Insallah canim benim anemi ve az tansiyon sorunum cikti dr diyetisyene yönlendirdi kilo vermem icin diyetisyenim de umutlu konustu verecegine inanıyorum dedi :)Alya008 canim seninde azmine hayranim cok guzel gidiyorsun
azimli anne sende insanlarin ne dedigine hic aldiris etme, burada hepimiz birbirimize destek olarak cok guzel kilolar veriyoruz.Diyetisyenden, hatta tek basimiza kilo vermeye calismaktan bile daha etkili oluyor.
Her cuma sabah tartiliyoruz.Hergun burada menulerimizi- sporlarimizi yaziyoruz.
Birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz,Cumalari takimlar arasi yarisma oluyor.Yani bir bakmissin hop cuma geliyor, haftadan haftaya kilolarimiz eksiliyor :)
Vereceksin tabiki sağlık sorunlarınıda halledersin hatta ilaçsız bile çözülebilir.Insallah canim benim anemi ve az tansiyon sorunum cikti dr diyetisyene yönlendirdi kilo vermem icin diyetisyenim de umutlu konustu verecegine inanıyorum dedi :)
Ilac vermedi zaten hele bir kilo ver gelecek ay bakalim dedi. Verecegim insallah aslinda gizliyordum ama esim agzindan kacirdi diyette olduğumu bir bakima iyi de olduVereceksin tabiki sağlık sorunlarınıda halledersin hatta ilaçsız bile çözülebilir.
Çok teşekkürler :)))Alya008 canim seninde azmine hayranim cok guzel gidiyorsun
azimli anne sende insanlarin ne dedigine hic aldiris etme, burada hepimiz birbirimize destek olarak cok guzel kilolar veriyoruz.Diyetisyenden, hatta tek basimiza kilo vermeye calismaktan bile daha etkili oluyor.
Her cuma sabah tartiliyoruz.Hergun burada menulerimizi- sporlarimizi yaziyoruz.
Birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz,Cumalari takimlar arasi yarisma oluyor.Yani bir bakmissin hop cuma geliyor, haftadan haftaya kilolarimiz eksiliyor :)
Bir salkım üzüm fazla canım birde meyveyi pek akşama bırakmamaya çalış üzümün şeker oranı yüksek 8/10 tane yiyip yanına yoğurt yada kefir gibi bi gıda alabilirsen iyi olur.Bugünkü menüm
Sabah
Bol yeşillikli omlet
3 zeytin
İki dilim süzme peynir
Domates salatalık
Ekmek yarım dilim
Öğlen
4 yk bamye
Yarım Kâse yoğurt
Ara öğün
Yarım muz
Akşam
4yk yemek
1kase yoğurt
Saat 8 gibi de 1 salkım üzüm yiyeceğim canım ćekti:)))
Spor:45 dakika bisiklet
Su:12 bardak
Gayet güzel menun gün içinde içtiğin suyada 1 dilim limon atsan faydalı olur.Bugun ku menüm
Uyaninca bir bardak ılık limonlu su
10:00 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 sekersiz çay
Öğlen
15:00
Yarim haslanmis yumurta
5 zeytin
3 4 tane doğranmış kavun
1 cay şekersiz
Aksam 18:30
7 y.k zeytinyagli barbunya ( patates ve havuc yok)
4 y.k baharatli yogurt
Marul
8 bardak su
20 dk yürüyüş
Su yatincaya kadar içerim daha
Ozaman bende akşamları meyve yemem :)))(Bir salkım üzüm fazla canım birde meyveyi pek akşama bırakmamaya çalış üzümün şeker oranı yüksek 8/10 tane yiyip yanına yoğurt yada kefir gibi bi gıda alabilirsen iyi olur.
Gayet güzel menun gün içinde içtiğin suyada 1 dilim limon atsan faydalı olur.
Tamam denerimBir salkım üzüm fazla canım birde meyveyi pek akşama bırakmamaya çalış üzümün şeker oranı yüksek 8/10 tane yiyip yanına yoğurt yada kefir gibi bi gıda alabilirsen iyi olur.
Gayet güzel menun gün içinde içtiğin suyada 1 dilim limon atsan faydalı olur.
Zayıflamak uğruna nelere katlanıyoruz:)))Ozaman bende akşamları meyve yemem :)))(
Hah hah haaay bak sen su eltiyle kayinvalideye:))) verirsin kiz sana benden tam destekEltime ve kayinvalideme gore veremezmişmisim esimde yo oyle demeyin desteksiz tek kendi iradesiyle 3.5 kilo verdi 5 hafta da dedi
Tesekkur ederim canim duyanda dal gibiler zanneder eltim 65 kilo kayinvalidem 73 ve ayni boylardayizHah hah haaay bak sen su eltiyle kayinvalideye:))) verirsin kiz sana benden tam destek
Onlar veremiycekleri için seni kucumsuyolardirTesekkur ederim canim duyanda dal gibiler zanneder eltim 65 kilo kayinvalidem 73 ve ayni boylardayiz
Vay arkadaş menüye bak yanlız spor süpermiş nanay ney faydalıdır bende yapayım ama sanki totoyu büyütüyor diye duymuştumGood evening beatiful women:)
I want write my menu:)
Breakfast
2 boiled eggs
3 slices cheese
10 olives
Oliveoil
Butter
Tomato
Lunch
1 stawberry
3 plumbs
Dinner
Bbq fish
Kidney bean Salad
Water 4 lt
Spor nanay:)))
Eltim istese hemen verirmis ben hemen 1 ayda 7 8 kilo verebilirim dedi bende sen 20 yasindasin ben 29 dedim 23 24 yasindan sonra göreceğim dedimOnlar veremiycekleri için seni kucumsuyolardir
Hahahahaa nanay is a spor:)) i often do nanay :)))Vay arkadaş menüye bak yanlız spor süpermiş nanay ney faydalıdır bende yapayım ama sanki totoyu büyütüyor diye duymuştum
verirsin elbet canim , hatta kilo verdikce saglik sorunlarinda azalir:)Insallah canim benim anemi ve az tansiyon sorunum cikti dr diyetisyene yönlendirdi kilo vermem icin diyetisyenim de umutlu konustu verecegine inanıyorum dedi :)
cok guzel canim :)Bugünkü menüm
Sabah
Bol yeşillikli omlet
3 zeytin
İki dilim süzme peynir
Domates salatalık
Ekmek yarım dilim
Öğlen
4 yk bamye
Yarım Kâse yoğurt
Ara öğün
Yarım muz
Akşam
4yk yemek
1kase yoğurt
Saat 8 gibi de 1 salkım üzüm yiyeceğim canım ćekti:)))
Spor:45 dakika bisiklet
Su:12 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?