Hahah ayol onlar çıksın varya.. Hahahah :)) yani ütopya sankipazartesiye de 1 gun kalmis canim hayirlisiyla yolcu edersin kv.ni.
karin egzersizleri yaparsanda duzenli cok cok toparlanir karnin, six packler cikar:)
Günaydın canımm
Günaydın güzellikGünaydınlar fit güzeller
Sana da günaydın keyifli pazarlargünaydın güzel takımım , mutlu pazarlar :)
Günaydın cnmmGünaydın arkadaşlar:))))
Tatlı uykularBiraz filme, biraz kitaba daldim saati gecenin 1.30u yapmisim:)
Benim icin uyku vakti guzeller, gununuz guzel gecsin.
Zeytin peynir yumurta 1 ekmek ye ama börek varsa yeme klasik kahvaltıdan asla zarar gelmez varsa domates salata ye gevrek yemek zorunda değilsin bence. Yeterki simit börek çörek patates kızartması yeme güzel keyifli pazarlar dilerimDiyetteyken bir yere misafirlige
gittiginizde ne yapiyorsunuz yani neler yiyorsun mesela
Benim bu günkü kahvaltim normalde
2 yagsiz gevrek
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik ve yesillikti. Ama kahvaltiya cagrildik gitmesek olmaz dedi esim birazdan yapacagiz ne yiyecegimi bilmiyorum 1.5 aylik emegimi harcamak istemiyorum
Ben masaya bi bakarım diyetine uygun gelenleri alırım tabağıma yemediklerim için birazcık bahane uydururum börek varsa mesela yağlı ya midem rahatsız dokunur şimdi falan gibiDiyetteyken bir yere misafirlige
gittiginizde ne yapiyorsunuz yani neler yiyorsun mesela
Benim bu günkü kahvaltim normalde
2 yagsiz gevrek
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik ve yesillikti. Ama kahvaltiya cagrildik gitmesek olmaz dedi esim birazdan yapacagiz ne yiyecegimi bilmiyorum 1.5 aylik emegimi harcamak istemiyorum
Ekmek vs yemiyorum zaten cok sagol canimHahah ayol onlar çıksın varya.. Hahahah :)) yani ütopya sanki
Günaydın canımm
Günaydın güzellik
Sana da günaydın keyifli pazarlar
Günaydın cnmm
Tatlı uykular
Zeytin peynir yumurta 1 ekmek ye ama börek varsa yeme klasik kahvaltıdan asla zarar gelmez varsa domates salata ye gevrek yemek zorunda değilsin bence. Yeterki simit börek çörek patates kızartması yeme güzel keyifli pazarlar dilerim
Canım galiba yeni üye olmuşsun herhangi bir takımda değilsin bizim takıma katılmak istermisin. Birbirimize destek oluyoruz hergün menulerimizi sporlarimizi paylaşıyoruz yarisarak zayifliyoruz. Eğer katılmak istersen takımın ilk sayfasında kurallarimiz var.E
Ekmek vs yemiyorum zaten cok sagol canim
Kalp kalbe karşıymışBenim de katilabilecegim bir takim var mi acaba ?
Teşekkür ederim hemen bakiyorumCanım galiba yeni üye olmuşsun herhangi bir takımda değilsin bizim takıma katılmak istermisin. Birbirimize destek oluyoruz hergün menulerimizi sporlarimizi paylaşıyoruz yarisarak zayifliyoruz. Eğer katılmak istersen takımın ilk sayfasında kurallarimiz var.azimli anne
Hoşgeldin canım bende Gonca 167 66 kiloyum 78 den indim uzun zamandır takimdayim uzun bi süre ara verip tekrar geldim 62 olmak hedefim.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : tembel hatun
İsim (İsteğe Bağlı ): fatoş
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 48 aylik
Yaşadığınız şehir: Aksaray
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve sonrasi yanlış ve dengesiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendim için bana diyete mi başladın basarabilecek misin diye laf atan kaynanam ve alayci sekilde gülenleri mors etmek icin
Insallah hedefinize ulaşırsınızHoşgeldin canım bende Gonca 167 66 kiloyum 78 den indim uzun zamandır takimdayim uzun bi süre ara verip tekrar geldim 62 olmak hedefim.
Hosbuldum cok büyük bir başarı diyetisyenim once 65 e ineceksin insallah dedi sonrasi da gelecek diyor 1 ay kendi cabamla gittim 1 haftadir da diyetisyenimle ilerliyorum 3.5 kilo verdimHoşgeldin canım bende Gonca 167 66 kiloyum 78 den indim uzun zamandır takimdayim uzun bi süre ara verip tekrar geldim 62 olmak hedefim.
Hoşgeldin fatoş bende geçen hafta katıldım gerçekten burayı bende sevdim arkadaşların hepsi birbirinden iyi ćok iyi motive ediyorlar ben 4 günde 1 kilo verdim eminim sende başarabilirsin4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : tembel hatun
İsim (İsteğe Bağlı ): fatoş
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 48 aylik
Yaşadığınız şehir: Aksaray
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve sonrasi yanlış ve dengesiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendim için bana diyete mi başladın basarabilecek misin diye laf atan kaynanam ve alayci sekilde gülenleri mors etmek icin
Hosbuldum canim insallah asla umudumu kaybetmeyecegim isterse ayda 1 kilo gitsin inan artik o kadar hirslandim herkese basarabilecegimi göstermem lazimHoşgeldin fatoş bende geçen hafta katıldım gerçekten burayı bende sevdim arkadaşların hepsi birbirinden iyi ćok iyi motive ediyorlar ben 4 günde 1 kilo verdim eminim sende başarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?