İstemek çok önemli canım yeterki iste biz kadınların istedikten sonra başaramayacağı hićbirşey yoktur:)))Hosbuldum canim insallah asla umudumu kaybetmeyecegim isterse ayda 1 kilo gitsin inan artik o kadar hirslandim herkese basarabilecegimi göstermem lazim
Teşekkürler :)))Hos geldiniz arkadaslar, azminiz daim olsun
Zamanla vereceksin sende gayet iyi vermişsin zaten.Hosbuldum cok büyük bir başarı diyetisyenim once 65 e ineceksin insallah dedi sonrasi da gelecek diyor 1 ay kendi cabamla gittim 1 haftadir da diyetisyenimle ilerliyorum 3.5 kilo verdim
Gün aşırı 30 yada hergün 15 dk olur spor hayatında sürekli olacak azdan başlayıp artırmak gayet iyi.Kizlar dr um bana gun asiri 30 dk walking at home yap dedi aksam yemekten sonra burada hergun 15 dk spor yaziyordu 30 dk iki ue bölüp gunde 15 dk yapsam olur mu
Jilian six pack yapalim senle kisaBiz abartıyo olabiliriz ama o karın kaslarının taş gibi olması için benim 1 sene hergun mekik çekmem farz :))) ayrıca benim hamilelik dönemlerinde aşırı büyüktü karnım her gören ikiz mi derdi. 4 aylık mesela yeni yeni çıkarya yahu bana 6-7 aylıkmısın derler di kabus yanii. Ne kremler yağlar..gel görki kas kalmadı lastik gibi oldular :))) inşallah bir sene sonra en geç senle yine konuşuruz ve six pack abdominallerimizi anlatırız karşılıklı birbirimize
Ödül bacım ödüldü
Yok cnm yememmm cıss artı çıktım zati
Teşekkür ediyorum cnm ödül bittiii
Kv pazartesi akşama sarktı canım dr işleri uzadı
Hep destek tam destek
Ayy 3. Bi dikiş ağrısı çekemem valla haklısın valla Gonca ben yine bikinimi giyiyorum ilk çok geriliyodum karnımdan falan sonra ammaaann dedim yeaaa insanın gönlü güzel olsun
Çok teşekkür ediyorum cnm sana da işlerinde kolaylıklar
Canim ben misafirliklerimi mumkun olsugunca kisitladim nazimin gececegi yemedigimde kusmeyecek kisilere gittim ki sadece 2 aile vardi bu sekilde akrabalar haric:)) onlarla gecti senem:)) kusen de kustu valla. Onemli olan senin iraden yemeyeceksin :))Diyetteyken bir yere misafirlige
gittiginizde ne yapiyorsunuz yani neler yiyorsun mesela
Benim bu günkü kahvaltim normalde
2 yagsiz gevrek
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik ve yesillikti. Ama kahvaltiya cagrildik gitmesek olmaz dedi esim birazdan yapacagiz ne yiyecegimi bilmiyorum 1.5 aylik emegimi harcamak istemiyorum
Canim aramiza hos geldin aksarayli seyhanimiz vardi mezun oldu hemserin :)) insallah amacina ulasirsin. Ben buse.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : tembel hatun
İsim (İsteğe Bağlı ): fatoş
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 48 aylik
Yaşadığınız şehir: Aksaray
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve sonrasi yanlış ve dengesiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendim için bana diyete mi başladın basarabilecek misin diye laf atan kaynanam ve alayci sekilde gülenleri mors etmek icin
hosgeldin canim aramizaaaaHosbuldum canim insallah asla umudumu kaybetmeyecegim isterse ayda 1 kilo gitsin inan artik o kadar hirslandim herkese basarabilecegimi göstermem lazim
kitap deme gogocum ben kitaplarimi ozledim...Baya kitap okudum nescafe içiyorum şimdi uyku bastırdı birazcık
Eltime ve kayinvalideme gore veremezmişmisim esimde yo oyle demeyin desteksiz tek kendi iradesiyle 3.5 kilo verdi 5 hafta da dediben geldim hemen yemek hazirladik yedikkkk
2sa
hosgeldin canim aramizaaaa
ayda bir kilo nedir yahuuuu
herseyi saatinde ve kuralinda yaparsan cok cabuk hedefine ulasirsin
Öyle diyenlerin gözleri yuvalarından çıkacak bikaç ay sonraEltime ve kayinvalideme gore veremezmişmisim esimde yo oyle demeyin desteksiz tek kendi iradesiyle 3.5 kilo verdi 5 hafta da dedi
Insallah ilk diyete baslama nedenim kendim içindi ama artik bunlari catlatmak içinÖyle diyenlerin gözleri yuvalarından çıkacak bikaç ay sonra
Hoşbuldum insallah bayrama 4 hafta var ve insallah en az 5 kilo vermek istiyorumSelamlar canlarim, yeni uyandik simdi kahvalti hazirlama seruvenim basliyor:)
azimli anne canim hosgeldin aramiza:) Sana laf sokanlara gunlerini gosterecegiz:))
Kahvaltiyi yapalim gelecegim canlar..
Aynen bende kahvaltıyı iyi yapınca acıknıyom:)Yemiyorum meliscim genelde ogle ogunu ben:)) sabah iyi kahvalti yapinca acikmiyor insan.
Canım benim nasılsın?kizimin masalinida okiyim gecmise bakacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?