Takım olarak haftasonu kacamaklarini azaltmak adına pazartesi bildirim yapıyoruz canımPazartesi de bildirim var
Benimde yapmam gerekiyir mu diyetisyenim kesinlikle tartilma dedi olumsuz etkilenirmisim ayda 1 kere diyetisyenim in orada tartiya cikacagimTakım olarak haftasonu kacamaklarini azaltmak adına pazartesi bildirim yapıyoruz canım
Pazartesi tartilmaya bilirsin ama yarışma olduğu için cuma günleri saat 17 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz canımBenimde yapmam gerekiyir mu diyetisyenim kesinlikle tartilma dedi olumsuz etkilenirmisim ayda 1 kere diyetisyenim in orada tartiya cikacagim
Var dr um ev tipi baskül yanıltıcı oluyor demoralize olursun dedi cuma günleri tartilirim tabiPazartesi tartilmaya bilirsin ama yarışma olduğu için cuma günleri saat 17 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz canım
Evde kendi tartı yokmu
Yorucu bugun temizlik alisveris yemek camasir yoruldumSelam canlar nasilsiniz, nasil geciyor haftanin ilk gunu?
epey is yapmissin Fatoscugum:)Yorucu bugun temizlik alisveris yemek camasir yoruldum
Süper gidiyor ben diyete bayağı alıştım acıkmıyorumda yoğurt beni bayağı tok tutuyorSelam canlar nasilsiniz, nasil geciyor haftanin ilk gunu?
bunlar rahat rahat olur canimin ici sen hic merak etme.Yawrukush ay yok six pack falan istemem o ütopyalara gerek yok yeterki yağ seviyem iyice düşsün ve karın kaslarım sıklaşsın napim baklavayı sanki karnım açık gezecem. Maksatım elbisede pörtlemesin göbekk düz olsun yeterrre
canim istifan insallah daha guzel, daha iyi islere kapi acsin Nenam, bizde azicik senle ozlem gideririz:)Gunaydn bebeklerm istifa ettm anam ne isti oyle dayanamadm hahajajajja az evde oturim sizinle vakit gecrm napuosnz dunki menumle baslim madem ...
Sabah 2 bardak cay
Oglen 3 parmak kalinlgnda bal kabakli bosnak boregi @happy_moon bilir ehehe
Aksm hic bsy yemedm butun menum bu
yemek yeee artik, bugun ne guzel yemekler hazirlamissin, ellerine saglik :)Ve atmim yaklask 10 gundr belkide fazla hic bsy yemiorm gbi bsy kaptanlar beni vurcak koruyun beni kizlar bu kaptanlardan
super, super superrr ohh ohhh:)ptesi bildirimi :81.4
cuma 82.00 idi
canim jilian bebek olma ihtimaline karsilik agir bir spor, tehlikeli olabilir.ama jillian gibi her yerimi sanki onda kullanmıyorum diye onu düşünmüyordum ama.
jillian tehlikeli olur dimi. kaptanımmm
kizz sen nerelerdesin?Merhaba ben geldim :)
evet kuzum bu hafta mecburen izne ayirdim seni..Yawrukush Canim beni iznemi ayirdin ??
yine bir dolu yorulmussun guzelim..Hayırlı günler kızlar, yine pazartesi ve ben yine çok yorgun, mutsuz, halsiz, uykusuzum, cumartesi kaplıcaya gittik gün boyu havuzdan çıkmadık ama çok acıktırdı:))akşama görümceme geçtil Almaya yolcusu bu hafta gece köyde kaldık,Pazar öğlene doğru eve geldim çamaşırlar, ev temizliği,çocukların banyosu, akşama doğruda badem toplamaya çıktık tabi ben pert
Dünkü Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, bolca kaysı reçeli(canım çok tatlı çekmişti ve çok güzeldi dayanamadım)
Akşam: menemen, domates, salatalık, peynir,2 dilim ekmek
cok guzel regliye ragmen ablam :)Pazartesi bildirimi
Cuma 66.7
Bugün 66.5
Bu hafta regl haftam kızlar yinede kilom düşsün diye çabalıyorum
canim cumadan cumaya takim icin tartilsan yeter, sen yine diyetisyeninle norlamduzenine devam edersin :)Benimde yapmam gerekiyir mu diyetisyenim kesinlikle tartilma dedi olumsuz etkilenirmisim ayda 1 kere diyetisyenim in orada tartiya cikacagim
cok guzel cok guzel eksiliyor kilolar:)Cuma 62.0
Pazartesi 61.9
Daha dusuk.olabilirdi ama regl olmadim henuz
yarim kg yogurt yedin mi Busem:)Menumu de yazayim ciksin aradan
Sabah
2 haslanmis yumurta
2 kozlenmis patlican icine bol tereyagi
10 zeytin
1 domates
3 dilim suzme peynir
4 kuru kayisi
Bir avuc cig fıstık
Aksam
Tepeleme dolu bir tabak etli patlican yemegi
Yarim kilo taze yogurt
Iki parca biber 3 parca patlican kizartmasi ustune iki kasik sarimsakli suzme yogurt
1 murdum erigi
Spor 20 dk yuzme yuruyebilirim aksam
Su 3 lt gecti simdilik
Yalniz bugun patlican agaci cikacak icimde isin ilginci yazinca farkettim :))))
Sabah 1 kova filitre kahve ictim bi de aksam daha gec saatte icerim onlari da yazim. Daha da sudan baska bisey gecmez boğazcegizimden
cok cok guzel canim:)Bugünkü menüm
Sabah
5 zeytin
4 dilim peynir
Domates salatalık
Öğlen
4yk nohut yani
Yarım Kâse yoğurt
Ara
Bir salkım üzüm
Akşam
4yk yemek
Yarım kase yoğurt
Spor:50 dakika bisiklet
Su:3,5litre
cok guzel menu ve spor canim tebrikler :)Bugunku menum
Kahvalti 10:00
2 yagsiz gevrek
1 dilim peynir
7 zeytin
Ara öğün aromali yesil cay
Oglen 13:00
3 y.k baharatlı yogurt
10 çiğ badem
14 tane cekirdeksiz üzüm
Ara öğün 16:00
1 cay bardagi sari leblebi
3 tane siyah erik
Aksam 18:30
7 y.k patlican patates karisik sulu yemek
4 y.k yogurt
Yagsiz ve limonlu salata
19:00 da aromali yesil cay icecegim
Aksam 22 de yine yesil cay içeceğim
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
ayni azimle zafere emin adimlarla devam canim :)Süper gidiyor ben diyete bayağı alıştım acıkmıyorumda yoğurt beni bayağı tok tutuyorzafere doğru devam:)))
Teşekkür ederimcanim cumadan cumaya takim icin tartilsan yeter, sen yine diyetisyeninle norlamduzenine devam edersin :)
cok guzel cok guzel eksiliyor kilolar:)
yarim kg yogurt yedin mi Busem:)
cok cok guzel canim:)
cok guzel menu ve spor canim tebrikler :)
Cuma günü tartılmayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nekadar çıkacak evde tartım var ama bende haftada bir tartılmamız taraftarıyım psikoloji açısındanayni azimle zafere emin adimlarla devam canim :)
Olur tabi neden olmasın ben varım:)))4. takimin citir hatunlari bu hafta 6. takimla yarisiyoruz biliyorsunuz.
Birde yarina kendi aramizda, takim icinde bir yarisma patlatalim mi ne dersiniz :)
haftada bir tartil canim. pazartesileride tartilabilirsin istersen :)Cuma günü tartılmayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nekadar çıkacak evde tartım var ama bende haftada bir tartılmamız taraftarıyım psikoloji açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?