Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha 3 tane daha var da yemiyo benim gitmeye

Butun sekerler bagimlilik yapıyor bence gonca ya sigara gibi icki gibi resmen

Akşam başka şeyler yeseydin de olurmuş ama bence güzel

Kizlari ilk defa hizli trene bindirdim biz de bindik yanimizda bindiler oyle izin verdiler :))) cocukluguma dondum izmir fuarindaki elma kurdunun elmasiz hali gibi biseydi cok eglendik:)) ama asiri kalabalik
bende bayiliyorum lunaparklara, hele bekarken ne eglenirdik esimle :))

bende bayiliyorum lunaparklara, hele bekarken ne eglenirdik esimle :))
5 sene once eurodisneye gitme sansim olmustu hayatimda hic o kadar eglenceli hizli trenler dusen asansorler korku tunelleri gormemistim cok guzeldiiiii:))) kizlar buyuse yine gitsek diyoruz.hep ama kizlar ortaokul yasina gelmeden zor cunku baya baya yetiskinler icindi.

ters giden bişey yoktu canım . iki köpekte dişi olduğu için sanırım . gayet iyiyim bir sorun yok :)
Haha yorumuna güldüm dişi oldukları içindir evettt :)

Aynen dünyanın parasını bıraktım ama gözün doymadı akşama kadar bişeyler alabilirdim bu tarz pazarlara elinde iyi bir parayla gidicen ne çantalar ayakkabılar var :)

Yaaa oyle yaydira yaydira pazar gezmek isterdim normalde pek sevmem hep strese girerim pazarlarda burnum kasinir nedense ama sen öyle bi anlatmissim ki canim cekti. Iyi yapmissin hepsini gule gule saglikli gunlerde kullan
Çok saol canım teşekkür ediyorum.

Valla senay bu sene de gecen seneye gore bomba gibi gezdim ama kışa daha bi bomba giresim.var
Süpersin o zaman evet canım kışada bomba gibi girelim. Bu ayın bitiminde eylülde bende tatile gidicem ve hala göbeğim var ama toparlanması zaman alıcak biliyorum. 2 sezeryan kolay olmuyor...
Selam guzeller nasilsiniz , nasil geciyor haftasonunuz?
Biz hala kahvalti masasindayiz, ancak gelebildim kusuruma bakmayin kizlar:)
Saol canım iyilik sağlık aynı hamam aynı tas :)

En güzeli hiç tanımadığın insanların hayatını okuyorsun gözümde canlanıyorsunuz :) her bir bölümü farklı konular içeren bir hayatlar romanı. Bu takımda olmak çok güzel. Birde bu hayatına anlatıldığı kadarıyla şahit olduğun kişilerin enerjisini samimiyetini desteğini hiç bir karşılık olmadan almak gibisi yok sizi seviyorum kızlar

Ben sözde nişanlancam da kilo vercem de ohoooo
nisanlanacaksin da kilo vermeyi ihmal ediyorsun sanki kuzum:)

Valla aslında çok moralim bozuldu da napalım artık başka iş bakçam kendime olmucak böyle
uzme kendini her sey olacagina variyor.
senin is kismetin de baska bir yerdedir guzelim..

misirlarin afiyet olsun kuzum :)

kizlari anane babanneye birakip siz gidin Busem esinle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…