- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Eltime ve kayinvalideme gore veremezmişmisim esimde yo oyle demeyin desteksiz tek kendi iradesiyle 3.5 kilo verdi 5 hafta da dedi
Canım benim nasılsın?
Melisciğim nasıl adaşım :)
Öpüyorum Melise
Sen ciddimisn ohaaannesssss 7 lere bsy kalmams bnde bu ara yognluktam yapamadgm sporlarmi telafi edim madem evdeim popo kucultmeye son hiz devamptesi bildirimi :81.4
cuma 82.00 idi
ama jillian gibi her yerimi sanki onda kullanmıyorum diye onu düşünmüyordum ama.canim leslie yapsana, hem bebek ihtimaline karsi da agir bir spor degil, tehlikeli bir durum yaratmaz:)
Gunaydn bebeklerm istifa ettm anam ne isti oyle dayanamadm hahajajajja az evde oturim sizinle vakit gecrm napuosnz dunki menumle baslim madem ...
Sabah 2 bardak cay
Oglen 3 parmak kalinlgnda bal kabakli bosnak boregi @happy_moon bilir ehehe
Aksm hic bsy yemedm butun menum bu
Hoşgeldin melinda nein yapıyodun çokmu yorucuydu işinGunaydn bebeklerm istifa ettm anam ne isti oyle dayanamadm hahajajajja az evde oturim sizinle vakit gecrm napuosnz dunki menumle baslim madem ...
Sabah 2 bardak cay
bırakmayacagımgunaydinnnn canlar
hahaaaaa tabiki verirsin
ben tam 26kg verdim eltimde kv demde zayifladin demediiii
hatta kv okadar belli olmuyor dediiii
birsey demeye gerek yokkk
ayna bana gerekeni soyluyorrrr
asla birakma
melisin uyandiii anneee diyooo:)
iyiyim tatlisimmmm
opcem simdi onu
Zamanla vereceksin canım telaslanma yeter
Eline sağlık feyzoşum @fyzanur
Galiba gördüm düz saçlı olan
Hayırlı olsun okulunuz gülüm
Olur tabi ki hazır O Ollalla ortalarda yok birincilik şansımız artar
Canım sen menunu yazcan
Biz disarlardaydik tatil rezervasyonunu hallettik inşallah bi aksilik çıkmazsa.
Menüyü alt alta yazarsan bu şekilde daha anlaşılır olur canım
Yok zaten kişa dedim ben zaten annemlerdeyim spor hak getire :)::Hoşgeldin cnm ben şenay 30 yaşındaym 6 yaş ve 6 aylık 2 oğlum var :) bankacıyım. Neden kilo verdiğini çok samimi paylaşmışsın. Haklısın. Burdaki tüm arkadaşlarımı tenzih ediyorum ama 29 yaşındasın 20 yaşındaki eltinin çocukca açıklama ve uygulamak istediği mobingi ne duy ne gör nede kafana tak... Sen kendin için zayıfla etrafta zaten çıldıracak çok kişi olacaktır. Eminim burda çok gzl zayıflayacaksın. Sadece pes etmememiz lazım başarıcaz inşAllah.
Evet çook iyi olurdu busecim ama ben yarın akşam annemlere gidicem mümkün değil malesef spor yapamicam krdeşim evlensede bi hayatım düzene girse:))
ozledik beybimGunaydn bebeklerm istifa ettm anam ne isti oyle dayanamadm hahajajajja az evde oturim sizinle vakit gecrm napuosnz dunki menumle baslim madem ...
Sabah 2 bardak cay
Sen ciddimisn ohaaannesssss 7 lere bsy kalmams bnde bu ara yognluktam yapamadgm sporlarmi telafi edim madem evdeim popo kucultmeye son hiz devam
Abesle nasıl verdin nekadar zamanda verdin 26 kilo çok iyi bir rakam hayran kaldım Azmine bide hangi sporu yapıyodun
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun hakkında dinlenirsin birazGunaydn bebeklerm istifa ettm anam ne isti oyle dayanamadm hahajajajja az evde oturim sizinle vakit gecrm napuosnz dunki menumle baslim madem ...
Sabah 2 bardak cay
Hoşgeldin nerelerdesin kuzum kaç gündür merak ettikMerhaba ben geldim :)
Evet canım.Yawrukush Canim beni iznemi ayirdin ??
Pazartesi de bildirim varPazartesi bildirimi
Cuma 66.7
Bugün 66.5
Bu hafta regl haftam kızlar yinede kilom düşsün diye çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?