Gonca ablacim aklima is dusurdun ya, tam ne guzel oturmus ders calisiyordum, simdi acaba Trye mi gitsem coluk cocuk diyorum:)Çerez sabah yedim bayaa yumurta bitmiş benim aklıma gelmedi sabah almak eşimde hatirlatmadi patatese gelince ne yemek yapayım bilemedim kararsızlık anında Kolay geldi patatesini az yedim zaten
Yav napacan sen bu adamla bırak gel Türkiye'de daha huzurlu yaşarsın annen bakar çocuklara öğretmen maasida iyi sayılır adam tıp mı okuyo hukuku okuyo okusun dursun yada adamı annesine geri ver bu tam büyümemiş olgunlasmamis de bikaç sene daha baksın anası ee sende bi insan evladisin nereye kadar dayancan
canim 2 cocukla, ki cocuklari birakacak bir Allahin kulu yok burada.Kuzum bi de iyi yönden bak eşin ileriye götürüyor seni inşallah güzel şeyler olur ben senin adına çok ümitliyim :) içime iyi şeyler doğuyor :)) bebiş için de gercekten yorum yapamıyorum peki kuzum eşin daha garanti bi iş bulamazmı
supersin ama menuler nerede?Bu arada bugün 8km
Dün 10km yürümüşüm
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | |||
haeshin | - | - | - | ||||
gogo2405 | 50M | - | - | - | |||
tiffany20 | ODUL | - | - | - | |||
happy_moon | - | ODUL | - | - | - | - | |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | - | ||
fyfyfy | - | - | - | - | - | - | - |
Alya008 | - | - | - | - | |||
tembel hatun | - | - | - | - | - | ||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
saricicek | - | - | - | - | - | - | |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
engindenizz | - | - | - | - | - | - | - |
Bence eşin hayalini kurduğu işi yapmak istiyor doktorluk gerçekten güzel bir meslek biraz sıkıntıya düşersiniz belki ama doktor olursada gelicekde hiç sıkıntı yaşamazsınız çocuklar bir şekilde büyüyüp gidiyorlar bence de sen güzel bir bölüm seç eşine destek ol ondan sonrası sizin için kolay olucaktır allah yardımcınız olsun:)))Butun gun yazacagim yazacagim derken yazamadim bir turlu.
Kizlar biliyorsunuz esim son gunlerde kafayi tip okumakla bozmustu ama bir turlu isin maddiyat boyutunu cozemedi.
6 yil okurken nasil calisacak, ben 2 bebeyle calissam, kres vs paralari, aylik giderler nasil yetirecegim derken, bir karar aldik.
Beden egitimi ogretmenligi mezunuyum biliyorsunuz, Abdde oldukca zor ve ciddi bir meslek.
Cunku tum koclar okuldaki ogrencileri olimpiyatlara hazirlanacaklar gozuyle gorup, ilmek ilmek isliyorlar.
Hafta ici okullarda, hafta sonu da okul takimlari icin surekli cabaliyorlar.
Bayanlar icin oldukca zor bir meslek, yorucu, surekli seyahatlar gerektiren vs vs.
Ustelik yillik geliri de oldukca dusuk.
En alt seviyedeki maaslarla es deger, cunku hocalar genelde takim vs calistirip, ekstra kurslardan genelde paralar kazaniyorlar.
Yani daha cok calisip, yirtinmak gerek
Demem o ki benim alacagim maasla evin kredisini odesek ac kaliriz :)
Esim dedi ki somestre kadar ya sen toefl sinavini gecip, bir bolume kayit yaptirirsin, ya da ben somestirde tip kaydi yaptiracagim.
Bir nevi iddiaya tutustuk.
Dunden beri okullar, bolumler vs vs arastiriyorum.
Esim kesin kararli, benim maasimla ilerde cok zorlasacak yasamamiz, ya ben tip okuyacagim ya da sen iyi bir maas saglayacak baska bir bolum oku diyor.
Ve bende bugun toefla calismaya basladim.
28 yasindan sonra 2 cocukla bir delilige kalkistim.
Bakalim neler olacak neler bitecek :)
Azicik kizin siz bana, nasil halledeceksin, deli misin, minicik bebegi ne yapacaksin deyin
Ama diger turlu esimin tip okumasi da tam bir fiyasko hepimiz icin.
Neyse durmak yok Akin uyuyorken toefla bakayim..
Butun gun yazacagim yazacagim derken yazamadim bir turlu.
Kizlar biliyorsunuz esim son gunlerde kafayi tip okumakla bozmustu ama bir turlu isin maddiyat boyutunu cozemedi.
6 yil okurken nasil calisacak, ben 2 bebeyle calissam, kres vs paralari, aylik giderler nasil yetirecegim derken, bir karar aldik.
Beden egitimi ogretmenligi mezunuyum biliyorsunuz, Abdde oldukca zor ve ciddi bir meslek.
Cunku tum koclar okuldaki ogrencileri olimpiyatlara hazirlanacaklar gozuyle gorup, ilmek ilmek isliyorlar.
Hafta ici okullarda, hafta sonu da okul takimlari icin surekli cabaliyorlar.
Bayanlar icin oldukca zor bir meslek, yorucu, surekli seyahatlar gerektiren vs vs.
Ustelik yillik geliri de oldukca dusuk.
En alt seviyedeki maaslarla es deger, cunku hocalar genelde takim vs calistirip, ekstra kurslardan genelde paralar kazaniyorlar.
Yani daha cok calisip, yirtinmak gerek
Demem o ki benim alacagim maasla evin kredisini odesek ac kaliriz :)
Esim dedi ki somestre kadar ya sen toefl sinavini gecip, bir bolume kayit yaptirirsin, ya da ben somestirde tip kaydi yaptiracagim.
Bir nevi iddiaya tutustuk.
Dunden beri okullar, bolumler vs vs arastiriyorum.
Esim kesin kararli, benim maasimla ilerde cok zorlasacak yasamamiz, ya ben tip okuyacagim ya da sen iyi bir maas saglayacak baska bir bolum oku diyor.
Ve bende bugun toefla calismaya basladim.
28 yasindan sonra 2 cocukla bir delilige kalkistim.
Bakalim neler olacak neler bitecek :)
Azicik kizin siz bana, nasil halledeceksin, deli misin, minicik bebegi ne yapacaksin deyin
Ama diger turlu esimin tip okumasi da tam bir fiyasko hepimiz icin.
Neyse durmak yok Akin uyuyorken toefla bakayim..
en hayırlı yer nasip olur inşallah canım ,biri olmazsa biri olur :)S
sözleşmeli öğretmenlik olmadı ona canım sıkılmıştı da bakcam bi çaresine kuzum
Günaydın :)))günaydınnnn
iddalı degilim***SALI GUNU YARISMAMIZ***
Canlarim yarin sabah uyandiginiz andan aksam saat 22yi gosterene kadar JUMPING JACK egzersizi yapacagiz.
Saat 22de yarismaya katilanlar beni etiketleyip (Yawrukush ) kac adet bu egzersizden yaptiginizi yazacaksiniz.
Ve takim icinde ilk ucumuzu sececegiz.
Egzersizimizde su sekilde,
Kolay gelsin, bol ter atmalar :)
Canım benim azcık tebessüm ettireyim dedim. Amerika'da yaşam zor gerçekten masraf fazla gelir yüksek olsun diye iyi bi iş gerekli eşin tıp okumak istiyor Amerika nasıl Bilmem Türkiye ile kiyasliyorum 6 sene tıp oku pratisyen oluyorsun üstüne en az 4 sene uzmanlık okunuyor ki okulda değil üniversite hastanesi yada eğitim araştırma hastanesinde asistan olarak uzmanlık okunuyor asistanlık tiptanda zor birbirinizi göremezsiniz o derece ama daha makul bölümler arastirsaniz okulu daha kısa sürede bitecek. Sen bebeği kime bırakacaksın inşallah kresler minikken aliyolardir ki dediğin gibi pahalı .Allah yardımcınız olsun inşallah bebiş nasibiyle gelecek eşin çok daha iyi bir iş bulur kendini üzmesin bu kadarGonca ablacim aklima is dusurdun ya, tam ne guzel oturmus ders calisiyordum, simdi acaba Trye mi gitsem coluk cocuk diyorum:)
canim 2 cocukla, ki cocuklari birakacak bir Allahin kulu yok burada.
Somestirde daha bebek yeni dogmus olacak ben okul yollarina dusecegim..
esim muhendis gulum meslegi kotu degil ama burada saglik sigortasi, emeklilik her sey ozel.
devletin hic bir yardimi yok, yillar ilerledikce de is yerleri genc insanlari calistirmak istiyor.
10 yil sonra esimin yerine 25yasindaki adamlari alacaklar.
yani burada gider cok fazla turkiye gibi degil, oyuzden geliri arttirmak zorundayiz...
supersin ama menuler nerede?
Ah kuzum benim bugunmu düğün herşey gönlünce olsun çok mutlu ol inşallah. Iznin ve evliliğin tadını çıkar canım iki cuma gelmek zorunda değilsin ama bizleride habersiz bırakma lütfen. O OllallaIlgilendiginiz icin tesekkur ederim . evet iyiyim aksilikler pesimi birakmadi :) oyuzden gelemedim kac haftadir .gogo2405
Tesekkur ederim izne ayirdigin icin sen bir tanesin su an gozumde dunyada bir benzerin yok harikasinYawrukush :))
Evet bugun dugun .. yarisma varmis bende gelinligimle ziplarim :)))
Neyse hoscakalin bir kac hafta sonra gelicem ama mezun olmaya :))
Sizleri cokk seviyorum
Hakkında hayırlısı olur inşallah canımYawrukush canım ben iki gündür okul kayıt işleriyle uğraşıyorum bu yüzden hep ayak üstü dışarda ne bulursam yedim . menülerim ondan eksik . spor olayına gelirsek okadar çok yürüdümki 1 haftalık sporumu 2 günde yaptım heralde :) çok şükür bitti kayıt işleri . artık eski düzenime dönebilirim :)
Hos buldumSağolasın ablam geçti üzülmüyorum başk işler bakçam
Hosgeldin canım
kuzum ben onunzararlı die okudum ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?