Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gonca ablacim aklima is dusurdun ya, tam ne guzel oturmus ders calisiyordum, simdi acaba Trye mi gitsem coluk cocuk diyorum:)

canim 2 cocukla, ki cocuklari birakacak bir Allahin kulu yok burada.
Somestirde daha bebek yeni dogmus olacak ben okul yollarina dusecegim..
esim muhendis gulum meslegi kotu degil ama burada saglik sigortasi, emeklilik her sey ozel.
devletin hic bir yardimi yok, yillar ilerledikce de is yerleri genc insanlari calistirmak istiyor.
10 yil sonra esimin yerine 25yasindaki adamlari alacaklar.
yani burada gider cok fazla turkiye gibi degil, oyuzden geliri arttirmak zorundayiz...

Bu arada bugün 8km
Dün 10km yürümüşüm
supersin ama menuler nerede?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Mavibocuk-------
melinda23-- 100IA----
abesle_istigal DINLENMEODUL ---
haeshin 100JJ ---
gogo240550M 100JJ ---
tiffany20 ODUL ---
happy_moon-ODUL ----
AKovser-------
KarKralicesi -----
fyfyfy-------
Alya008- ---
tembel hatun-- ---
zey zey-------
saricicek-- 100IA----
fyzanur- -----
oluroylebazen-------
engindenizz-------

[/td][/td][/td][/td]

Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim . evet iyiyim aksilikler pesimi birakmadi :) oyuzden gelemedim kac haftadir . gogo2405
Tesekkur ederim izne ayirdigin icin sen bir tanesin su an gozumde dunyada bir benzerin yok harikasin Yawrukush :))
Evet bugun dugun .. yarisma varmis bende gelinligimle ziplarim :)))
Neyse hoscakalin bir kac hafta sonra gelicem ama mezun olmaya :))
Sizleri cokk seviyorum

Bence eşin hayalini kurduğu işi yapmak istiyor doktorluk gerçekten güzel bir meslek biraz sıkıntıya düşersiniz belki ama doktor olursada gelicekde hiç sıkıntı yaşamazsınız çocuklar bir şekilde büyüyüp gidiyorlar bence de sen güzel bir bölüm seç eşine destek ol ondan sonrası sizin için kolay olucaktır allah yardımcınız olsun:)))

ozgecim
Allah yardimcin olsun

Yawrukush oluroylebazen yanlışlıkla menüsünü bana atmış .ben paylaşıyorum onun yerine
Pazar

Sabah
1dilim salçalı taö buğday ekmeği
1dilim peynir
5zeytin
1dilim tambuğday
1yumurta

Öğle
1diyet çikolata (100kcal)
1türk kahvesi

Akşam
4yk bulgur
Yarım tabak fırında tavuklu patates yemeği

Gece 1boyoz

En az 1 saat yürüyüş
2litre su

Pazartesi

Sabah

Yarım gevrek
1patatesli yumurta
1dilim peynir

Öğle
1türk khvesi
1soda

Akşam
Yarım kumru
1ayran

1saat yüryüş
2bucuk litre su

Kızlar misafir gezdiriyorum saatlerce yürüyoruz da ben tempolu olmadığı için 1 saat yzdım

Yawrukush canım ben iki gündür okul kayıt işleriyle uğraşıyorum bu yüzden hep ayak üstü dışarda ne bulursam yedim . menülerim ondan eksik . spor olayına gelirsek okadar çok yürüdümki 1 haftalık sporumu 2 günde yaptım heralde :) çok şükür bitti kayıt işleri . artık eski düzenime dönebilirim :)

dünkü menüm

sabah
2 dilim kepekli kaşarlı tost
ya
rım bardak yarım yağlı süt

3 fındık ,2 badem
1 bardak şekersiz nescafe

ögle
1 kase corba
1 kase cacık
izmir köfte,bulgur pilavı

1 nescafe

3 badem. 4 kaju
spor sonrası yarım bardak kefir

akşam
bir tabak domatesli bulgur pilavı
1 kase cacık

4badem-4kaju
4 tane antep fıstıgı

yatmadan önce cay bardagından az yarım yaglı süt

20 dkk yürüyüş
27 dakka jillian ama ben hareketleri başka şeyler yaptım
10 dakka sqauta

4 lt su

iddalı degilim

Canım benim azcık tebessüm ettireyim dedim. Amerika'da yaşam zor gerçekten masraf fazla gelir yüksek olsun diye iyi bi iş gerekli eşin tıp okumak istiyor Amerika nasıl Bilmem Türkiye ile kiyasliyorum 6 sene tıp oku pratisyen oluyorsun üstüne en az 4 sene uzmanlık okunuyor ki okulda değil üniversite hastanesi yada eğitim araştırma hastanesinde asistan olarak uzmanlık okunuyor asistanlık tiptanda zor birbirinizi göremezsiniz o derece ama daha makul bölümler arastirsaniz okulu daha kısa sürede bitecek. Sen bebeği kime bırakacaksın inşallah kresler minikken aliyolardir ki dediğin gibi pahalı .Allah yardımcınız olsun inşallah bebiş nasibiyle gelecek eşin çok daha iyi bir iş bulur kendini üzmesin bu kadar
Ah kuzum benim bugunmu düğün herşey gönlünce olsun çok mutlu ol inşallah. Iznin ve evliliğin tadını çıkar canım iki cuma gelmek zorunda değilsin ama bizleride habersiz bırakma lütfen. O Ollalla
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…