canim cok cok guzel ilk gun icin :)Bugun ku menüm
Uyaninca bir bardak ılık limonlu su
10:00 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates salatalik
1 sekersiz çay
Öğlen
15:00
Yarim haslanmis yumurta
5 zeytin
3 4 tane doğranmış kavun
1 cay şekersiz
Aksam 18:30
7 y.k zeytinyagli barbunya ( patates ve havuc yok)
4 y.k baharatli yogurt
Marul
8 bardak su
20 dk yürüyüş
Su yatincaya kadar içerim daha
5-10 adet uzum yiyebilirsin canim, ama aksamdan sizede gunduz ve oglenleri tercih et :)Ozaman bende akşamları meyve yemem :)))(
i like your menu except exercise :)Good evening beatiful women:)
I want write my menu:)
Breakfast
2 boiled eggs
3 slices cheese
10 olives
Oliveoil
Butter
Tomato
Lunch
1 stawberry
3 plumbs
Dinner
Bbq fish
Kidney bean Salad
Water 4 lt
Spor nanay:)))
canim insanlarin iyi niyetli olmayan sozlerini hic takma kafana :)Eltim istese hemen verirmis ben hemen 1 ayda 7 8 kilo verebilirim dedi bende sen 20 yasindasin ben 29 dedim 23 24 yasindan sonra göreceğim dedim
Amannn hele bayrama su 5 kilo yu bir vereyim de dipleri düşsün:))
Bencede meyva gündüz yemek daha mantıklı olucak:))5-10 adet uzum yiyebilirsin canim, ama aksamdan sizede gunduz ve oglenleri tercih et :)
evet canim bende yukarida ki mesajda oyle yazmaya calismistim:)Bencede meyva gündüz yemek daha mantıklı olucak:))
Sporlar bugun hep nanay :)Menümü yazayım
Sabah çiğ çerez 2 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 incir
Sade kahve
Öğlen 1 kepçe çorba biraz et salata 2 dilim kavun
Nescafe 2 mürdüm eriği
Akşam 1 kepçe çorba 3 köfte çeyrek armut
Nescafe bikaç çerez
Su 3 lt yesilcay 2 kupa
Spor benimde nanay
Fazla yemişim yaa yazınca farkettim nöbet menüsü oldu bi müsait zamanda zıplama yapayım ben
canim yumurta, zeytin peynir, yesillik bol bol ye istedigin kadar.Diyetteyken bir yere misafirlige
gittiginizde ne yapiyorsunuz yani neler yiyorsun mesela
Benim bu günkü kahvaltim normalde
2 yagsiz gevrek
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik ve yesillikti. Ama kahvaltiya cagrildik gitmesek olmaz dedi esim birazdan yapacagiz ne yiyecegimi bilmiyorum 1.5 aylik emegimi harcamak istemiyorum
six pack yapmak gercekten cok cok zor bir is canim haklisin.Hahah ayol onlar çıksın varya.. Hahahah :)) yani ütopya sanki
Günaydın canımm
Günaydın güzellik
Sana da günaydın keyifli pazarlar
Günaydın cnmm
Tatlı uykular
Zeytin peynir yumurta 1 ekmek ye ama börek varsa yeme klasik kahvaltıdan asla zarar gelmez varsa domates salata ye gevrek yemek zorunda değilsin bence. Yeterki simit börek çörek patates kızartması yeme güzel keyifli pazarlar dilerim
canim tekrar hosgeldin aramiza:)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : tembel hatun
İsim (İsteğe Bağlı ): fatoş
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 48 aylik
Yaşadığınız şehir: Aksaray
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : hamilelik ve sonrasi yanlış ve dengesiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendim için bana diyete mi başladın basarabilecek misin diye laf atan kaynanam ve alayci sekilde gülenleri mors etmek icin
nasil iciyorsun canim?Bu arada kızlar ben sabahları elma sirkesi içmeye başladım inanılmaz iştah kesiyor :)))
canim leslie ile yuruyus yapabilirsin 15er dakika hergun :)Kizlar dr um bana gun asiri 30 dk walking at home yap dedi aksam yemekten sonra burada hergun 15 dk spor yaziyordu 30 dk iki ue bölüp gunde 15 dk yapsam olur mu
canim sen boyle durumlarda 2 yumurta kir ya da hasla, ya da menemen yap, domates salatalik ve yogurtla ye :)Eve gitmek istiyorum simdide tost yapalm diyorlar
ohh mis bende dun bir kitaba basladim, bugun biter ablam, uyku oncesi cok guzel oluyor:)Baya kitap okudum nescafe içiyorum şimdi uyku bastırdı birazcık
esin sana destek, onlarda ne dusunurse dusunsunler, sen hic takma canim :)Eltime ve kayinvalideme gore veremezmişmisim esimde yo oyle demeyin desteksiz tek kendi iradesiyle 3.5 kilo verdi 5 hafta da dedi
4 haftada 5 kilo verirsin canim haftada, 1-1.250 gram verirsen , 4-5 kilo gider:)Hoşbuldum insallah bayrama 4 hafta var ve insallah en az 5 kilo vermek istiyorum
Ben su icemiyorum tarcini yesil cayla kullandigim icin tarcin da kullanamıyorum suya nasil icebilirimcanim yumurta, zeytin peynir, yesillik bol bol ye istedigin kadar.
1-2 dilim ekmek de yiyebilirsin.
insanlara da kirilmamasi icin midem rahatsiz vs diyebilirsin cok diretirlerse:)
six pack yapmak gercekten cok cok zor bir is canim haklisin.
gercekci olursak cok sIkIlasmis, dumduz bir karina sahip olabilirsin.
canim tekrar hosgeldin aramiza:)
nasil iciyorsun canim?
canim leslie ile yuruyus yapabilirsin 15er dakika hergun :)
canim sen boyle durumlarda 2 yumurta kir ya da hasla, ya da menemen yap, domates salatalik ve yogurtla ye :)
ohh mis bende dun bir kitaba basladim, bugun biter ablam, uyku oncesi cok guzel oluyor:)
esin sana destek, onlarda ne dusunurse dusunsunler, sen hic takma canim :)
4 haftada 5 kilo verirsin canim haftada, 1-1.250 gram verirsen , 4-5 kilo gider:)
heleki ilk haftalar cok kolay gidiyor.
beslenme ve egzersizle ilgili aklina takilan her ne olursa 7/24 sorabilirsin :)
canim bende senin gibi suyu zorla icenlerdendim.Ben su icemiyorum tarcini yesil cayla kullandigim icin tarcin da kullanamıyorum suya nasil icebilirim
Nanay gülüm nanaySporlar bugun hep nanay :)
Teşekkürler hoşbuldum evet bende vericeğime inanıyorumSelam kızlar:)
Alya008 ve azimli anne hoşgeldiniz canlar:) gazanız mubarek olsun inşallah güzel kilolar veririz hep birlikte
InsallahSelam kızlar:)
Alya008 ve azimli anne hoşgeldiniz canlar:) gazanız mubarek olsun inşallah güzel kilolar veririz hep birlikte
Tamam insallah :)canim bende senin gibi suyu zorla icenlerdendim.
bu takimla kilo verirken 3 tane cam sise edindim 1er ltlik.
geceden hepsinin icini suyla doldurdum.
bir siseye limon dilimleri, bir siseye elma, bir siseye salatalik varsa mevsimine gore mandalina, portakal ve greyfurtta denedim. kucuk dilimler halinde atiyordum ve koyuyordum buz dolabina.Sabahta kalkip keyifle icmeye basliyordum:)
en begendiklerim limon, salatalik ve elmali su:)
siddetle denemeni tavsiye ediyorum :)
canimYa arkadaşlar leslie yi bende yapmak istiyorum onu telefona indirebiliyomuyum
Bilgisayarı âćmaya üşeniyorum telefon daha kolay geliyocanimgogo2405 gonca abla telefonuna imdirmisti sanki..
youtube ve izlesene'de var oradan da bakip yapabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?