ehehe akil defteri gibi oldu takim :)Kolay gelsin ozgem insan listeledi mi yapmis gibi hissediyor yav iyi olmus:))
Zeytin kendi yaptığım zeytin yağında duruyo tereyağı köyden bulduk stokladim dondurucuya eski kasarda dondurucuda malzemeler tamam da ben ekmek konusunda sıkıntılıyım hakkaten bağımlılık yapıyor galiba.Zeytini yagiyla ye ve bulabilirsen tereyagi da ye mutlaka hadi bakalim.hayirli olsun bu sefer olur insallah
Afiyet olsun canımSelam guzeller nasilsiniz , nasil geciyor haftasonunuz?
Biz hala kahvalti masasindayiz, ancak gelebildim kusuruma bakmayin kizlar:)
Oy maşallah ne çok işin var akın paşa okula başlayınca sende daha rahat edersin canımVee kahvalti bitti, masa toplandi, bulasiklar toplandi.
SImdi takima bakicam sonra bir suru halledilecek is var.
Elektrikli supurgem bozuldu esim bir bakkacak hallolacak gibi mi diye.
Arabamin muayenesi geldi onu yaptiracagiz.
Akinin okulunun internetten halledilmesi gereken isleri var onlar hallolacak.
Aksama ve oglene yemegim var Allahtan dunden cok yaptim:)
Dag gibi yikanmis, utulenmeyi bekleyen camasirlarim var onlarada sira ne zaman gelir bilinmez:)
Aksam ustude arkadaslar termosla caylarimizi alip parka gidelim diyorlar, simdilik pek gozum kesmiyor bakalim aksama fikrimiz degisir mi?
Birde tasinirken Akinin akulu arabasinin sarj aletini kaybetmisiz, nasil olduysa, yenisini almamiz lazim:)
Heh buraya bunlari yazmam iyi oldu hemde haftasonu gorev listemi yazmis oldum:))
İnşallah hep azimli olsun .sanada guzel haftasonlari Ebrum :)
30 kilo mu gozlerim yuvalarindan cikti resmen :))
canim leslie yapsana, hem bebek ihtimaline karsi da agir bir spor degil, tehlikeli bir durum yaratmaz:)
sanada bebegim:)
senin regli yaklasti Busem heralde...
kiz sende lesliee yaaaap :)
ohh ohhh suyundan da:)
hangimize izin iyi gelmiyor ki ablam, tatli tatli kilocuklari alip donuyoruz:)
Elif'e masallah ,gurur duydum ,hayat boyu boyle azimli olur insallah ablacim:)
ehehe bende hiic denizde istifimi bozmam, annemler falan aman aman cocuk bogulacak diye kriz gecirir:)
bende birakin yahu diye milleti engellerim ayni kafadaniz Busem:)
kolay gelsin ablacim:)
canim cok yoruldun yine son gunlerde, ama dugun telasiniz bitsin ortalik durulur Senayim:)
oy o sosyete pazarlarina hastayim ben ama yillardir hic gidemedim.
ne guzel seyler buluyor insan :)
benimde yengem hic kacirmaz, bir kac semtin gunlerini takip eder gider pazarlara, defalarca onunla gitmisligim vardir.
anilarim canlandi gozumde:)
gule gule kullan canim aldiklarini, iyi gunlerde:)
aman bosver Busem, al yanina azicik meyve, taptaze salatalik ben bu yazi salatalik ve meyveyle gecirdim sahil kenarinda oh miss:)
sende al 1 sort, bir kac bir sey guzel hatunsun vesselam , okadar da kilo verdin, odul olsun canimin ici:)
alisverisin dibine vur ablam, daha deniz ,tatil fotosu atacaksin bize:)
bizlerde iyiyiz canim, nasil geciyor haftasonun?
kuzun nasil?
Menün gayet güzel canım:) Sende ben gibi öğleleri yemek yemiyosun..Menum kizlar
Sabah
2 yumurta omlet peynirli
Peynir
Yarim domates
6 7 zeytin
Cig fistik
Filitre kahve
Aksam
Balik
Salata
Su 4 lt buldu
Spor 9800 adim
Ellerine sağlık kaptanım:)...KILO VERMESI DURAN VEYA AZALAN ARKADASLARA TAVSiYELER...
- Cuma ve cumartesi gunleri olmak kaydiyla karbonhidrat agirlikli bir beslenme uygulayabilirsiniz.
- Duzenli spor yapan arkadaslarim 1-2gun spora ara verebilirsiniz.
- Spor yapmayan arkadaslarim, kendinize bir egzersiz belirleyip, haftada 5-6 gun yapabilirsiniz.(yuruyus, jilian, leslie, evde yapabileceginiz diger egzersizler vs)
- Spor rutininizi degistirebilirsiniz.Mesela her gun yuruyus yapan arkadaslarim, yuruyus yerine tum vucudu calistiran,evde yapilabilecek egzersizler yapabilirsiniz.Ya da evde kas agirlikli egzersiz yapan arkadaslarim bu hafta yuruyus yapabilirsiniz.
- Aksam 7den sonra bir sey yememeye gayret ediniz.Ama cok acikirsaniz saat 7den sonra, 1 bardak sut, 1 kase yogurt, 1 salatalik, ya da 1 tabak salata yiyebilirsiniz.
- Ara ogun yapmaya gayret ediniz.3 ana ogunun aralarina, ara ogunler koyarsaniz, acikmaz ve yememeniz gereken seylerden uzak durabilirsiniz.Ara ogun tavsiyeleri 1 avuc kuruyemis(findik,badem, fistik, ceviz, leblebi) , 1 bardak sut, 1 kase yogurt, cig sebze(salatalik, havuc,brokoli vs), 1 adet meyve, yarim paket eti form biskuvi, 1 dilim ekmek ile zeytin-peynir, cay-kahve-bitki caylari vs.
canim hani spor:)bugün menüm
sabah : yumurta
1 dilim ekmek
çok az patates kızartması
1 kk peynir
öğlen : karpuz
1dilim ekmek
yeşil fasulye
yoğurt
akşam : 3 kaşık patlıcan
2 kaşık bulgur pilavı
karpuz
1dilim ekmek
su:1.5 litre
Yawrukush
tamam canim, yarina daha inmezse sabit kilonu baz aliriz :)
insallah biraz daha iner kuzum:)
sozlesmeli ogretmenlik sonuclari ne zmaan belli olacak?
haber ver bizede mutlaka.
bu arada senin dis tedavin nasil oldu canim?
canim spor yapabildin mi?
feyzos buyuk kopekler o kadar guclu oluyorlar ki, insani devirirler.
cok buyuk gecmis olsun kuzum
eline guzelce pansuman yapsaydin.
kopegin asilari tam miymis sorsaydiniz...
ellerine saglik ablalarin guzeli :)
Cok güzel olmuş :)bugün menüm
sabah : yumurta
1 dilim ekmek
çok az patates kızartması
1 kk peynir
öğlen : karpuz
1dilim ekmek
yeşil fasulye
yoğurt
akşam : 3 kaşık patlıcan
2 kaşık bulgur pilavı
karpuz
1dilim ekmek
su:1.5 litre
Yawrukush
Ya sen 30 kilo nasıl verdin onu bana de helekizimin masalinida okiyim gecmise bakacagim
Canin sagolsun uzulmeDişim çoktan geçti :) sağol sorduğun için
Sözleşmeli öğretmenlik olmadı
Valla aslında çok moralim bozuldu da napalım artık başka iş bakçam kendime olmucak böyleCanin sagolsun uzulme
cikmaz insallah bir aksilik ablacim, evet okula alisirsa bende biraz rahat ederim :)Zeytin kendi yaptığım zeytin yağında duruyo tereyağı köyden bulduk stokladim dondurucuya eski kasarda dondurucuda malzemeler tamam da ben ekmek konusunda sıkıntılıyım hakkaten bağımlılık yapıyor galiba.
Afiyet olsun canım
Oy maşallah ne çok işin var akın paşa okula başlayınca sende daha rahat edersin canım
İnşallah hep azimli olsun .
Ayy nasıl bekliyorum tatili dört gözle inşallah bi aksilik çıkmaz.
rica ederim canim :)Ellerine sağlık kaptanım:)
canim az yemissin yinede karbonhidrat..sabah
klasik kahvaltim
ara
kahveyle 1etipuf
ogle
1kase kabak yemegi
2yk yogurt
16.30 gibi
yarim adana
az yogurtlu patlican kozlemesi
3yk bulgur pilavi
2yudum kola
aksam
8badem
2kaju
ara
cay bardagi tarcin dolu sut
bol kuru meyveli kek yapmistim kizlara
2isirik ondan yedim
karbonhidrat kotami doldurdum
spor
45dk bisikletle ciktim
en dusuk vites devamli cevirdim
eve gelincede 45dk egzersiz yaptim
tum squatlarimi 11kg melis kucagimdayken yaptim cunku cok keyif aldi
su 3lt
30 kilo domateste epey efor harcatti bu arada
hayirlisi olsun canim, baska isler olur sIkma canini..Dişim çoktan geçti :) sağol sorduğun için
Sözleşmeli öğretmenlik olmadı
tamam canim supersin :)Yawrukush 10831 adim kusum ve attim kendimi kanepeye su da 4 lt yaz sen fazlasi var eksigi yok
Kizlari ilk defa hizli trene bindirdim biz de bindik yanimizda bindiler oyle izin verdiler :))) cocukluguma dondum izmir fuarindaki elma kurdunun elmasiz hali gibi biseydi cok eglendik:)) ama asiri kalabalikohh keyifli, guzel gecsin aksaminiz Busem:)
gecen hafta bizde lunaparktaydik, Akin zevkten 4 koseydi.
bayiliyor cocuklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?