Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim karnim da hic guzel degil alt tarafi burusuk ve catlaklarin yariklari belli catlak cok degil ama sinir bozucu. O kadar kiloan yaptik ama tik yok. Epilasyona gittigim kadin bibyontem soyledi onunla cok guzel toparlanir hatta gobek deligin bile yukari cikar dedi. Elektro biseydi ama hatirlamiyorum

Evet benim sadece vucudumda göbeğimde çatlak var şuanda zayıfladımya alt karnım aşağı doğru sarktı. İlk doğumdan sonra da 49 kiloya düşmüştüm o kırışıklık baya belirgin oluyor mutlaka bir operasyon gerektiriyor. Şimdi 2. İle daha vahim. Eşim abartıyorsun bişi yok diyor belki iğrenç değil ama kötü yani kızken ne güzeldi :))) karın germe falan mı yaptırmak lazım bilmem ki çok da pahalıdır amaaan neyse hele ben bi 49-50 kg olayım ve 1 sene bu kilomu koruyayım da....

kizlari anane babanneye birakip siz gidin Busem esinle :))
Canim iki sipayi kime bırakip gitcen bakmazlar kuzum. Dusunduk somestir icin ama ben cocuklari birakmak istemiyorum. Bi de yurt disi cikos yasagimiz var hala bizim kamuda oldugumuz için kalkacak diyolar ama risk o yuzden bilet almaktan vazgectik

Ya kadinin soyledigi radyo dalgasi gibi biseydi cok ilgilenmedim acikcasi ama sunu soyleyim benim de gercekten kotu gorunuyor. Ama ayni esinin sana soyledikleri gibi benim karnimi goren de sende bisey yok gayet iyisin diyor. Her goren sen benimkini gor bi de diyor. Biz ki abartiyoruz.bilmiyorum ki

evet canim biz bir aileyiz diye bosuna demiyoruz.
hepiniz iyiki varsiniz :)

çok bozuldum bak şimdi
amacima ulastim demek :)

ozaman ben var gidip basen hareketi yapmak .sonra uyumak :)
alnindan opeyim seni :)

odulun afiyet olsun kuzum :)

Çocukların uyudu eşim atv maç izliyor
Kv sanırım uyur birazdan bende tırnaklarıma manikür yapayım gündüz totomu yere koymaya vaktim yok
canim kv gitmedi mi , cumartesi gidecek demistin sanki.
ohh iyi bakimlar:)

oda dogru hala yurt disi cikis yasagi var degil mi?
bir kac sene bekleyin ozaman Busem ,ailecek eglenirsiniz :)

Dişim çoktan geçti :) sağol sorduğun için

Sözleşmeli öğretmenlik olmadı
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme
Butun sekerler bagimlilik yapıyor bence gonca ya sigara gibi icki gibi resmen
Evet doğru sigarayı bıraktığıma göre şekeri ekmegide bırakabilirim
Ne güzel ozetlemissin birbirimize nasıl destek olduğumuzu
Karın germede dikişli falan bişey boşver spor yaptıkça toparlanır karnın en güzeli spor

Biz abartıyo olabiliriz ama o karın kaslarının taş gibi olması için benim 1 sene hergun mekik çekmem farz :))) ayrıca benim hamilelik dönemlerinde aşırı büyüktü karnım her gören ikiz mi derdi. 4 aylık mesela yeni yeni çıkarya yahu bana 6-7 aylıkmısın derler di kabus yanii. Ne kremler yağlar..gel görki kas kalmadı lastik gibi oldular :))) inşallah bir sene sonra en geç senle yine konuşuruz ve six pack abdominallerimizi anlatırız karşılıklı birbirimize

Bu sefer de yarim ekmek doner yeme ama
Ödül bacım ödüldü
Yok cnm yememmm cıss artı çıktım zati

Teşekkür ediyorum cnm ödül bittiii
Kv pazartesi akşama sarktı canım dr işleri uzadı

Hep destek tam destek
Ayy 3. Bi dikiş ağrısı çekemem valla haklısın valla Gonca ben yine bikinimi giyiyorum ilk çok geriliyodum karnımdan falan sonra ammaaann dedim yeaaa insanın gönlü güzel olsun

Canlarim hepinize iyi geceler, iyi istirahatler
Yarin gorusmek uzere
Çok teşekkür ediyorum cnm sana da işlerinde kolaylıklar

pazartesiye de 1 gun kalmis canim hayirlisiyla yolcu edersin kv.ni.
karin egzersizleri yaparsanda duzenli cok cok toparlanir karnin, six packler cikar:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Mavibocuk-------
melinda23-------
abesle_istigal DINLENMEODUL -----
haeshin -----
gogo240550M -----
tiffany20 ODUL -----
happy_moon-ODUL -----
AKovser-------
KarKralicesi ------
fyfyfy-------
Alya008- -----
zey zey-------
saricicek-------
fyzanur- -----
oluroylebazen-------
engindenizz-------

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…