bencede yapalim yapalim :)Olur tabi neden olmasın ben varım:)))
Günün çoğunda uyudum ben tembel bi gün benim açımdanSelam canlar nasilsiniz, nasil geciyor haftanin ilk gunu?
Olur derim ben karışık mı yapsak ip atlama +squat+mekik nasıl olur4. takimin citir hatunlari bu hafta 6. takimla yarisiyoruz biliyorsunuz.
Birde yarina kendi aramizda, takim icinde bir yarisma patlatalim mi ne dersiniz :)
merhaba sende hg ben grubun demirbaslarindan nena tlfnm kirilmisti binsure giremedm grba tanisamadk naslsin?Hoşgeldin melinda nein yapıyodun çokmu yorucuydu işin
arada arti olcak her arti kg dil yavrum odem falan olablio hic endiselenme bazem dikkat etmiorz olablr yani findigimozledik beybim
minik nasil oldu
ya nenam gecende oyle dedik arti ciktim
Allahim 7leride gorsem Offffff cok az kaldiiii
canim leslie 1mil ile basladim onda bile kan ter icinde kaliyordum
sonra 2mil 3mil derken kosu bandi aldim
60dk yuruyup kosuyordum
sonra ilave aletler alip egzersiz ekledim derken kafama gore takiliyorum
kaptan sana yardim eder canim
tamam squat yapa kaptis yarn bolbol eglr kalkarm ehehhe4. takimin citir hatunlari bu hafta 6. takimla yarisiyoruz biliyorsunuz.
Birde yarina kendi aramizda, takim icinde bir yarisma patlatalim mi ne dersiniz :)
Bugunku menum
Kahvalti 10:00
2 yagsiz gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin
Ara öğün aromali yesil cay
Oglen 13:00
3 y.k baharatlı yogurt
10 çiğ badem
14 tane cekirdeksiz üzüm
Ara öğün 16:00
1 cay bardagi sari leblebi
3 tane siyah erik
Aksam 18:30
7 y.k patlican patates karisik sulu yemek
4 y.k yogurt
Yagsiz ve limonlu salata
19:00 da aromali yesil cay icecegim
Aksam 22 de yine yesil cay içeceğim
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
4. takimin citir hatunlari bu hafta 6. takimla yarisiyoruz biliyorsunuz.
Hemen aciyorum canim:)Nasıl olucak bu yarışma açarmısınız biraz konuyu
Teşekkür ederim iyiyim hoşbuldum.bu gidişle bende demirbaşlardan olabilirim:))merhaba sende hg ben grubun demirbaslarindan nena tlfnm kirilmisti binsure giremedm grba tanisamadk naslsin?
arada arti olcak her arti kg dil yavrum odem falan olablio hic endiselenme bazem dikkat etmiorz olablr yani findigim
tamam squat yapa kaptis yarn bolbol eglr kalkarm ehehhe
Yumurta sonraki gün canim yani ymurta oldugu gunde var mercimek vs oldugu günde dr umun verdigi listedeprotein ekle canim menune
squat yada sumo squat yapalim ozgecim
ben isinmadan mekik cekemiyorummmm
cok guzel canim zaten saglikli beslenmek icin tum besin gruplarindan tuketmelisin.Yumurta sonraki gün canim yani ymurta oldugu gunde var mercimek vs oldugu günde dr umun verdigi listede
Çok iyiymiş benim minik kızım bırakırsa elimden geldiği kadar yapmaya çalışıcam :))***SALI GUNU YARISMAMIZ***
Canlarim yarin sabah uyandiginiz andan aksam saat 22yi gosterene kadar JUMPING JACK egzersizi yapacagiz.
Saat 22de yarismaya katilanlar beni etiketleyip (Yawrukush ) kac adet bu egzersizden yaptiginizi yazacaksiniz.
Ve takim icinde ilk ucumuzu sececegiz.
Egzersizimizde su sekilde,
Kolay gelsin, bol ter atmalar :)
tamam canim mutlaka katil :)Çok iyiymiş benim minik kızım bırakırsa elimden geldiği kadar yapmaya çalışıcam :))
Katıldım bile:)))tamam canim mutlaka katil :)
Sabah başlıyorumKatıldım bile:)))
Diyetisyenim günaşırı yazdi listeye o yüzden mesela yatin kahvaltim 2 yumurta haşlanmış ve 7 zeytin domates salatalik ve yesillikcok guzel canim zaten saglikli beslenmek icin tum besin gruplarindan tuketmelisin.
ama yumurtayi kahvaltida hergun yiyebilirsin, en masum diyete en uygun gidalardan biri :)
Ozgem benim yogurt yazdigim menulerdeki yogurtlarin hepsi yarim kilocanim cumadan cumaya takim icin tartilsan yeter, sen yine diyetisyeninle norlamduzenine devam edersin :)
cok guzel cok guzel eksiliyor kilolar:)
yarim kg yogurt yedin mi Busem:)
cok cok guzel canim:)
cok guzel menu ve spor canim tebrikler :)
supersin bekli minik kuzunda yapar seninle, eslik eder :)Katıldım bile:)))
tamam canim sen listene uy :)Diyetisyenim günaşırı yazdi listeye o yüzden mesela yatin kahvaltim 2 yumurta haşlanmış ve 7 zeytin domates salatalik ve yesillik
Ozgem benim yogurt yazdigim menulerdeki yogurtlarin hepsi yarim kilokocaaaman bir kase yarim kilo alıyor icine :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?