Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

spordaydim kostum geldimmm

sabah
1yumurta
1dilim tbe
peynir az tereyagi ve cilek receli
ince bir dilim kavun

ara
1seftali

ogle
tbekmegi ile tost yagsiz

aksam
1tabak kiymali ispanak
biraz taze fasulye
coban salata
2yk yogurt
1hurma

az oncede sporun ustune 1cay bardagi tarcinli sut

su 3lt

spor
35dk bant
35dk egzersizzzz

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Çay
5 adet yeşil zeytin
Domates
Kayısı reçeli
Ara
1 dilim kavun
Öğle
Yufka
Sulu yemek
Ayran
Domates
Ara
Eti form
Akşam yemedim
Su 4 litre
Adım 4500 civarı
Mekik 40
İa 200
Daha çok bacak basen eriten egzersizler yaptım
2 fincan form çay
Yawrukush
@AKovser

Menümü yazayım
Kahvaltı 15:00 biraz çiğ çerez peynir zeytin 1 dilim eski kaşar

Ara sade kahve 1 kuru erik 2 badem

Akşam 4 kaşık kıymalı patates yemeği 2 kaşık börülce salatası 3 çiğköfte marulla

Çay az fıstık

Su 2.5 lt
Spor 7000 adım
200 jj 50 mekik

Karatay patlamis yaa patates yemissin yumurta yememissin cerezi az yemissin goncaaaa nolamaaaz

Butun gun yazacagim yazacagim derken yazamadim bir turlu.
Kizlar biliyorsunuz esim son gunlerde kafayi tip okumakla bozmustu ama bir turlu isin maddiyat boyutunu cozemedi.
6 yil okurken nasil calisacak, ben 2 bebeyle calissam, kres vs paralari, aylik giderler nasil yetirecegim derken, bir karar aldik.
Beden egitimi ogretmenligi mezunuyum biliyorsunuz, Abdde oldukca zor ve ciddi bir meslek.
Cunku tum koclar okuldaki ogrencileri olimpiyatlara hazirlanacaklar gozuyle gorup, ilmek ilmek isliyorlar.
Hafta ici okullarda, hafta sonu da okul takimlari icin surekli cabaliyorlar.
Bayanlar icin oldukca zor bir meslek, yorucu, surekli seyahatlar gerektiren vs vs.
Ustelik yillik geliri de oldukca dusuk.
En alt seviyedeki maaslarla es deger, cunku hocalar genelde takim vs calistirip, ekstra kurslardan genelde paralar kazaniyorlar.
Yani daha cok calisip, yirtinmak gerek
Demem o ki benim alacagim maasla evin kredisini odesek ac kaliriz :)
Esim dedi ki somestre kadar ya sen toefl sinavini gecip, bir bolume kayit yaptirirsin, ya da ben somestirde tip kaydi yaptiracagim.
Bir nevi iddiaya tutustuk.
Dunden beri okullar, bolumler vs vs arastiriyorum.
Esim kesin kararli, benim maasimla ilerde cok zorlasacak yasamamiz, ya ben tip okuyacagim ya da sen iyi bir maas saglayacak baska bir bolum oku diyor.
Ve bende bugun toefla calismaya basladim.
28 yasindan sonra 2 cocukla bir delilige kalkistim.
Bakalim neler olacak neler bitecek :)
Azicik kizin siz bana, nasil halledeceksin, deli misin, minicik bebegi ne yapacaksin deyin
Ama diger turlu esimin tip okumasi da tam bir fiyasko hepimiz icin.
Neyse durmak yok Akin uyuyorken toefla bakayim..

Karatay patlamis yaa patates yemissin yumurta yememissin cerezi az yemissin goncaaaa nolamaaaz
Çerez sabah yedim bayaa yumurta bitmiş benim aklıma gelmedi sabah almak eşimde hatirlatmadi patatese gelince ne yemek yapayım bilemedim kararsızlık anında Kolay geldi patatesini az yedim zaten
Yav napacan sen bu adamla bırak gel Türkiye'de daha huzurlu yaşarsın annen bakar çocuklara öğretmen maasida iyi sayılır adam tıp mı okuyo hukuku okuyo okusun dursun yada adamı annesine geri ver bu tam büyümemiş olgunlasmamis de bikaç sene daha baksın anası ee sende bi insan evladisin nereye kadar dayancan

Sağolasın ablam geçti üzülmüyorum başk işler bakçam
Hosgeldin canım
Bu arada kızlar ben sabahları elma sirkesi içmeye başladım inanılmaz iştah kesiyor :)))
kuzum ben onunzararlı die okudum ama bilemiyorum

Kuzum bi de iyi yönden bak eşin ileriye götürüyor seni inşallah güzel şeyler olur ben senin adına çok ümitliyim :) içime iyi şeyler doğuyor :)) bebiş için de gercekten yorum yapamıyorum peki kuzum eşin daha garanti bi iş bulamazmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…