Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alya008 canim seninde azmine hayranim cok guzel gidiyorsun
azimli anne sende insanlarin ne dedigine hic aldiris etme, burada hepimiz birbirimize destek olarak cok guzel kilolar veriyoruz.Diyetisyenden, hatta tek basimiza kilo vermeye calismaktan bile daha etkili oluyor.
Her cuma sabah tartiliyoruz.Hergun burada menulerimizi- sporlarimizi yaziyoruz.
Birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz,Cumalari takimlar arasi yarisma oluyor.Yani bir bakmissin hop cuma geliyor, haftadan haftaya kilolarimiz eksiliyor :)

Insallah canim benim anemi ve az tansiyon sorunum cikti dr diyetisyene yönlendirdi kilo vermem icin diyetisyenim de umutlu konustu verecegine inanıyorum dedi :)

Insallah canim benim anemi ve az tansiyon sorunum cikti dr diyetisyene yönlendirdi kilo vermem icin diyetisyenim de umutlu konustu verecegine inanıyorum dedi :)
Vereceksin tabiki sağlık sorunlarınıda halledersin hatta ilaçsız bile çözülebilir.

Vereceksin tabiki sağlık sorunlarınıda halledersin hatta ilaçsız bile çözülebilir.
Ilac vermedi zaten hele bir kilo ver gelecek ay bakalim dedi. Verecegim insallah aslinda gizliyordum ama esim agzindan kacirdi diyette olduğumu bir bakima iyi de oldu

Çok teşekkürler :)))

Bugünkü menüm
Sabah
Bol yeşillikli omlet
3 zeytin
İki dilim süzme peynir
Domates salatalık
Ekmek yarım dilim

Öğlen

4 yk bamye
Yarım Kâse yoğurt

Ara öğün

Yarım muz

Akşam

4yk yemek
1kase yoğurt

Saat 8 gibi de 1 salkım üzüm yiyeceğim canım ćekti:)))

Spor:45 dakika bisiklet
Su:12 bardak

Bugun ku menüm
Uyaninca bir bardak ılık limonlu su
10:00 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 sekersiz çay

Öğlen
15:00
Yarim haslanmis yumurta
5 zeytin
3 4 tane doğranmış kavun
1 cay şekersiz

Aksam 18:30
7 y.k zeytinyagli barbunya ( patates ve havuc yok)
4 y.k baharatli yogurt
Marul

8 bardak su
20 dk yürüyüş
Su yatincaya kadar içerim daha

Bir salkım üzüm fazla canım birde meyveyi pek akşama bırakmamaya çalış üzümün şeker oranı yüksek 8/10 tane yiyip yanına yoğurt yada kefir gibi bi gıda alabilirsen iyi olur.
Gayet güzel menun gün içinde içtiğin suyada 1 dilim limon atsan faydalı olur.

Ozaman bende akşamları meyve yemem :)))(

Tamam denerim

Good evening beatiful women:)
I want write my menu:)
Breakfast
2 boiled eggs
3 slices cheese
10 olives
Oliveoil
Butter
Tomato
Lunch
1 stawberry
3 plumbs
Dinner
Bbq fish
Kidney bean Salad
Water 4 lt
Spor nanay:)))
Vay arkadaş menüye bak yanlız spor süpermiş nanay ney faydalıdır bende yapayım ama sanki totoyu büyütüyor diye duymuştum

Onlar veremiycekleri için seni kucumsuyolardir
Eltim istese hemen verirmis ben hemen 1 ayda 7 8 kilo verebilirim dedi bende sen 20 yasindasin ben 29 dedim 23 24 yasindan sonra göreceğim dedim
Amannn hele bayrama su 5 kilo yu bir vereyim de dipleri düşsün:))

cok guzel canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…