 sıpa
hazirlanacak kahvalti
ve konserve yapilcak 30 kg domates beni bekliyorrrr
insaalah gelcem yineeeee
30 kilo mu gozlerim yuvalarindan cikti resmen :))

bu hafta yeni bir spor düzeni oluşturucam kendime. kaptanım.
canim leslie yapsana, hem bebek ihtimaline karsi da agir bir spor degil, tehlikeli bir durum yaratmaz:)

günaydın kızlar,güzel hafta sonları hepimize :)
sanada bebegim:)

Gunaydin kizlar balon gibiyim yine ya delircem wc ye gidemedim dun galiba ondan duzenli bi egzersoz belirlemeliyim kendime
senin regli yaklasti Busem heralde...

aynen banada lazım o
kiz sende lesliee yaaaap :)

Bu sabah kilom 66.6 duzenime geri dönmek iyi geldi
ohh ohhh suyundan da:)

Döndük sekerim iyiyiz izin cok iyi geldi bes kilo artiyim
hangimize izin iyi gelmiyor ki ablam, tatli tatli kilocuklari alip donuyoruz:)

Elif'e masallah ,gurur duydum ,hayat boyu boyle azimli olur insallah ablacim:)

Deniz asiri dalgali kizlar kiyiya vurdu defneyi dalga icine aldi biraz once cok korktu bur musibet bin nasihattan iyiymis derler ya dogru :)))
ehehe bende hiic denizde istifimi bozmam, annemler falan aman aman cocuk bogulacak diye kriz gecirir:)
bende birakin yahu diye milleti engellerim ayni kafadaniz Busem:)

Biz artık çıkıyoruz evden pazara gitcez.
kolay gelsin ablacim:)

canim cok yoruldun yine son gunlerde, ama dugun telasiniz bitsin ortalik durulur Senayim:)
oy o sosyete pazarlarina hastayim ben ama yillardir hic gidemedim.
ne guzel seyler buluyor insan :)
benimde yengem hic kacirmaz, bir kac semtin gunlerini takip eder gider pazarlara, defalarca onunla gitmisligim vardir.
anilarim canlandi gozumde:)
gule gule kullan canim aldiklarini, iyi gunlerde:)

aman bosver Busem, al yanina azicik meyve, taptaze salatalik ben bu yazi salatalik ve meyveyle gecirdim sahil kenarinda oh miss:)
sende al 1 sort, bir kac bir sey guzel hatunsun vesselam , okadar da kilo verdin, odul olsun canimin ici:)

alisverisin dibine vur ablam, daha deniz ,tatil fotosu atacaksin bize:)

Teşekkürler iyiyim sizler nasılsınız:)))
bizlerde iyiyiz canim, nasil geciyor haftasonun?
kuzun nasil?

Iyiyim ozgecim ayni telas:) deniz uyandi baya oldu defneyi zar zor simdi uyandirdim gece ne uyucak bilmem:))) biseyler yesinler lunaparka goturcem onlari sozum vardi.
ohh keyifli, guzel gecsin aksaminiz Busem:)
gecen hafta bizde lunaparktaydik, Akin zevkten 4 koseydi.
bayiliyor cocuklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…