Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canlar nasilsiniz, nasil geciyor haftanin ilk gunu?
Günün çoğunda uyudum ben tembel bi gün benim açımdan
4. takimin citir hatunlari bu hafta 6. takimla yarisiyoruz biliyorsunuz.
Birde yarina kendi aramizda, takim icinde bir yarisma patlatalim mi ne dersiniz :)
Olur derim ben karışık mı yapsak ip atlama +squat+mekik nasıl olur

Hoşgeldin melinda nein yapıyodun çokmu yorucuydu işin
merhaba sende hg ben grubun demirbaslarindan nena tlfnm kirilmisti binsure giremedm grba tanisamadk naslsin?

arada arti olcak her arti kg dil yavrum odem falan olablio hic endiselenme bazem dikkat etmiorz olablr yani findigim

Birde yarina kendi aramizda, takim icinde bir yarisma patlatalim mi ne dersiniz :)
tamam squat yapa kaptis yarn bolbol eglr kalkarm ehehhe

protein ekle canim menune

squat yada sumo squat yapalim ozgecim
ben isinmadan mekik cekemiyorummmm

Teşekkür ederim iyiyim hoşbuldum.bu gidişle bende demirbaşlardan olabilirim:))

***SALI GUNU YARISMAMIZ***

Canlarim yarin sabah uyandiginiz andan aksam saat 22yi gosterene kadar JUMPING JACK egzersizi yapacagiz.
Saat 22de yarismaya katilanlar beni etiketleyip ( Yawrukush ) kac adet bu egzersizden yaptiginizi yazacaksiniz.
Ve takim icinde ilk ucumuzu sececegiz.
Egzersizimizde su sekilde,

Kolay gelsin, bol ter atmalar :)

Yumurta sonraki gün canim yani ymurta oldugu gunde var mercimek vs oldugu günde dr umun verdigi listede
cok guzel canim zaten saglikli beslenmek icin tum besin gruplarindan tuketmelisin.
ama yumurtayi kahvaltida hergun yiyebilirsin, en masum diyete en uygun gidalardan biri :)

Çok iyiymiş benim minik kızım bırakırsa elimden geldiği kadar yapmaya çalışıcam :))

cok guzel canim zaten saglikli beslenmek icin tum besin gruplarindan tuketmelisin.
ama yumurtayi kahvaltida hergun yiyebilirsin, en masum diyete en uygun gidalardan biri :)
Diyetisyenim günaşırı yazdi listeye o yüzden mesela yatin kahvaltim 2 yumurta haşlanmış ve 7 zeytin domates salatalik ve yesillik

canim cumadan cumaya takim icin tartilsan yeter, sen yine diyetisyeninle norlamduzenine devam edersin :)

cok guzel cok guzel eksiliyor kilolar:)

yarim kg yogurt yedin mi Busem:)

cok cok guzel canim:)

cok guzel menu ve spor canim tebrikler :)
Ozgem benim yogurt yazdigim menulerdeki yogurtlarin hepsi yarim kilo kocaaaman bir kase yarim kilo alıyor icine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…