Günaydın canımGünaydın kizlar
Canim kpss de matematik degil tarih ve guncel bilgiler belirleyici ayrica alan sinavi var artik bolumunun sansi cok. Sadece su handikap var az alim oluyor felsefe grubundan. Formasyonun var miKuzum bn sözelciyim matematiğim bitik durumda
Ozge abd den turkiyeye gelmek yerine baska bir ulkeye de gecebilirsiniz mesleklerinizin cok para ettigi. Bildigin kadariyla avrupada ogretmen maasi cok yuksek beden egitimine cok onem veriliyor. En azindan hollanda ve fransa da oyle.Gonca ablacim aklima is dusurdun ya, tam ne guzel oturmus ders calisiyordum, simdi acaba Trye mi gitsem coluk cocuk diyorum:)
canim 2 cocukla, ki cocuklari birakacak bir Allahin kulu yok burada.
Somestirde daha bebek yeni dogmus olacak ben okul yollarina dusecegim..
esim muhendis gulum meslegi kotu degil ama burada saglik sigortasi, emeklilik her sey ozel.
devletin hic bir yardimi yok, yillar ilerledikce de is yerleri genc insanlari calistirmak istiyor.
10 yil sonra esimin yerine 25yasindaki adamlari alacaklar.
yani burada gider cok fazla turkiye gibi degil, oyuzden geliri arttirmak zorundayiz...
supersin ama menuler nerede?
Canim eline sağlık. Da ben su sizin ise takildim. Kuzum cok zorlanirsin universiteye girmek kolay okuma zor sizin oralarda. Baska is yapamaz misin. Ozgecim ya. Esin tip bolumunu tr de okusa daha ucuz ve kolay olur denkligi olan bi uni de. Abd den bir sure tr ye gelip burda idare edebilseniz en azindan 4 yil kadar sonra uzmanligi icin oraya donseniz olmuyor mu. Ev kredisini odemek icin bur yol dusunseniz trden. Burada calisabilirsin ailen ankarada cocuklari onlar idare ederler belki. Aylik odemeni ne kadar krediye. Yani bilmiyorum abd ye arada giris cikis yapip 4 yil idare etsenzGunaydin fistiklar, gununuz bol enerjili, kacamaksiz gecsin.
Bugun JUMPING JACK yarismamiz var unutmayin lutfen.
Eki Görüntüle 1871054
Canim omur boyu mutluluklarIlgilendiginiz icin tesekkur ederim . evet iyiyim aksilikler pesimi birakmadi :) oyuzden gelemedim kac haftadir .gogo2405
Tesekkur ederim izne ayirdigin icin sen bir tanesin su an gozumde dunyada bir benzerin yok harikasinYawrukush :))
Evet bugun dugun .. yarisma varmis bende gelinligimle ziplarim :)))
Neyse hoscakalin bir kac hafta sonra gelicem ama mezun olmaya :))
Sizleri cokk seviyorum
offff smdi gördüm ben bunuButun gun yazacagim yazacagim derken yazamadim bir turlu.
Kizlar biliyorsunuz esim son gunlerde kafayi tip okumakla bozmustu ama bir turlu isin maddiyat boyutunu cozemedi.
6 yil okurken nasil calisacak, ben 2 bebeyle calissam, kres vs paralari, aylik giderler nasil yetirecegim derken, bir karar aldik.
Beden egitimi ogretmenligi mezunuyum biliyorsunuz, Abdde oldukca zor ve ciddi bir meslek.
Cunku tum koclar okuldaki ogrencileri olimpiyatlara hazirlanacaklar gozuyle gorup, ilmek ilmek isliyorlar.
Hafta ici okullarda, hafta sonu da okul takimlari icin surekli cabaliyorlar.
Bayanlar icin oldukca zor bir meslek, yorucu, surekli seyahatlar gerektiren vs vs.
Ustelik yillik geliri de oldukca dusuk.
En alt seviyedeki maaslarla es deger, cunku hocalar genelde takim vs calistirip, ekstra kurslardan genelde paralar kazaniyorlar.
Yani daha cok calisip, yirtinmak gerek
Demem o ki benim alacagim maasla evin kredisini odesek ac kaliriz :)
Esim dedi ki somestre kadar ya sen toefl sinavini gecip, bir bolume kayit yaptirirsin, ya da ben somestirde tip kaydi yaptiracagim.
Bir nevi iddiaya tutustuk.
Dunden beri okullar, bolumler vs vs arastiriyorum.
Esim kesin kararli, benim maasimla ilerde cok zorlasacak yasamamiz, ya ben tip okuyacagim ya da sen iyi bir maas saglayacak baska bir bolum oku diyor.
Ve bende bugun toefla calismaya basladim.
28 yasindan sonra 2 cocukla bir delilige kalkistim.
Bakalim neler olacak neler bitecek :)
Azicik kizin siz bana, nasil halledeceksin, deli misin, minicik bebegi ne yapacaksin deyin
Ama diger turlu esimin tip okumasi da tam bir fiyasko hepimiz icin.
Neyse durmak yok Akin uyuyorken toefla bakayim..
merhaba canım , aramıza hoşgeldin :) ya da ben geldim bilemedim şimdiGünaydın kizlar
napıyosun kız süslügünaydınnnn
en paspal hlimle selam ederim sananapıyosun kız süslü
benim planlarımda da bu iki yıllık okulumu bitirmek , 28 imdede tıpa başlamak var :) ama sizin maddi durumunuz 2 çocukla nasıl el verecek canım ya , Allah yardımcınız olsun inşallah , sen çalışsan bile bebeklerin kreş parası felan nasıl yetecek ,eşininde okurken bir sürü masrafı olacak . bide eşin kazanabilecekmi tıpı oda var . mühendislikle tıp çok uzak şeyler . ilgisi yoksa yapamaz ,çabuk pes eder zaten .Butun gun yazacagim yazacagim derken yazamadim bir turlu.
Kizlar biliyorsunuz esim son gunlerde kafayi tip okumakla bozmustu ama bir turlu isin maddiyat boyutunu cozemedi.
6 yil okurken nasil calisacak, ben 2 bebeyle calissam, kres vs paralari, aylik giderler nasil yetirecegim derken, bir karar aldik.
Beden egitimi ogretmenligi mezunuyum biliyorsunuz, Abdde oldukca zor ve ciddi bir meslek.
Cunku tum koclar okuldaki ogrencileri olimpiyatlara hazirlanacaklar gozuyle gorup, ilmek ilmek isliyorlar.
Hafta ici okullarda, hafta sonu da okul takimlari icin surekli cabaliyorlar.
Bayanlar icin oldukca zor bir meslek, yorucu, surekli seyahatlar gerektiren vs vs.
Ustelik yillik geliri de oldukca dusuk.
En alt seviyedeki maaslarla es deger, cunku hocalar genelde takim vs calistirip, ekstra kurslardan genelde paralar kazaniyorlar.
Yani daha cok calisip, yirtinmak gerek
Demem o ki benim alacagim maasla evin kredisini odesek ac kaliriz :)
Esim dedi ki somestre kadar ya sen toefl sinavini gecip, bir bolume kayit yaptirirsin, ya da ben somestirde tip kaydi yaptiracagim.
Bir nevi iddiaya tutustuk.
Dunden beri okullar, bolumler vs vs arastiriyorum.
Esim kesin kararli, benim maasimla ilerde cok zorlasacak yasamamiz, ya ben tip okuyacagim ya da sen iyi bir maas saglayacak baska bir bolum oku diyor.
Ve bende bugun toefla calismaya basladim.
28 yasindan sonra 2 cocukla bir delilige kalkistim.
Bakalim neler olacak neler bitecek :)
Azicik kizin siz bana, nasil halledeceksin, deli misin, minicik bebegi ne yapacaksin deyin
Ama diger turlu esimin tip okumasi da tam bir fiyasko hepimiz icin.
Neyse durmak yok Akin uyuyorken toefla bakayim..
rakipmi çıkacan başımaen paspal hlimle selam ederim sana
pasta bakıyorum. bende yarışmaya giricem
sen naban
ivetttttrakipmi çıkacan başıma
Hosbuldum canımmerhaba canım , aramıza hoşgeldin :) ya da ben geldim bilemedim şimdi
uğraşma beceremezsin sen ,sende o potansiyeli göremiyorum benivettttt
eminmisin. mutfakta iyiyimdir ben kuzum.uğraşma beceremezsin sen ,sende o potansiyeli göremiyorum ben
hepinizden bıktımeminmisin. mutfakta iyiyimdir ben kuzum.
antepliyim nede olsa
hadi bi defol senhepinizden bıktım
defolmadan önce mihadi bi defol sen
pardon bişi sorabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?