- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
cikmaz insallah bir aksilik ablacim, evet okula alisirsa bende biraz rahat ederim :)
rica ederim canim :)
canim az yemissin yinede karbonhidrat..
cok is yapmissin yine:)
hayirlisi olsun canim, baska isler olur sIkma canini..
diger dislerinde cekilecek mi canim?
oku canim bol keyifli masallar :)kizimin masalinida okiyim gecmise bakacagim
Butun sekerler bagimlilik yapıyor bence gonca ya sigara gibi icki gibi resmenZeytin kendi yaptığım zeytin yağında duruyo tereyağı köyden bulduk stokladim dondurucuya eski kasarda dondurucuda malzemeler tamam da ben ekmek konusunda sıkıntılıyım hakkaten bağımlılık yapıyor galiba.
Afiyet olsun canım
Oy maşallah ne çok işin var akın paşa okula başlayınca sende daha rahat edersin canım
İnşallah hep azimli olsun .
Ayy nasıl bekliyorum tatili dört gözle inşallah bi aksilik çıkmaz.
Bıgünkü menü
Sabah
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
Sütlü şekersiz kahve
1 kk peynir
Domates salatalık biber
6 adet yeşil zeytin
Yarım patates haşlaması
Ara
Leblebi
Öğle
Melemen
1 dilim ekmek
Yoğurt
Biber
1 dilim kavun
Ara
3 adet ceviz
Akşam
Haşlanmş mısır 2 orta boy
Su 3 litre
Adım 6500
Bacak egzersizleri
@AKovserYawrukush
Akşam başka şeyler yeseydin de olurmuş ama bence güzelBıgünkü menü
Sabah
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
Sütlü şekersiz kahve
1 kk peynir
Domates salatalık biber
6 adet yeşil zeytin
Yarım patates haşlaması
Ara
Leblebi
Öğle
Melemen
1 dilim ekmek
Yoğurt
Biber
1 dilim kavun
Ara
3 adet ceviz
Akşam
Su 3 litre
Adım 6500
Bacak egzersizleri
@AKovserYawrukush
bende bayiliyorum lunaparklara, hele bekarken ne eglenirdik esimle :))Kizlari ilk defa hizli trene bindirdim biz de bindik yanimizda bindiler oyle izin verdiler :))) cocukluguma dondum izmir fuarindaki elma kurdunun elmasiz hali gibi biseydi cok eglendik:)) ama asiri kalabalik
Daha 3 tane daha var da yemiyo benim gitmeye
Yemiyorum meliscim genelde ogle ogunu ben:)) sabah iyi kahvalti yapinca acikmiyor insan.Menün gayet güzel canım:) Sende ben gibi öğleleri yemek yemiyosun..
Su ve adımlar çok iyi
o kuslari sapanla vuracagim ben amaaaaa kuş olmuş uçmuş
sende tirt ciktin be feyzamm sozde grubumuzun genc citirisin :)daha ona buna laf atacaktım ben ama gözüm kapanıyoyaşlılık pek zormuş
5 sene once eurodisneye gitme sansim olmustu hayatimda hic o kadar eglenceli hizli trenler dusen asansorler korku tunelleri gormemistim cok guzeldiiiii:))) kizlar buyuse yine gitsek diyoruz.hep ama kizlar ortaokul yasina gelmeden zor cunku baya baya yetiskinler icindi.bende bayiliyorum lunaparklara, hele bekarken ne eglenirdik esimle :))
Haha yorumuna güldüm dişi oldukları içindir evettt :)ters giden bişey yoktu canım . iki köpekte dişi olduğu için sanırım . gayet iyiyim bir sorun yok :)
Aynen dünyanın parasını bıraktım ama gözün doymadı akşama kadar bişeyler alabilirdim bu tarz pazarlara elinde iyi bir parayla gidicen ne çantalar ayakkabılar var :)Ay biliyorum ben o pazari eltiskomla gitmiştik bi kere acaip güzel kıyafetler vardı elbise almıştım ordan . Burdada çarşamba pazarı var aynı öyle sürekli gitsem maaşı bırakıp gelirim herhalde eve çok yakın neyse ki işte oluyorum akşamüstü pek bişey kalmamış oluyo
Verir maşallah benden azimli 56.7 falandı başta
Çok saol canım teşekkür ediyorum.Yaaa oyle yaydira yaydira pazar gezmek isterdim normalde pek sevmem hep strese girerim pazarlarda burnum kasinir nedense ama sen öyle bi anlatmissim ki canim cekti. Iyi yapmissin hepsini gule gule saglikli gunlerde kullan
Süpersin o zaman evet canım kışada bomba gibi girelim. Bu ayın bitiminde eylülde bende tatile gidicem ve hala göbeğim var ama toparlanması zaman alıcak biliyorum. 2 sezeryan kolay olmuyor...Valla senay bu sene de gecen seneye gore bomba gibi gezdim ama kışa daha bi bomba giresim.var
Saol canım iyilik sağlık aynı hamam aynı tas :)Selam guzeller nasilsiniz , nasil geciyor haftasonunuz?
Biz hala kahvalti masasindayiz, ancak gelebildim kusuruma bakmayin kizlar:)
En güzeli hiç tanımadığın insanların hayatını okuyorsun gözümde canlanıyorsunuz :) her bir bölümü farklı konular içeren bir hayatlar romanı. Bu takımda olmak çok güzel. Birde bu hayatına anlatıldığı kadarıyla şahit olduğun kişilerin enerjisini samimiyetini desteğini hiç bir karşılık olmadan almak gibisi yok sizi seviyorum kızlarVee kahvalti bitti, masa toplandi, bulasiklar toplandi.
SImdi takima bakicam sonra bir suru halledilecek is var.
Elektrikli supurgem bozuldu esim bir bakkacak hallolacak gibi mi diye.
Arabamin muayenesi geldi onu yaptiracagiz.
Akinin okulunun internetten halledilmesi gereken isleri var onlar hallolacak.
Aksama ve oglene yemegim var Allahtan dunden cok yaptim:)
Dag gibi yikanmis, utulenmeyi bekleyen camasirlarim var onlarada sira ne zaman gelir bilinmez:)
Aksam ustude arkadaslar termosla caylarimizi alip parka gidelim diyorlar, simdilik pek gozum kesmiyor bakalim aksama fikrimiz degisir mi?
Birde tasinirken Akinin akulu arabasinin sarj aletini kaybetmisiz, nasil olduysa, yenisini almamiz lazim:)
Heh buraya bunlari yazmam iyi oldu hemde haftasonu gorev listemi yazmis oldum:))
nisanlanacaksin da kilo vermeyi ihmal ediyorsun sanki kuzum:)Ben sözde nişanlancam da kilo vercem de ohoooo
uzme kendini her sey olacagina variyor.Valla aslında çok moralim bozuldu da napalım artık başka iş bakçam kendime olmucak böyle
misirlarin afiyet olsun kuzum :)Bıgünkü menü
Sabah
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
Sütlü şekersiz kahve
1 kk peynir
Domates salatalık biber
6 adet yeşil zeytin
Yarım patates haşlaması
Ara
Leblebi
Öğle
Melemen
1 dilim ekmek
Yoğurt
Biber
1 dilim kavun
Ara
3 adet ceviz
Akşam
Su 3 litre
Adım 6500
Bacak egzersizleri
@AKovserYawrukush
çok bozuldum bak şimdisende tirt ciktin be feyzamm sozde grubumuzun genc citirisin :)
Kpss den hic umudun yok mu pekiValla aslında çok moralim bozuldu da napalım artık başka iş bakçam kendime olmucak böyle
kizlari anane babanneye birakip siz gidin Busem esinle :))5 sene once eurodisneye gitme sansim olmustu hayatimda hic o kadar eglenceli hizli trenler dusen asansorler korku tunelleri gormemistim cok guzeldiiiii:))) kizlar buyuse yine gitsek diyoruz.hep ama kizlar ortaokul yasina gelmeden zor cunku baya baya yetiskinler icindi.
ozaman ben var gidip basen hareketi yapmak .sonra uyumak :)o kuslari sapanla vuracagim ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?