Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosbuldum canim insallah asla umudumu kaybetmeyecegim isterse ayda 1 kilo gitsin inan artik o kadar hirslandim herkese basarabilecegimi göstermem lazim
İstemek çok önemli canım yeterki iste biz kadınların istedikten sonra başaramayacağı hićbirşey yoktur:)))

Hosbuldum cok büyük bir başarı diyetisyenim once 65 e ineceksin insallah dedi sonrasi da gelecek diyor 1 ay kendi cabamla gittim 1 haftadir da diyetisyenimle ilerliyorum 3.5 kilo verdim
Zamanla vereceksin sende gayet iyi vermişsin zaten.
Kizlar dr um bana gun asiri 30 dk walking at home yap dedi aksam yemekten sonra burada hergun 15 dk spor yaziyordu 30 dk iki ue bölüp gunde 15 dk yapsam olur mu
Gün aşırı 30 yada hergün 15 dk olur spor hayatında sürekli olacak azdan başlayıp artırmak gayet iyi.

Jilian six pack yapalim senle kisa

Canim ben misafirliklerimi mumkun olsugunca kisitladim nazimin gececegi yemedigimde kusmeyecek kisilere gittim ki sadece 2 aile vardi bu sekilde akrabalar haric:)) onlarla gecti senem:)) kusen de kustu valla. Onemli olan senin iraden yemeyeceksin :))

Canim aramiza hos geldin aksarayli seyhanimiz vardi mezun oldu hemserin :)) insallah amacina ulasirsin. Ben buse.

ben geldim hemen yemek hazirladik yedikkkk
2sa
Hosbuldum canim insallah asla umudumu kaybetmeyecegim isterse ayda 1 kilo gitsin inan artik o kadar hirslandim herkese basarabilecegimi göstermem lazim
hosgeldin canim aramizaaaa
ayda bir kilo nedir yahuuuu
herseyi saatinde ve kuralinda yaparsan cok cabuk hedefine ulasirsin

ben geldim hemen yemek hazirladik yedikkkk
2sa

hosgeldin canim aramizaaaa
ayda bir kilo nedir yahuuuu
herseyi saatinde ve kuralinda yaparsan cok cabuk hedefine ulasirsin
Eltime ve kayinvalideme gore veremezmişmisim esimde yo oyle demeyin desteksiz tek kendi iradesiyle 3.5 kilo verdi 5 hafta da dedi

Selamlar canlarim, yeni uyandik simdi kahvalti hazirlama seruvenim basliyor:)
azimli anne canim hosgeldin aramiza:) Sana laf sokanlara gunlerini gosterecegiz:))
Kahvaltiyi yapalim gelecegim canlar..
Hoşbuldum insallah bayrama 4 hafta var ve insallah en az 5 kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…