- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Benim karnim da hic guzel degil alt tarafi burusuk ve catlaklarin yariklari belli catlak cok degil ama sinir bozucu. O kadar kiloan yaptik ama tik yok. Epilasyona gittigim kadin bibyontem soyledi onunla cok guzel toparlanir hatta gobek deligin bile yukari cikar dedi. Elektro biseydi ama hatirlamiyorumHaha yorumuna güldüm dişi oldukları içindir evettt :)
Aynen dünyanın parasını bıraktım ama gözün doymadı akşama kadar bişeyler alabilirdim bu tarz pazarlara elinde iyi bir parayla gidicen ne çantalar ayakkabılar var :)
Çok saol canım teşekkür ediyorum.
Süpersin o zaman evet canım kışada bomba gibi girelim. Bu ayın bitiminde eylülde bende tatile gidicem ve hala göbeğim var ama toparlanması zaman alıcak biliyorum. 2 sezeryan kolay olmuyor...
Saol canım iyilik sağlık aynı hamam aynı tas :)
En güzeli hiç tanımadığın insanların hayatını okuyorsun gözümde canlanıyorsunuz :) her bir bölümü farklı konular içeren bir hayatlar romanı. Bu takımda olmak çok güzel. Birde bu hayatına anlatıldığı kadarıyla şahit olduğun kişilerin enerjisini samimiyetini desteğini hiç bir karşılık olmadan almak gibisi yok sizi seviyorum kızlar
Evet benim sadece vucudumda göbeğimde çatlak var şuanda zayıfladımya alt karnım aşağı doğru sarktı. İlk doğumdan sonra da 49 kiloya düşmüştüm o kırışıklık baya belirgin oluyor mutlaka bir operasyon gerektiriyor. Şimdi 2. İle daha vahim. Eşim abartıyorsun bişi yok diyor belki iğrenç değil ama kötü yani kızken ne güzeldi :))) karın germe falan mı yaptırmak lazım bilmem ki çok da pahalıdır amaaan neyse hele ben bi 49-50 kg olayım ve 1 sene bu kilomu koruyayım da....Benim karnim da hic guzel degil alt tarafi burusuk ve catlaklarin yariklari belli catlak cok degil ama sinir bozucu. O kadar kiloan yaptik ama tik yok. Epilasyona gittigim kadin bibyontem soyledi onunla cok guzel toparlanir hatta gobek deligin bile yukari cikar dedi. Elektro biseydi ama hatirlamiyorum
Canim iki sipayi kime bırakip gitcen bakmazlar kuzum. Dusunduk somestir icin ama ben cocuklari birakmak istemiyorum. Bi de yurt disi cikos yasagimiz var hala bizim kamuda oldugumuz için kalkacak diyolar ama risk o yuzden bilet almaktan vazgectikkizlari anane babanneye birakip siz gidin Busem esinle :))
Ya kadinin soyledigi radyo dalgasi gibi biseydi cok ilgilenmedim acikcasi ama sunu soyleyim benim de gercekten kotu gorunuyor. Ama ayni esinin sana soyledikleri gibi benim karnimi goren de sende bisey yok gayet iyisin diyor. Her goren sen benimkini gor bi de diyor. Biz ki abartiyoruz.bilmiyorum kiBenim karnim da hic guzel degil alt tarafi burusuk ve catlaklarin yariklari belli catlak cok degil ama sinir bozucu. O kadar kiloan yaptik ama tik yok. Epilasyona gittigim kadin bibyontem soyledi onunla cok guzel toparlanir hatta gobek deligin bile yukari cikar dedi. Elektro biseydi ama hatirlamiyorum
Bu sefer de yarim ekmek doner yeme amaYarın avm gitmeyi planlıyorum hem sandalet almıştım sıkıntı çıktı onu vermiştim gidip ilgili mağazadan alayım
evet canim biz bir aileyiz diye bosuna demiyoruz.Haha yorumuna güldüm dişi oldukları içindir evettt :)
Aynen dünyanın parasını bıraktım ama gözün doymadı akşama kadar bişeyler alabilirdim bu tarz pazarlara elinde iyi bir parayla gidicen ne çantalar ayakkabılar var :)
Süpersin o zaman evet canım kışada bomba gibi girelim. Bu ayın bitiminde eylülde bende tatile gidicem ve hala göbeğim var ama toparlanması zaman alıcak biliyorum. 2 sezeryan kolay olmuyor...
En güzeli hiç tanımadığın insanların hayatını okuyorsun gözümde canlanıyorsunuz :) her bir bölümü farklı konular içeren bir hayatlar romanı. Bu takımda olmak çok güzel. Birde bu hayatına anlatıldığı kadarıyla şahit olduğun kişilerin enerjisini samimiyetini desteğini hiç bir karşılık olmadan almak gibisi yok sizi seviyorum kızlar
amacima ulastim demek :)çok bozuldum bak şimdi
alnindan opeyim seni :)ozaman ben var gidip basen hareketi yapmak .sonra uyumak :)
odulun afiyet olsun kuzum :)Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
Öğle
Yarım ekmek arası döner yanında ayran
Ara
1 şeftali
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
Ayran
Ara
1 su br süt
Az dondurma
10 bin adımı geçmişimdir baya
Su baya içtim ama 3 lt falan sanırım
Yawrukush
Mucks
canim kv gitmedi mi , cumartesi gidecek demistin sanki.Çocukların uyudu eşim atv maç izliyor
Kv sanırım uyur birazdan bende tırnaklarıma manikür yapayımgündüz totomu yere koymaya vaktim yok
oda dogru hala yurt disi cikis yasagi var degil mi?Canim iki sipayi kime bırakip gitcen bakmazlar kuzum. Dusunduk somestir icin ama ben cocuklari birakmak istemiyorum. Bi de yurt disi cikos yasagimiz var hala bizim kamuda oldugumuz için kalkacak diyolar ama risk o yuzden bilet almaktan vazgectik
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülmeDişim çoktan geçti :) sağol sorduğun için
Sözleşmeli öğretmenlik olmadı
Evet doğru sigarayı bıraktığıma göre şekeri ekmegide bırakabilirimButun sekerler bagimlilik yapıyor bence gonca ya sigara gibi icki gibi resmen
Ne güzel ozetlemissin birbirimize nasıl destek olduğumuzuHaha yorumuna güldüm dişi oldukları içindir evettt :)
Karın germede dikişli falan bişey boşver spor yaptıkça toparlanır karnın en güzeli sporEvet benim sadece vucudumda göbeğimde çatlak var şuanda zayıfladımya alt karnım aşağı doğru sarktı. İlk doğumdan sonra da 49 kiloya düşmüştüm o kırışıklık baya belirgin oluyor mutlaka bir operasyon gerektiriyor. Şimdi 2. İle daha vahim. Eşim abartıyorsun bişi yok diyor belki iğrenç değil ama kötü yani kızken ne güzeldi :))) karın germe falan mı yaptırmak lazım bilmem ki çok da pahalıdır amaaan neyse hele ben bi 49-50 kg olayım ve 1 sene bu kilomu koruyayım da....
Biz abartıyo olabiliriz ama o karın kaslarının taş gibi olması için benim 1 sene hergun mekik çekmem farz :))) ayrıca benim hamilelik dönemlerinde aşırı büyüktü karnım her gören ikiz mi derdi. 4 aylık mesela yeni yeni çıkarya yahu bana 6-7 aylıkmısın derler di kabus yanii. Ne kremler yağlar..gel görki kas kalmadı lastik gibi oldular :))) inşallah bir sene sonra en geç senle yine konuşuruz ve six pack abdominallerimizi anlatırız karşılıklı birbirimizeYa kadinin soyledigi radyo dalgasi gibi biseydi cok ilgilenmedim acikcasi ama sunu soyleyim benim de gercekten kotu gorunuyor. Ama ayni esinin sana soyledikleri gibi benim karnimi goren de sende bisey yok gayet iyisin diyor. Her goren sen benimkini gor bi de diyor. Biz ki abartiyoruz.bilmiyorum ki
Ödül bacım ödüldüBu sefer de yarim ekmek doner yeme ama
Teşekkür ediyorum cnm ödül bittiiievet canim biz bir aileyiz diye bosuna demiyoruz.
hepiniz iyiki varsiniz :)
amacima ulastim demek :)
alnindan opeyim seni :)
odulun afiyet olsun kuzum :)
canim kv gitmedi mi , cumartesi gidecek demistin sanki.
ohh iyi bakimlar:)
oda dogru hala yurt disi cikis yasagi var degil mi?
bir kac sene bekleyin ozaman Busem ,ailecek eglenirsiniz :)
Hep destek tam destekHakkında hayırlısı olsun canım üzülme
Evet doğru sigarayı bıraktığıma göre şekeri ekmegide bırakabilirim
Ne güzel ozetlemissin birbirimize nasıl destek olduğumuzu
Karın germede dikişli falan bişey boşver spor yaptıkça toparlanır karnın en güzeli spor
Çok teşekkür ediyorum cnm sana da işlerinde kolaylıklarCanlarim hepinize iyi geceler, iyi istirahatler
Yarin gorusmek uzere
pazartesiye de 1 gun kalmis canim hayirlisiyla yolcu edersin kv.ni.Biz abartıyo olabiliriz ama o karın kaslarının taş gibi olması için benim 1 sene hergun mekik çekmem farz :))) ayrıca benim hamilelik dönemlerinde aşırı büyüktü karnım her gören ikiz mi derdi. 4 aylık mesela yeni yeni çıkarya yahu bana 6-7 aylıkmısın derler di kabus yanii. Ne kremler yağlar..gel görki kas kalmadı lastik gibi oldular :))) inşallah bir sene sonra en geç senle yine konuşuruz ve six pack abdominallerimizi anlatırız karşılıklı birbirimize
Ödül bacım ödüldü
Yok cnm yememmm cıss artı çıktım zati
Teşekkür ediyorum cnm ödül bittiii
Kv pazartesi akşama sarktı canım dr işleri uzadı
Hep destek tam destek
Ayy 3. Bi dikiş ağrısı çekemem valla haklısın valla Gonca ben yine bikinimi giyiyorum ilk çok geriliyodum karnımdan falan sonra ammaaann dedim yeaaa insanın gönlü güzel olsun
Çok teşekkür ediyorum cnm sana da işlerinde kolaylıklar
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | - | |
haeshin | - | - | - | - | - | ||
gogo2405 | 50M | - | - | - | - | - | |
tiffany20 | ODUL | - | - | - | - | - | |
happy_moon | - | ODUL | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | |
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Alya008 | - | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?