Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozge abd den turkiyeye gelmek yerine baska bir ulkeye de gecebilirsiniz mesleklerinizin cok para ettigi. Bildigin kadariyla avrupada ogretmen maasi cok yuksek beden egitimine cok onem veriliyor. En azindan hollanda ve fransa da oyle.

Gunaydin fistiklar, gununuz bol enerjili, kacamaksiz gecsin.
Bugun JUMPING JACK yarismamiz var unutmayin lutfen.
Eki Görüntüle 1871054
Canim eline sağlık. Da ben su sizin ise takildim. Kuzum cok zorlanirsin universiteye girmek kolay okuma zor sizin oralarda. Baska is yapamaz misin. Ozgecim ya. Esin tip bolumunu tr de okusa daha ucuz ve kolay olur denkligi olan bi uni de. Abd den bir sure tr ye gelip burda idare edebilseniz en azindan 4 yil kadar sonra uzmanligi icin oraya donseniz olmuyor mu. Ev kredisini odemek icin bur yol dusunseniz trden. Burada calisabilirsin ailen ankarada cocuklari onlar idare ederler belki. Aylik odemeni ne kadar krediye. Yani bilmiyorum abd ye arada giris cikis yapip 4 yil idare etsenz

Canim omur boyu mutluluklar

offff smdi gördüm ben bunu
iki cocukla cokda iyi okursun bence.
ne okucaksın bellimi?
tıp cok yorucu olmazmı? ya

Hayırlı günler kızlar
dünkü menüm
Sabah: 2 çavdar, domates, peynir, zeytin
Öğlen: 4 dilim kıymalı pide
Akşam: yeşil fasulye, yoğurt
Su: 1,5 lt , spor yine yok
Yawrukush zaten çok tempolu bi hayatın var dahada yoğunlaşacaksın Allah yardımcın olsun, eşinle anlaşma yap ama, her konuda mümkünse artık yardımcı olsun sana :)
O Ollalla canım bir ömür boyu mutluluklar

benim planlarımda da bu iki yıllık okulumu bitirmek , 28 imdede tıpa başlamak var :) ama sizin maddi durumunuz 2 çocukla nasıl el verecek canım ya , Allah yardımcınız olsun inşallah , sen çalışsan bile bebeklerin kreş parası felan nasıl yetecek ,eşininde okurken bir sürü masrafı olacak . bide eşin kazanabilecekmi tıpı oda var . mühendislikle tıp çok uzak şeyler . ilgisi yoksa yapamaz ,çabuk pes eder zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…